X

George Soros… arestat?! Sau e mai degrabă o născocire ca să pară credibilă telenovela alegerilor din SUA?

Miliardarul George Soros ar fi fost arestat pentru imixtiune în Alegerile Prezidențiale din SUA și s-ar afla în acest moment în custodie federală în Philadelphia, titrează publicația independentă canadiană Conservativebeaver. Potrivit aceleiași publicații, Soros ar fi anchetat de FBI, asupra arestării sale fiind instituită o blocadă informațională în baza unei legi federale americane.

Acuzațiile s-ar concentra pentru moment asupra activității infracționale pe care Soros ar fi desfășurat-o înaintea alegerilor (precum frauda electronică sau furtul de identitate) urmând ca rechizitoriul să fie adaptat pe măsură ce apar noi date asupra rolului jucat de sistemul Dominion, despre care se spune că ar fi șters voturi acordate lui Donald Trump și le-ar fi atribuit lui Joe Biden. Potrivit Conservativebeaver, care amintește de o posibilă implicare a lui Soros în favoarea lui Justin Trudeau la recentele alegeri din Canada, FBI ar fi executat un mandat de percheziție și în casa și birourile deținute de miliardar în Toronto.

Doar că presa main-stream nu pomenește despre așa ceva, cu toate că putem crede că nu ar fi făcut-o nici dacă ar fi fost adevărat. Se pare că și această știre face parte din telenovela alegerilor din Statele Unite, rezultatul nefiind altul decât învrăjbirea cetățenilor între ei, căci acesta a fost și scopul principal al creării partidelor.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Neo-marxism
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

5 comentarii

 1. „…FBI ar fi executat un mandat de percheziție și în casa și birourile deținute de miliardar în Toronto.”

  Cu siguranta statea Soros, seara dupa ce iesea de la dus, se aseza la calculator si incepeea sa hacuiasca prin lume chestii…

  Bosorogul asta ramolit, cred ca habar nu are care e tasta Enter…
  Cu siguranta isi tinea acasa chestii care sa-l compromita…

  Praf in ochi aruncat de media vanduta. Tot se zvonesc arestari, tot felul de actiuni siropoase si spectaculoase, ca sa ce? Oculta are nevoie ca oile sa stea cuminti. Planul merge inainte nestingherit. Ne tot intind, ba cu stari de urgenta, ba cu stari de alerta, ba cu carantine… trece luna, trece anu si ne trezim cipati si fara drepturi, fara sa ne dam seama.

 2. Este posibil. Si anume este posibil ca adevarata NOM sa sacrifice falsa NOM si pe o parte dintre slugi, pentru a-i insela pana si pe cei alesi daca se poate (a nu se intelege ca ma consider vreun ales, chit ca mi-as dori).
  Cred ca ar trebui sa fim mai atenti la fenomenul Q.

 3. Dracii astia satanisti si atei care freaca lumea asta de ce nu mor de Covid-ul inventat de ei sau de alte boli si sa ne lase in pace ca si asa viata e grea.Dumnezeu sa ne ocrotească tara,poporul si viitorul copiiilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.