X

MAI mulțumit că a reușit să sperie pelerinii, îi felicită atât pe credincioși cât și pe polițiști și jandarmi

Ministerul Afacerilor Interne mulțumește organizatorilor ceremonialului religios desfăşurat cu ocazia sărbătoririi hramului Mănăstirii Peştera Sfântului Apostol Andrei, precum și tuturor credincioșilor prezenți, pentru înțelegerea și buna credință de care au dat dovadă în respectarea regulilor de protecție sanitară!

Deoarece nu s-au înregistrat incidente, Ministerul Afacerilor Interne consideră că cetățenii au înțeles necesitatea respectării restricțiilor ce se impun în actualul context epidemiologic, dar și că structurile ministerului au fost la datorie, alături de români și pentru români.

Echipajele de jandarmi și polițiști, care au asigurat măsurile de ordine publică la ceremonialul religios, au avut drept principal obiectiv protejarea participanților.

În colaborare cu reprezentanții mănăstirii și ai D.S.P. Constanța, au fost stabilite trasee de deplasare pentru pelerini, astfel încât să fie respectate regulile de distanțare fizică.

Pentru a preveni producerea unor incidente, echipele de dialog special constituite i-au îndrumat pe pelerini și le-au oferit informații utile despre modul de organizare a evenimentului.

Totodată, le-au reamintit regulile care trebuie respectate, pentru a evita răspândirea infecțiilor cu SARS-CoV-2.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Anti-Biserică
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

4 comentarii

  1. „…structurile ministerului au fost alături de români și pentru români”. Oare așa să fie când românilor li s-a luat dreptul de a veni în pelerinaj iar forțele care „au fost alături de români și pentru români” dau amenzi celor ce vor să cinstească pe creștinătorul și Părintele lor duhovnicesc, Sfântul Apostol Andrei?
    La alcătuit cuvinte pompoase și mincinoase ne pricepem tare mult, dar la respectarea Sfinților și a credinței ortodoxe deloc. Minciuni și iarăși minciuni. Este epoca lor, a tovarășilor. Le-a ieșit pasența, și-au luat banii(salariul), ce mai contează credința călcată în picioare a prostimii? Au uitat că din contribuția(impozitele) prostimii sunt plătiți. Cain își reia în forță drepturile în zilele noastre. Bucurați-vă frați creștini, căci și-n aceste timpuri ni s-a asigurat părtășia cu patima Creștinătorului României, Sfântul Apostol Andrei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.