X

Boicotați mass-media oficială!!! Guvernul a dat 40 milioane de euro pentru a continua campania de fake news cu teroarea covid-19 și a induce populației panică și supunere față de statul polițienesc condus de Wuhannis

Nu mai priviți la TV. Nu mai intrați pe site-urile principalelor ziare. Susțineți media alternativă. Răspândiți acest articol!!!

Românii șuieră de foame iar guvernul Orban alocă 40 milioane de Euro pentru continuarea show-ului C0V1DI9 de pe canalele oficiale de Fake News, până pe 31 august.

Când faci un sitcom ai nevoie de regizori, scenariști, actori, figuranți, aplaudaci, bocitoare, costume, decoruri etc. Toate astea înghit bani așa că guvernul oferă 40 milioane de euro pentru sitcom în timp ce poporul poate să mănânce cozonac muiat în magiunul expirat de la TV.
De unde are guvernul suma asta? Pe 20 martie, Comisia Europeană a direcționat către România 1 MILIARD DE EURO pentru “criza” de c0r0navirus cu toate că România nu se confrunta nici în martie și nu se confruntă nici acum cu o situație pandemică, nici măcar în statisticile oficiale bazate pe cifre false.

Comisia Europeană, tovarășă bună cu OMS care este finanțată de mamuții industriei farmac€utice, are buzunarul gros așa că a avut de unde să dea banii de mită pentru sponsorizarea pandemiei de înșelătorie.

De ce?
Pentru că 0MS i-a ordonat deja guvernului României să ne va©©ineze ca pe vite, în ultimul acord de colaborare semnat pe 7 aprilie de Nelu Tătaru. Altfel, nu primeau ei 1 miliard de euro doar pe ochi frumoși. Miliardul este mita primită de interlopii din fruntea țării ca să-i păcălească pe românii să ceară disperați va©©inuri și să aibă Big [email protected] cui să i le vândă în curând.

Cei care au de pus în scenă toată piesa cu C0V1D-ul și va©©inarea – adică trepădușii industriei farmac€utice, massmedia, influencerii, bloggerii, agențiile de PR, copywriterii, art directorii și alte personaje sinistre care participă la show-ul din România, înghit mult capital. Așa că, cineva trebuie să le umple buzunarele iar banii trebuie să-i primească și ei înainte de show, așa cum îi primesc și lucrătoarele sexuale (ca să fim politically corecți).

Klauschwitz și aghiotanții lui principali și-au luat deja partea.
Acum, din miliardul ăla se-aruncă 40 de milioane de ciosvârte și la executanți.

Medicii trebuie să facă acte false, la comandă, în continuare iar șpagă nu mai au de unde lua „săracii” că li s-a dat ordin să refuze pacienții cu probleme reale, pe motiv de pseudopandemie. Influencerii trebuie să fluture statistici din burtă și să nască materiale motivaționale de impresionat instabilii emoțional. Massmedia trebuie să behăie a panică în continuare, să dea știri din burtă și să facă reportaje fictive despre „dezastrul” c0r0navirusului.
Nu „muncește” nimeni pe gratis.

Așadar, din miliardul de Euro de la Big [email protected], 40 de milioane merg la goarnele interlopilor din fruntea miorițelor. Goarne care au misiunea de a continua să spele creierele ipohondrilor și paranoicilor care #STAUÎNCASĂ, poartă măști ca inepții și zbiară după va©©inuri pentru un virus pe care nu-l găsim decât în statistici imaginare sau în știrile ălora care-și așteaptă acum ciolanul, cu saliva scursă până la genunchi.

Iar, majoritatea românilor, mor de foame în casă, se holbează ca orbeții la același film prost pe toate posturile TV și online, mai au un pic și se spală pe mâini cu săpun de rufe, în timp ce guvernul învârte cu milioanele de euro ca să-i ia la mișto în continuare. Probabil că o parte din sumă e luată chiar din buzunarul contribuabililor și din donațiile venite de la adepții teleghidați ai c0vidului.
Măcar de-ar cere românul 2000 de Euro de căciulă din miliardul ăla dar, există mari șanse să nu ia banii ăștia decât dacă are vreo rudă pe care s-o declare moartă de C0V1DI9 ca să se mai umfle numărul victimelor.

Articol 1: paginademedia.ro

Wall-Street ne spune că este vorba de 200 milioane RON pentru susținerea campaniei de Fake News: wall-street.ro

Articol 2: digi24.ro

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

19 comentarii

 1. Noi stim dar imbecilii nu vor pricepe în veci.Suntem o picătură intr-un ocean.Scapa cine poate !…dar singura scăpare reală este să nu mori înșelat căci mori pe veci.

 2. Redau SPUSELE Dr.Rashid Buttar:

  ”APROPOS, NUMERELE SUNT MAI MICI DECÂT ÎN CAZUL GRIPEI SEZONIERE.
  Numărul de decese sunt încă mai mici decât la gripa sezonieră, dar…
  Eu vreau să știu câți dintre aceșit oameni, care au murit – se presupune – de Covid 19, au de fapt, un istoric de vaccinare, de vaccinare a adulților, în ultimii 10 ani.
  Asta veau să știu, pentru că….STUDIILE ARATĂ CLAR CĂ, DACĂ AI AVUT UN VACCINT ANTI-GRIPAL, VEI FI TESTAT CA POZITIV PENTRU COVID 19.
  Astfel încât, ai toate aceste elemente care se întâmplă.
  Ei NU pot justifica numerele, de aceea vor schimba certificatele de deces.
  Ei NU pot justifica numerele, de aceea vor lua diferite secvențe video cu persoane diferite și apoi le vor atribui lui Covid 19.
  Tocmai a arătat la ”CBS” acea asistentă care plângea, ”vă rog, dați-mi o mască”, ” să pot avea grijă de pacienți, nu vreau să risc să-mi infectez familia”.
  Apoi s-a aflat că ea NU muncise în spital, de un an și jumătate și că era un fel de model social-media.
  NIVELUL DE DENATURARE, DE ÎNȘELĂCIUNE, AL TACTICILOR DE DIVERSIUNE PENTRU A ÎMPIEDICA PUBLICUL SĂ ȘTIE ADEVĂRUL ESTE PUR ȘI SIMPLU DE NECREZUT!”

  ”OAMENII TREBUIE SĂ SE TREZEASCĂ ȘI SĂ-ȘI DEA SEAMA CĂ EXISTĂ O URIAȘĂ COMPONENTĂ CRIMINALĂ ÎN ASTA!

  ÎNTREAGA ECONOMIE MONDIALĂ, ÎNCHIDEREA ÎNTREGII ECONOMII MONDIALE ESTE CAUZATĂ, ÎN OPINIA MEA, DE O PERSOANĂ, ȘI ACESTA ESTE FAUCI!”

  ”Poți face terapie auto-imunitară cu ozon, poți folosi vitamina C, deja în China ei fac asta. Poți doar să iei seleniu.
  Se propagă dezinformarea de către mass-media oficială, în aceste momente…
  Dar seleniul…SELENIUL este o pastilă care controlează nașterea oricărui virus încapsulat.

  Dacă ești într-adevăr preocupat de asta, mărește doza de seleniu pentru următoarele zece zile.
  Este atât de simplu. Îl poți obține de la orice magazin cu produse naturiste.
  DAR EI, TOTUȘI PROMOVEAZĂ AGENDA PENTRU VACCINARE. DE CE?”

  ”Care este INTERESUL ASCUNS din PREZENT?
  Cred că este același.
  ESTE UN EVENIMENT SUB STEAG FALS PENTRU CA APOI SĂ IMPUI VACCINAREA OBLIGATORIE.

  MONTEAZĂ TURNURI 5G PESTE TOT!
  CREAZĂ TOXICITATE PESTE TOT PRIN ELIBERAREA ÎN ATMOSFERĂ A REZIDURILOR DIN ARDEREA COMBUSTIBILULUI SOLID, PRIN CHEMTRAILS-URI, PRIN TOATE ACESTEA.”

  ”DATELE (lor) NU SUNT REALE!
  Chiar datele pe care le folosesc acum NU echivalează cu datele gripei sezonniere.
  Sunt încă sub nivelul lor, de aceea EI UMFLĂ MEREU DATELE.
  De aceea EI SCHIMBĂ CERTIFICATELE DE DECES.
  De aceea EI CONCEDIAZĂ ASISTENTELE MEDICALE pentru ca ei să poată schimba…cauza decesului.
  De aceea AU SCHIMBAT PROCEDURILE.
  De aceea AU PRIMIT MANECHINE și filmează un spital…

  TOTUL ESTE O ÎNSCENARE.”

  Este CLAR că este O OPERAȚIUNE SUB STEAG FALS MONDIALĂ!
  Și, vorba Dr.Rashid Buttar, atât pentru MASS-MEDIA dar și pentru PERSONALUL MEDICAL:

  „ACEST LUCRU AFECTEAZĂ ÎNTREGUL GLOB.
  TOȚI TREBUIE SĂ VĂ DAȚI SEAMA…CĂ ACEASTA ESTE O FAȚADĂ.

  IAR OAMENII DE ȘTIINȚĂ, MASS-MEDIA (pentru mass-media din RO) ȘI MEDICII CARE ÎȘI ȚIN GURA ÎNCHISĂ…DACĂ NU SUNTEȚI O PARTE A SOLUȚIEI, ATUNCI SUNTEȚI O PARTE A PROBLEMEI.
  VOI CREAȚI ȘI PERPETUAȚI UN MIT!„

  1. Nu știu cât mai durează imbecilizarea dar consider asa modest, ca insasi imagi ea acestui virus în spatele știrile este un mesaj subliminal…. Tare mi as dori un popor mai treaz, sa lăsăm supunerea asta în urma cu secole… Sclavagism total…. Știți despre ce vorbesc… Cu tristețe scriu, pentru ca din 91 ma rog pentru tara și tot mai rău merge… E țimpul când,, Raul,, domnește….. Oprește Doamne și și lasă copiii noștri sa se bucure de viata, fără droguri, pornografice, analfabetismul și sărăcie…. Superb!

  2. De ce tac toti medicii ?? De ce tac toate asistentele ?? De ce trebui sa suportam toata aceasta minciuna ??? Trebui sa iesim toti si sa spunem adevarul..

   1. Fiecare spital a primit ordin ca angajatii sa nu spuna mass mediei care e nr de infectati si decedati din spital .In schimb vor fi remunerati cu 500€ pt ca sunt in linia intai .Eu cred ca acesti bani li se dau pt a nu vb pt a nu spune adevarul.Asta e parerea mea !

 3. Trimitea deunăzi un comentator de pe saccsiv către niște comentarii ale unora ce făceau referire la gașca OMS și EVENTUALELE REPERCURSIUNI dacă se atinge careva de diavolii de la OMS.

  https://www.activenews.ro/externe/Consultantul-politic-Roger-Stone-il-acuza-pe-Bill-Gates-ca-ar-fi-creat-coronavirusul-pentru-vaccinari-obligatorii-si-microcipuri-161191

  ”ORIZONT:
  In spatele lighioanei Gates sunt forte malefice (DRACI…NOTA MEA) din exteriorul pamantului – asta oricat de bizar/fantasmagoric/sf/ absurd vi s-ar parea.
  Partea Umana care a mai ramas din sufletul lui Bill Gates e in jurul a 30% = Restul e energie rece arhonica/draconiana
  – Gates are rol principal ca element de focalizare a atentiei publice pe persoana lui.

  ACESTE FORȚE DEMONICE CU UN CATACLISM GEOLOGIC PLANETAR DACĂ MARIONETELE LOR SUNT ATACATE SAU ELIMINATE (adică FAUCI, BILL GATES, ȘI DIRECTORUL EX.OMS – DIAVOLUL ĂLA TUCIURIU).

  Inca mai avem ceva protectie de la Fortele Binelui , insa balanta se poate rasturna oricand
  – Cand satana va fi aruncat pe pamant pe linia noastra temporala atunci va incepe dezastrul
  – Va fi o lupta in ceruri – in dimensiunile superioare – de fapt a si fost insa linia temporala e diferita de a noastra pentru ca acolo e prezent continuu..
  E o situatie peste puterea nostra de intelegere
  – Dumnezeu va ridica Pamantul din dimensiunea 3 in Dimensiunea 4(sau 5)
  -E vorba de acel Cer Nou si Pamant Nou din Apocalipsa.”

 4. Sunt statistici marite artificial, dar cred ca pandemia exista. Altfel Rusia, China si Iran ar fi fost actori in manipularea asta. Or interesele lor diverg fata de cele ale UE, SUA. Deci eu cred ca este o componenta reala in problema aceasta. Este vorba de o pandemie. Dar poate nu este atat de periculoasa pe cat vrea sa se arate. Dar Rusia ieri a avut 8000 de imbolnaviri. De pe sputnik luata informatia. La rusii se cenzureaza mult. Deci asta este parerea mea.

  1. Un jurnalist pe nume Jim Stone spune că în unele țări (precum Iran) se folosesc substanțe neurotoxice, care au efecte similare cu ce ar da covid. El spune că acest coronavirus este o armă lansată intenționat, dar a dat greș, iar acum păpușarii au început să-i omoare pe oameni în mod deschis, precum în New York.

   1. Pe de altă parte, un părinte rus pe nume Serghie Romanov spune că ce vedem acum este numai un test, dar vor lansa virusul adevărat. Planul lor (pentru moment) ar fi să dispară 25 % din populația lumii, în special din Africa și Asia. Trebuie să dispară oamenii care nu pot ajuta economia mondială: bătrânii, bolnavii, cei fără adăpost. Cine trăiește și cine moare va fi stabilit în acele spitale de campanie (și la noi sunt vreo 2-3) unde părintele nu ne recomandă să mergem. Acolo vor analiza dosarul omului și vor decide dacă îl mai lasă să trăiască. În 18 luni, lumea noastră va fi complet transformată, încât nu o vom mai recunoaște. Vor dispare joburile normale, și aproape totul se va muta online. Oamenii vor lucra fizic în depozite ale Amazon (probabil pentru împachetat produsele de trimis prin curier). Oamenii se vor îmbulzi ca să ia vaccinul, care va avea cip (faptul că are cip va fi recunoscut deschis). Cei vaccinați vor fi monitorizați. Vor fi senzori peste tot. Vaccinul va fi pentru exterminare. Sunt aproximativ 2000 de oameni pe glob care pun planul în aplicare, și aproximativ 200 care iau deciziile. Liderii popoarelor știu despre acest plan. Țările sărace vor trece mai greu în această nouă paradigmă, lucru bun pentru noi.

    1. Păi cam se adeverește ceea ce spune Pr.Serghie Romanov…
     Tot bat toba la TV pt.plătit nu atât cu cardul, cât direct, online prin transfer de bani din cont, în cont încurajându-se cumpărăturile făcute online.
     Deci, toți șomerii cu diplomă (sau nu….) vor face muncă necalificată: ambalatori ai firmelor de desfacere și vindere a produselor.

     Apoi, spitale de carton sau din plastic au apărut într-adevăr, în toată lumea, pe stadioane, în porturi….
     Dar, de unde știe el că nu vei fi obligat să intri în ele?
     Pentru că, pe bază de pandemie, o să zică că ești un potențial purtător de colo-colo a nu știu ce virus….real, sau ne-real!
     Spuneau Sf.Părinți că toate bolile vor reveni, dar în formă agravată…deci, fie scăpate intenționat din laborator, fie datorită folosirii armelor de distrugere în masă, nu numai dpdv biologic, al bio-terorismului…ceea ce fac ei ACUM și n-au de gând să se oprească!

     P.S. Nu știu care ar fi soluția decât să-i obligi să se deconspire, să recunoască ceea ce dezvăluie multă lume…iar prin asta, să anuleze toate ordonanțele militare și toate restrângerile!

    2. https://amosnews.ro/culisele-mondiale-au-declarat-razboi-omenirii-2020-04-25

     Nu știu nimic despre acest părinte. Anumite lucruri concordă cu ce am văzut până acum:
     – activitățile vor fi mutate aproape complet în online – deja s-a început;
     – planul este să fie eliminați bătrânii, bolnavii, oamenii cu activități infracționale, cei fără adăpost – deja bătrânii și bolnavii sunt cei mai afectați;
     – oamenii vulnerabili vor fi ”grupați” – deja de la prima sau a doua ordonanță militară s-au apucat să-i strângă pe cei fără adăpost, cel puțin la nivel declarativ. Probabil că a fost o încercare și cu planul lui Străinu-Cercel, să vadă care ne este limita;
     – se construiesc spitale de campanie – și la noi sunt vreo 2-3. Cel puțin două spitale militare, și încă unul cu îngrijitori roboți;

  2. Orice criza este mana cereasca pentru orice regim autoritar de genul celor enumerate de tine. Fiecare dintre acestea instrumentalizeaza situatia in folosul ei.

   Dar sigur ca exista ceva. Toti medicii au vorbit de o gripa. Insa nu este nici pe departe atat de grava (probabil Dumnezeu n-a ingaduit pentru ca sa nu avem vreo indreptatire atunci cand vom fi acuzati ca ne-am lepadat de El).

   Pe de alta parte a fost si tratata gresit. Peste 90% din cei intubati au murit cu toate ca nu era nevoie de intubare (le-a facut mai mult rau si au fost privati de un tratament care putea sa-i salveze).

 5. Alo,Alo…Români,cât mai comentați de’ampulea și nu ieșiți în stradă ca în ’89,Cât?Vreți să ajungeți să mâncați de sub voi kkt,voi și familiile voastre?Azi mi-am bătut coasa,păzea! Atenție!Decât o groază fără de sfârșit,mai bine un sfârșit de groază.Wuhanis,blestemat să fii,tu și tot neamul tău de până’n vecii vecilor,Amin!

 6. in acest moment, cea mai puternica voce antivaccinare obligatorie este Nasul Tv Canada, cautati pe youtube si facebook si promovati, sustineti-l !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru cu partenerii noștri de rețele sociale, de publicitate și de analiză. View more
Cookies settings
Accept
Politica de confidențialitate
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings