X

Carantinarea mun. Constanța are drept scop interzicerea pelerinajului Sf. Andrei. Cifrele arată că după o săptămână de carantină, incidența cazurilor de covid este în creștere

Vinerea trecută, municipiul Constanța a intrat în carantină urmare a numărului mare de persoane infectate cu SARS COV2.

Autoritățile au anunțat mobilizare exemplară, scopul fiind acela de reducere a efectelor pandemiei, respectiv scăderea cazurilor de constănțeni infectați cu noul coronavirus. Astăzi, la o săptămână distanță de această măsură, cifrele nu ne ajută cu nimic, semn că nici carantinarea nu își produce efectele.

Iată cifrele:

 1. Vineri 20 nov – 9,35
 2. Sâmbătă 21 nov – 9,36
 3. Duminica 22 nov – 9,72
 4. Luni 23 nov – 10,17
 5. Marți 24 nov – 9,54
 6. Miercuri 25 nov – 9,90
 7. Joi 26 nov – 10,30
 8. Vineri 27 nov – 10,80

Ne amintim și că în primăvară, când a fost stare de urgență, iar accesul credincioșilor în biserici a fost blocat, neputând participa la cea mai importantă sărbătoare, Învierea Domnului. Apoi au urmat pelerinajele de la Iași, de hramul Sfintei Parascheva, și de la București, de praznicul Sf. Dimitrie Basarabov, ambele supuse interdicțiilor. Este prea evidentă lupta împotriva Ortodoxiei, a celor ce încă mai ocupă funcții de conducere.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Anti-Biserică
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

12 comentarii

  1. Da… In loc de vot sa se lase o nuia din lemn… La usa sectiei, in bocancii murdari si plini de sange ai sistemului obraznic. Milioane de nuiele in toata tara de la Mosu’.

 1. Probabil ca ar cam fi cazul ca BOR sa inceapa afurisirea acestor Iude ale neamului romanesc! Poate ca tonul il va da chiar Teodosie, de ce nu, pt ca asa nu se mai poate cu astia!

 2. „Este vremea muceniciei! Luptaţi până la capăt! Nu vă temeţi!”— Iustin Parvu
  Ar trebui cu totii sa urmam indemnul acestui mare duhovnic, atunci cand ne este atacat insasi fundamentul vietii crestine, de catre Iudele satanizate, numite conducatori sau autoritati,  pt ca, daca nu o facem,  nu ne meritam numele de crestini, fiind doar niste sclavi cretini, naufragiati in desfrau, materialism  si consumerism!  
  Astazi suntem in vremurile descrise in Luca 22:36, in care se spune ” si cine n-are sabie sa-si vanda haina si sa-si cumpere o sabie”.  Cu alte cuvinte, in vremurile in care crestinului ii este atacata credinta, Biserica si viata sa intru Hristos,  el trebuie sa se faca sabie!    

  1. Prin cuvânt și mărturisire, prin responsabilitate si implicare in viața sociala. Aceasta este sabia creștinului. Dumnezeu are nevoie de colaboratori în lume, de mădulare care să lucreze și prin care să lucreze, să-și impună voia Sa. Nu are nevoie de caldicei si boicotasi. Pe acestia îi va ,,scuipa” din gura lui (Apoc. 3/ 15,16). Fratiile voastre dacă vreți să se schimbe ceva în tara noastră atunci implicati-va si faceti-va datoria, nu numai de crestin ci și cea de cetățean al acestei țări. Nu știm noi cum lucrează si prin cine lucrează Dumnezeu, numai El ne mai poate scoate din necazul care va veni. ,,Vremea este sa lucreze Domnul, ca oamenii au stricat legea Ta”. (Ps. 118 / vs.126)
   Ieșiți la vot și votați cum va dictează conştiinţa, dar iesiti, ca să nu vă mustre Sf. Apostol Pavel sau poate să fie si mai rău.
   ,,Tot sufletul să se supună înaltelor stăpâniri, căci nu este stăpânire decât de la Dumnezeu; iar cele ce sunt, de Dumnezeu sunt rânduite.
   Pentru aceea, cel ce se împotriveşte stăpânirii se împotriveşte rânduielii lui Dumnezeu. Iar cei ce se împotrivesc îşi vor lua osândă (doar la pecete să vă împotriviti n.n.). Căci dregătorii nu sunt frică pentru fapta bună, ci pentru cea rea. Voieşti, deci, să nu-ţi fie frică de stăpânire? Fă binele şi vei avea laudă de la ea. Căci ea este slujitoare a lui Dumnezeu spre binele tău. Iar dacă faci rău, teme-te; căci nu în zadar poartă sabia; pentru că ea este slujitoare a lui Dumnezeu şi răzbunătoare a mâniei Lui, asupra celui ce săvârşeşte răul. De aceea este nevoie să vă supuneţi, nu numai pentru mânie, ci şi pentru conştiinţă”.( Rom. 13/ 1-5).
   Nădejde si Doamne ajuta.

 3. Următoarea criză va fi mai puternică decât criza covid

  https://youtube.com/watch?v=tSuCuoQxI20

  https://brighteon.com/5c4e28ef-3ada-4c01-b18d-6d12a1762614

  ice age farmer, 15 nov. 2020

  Forumul Economic Mondial avertizează despre o nouă criză cu „implicații economice și sociale mai semnificative decât COVID 19”. Ce amenințare ar putea avea mai mult impact ? Christian analizează simularea ”Poligon Cybernetic” făcută de Forumul Economic Mondial … participanții la exercițiu, și programarea predictivă despre atac cibernetic pe scară largă asupra infrastructurii critice, care ar declanșa o Iarnă Întunecată și ar ajuta la inaugurarea Marii Resetări.

  Jeremy Jurgens, Director Management la Forumul Economic Mondial (8 iulie 2020):

  https://youtube.com/watch?v=5ZRg5kiH9Is

  „Cred că va apare o a doua criză. Va fi mai semnificativă și mai rapidă decât criza covid. Impactul va fi mai mare, implicațiile economice și sociale vor fi și mai semnificative. ”

  Klaus Schwab, fondatorul Forumului Economic Mondial (8 iulie 2020):

  https://youtube.com/watch?v=0DKRvS-C04o

  „Știm cu toții (dar nu acordăm suficientă atenție) scenariului înfricoșător al unui atac cibernetic pe scară largă, care ar putea opri complet alimentarea cu energie electrică, transportul, serviciile medicale, societatea noastră în ansamblu. Criza COVID-19 ar fi văzută ca un mic deranjament în comparație cu un major atac cibernetic .

  Să folosim criza COVID 19 pentru a reflecta la lecțiile pe care comunitatea de securitate cibernetică le poate trage, și pentru a ne îmbunătăți pregătirea privitor la o potențială pandemie cibernetică”.

  notă: după ultimul exercițiu de care am auzit, ne-am ales cu criza covid. Acuma WEF mai face un alt exercițiu. Oare ce va urma ?

 4. Autoritățile israeliene: Nu vom impune vaccinare obligatorie, dar vom face altceva

  https://israelnationalnews.com/News/News.aspx/292039

  26 nov. 2020

  Director în Ministerul Sănătății susține că vaccinurile nu vor fi obligatorii, dar dr. Eyal Zimlichman spune comisiei parlamentare că „oamenii se vor da singuri la cale”.

  Directorul din Ministerul Sănătății, Hezy Levy, a insistat ieri către presă că „nu vom forța oamenii să ia un vaccin. Legea israeliană nu permite acest lucru”. Dar dr. Eyal Zimlichman (Șef la divizia medicală și la divizia inovare din cadrul Centrului Medical Sheba), vorbind în fața ”Comitetului special pentru coronavirus” din Parlamentul Israelian, a enumerat măsurile care sunt planificate pentru a „manevra” populația înspre vaccinare, ca mod de a recâștiga libertatea de mișcare.

  Problema acceptării vaccinului de către populație a generat un interes din ce în ce mai mare, comentatori precum Mike Cernovich scriind: „Guvernul nu te va obliga să iei vaccinul. O va face Amazon. Companiile aeriene o vor face. Băncile o vor face. Nu veți mai putea cumpăra și vinde fără vaccin. ”

  Ca și cum ar fi subliniat cuvintele lui Cernovich, dr. Zimlichman a spus comisiei: „Un alt lucru care se pare că va veni în viața noastră, începând deja în ianuarie cu un număr mic de doze, este vaccinul.
  Dacă discutăm despre cum să-i motivăm pe israelieni să se vaccineze, sunt de acord că populația nu poate fi forțată. Nu va merge. Putem să vorbim despre asta până mâine dimineață, nu va merge. Putem face altceva: să creem motivație. Orice om vaccinat va primi automat ”carte verde”. Prin urmare, te poți vaccina și atunci vei primi ”carte verde” pentru a te mișca liber în toate zonele verzi. Ți se vor deschide ușile pentru evenimente culturale, vei avea acces în centrele comerciale, în hoteluri și restaurante. Puteți decide să nu vă vaccinați, dar dacă doriți să intrați în aceste zone va trebui să vă faceți un test PCR. Prin urmare, cred că oamenii vor înțelege singuri că vaccinul îi va readuce la viața normală și atunci se vor vaccina singuri, fără ca noi să îi obligăm.
  Dar ideea pe care o lansăm este ceva care deja începe acum. Avem în teste un program-pilot și suntem gata să-i dăm drumul, asta presupunând că va fi autorizat de Ministerul Sănătății. Programul e bazat pe testele PCR și cele antigen. Suntem în proces de autorizare cu Ministerul și în proces de dezvoltare cu serologia. Putem da drumul vaccinurilor foarte repede, începând cu ianuarie. Cei vaccinați vor avea acces în ”zonele verzi”.
  Presupunând că va fi o perioadă îndelungată (chiar până la un an) în care o parte a populației va fi vaccinată și o parte nu, estimăm că acele zone verzi vor crește în mărime, iar persoanele vaccinate vor primi permisiunea de a intra în ele, de la un capăt la altul al țării”.

  Guvernul nu te va forța să primești vaccinul. Amazon o va face. Companiile aeriene. Băncile. Nu vei putea cumpăra sau vinde fără a fi vaccinat”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.