X

Jidovii o spun pe față: Nu vom impune vaccinare obligatorie, dar vom face altceva

”Guvernul nu te va forța să primești vaccinul. Amazon o va face. Companiile aeriene. Băncile. Nu vei putea cumpăra sau vinde fără a fi vaccinat”.

Aner Ottolenghi receives the Israeli-developed Coronavirus vaccine

Director în Ministerul Sănătății susține că vaccinurile nu vor fi obligatorii, dar dr. Eyal Zimlichman spune comisiei parlamentare că „oamenii le vor cere singuri”.

Directorul din Ministerul Sănătății, Hezy Levy, a insistat ieri către presă că „nu vom forța oamenii să ia un vaccin. Legea israeliană nu permite acest lucru”. Dar dr. Eyal Zimlichman (Șef la divizia medicală și la divizia inovare din cadrul Centrului Medical Sheba), vorbind în fața ”Comitetului special pentru coronavirus” din Parlamentul Israelian, a enumerat măsurile care sunt planificate pentru a „manevra” populația înspre vaccinare, ca mod de a recâștiga libertatea de mișcare.

Problema acceptării vaccinului de către populație a generat un interes din ce în ce mai mare, comentatori precum Mike Cernovich scriind: „Guvernul nu te va obliga să iei vaccinul. O va face Amazon. Companiile aeriene o vor face. Băncile o vor face. Nu veți mai putea cumpăra și vinde fără vaccin. ”

Ca și cum ar fi subliniat cuvintele lui Cernovich, dr. Zimlichman a spus comisiei: „Un alt lucru care se pare că va veni în viața noastră, începând deja în ianuarie cu un număr mic de doze, este vaccinul.

Dacă discutăm despre cum să-i motivăm pe israelieni să se vaccineze, sunt de acord că populația nu poate fi forțată. Nu va merge. Putem să vorbim despre asta până mâine dimineață, nu va merge. Putem face altceva: să creem motivație. Orice om vaccinat va primi automat ”carte verde”. Prin urmare, te poți vaccina și atunci vei primi ”carte verde” pentru a te mișca liber în toate zonele verzi. Ți se vor deschide ușile pentru evenimente culturale, vei avea acces în centrele comerciale, în hoteluri și restaurante. Puteți decide să nu vă vaccinați, dar dacă doriți să intrați în aceste zone va trebui să vă faceți un test PCR. Prin urmare, cred că oamenii vor înțelege singuri că vaccinul îi va readuce la viața normală și atunci se vor vaccina singuri, fără ca noi să îi obligăm.

Dar ideea pe care o lansăm este ceva care deja începe acum. Avem în teste un program-pilot și suntem gata să-i dăm drumul, asta presupunând că va fi autorizat de Ministerul Sănătății. Programul e bazat pe testele PCR și cele antigen. Suntem în proces de autorizare cu Ministerul și în proces de dezvoltare cu serologia. Putem da drumul vaccinurilor foarte repede, începând cu ianuarie. Cei vaccinați vor avea acces în ”zonele verzi”.

Presupunând că va fi o perioadă îndelungată (chiar până la un an) în care o parte a populației va fi vaccinată și o parte nu, estimăm că acele zone verzi vor crește în mărime, iar persoanele vaccinate vor primi permisiunea de a intra în ele, de la un capăt la altul al țării”.

traducere de Mihai T

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Vaccin
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

15 comentarii

 1. Acestea spuse în articol seamăna mult de tot cu cele scrise în Apocalipsa Sfânțului Ioan Bogoslovul, anume că: Nimeni nu va putea să vândă sau să cumpere decât numai cel care are semnul fiarei, adică pecetea 666.
  Așadar vaccinul are ceva (care este) identic cu pecetea 666 a lui Antihrist. Deci ca să fim vii de-a pururea va trebui să nu acceptăm vaccinul.
  Doamne, miluiește-ne după mare mila Ta!

 2. De aceea varianta corecta la Apocalipsa 13 este „va face”, nu „va sili”, deoarece sistemul antihristic știe sa te ghideze pana în punctul în care ai un singur drum în fata…

 3. Nu va mai uitati atata in gura jidanilor si nu mai luati in seama „proorociile” lor. Sunt false.
  Mai intai au zis ca „mesia” ar fi de fapt Obama, pe urma au dat-o ca de fapt Trump ar fi un fel de „regele Cirus” care le va permite chipurile reconstruirea templului.. Iata ca si Trump si Obama s-au dus si… NIMIC! Aberatii jidanesti.
  In loc sa-i mai bagam atata in seama pe Itzic si Strul, mai bine am lua aminte la proorociile ortodoxe:

  1. Sf. Efrem Sirul: Pecetluirea va fi „nu oricum, ci pe mana dreapta si pe frunte va fi pus semnul. Ca sa nu mai aiba stapanire omul a se pecetlui cu mana dreapta, cu semnul Sfintei Cruci, si nici pe frunte a se mai insemna cu Numele Sfant al Domului, nici cu preasfanta si slavita cruce a Domnului nostru Iisus Hristos. Ca stie ticalosul ca daca se va pecetlui cineva cu crucea Domnului, ii risipeste toata puterea lui. Pentru aceasta pecetluieste dreapta omului, ca aceasta este care pecetluieste toate madularele noastre. Asemenea si fruntea care este ca un sfesnic ce poarta faclia luminii.”

  2. Sf. Lavrentie de Cernigov: „Va fi o mare calamitate atunci pe pământ, nici măcar apă nu va mai fi, apoi va fi războiul mondial. Vor fi nişte bombe atât de puternice, încât şi fierul şi pietrele se vor topi. Focul şi fumul se vor ridica până la cer şi pământul va arde, vor rămâne foarte puţini oameni, şi atunci ei vor striga: „Terminaţi cu războiul şi să ne alegem un singur împărat pe tot globul!”

  Asa cum rezulta din proorociile Sfintilor, evenimentele au urmatoarea ordine cronologica:

  1. O mare calamitate peste tot Pamantul „ca nici apa nu va mai fi”.
  2. Razboi mondial nuclear. O confirma un general rus: https://www.economica.net/o-catastrofa-va-duce-la-un-razboi-total-pentru-resurse-dupa-2025-expert-militar-rus_104591.html
  3. Antichrist
  4. Pecetea (dupa inscaunarea lui antichrist).

  Terminati cu bancurile cu Itzic si Strul ca ne facem de ras.

   1. Anastasia este supeeeer acest video! Acum inteleg de ce au declanșat nebunia asta mondiala! „””Dar”””… Daca ar fi tradus in romana, ca sa inteleaga cat mai multi ..ar fi supeeer!

   2. Nu vad nici un fapt, unde e inchinarea la antichrist? Inchinarea va fi reala, cu lepadare de Hristos, iar pecetea pe mana dreapta sau pe frunte, nu in codul genetic.

    1. Parca esti orb. Inchinarea la antihrist e acceptarea salvarii vietii prin tehnologia lui. A-ti pune nadejdea in capcana lui in loc de Dumnezeu. Poate nu e pecetea finala, dar ce mai conteaza daca ajungi o leguma?

   3. Acel domn este non-ortodox, posibil penticostal. Chiar ati terminat toti sfintii de citit, chiar si despre profetii?
    Indiferent ce se va intampla, daca iti intretii constant relatia ta cu Dumnezeu (prin rugaciune, post, citirea Sfintei Scripturi, pocainta si inceput bun, smerenie, fapte bune, tinand poruncile lui Dumnezeu, curatirea mintii si a inimii), atunci vom avea pace indiferent ce se va intampla, iar Dumnezeu ne va calauzi in tot ce trebuie da facem, sa vorbim, etc.
    DOAMNE AJUTA!

 4. Da, acum o spun doar elitele jidovilor, dar imediat o vor spune si celelate elite tradatoare aflate in fruntea majoritatii statelor Lumii, ca sa ii trimita pe cei care nu doresc sa se vaccineze dupa o fenta exceptionala! Pt ca, atentie: Cei care care au creat aceste noi tipuri de vaccinuri anti-Covrig, pe langa faptul ca sunt diabolici sunt si extrem de inteligenti! La inceput nu vor fi foarte multi oameni care se vor inghesui sa faca vaccinul, pt ca cealalta parte(printre care foarte multi sunt pro-vaccinisti) isi vor spune: nu fac vaccinul acum, ii las pe altii sa-l faca, iar daca in 2-6 luni marea majoritate dintre ei nu vor avea simptome serioase, atunci o sa-l fac si eu, pt ca doar nu sunt nebun sa ma supun atator interdictii si suprimari de drepturi ! Evident, asta va fi cea mai mare eroare a lor, pt ca aceste tipuri de vaccinuri au fost in asa fel setate, astfel incat bolile autoimune pe care le vor declansa in cascada(datorita modificarii/editarii unor secvente de ARN) sa apara abia la vreo 2-3 ani de la vaccinare, facand din restul vietii vaccinatului un adevarat IAD!

  1. Vaccinurile, oricât de periculoase ar fi pentru sănătatea omului, prin Sf. Împărtășanie se va anula efectul lor. Mantuitorul Hristos, Cel ce a zidit acest trup, poate intra până în adâncul ființei umane si poate curati si sfinti orice loc al trupului, credință să avem.
   Dar mai degrabă as crede că aceste nanoparticule au rol de antenute, cum spunea părintele Elpidie, va fi o parte din pecete, poate vor conține și acele particule de izotopi care vor forma pecetea, codul de bare sau numărul 666.
   Însă va fi nevoie si de o matriță (locul în care să se formeze pecetea), ori acest lucru se poate face prin tehnologia laserului (gravare, inscripționare, înserare). Spun acest lucru ca să ne încadrăm în duhul proorociilor si sa nu ne luăm dupa basme băbești.
   Toată această lucrare cu vaccinurile mai trebuie privita si sub alt aspect, cel al manipulării psihologice, al ghidării mintii si voinței omului (obișnuinței) spre scopul dorit de ei. Este o repetiție înaintea introducerii pecetii. Cum spunea si Sf. Paisie, ,,vor fi domni” si nu vor impune pecetea, dar nu vei avea acces nicăieri în societate, nu vei putea călători, nu vei putea cumpăra si vinde, nu vei avea acces la asigurările de sanatate, s.a m.d. Asta fac acum cu vaccinurile si cu restricțiile impuse de ,,pandemie”, provoacă o slăbire a voinței umane care, prin acceptarea vaccinurilor, care ne vor asigura libertatea și anularea tuturor restricțiilor, va suferi o amăgire, o înșelare, o cădere (nu periculoasă din punct de vedere al mântuirii, doar pecetea duce la pierderea mântuirii) prin care satana va câștiga putere asupra noastră. Asa înțeleg eu lucrurile. Rămâne de văzut ce tertipuri si înșelăciuni vor utiliza ca să ne ,,marcheze” codul. Fara acesta matriță nu se va putea forma pecetea. Observăm că ne obișnuiesc si cu aceste scanere de temperatura, care au același scop, de a ne obișnui cu ele încât să ajungă in ,,firescul” lucrurilor. Tot printr-un sistem asemănător de scanere se vor citi și codurile de bare aplicate pe mâna sau pe frunte. Aici trebuie să fie înțelepciune ca să depistăm la timp ce metode de inscriptionare vor utiliza. Poate că acel certificat digital sau poate un card care atestă vaccinarea si care deja contine toate datele posesorului va trebui scanat pe de o parte, iar pe de altă parte să-ți aplice codul pe mâna sau pe frunte fără să știi. Este doar o idee dar pot fi si multe alte tertipuri. Înselatorul si vicleanul doar cu asta se ocupă, să întinda curse, capcane dar mai ales momeli, ca mai degrabă as crede că momeala va fi arma lui preferată, deoarece prin momeala atrage voia umană de a săvârși păcatul (neascultarea), si are nevoie de păcat că sa ne poata despărți de Hristos. Una din momeli vor fi banii, si dupa cum am auzit de la cineva care a vizionat un videoclip, ca vor da bani la toti oamenii, toți vor deveni niște asistați sociali, doar cei care nu se vor vaccina sau nu vor primi pecetea nu vor beneficia de acesti bani. Cam asta pregătesc si prin criza economica, să ne aducă pe toți la sapă de lemn ca fim condiționați de banii lor.
   Dar noi sa ne punem toată nădejdea în Domnul si sa nu slăbim privegherea si pocăința ca să avem paza si providența de la Cel de sus.
   ,,Domnul este luminarea mea și mântuirea mea; de cine mă voi teme? Domnul este apărătorul vieții mele; de cine mă voi înfricoșa? Când se vor apropia de mine cei ce îmi fac rău, ca să mănânce trupul meu; Cei ce mă necăjesc si vrăjmașii mei, aceia au slăbit și au căzut. De s‑ar rândui împotriva mea oștire, nu se va înfricoșa inima mea; De s‑ar ridica împotriva mea război, eu în El nădăjduiesc. Una am cerut de la Domnul, pe aceasta o voi căuta: să locuiesc în casa Domnului în toate zilele vieții mele, Ca să văd frumusețea Domnului și să cercetez locașul Lui”. (Ps. 26). Nădejde în Domnul si multe împliniri duhovnicești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.