X

MAI mulțumit că a reușit să sperie pelerinii, îi felicită atât pe credincioși cât și pe polițiști și jandarmi

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ministerul Afacerilor Interne mulțumește organizatorilor ceremonialului religios desfăşurat cu ocazia sărbătoririi hramului Mănăstirii Peştera Sfântului Apostol Andrei, precum și tuturor credincioșilor prezenți, pentru înțelegerea și buna credință de care au dat dovadă în respectarea regulilor de protecție sanitară!

Deoarece nu s-au înregistrat incidente, Ministerul Afacerilor Interne consideră că cetățenii au înțeles necesitatea respectării restricțiilor ce se impun în actualul context epidemiologic, dar și că structurile ministerului au fost la datorie, alături de români și pentru români.

Echipajele de jandarmi și polițiști, care au asigurat măsurile de ordine publică la ceremonialul religios, au avut drept principal obiectiv protejarea participanților.

În colaborare cu reprezentanții mănăstirii și ai D.S.P. Constanța, au fost stabilite trasee de deplasare pentru pelerini, astfel încât să fie respectate regulile de distanțare fizică.

Pentru a preveni producerea unor incidente, echipele de dialog special constituite i-au îndrumat pe pelerini și le-au oferit informații utile despre modul de organizare a evenimentului.

Totodată, le-au reamintit regulile care trebuie respectate, pentru a evita răspândirea infecțiilor cu SARS-CoV-2.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. “…structurile ministerului au fost alături de români și pentru români”. Oare așa să fie când românilor li s-a luat dreptul de a veni în pelerinaj iar forțele care “au fost alături de români și pentru români” dau amenzi celor ce vor să cinstească pe creștinătorul și Părintele lor duhovnicesc, Sfântul Apostol Andrei?
    La alcătuit cuvinte pompoase și mincinoase ne pricepem tare mult, dar la respectarea Sfinților și a credinței ortodoxe deloc. Minciuni și iarăși minciuni. Este epoca lor, a tovarășilor. Le-a ieșit pasența, și-au luat banii(salariul), ce mai contează credința călcată în picioare a prostimii? Au uitat că din contribuția(impozitele) prostimii sunt plătiți. Cain își reia în forță drepturile în zilele noastre. Bucurați-vă frați creștini, căci și-n aceste timpuri ni s-a asigurat părtășia cu patima Creștinătorului României, Sfântul Apostol Andrei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button