X

Presa din România va fi mituită din nou de guvern, de această dată cu 60 milioane de euro, pentru a face propagandă vaccinului covid

Ce nu vă spun autoritățile și presa vândută. Situația pare gravă, dar este mult mai ușoară decât în urmă cu două luni | Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

Știm ce în primăvară guvernul Orban pompa 40 milioane de euro în mass-media din România pentru a difuza acele clipuri și emisiuni ce au reeducat o țară întreagă prin teroarea de covid-19.

Acum, umblă pe surse vorba că presa spăgară din România se va „‘lupta”‘ pe un buget de minim 60 milioane euro, pe care Guvernul îl va ‘investi’ în presa scrisă audio-TV pentru promovarea vaccinului covid!

Sa vedeți fraților ce lupte vor duce maneliștii din presă să prindă cât mai mulți bani din aceste fonduri plătite din impozitarea noastră, plus sute de vedete autohtone care ne vor explica cât de eficient, eficace, sublim și necesar este acest vaccin!

O sa se sfâșie la propriu între ei pentru acești bani, dovedind care este mai slugarnic și mai obedient, și care merită mai multi bani!

Deja am putut vedea ieșirile comunistoidului CTP, care sare la gâtul oricărui om ce își manifestă neîncrederea față de vaccinul covid-19.

România e darnică și achită suplimentar 12 milioane de euro, pentru a-și asigura accesul la vaccinurile covid contractate de Comisia Europeană. Guvernul a prevăzut, în proiectul de rectificare bugetară, utilizarea sumei de 60,29 milioane lei, reprezentând echivalentul a 12 milioane euro, de către Ministerul Finanțelor Publice, pentru prefinanțarea producătorilor de vaccinuri SARS-CoV-2 din portofoliul Comisiei Europene (CE) și asigurarea accesului României la vaccinuri.

Deci pentru îmbolnăvirea și decimarea populației se găsesc mereu bani, foarte mulți bani. Poate e timpul să ne trezim, să ne deșteptăm și să refuzăm în masă acest vaccin.

Imediat după alegeri, indiferent cine va fi la putere, se va încerca adoptarea legii vaccinării obligatorii. Să nu lăsăm să se întâmple așa ceva! Vă rugăm să susțineți inițiativa unei petiții în acest sens, pe care să o semnați, să o confirmați și să o distribuiți la cei cunoscuți. Adresă petiție: change.org

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

7 comentarii

 1. Cel mai propagandistic post jegos marxist este Digi24 cu toti aia acolo .O mizerie Care vine si CTP un mancator de kkt cumpârat . Refuz Vaccinarea

  1. Corect. Cand le vad pe fatucile alea cum se agita, stau si ma intreb daca mai gandesc cu capusorul lor sau spun ce li se dicteaza ? Au o mimica, de ingrijorate si speriate, de parca boala asta ar fi o ciuma. Doamne fereste-ma, nici nu pot sa ma gandesc ca o sa vina si ziua judecatii pentru toti promotorii acestei nebunii.

 2. Posibil caz în comuna Marginea

  https://brighteon.com/83125853-e6ed-48ce-9c67-367f406a26a9

  (atenție – conținut care vă poate afecta emoțional)

  O bătrână s-a internat în spital, a fost ”testată pozitiv”, a fost băgată forțat în comă, apoi a fost dusă la groapă. Înainte să fie îngropată, bătrâna a început să bată în sicriu și au scos-o.
  Acest caz a fost relatat pe facebook, într-o înregistrare de pe 19. nov 2020. Oare o fi real ?

 3. Nu este interesant si in acelasi timp atat de evident faptul ca pentru „promovarea” unui vaccin se foloseste PRESA si VEDETELE?! E ca si cum l-ai chema pe ‘nea instalatorul sa te opereze la ficat sau pe vreun manelist sa te trateze la inima (pentru ca stie sa cante „ooooofff inima mea”). De ce nu ni-l recomanda doctorii, daca este atat de miraculos cum se spune? Culmea e ca si doctorii refuza vaccinul, in proportie foarte mare!
  Dar raspunsul este evident si este sub ochii nostrii: NU AU ARGUMENTE! Si atunci, in lipsa de argumente, investesc in presa, in manelisti si in teroare/isterie mediatica — ceea ce are o oarecare logica si rata de succes pentru ca un individ isterizat si panicat va isteriza si pe cei din jurul lui (sau ii va marginaliza daca nu se isterizeaza si ei si nu se tem …de gripa covid).

 4. nu e de la guvern ci de la trusturile si megacorporatiile farmaceutice care mizeaza pe acest geschaft

  eu am vorbit cu cativa cunoscuti adulti si tineri aproape toti nu vor sa auda de vaccin s-au informat dn mai multe surse mai ales in limba engleza dar si in limba romana.

  Iohannis a zis clar ca nu va fi obligatoriu si am auzit ca si in alte tari europene va fi la alegere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține OrtodoxINFO online VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI!