X

Show-ul alegerilor americane continuă. Echipa Trump: Avem mai mult decât dublul numărului de voturi necesare pentru a răsturna alegerile. Presa: Giuliani folosește vopsea de păr

Într-o conferință de presă de joi, echipa juridică a președintelui Donald Trump, condusă de Rudy Giuliani, a declarat că Trump a câștigat alegerile „în mod decisiv” și a acuzat de fraudă de proporții Partidul Democrat reprezentat de Joe Biden, fraudă pentru care vor fi aduse „dovezi” în justiție. În conferința care s-a întins pe o oră și jumătate, echipa președintelui american a prezentat pe scurt o parte din fraudele pentru care vor fi aduse dovezi în Instanță.

Avocații au acuzat stânga de americană de un „plan centralizat pentru diverse tipuri de fraudă, concentrate în mod special în orașele mari și, după cum vă puteți imagina, în orașele mari controlate de democrați și cu o lungă tradiție de corupție”.

Demnă de OTV Dan-Diaconescu-În-Direct (echivalentul mai puțin bănos al Antenei 3, cunoscutul partener al CNN, principala televiziune de casă a Partidului Democrat din SUA) a fost relatarea generală a conferinței din presa mainstream. Începând cu presa de casă a stângii americane, trecând prin agențiile de presă internaționale și terminând, prin emulație și fără imaginație, cu practic toate sursele de știri din România.

Am putut astfel afla câteva elemente esențiale despre conferința de presă a echipei juridice a președintelui SUA:

că Giuliani transpiră;

și folosește vopsea de păr…

care curge.

„Avocatul persnal al lui Donald Trump, Rudy Giuliani, îl apără cu sălbăticie, dezlânat şi uneori suprarealist, pe Donald Trump”, scrie spotmedia.ro, într-un articol încadrat de reclamă la PSD despre vopseaua de păr a avocatului președintelui american.

Dezvaluirea bombă a ajuns în presa românească printr-o preluare din presa stângii radicale din Marea Brianie, Guardian.

Astfel am putut citi nimic despre cea mai importantă și plină de consecințe pentru întreaga lume discuție a momentului, din cel mai important stat din lume, pe Digi24, ProTV, Libertatea, Adevărul, dar și de pe Newsweek etc.

Fostul primar al New York-ului și avocatul președintelui, Rudy Giuliani, a declarat că în mai multe state, printre care Georgia, Pennsylvania, Michigan, Wisconsin, Nevada și Arizona, echipa juridică a președintelui Trump a găsit voturi fraudate în număr foarte, „mai mult decât dublul numărului de voturi necesare pentru a răsturna alegerile, în termeni de buletine de vot demostrabil ilegale”, scrie Daily Wire.

Giuliani a spus că în sprijinul acuzațiilor sale există mai multe „procese” și „declarații sub jurământ”, adăugând că fraudele elecgtorale s-au concentrat în „marile orașe” controlate de democrați. „Numărul cazurilor de fraudă electorală din Philadelphia ar putea umple o bibliotecă”, a spus Giuliani.

„Președintele conduce în noaptea alegerilor cu 700.000 sau 800.000 în Pennsylvania. Cumva a pierdut Pennsylvania. (…) Ceea ce a ieșit foarte repede la iveală e că nu vorbim fraudă electorală într-un singur stat. E un tipar care se repetă într-o serie de state, aproape identic. Pentru orice procuror experimentat, asta sugerează un plan centralizat pentru diverse tipuri de fraudă, concentrate în mod special în orașele mari și, după cum vă puteți imagina, în orașele mari controlate de democrați și cu o lungă tradiție de corupție. Numărul cazurilor de fraudă electorală din Philadelphia ar putea umple o bibliotecă”, a declarat Rudi Giuliani, tradus de Prodocens Media.

În Continuare, un fragment din conferința de presă, în traducerea celor de la Prodocens Media:

„Cu doar câteva săptămâni în urmă au existat multiple condamnări pentru fraudă electorală. Am spus-o deseori sarcastic, dar e adevărat, că singura surpriză ar fi fost ca în Philadelphia să nu se producă înșelăciuni la aceste alegeri. Deoarece în ultimii 60 de ani au înșelat la aproape fiecare scrutin. La fel pot spune și despre Detroit. Fiecare dintre aceste orașe este controlat de democrați, ceea ce înseamnă că pot scăpa, indiferent ce vor să facă. Înseamnă că au un înalt grad de control asupra comisiei electorale, a forțelor de ordine și, din păcate, au și judecători prietenoși, care emit opinii ridicole și iraționale în favoarea lor.”

Apoi, Rudy Giuliani a vorbit despre câteva exemple concrete.

„Voturile prin poștă”

„Să începem cu lucruri concrete. În Pennsylvania diferența pentru Biden, care nu înseamnă victorie, fiindcă e fraudă, e de 69.140 de voturi. S-au numărat 682.770 de buletine, la care avem declarații pe propria răspundere că n-a existat nicio verificare în momentul în care au fost luate în calcul. Au fost voturi prin poștă. Buletinele de vot prin poștă sunt deosebit de predispuse la fraudă. Ne-au avertizat despre asta președintele Jimmy Carter și secretarul Baker, într-un raport de acum 12 ani, în care spuneau că votarea prin poștă este deosebit de predispusă la fraudă și că trebuie să ne gândim cu mare atenție dacă o facem vreodată, fiindcă se poate profita de ea. Judecătorul Souter, de la Curtea Supremă, a spus același lucru, într-un caz privind legea electorală. Chiar și The New York Times a scris articole despre cât de periculos e votul prin corespondență. E prima dată când facem asta pe scară largă și cred că am demonstrat că nu vorbim doar de o posibilitate, ci de o mare probabilitate a fraudei, mai ales dacă ai un plan. Foarte asemănător cu ce ne-a spus Joe Biden cu câteva zile înainte de alegeri, că are cea mai bună echipă de fraudă electorală din lume.

Au fost buni, dar nu atât de buni pe cât credeau, pentru că au făcut greșeli semnificative, la fel ca toți escrocii. Și i-am prins.”

„Blocarea observatorilor republicani”

„Una a fost îndepărtarea observatorilor electorali republicani. Aproape toate țările civilizate, chiar și țări precum Tanzania și locuri la care nu v-ați gândi, au reguli cu privire la inspectori, în special buletinele de vot prin corespondență, deoarece pot fi mai ușor fraudate. Pentru cei care n-au trimis niciodată un vot prin corespondență, am să arăt de ce este atât de ușor. Completezi un plic de genul acesta. În New York completezi districtul unde locuiești și secția unde votezi, numele și adresa și semnezi. Buletinul de vot se introduce în plicul interior, se sigilează toate și se trimit. Când se numără, aproape invariabil în SUA, până la înșelăciunea în masă care a avut loc la aceste alegeri, un inspector republican și unul democrat, precum și alții, dacă există alte partide, pot supraveghea desigilarea acestui buletin. Când alegerile erau cinstite, așa se făcea în toată America, pentru că singura dată când poți afla dacă e un vot fraudulos e atunci când analizezi plicul exterior. Când l-ai aprobat, se aruncă, s-a dus definitiv, și singurul lucru rămas e votul. Ar fi putut fi Mickey Mouse, un decedat, completat incorect, sau aceeași persoană de 30 de ori. Toate aceste lucruri s-au întâmplat. Putea fi gol. Nu vom ști niciodată.”

„De exemplu, renumărarea din Georgia nu ne va spune nimic, deoarece aceste buletine de vot frauduloase vor fi numărate din nou, fără semnăturile care să le confirme. Deci, renumărarea lor nu înseamnă nimic deoarece, în Pennsylvania, unde avem probabil dovezile cele mai concrete, 682.770 dintre aceste buletine au fost numărate fără a fi inspectate, ceea ce le transformă în buletine de vot nule, care nu pot fi numărate. Trebuie scoase din calcul.

Să vă mai dau un exemplu. Avem 17.000 de buletine de vot provizorii în Pittsburgh. Știți ce este un vot provizoriu? Se întâmplă de obicei în felul următor, și este cazul la 15.000 din cele 17.000 amintite. Te prezinți în persoană în ziua votului, dorind să votezi.

– Domnule Giuliani, ați votat deja.

– Da? Nu-mi amintesc.

– Da. Ați trimis un vot în absență.

– Nu.

– Ba da.

– Ba nu.

– Ba da.

De ce s-a întâmplat asta de 17.000 de ori în Pittsburgh? De fapt, 15.000 de oameni, mai exact, care s-au dus să voteze în Pittsburgh și au descoperit că votaseră deja, conform mașinăriei electorale democrate. Au uitat? Atât de mulți oameni cu memorie slabă în Pittsburgh? Sau e altceva? După cum vor declara martorii, au fost instruiți de șefii democrați ca, atunci când au un buletin de vot care n-a fost repartizat nimănui, să-l repartizeze cuiva. Lui Rudy Giuliani.

Și, când vine Rudy Giuliani, care poate nici nu se prezintă la vot și îi dăm un vot provizoriu.”

„Acestea sunt dovezi circumstanțiale de fraudă.

Dovezile directe sunt oamenii care vor depune mărturie că așa li s-a întâmplat și lor.”

În continuare puteți urmări întreaga conferință:

P.S.

Au trecut un an când Hillary Clinton spunea că l-a „învins” pe Donald Trump în 2016. De fapt, pe tot parcursul celor patru ani ai președinției lui Trump, Clintoneasa a susținut că Trump e un „peședinte ilegitim”. Biden e de acord. Ce se întâmplă în aceste zile este o prelungire firească a ultimilor patru ani.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

12 comentarii

 1. Nereguli la alegerile din SUA (listă parțială)
  Informații adunate de Redacția Internațională (actualizat 13.11.2020)

  (Știre din 10 nov 2020) Directorul Agenției de Monitorizare a Fraudelor Electorale, din cadrul Ministerului Justiției, își dă demisia:
  https://nbcnews.com/politics/2020-election/doj-s-election-crimes-chief-resigns-after-barr-directs-prosecutors-n1247220

  Cuprins
  Partea I: Nereguli în procesul de votare
  Complot electoral
  Furtul prin soft
  Tâlhării electorale
  Votanți șterși eronat de pe liste
  Buletine suplimentare unde Biden avea 100 % din voturi
  Votare în locul persoanelor decedate
  Mai mulți votanți pe liste decât total populație adultă
  Vot multiplu
  Încercare de vot multiplu
  Nereguli la voturile prin corespondență
  Vot cu permise de conducere
  Baze de date falsificate

  Partea II: Nereguli privind buletinele de vot
  Buletin de vot emis pe ”numele” unei pisici decedate
  Buletine pierdute
  Buletine aruncate
  Buletine distruse
  Buletine falsificate
  Buletine furate
  Buletine incendiate
  Buletine anulate
  Buletine ignorate
  Buletine de vot retrimise la secții
  Buletine trimise greșit la oameni
  Buletine pro-Trump expediate la o adresă greșită
  Buletine deteriorate trimise la oameni
  Buletine care n-au mai ajuns la votanți
  Votanți care au primit mai mult de un buletin de vot
  Buletine de vot deținute în mod ilegal
  Buletine de vot specimen care au circulat ca buletine autentice
  Buletine gata completate pentru democrați
  Buletine pentru decedați
  Buletine de vot colectate în mod ilegal
  Buletine tipărite greșit
  Cutii poștale incendiate
  Lăzi poștale falsificate

  1. Super domnule Mihai T, de ce nu trimiteti aceste probe si la Curtea Suprema a USA , la CIA, la FBI, la mass media tv USA( FOX, CNN, ABC, NBC, AP, USA Today, etc) sa vada aceste evidente, la presa din Tomania cumparata de mafia oculta , TV , ziare etc?

   Eu am trimis ce ati publicat la Nasul TV, trebuie sa afle si presa din Romania WC mass media despre frauda din USA care in Romania se face din 1946!!!

   Good job and never give up, the truth about liars!!!

   1. Astea sunt niște mostre, au fost și alte categorii de nereguli (de exemplu buletine antedatate). Probabil că autoritățile de acolo au mai multe informații precum și probe. Există și alte informații – mai dure decât astea – despre partea informatică a alegerilor: faza cu buletinele marcate cu filigran blockchain, posibilul raid a trupelor americane la o fermă de servere din Germania (aparșinând unei firme din Spania care a gestionat alegerile); avocata lui Trump zice că ”a fost eliberat Kraken-ul” și că efectele vor apare de săptămâna viitoare.
    Oricum, dăunezi Trump a zis cu claritate pe twitter: ”Am câștigat alegerile”. Remarc în treacăt faptul că Trump nu ar fi spus asta decât dacă era sigur că va câștiga. Nu putea risca să se facă de râs.

   2. Poate vroiai sa precizezi că de la Lovitura de Stat 1866 când ultimul Domn autohton/pământean a fost silit să abdice au început fraudele și domniile străine de tipul Orban-Iohanus.

 2. Partea I: Nereguli în procesul de votare

  Complot electoral

  Democrații se laudă că au știut să trișeze, și explică modul cum au făcut-o:
  https://lefigaro.fr/international/aux-etats-unis-les-confessions-d-un-fraudeur-electoral-democrate-alimentent-les-soupcons-20200902

  (Florida) Complot pentru înregistrarea a 50 de morți ca democrați în viață:
  https://washingtonexaminer.com/news/florida-election-officials-foil-plot-to-register-over-fifty-dead-people-as-democratic-voters

  (New York) Arestarea a douăsprezece persoane acuzate de complot:
  https://nypost.com/2020/10/29/new-yorkers-plan-to-illegally-vote-by-shaving-heads-foiled/

  Furtul prin soft
  Pe Twitter, sute de videoclipuri arată computerele ce trișează:
  https://twitter.com/search?q=fraud&src=typed_query&f=video

  Tâlhării electorale
  După cum pretinde New York Times, în 2020 buletinele de vot sunt sigure.
  În 2012, din cauza erorilor și a altor probleme, buletinele de vot au fost extrem de vulnerabile la tâlhărie:
  https://nytimes.com/2012/10/07/us/politics/as-more-vote-by-mail-faulty-ballots-could-impact-elections.html

  (New Jersey) Alegeri anulate pe motiv de tâlhărie electorală:
  https://eu.northjersey.com/story/news/paterson-press/2020/08/11/paterson-nj-election-rivals-agree-do-over-council-election/3343160001/

  (Minneapolis) Escrocherie la numărătoarea buletinelor de vot:
  https://nypost.com/2020/09/29/minneapolis-police-probing-alleged-ballot-harvesting-claims/

  (Florida): Site-ul Sun-Sentinel descrie tâlhăria electorală de acolo:
  https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:H9RnGspYLVcJ:https://sun-sentinel.com/opinion/commentary/fl-op-com-menge-mail-in-ballots-fraud-florida-20200416-hanmbneuendpbaftyktpactlga-story.html+&cd=1&hl=ro&ct=clnk&gl=ro&client=firefox-b-d

  Tâlharii electorali pregăteau o lovitură zdravănă:
  https://thedonald.win/p/11PosZtD5M/ballot-fraudnov-2nd-6-months-of-/

  (San Antonio., Texas) Cei de la Proiectul Veritas au descoperit o tâlhărie implicând între 7.000 și 14.000 buletine de vot:
  https://expressnews.com/news/politics/texas_legislature/article/Project-Veritas-activists-release-San-Antonio-15679739.php

  (Districtul Vanderburgh): Femeie arestată pentru a fi pregătit pachete cu peste patru sute buletine de vot:
  https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:a0gBwSAf8zQJ:https://tristatehomepage.com/news/local-news/vanderburgh-county-woman-facing-felony-election-fraud-charge/+&cd=1&hl=ro&ct=clnk&gl=ro&client=firefox-b-d

  (Texas) Funcționar de primărie arestat pentru tâlhărie electorală, fiind acuzat de peste o sută tâlhării de acest gen:
  https://texastribune.org/2020/10/08/voting-fraud-arrest-carrollton/

  (Kansas) Un republican și alți 4 complici, arestați pentru tâlhărie electorală:
  https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:vuKKamvGAgYJ:https://washingtonpost.com/powerpost/kansas-republican-charged-with-three-felonies-in-voter-fraud-investigation/2020/07/14/7d0fe8c2-c629-11ea-b037-f9711f89ee46_story.html+&cd=1&hl=ro&ct=clnk&gl=ro&client=firefox-b-d

  (Texas) Funcționar arestat pentru tâlhărie electorală:
  https://newsweek.com/texas-official-arrested-felony-election-fraud-charges-could-face-99-year-sentence-1534183
  (cere cookies, se poate da reject all)

  Votanți șterși eronat de pe liste
  (New York) 200.000 votanți șterși de pe listele electorale:
  https://cityandstateny.com/articles/politics/campaigns-elections/new-york-city-purged-voters-2016-it-wasnt-mistake.html

  Buletine suplimentare unde Biden avea 100 % din voturi
  (Wisconsin) Biden a primit 138.000 de voturi conta ZERO pentru Trump, în spațiul de timp necesar pentru votul a 1% din totalul votanților:
  https://twitter.com/Mostofsky/status/1323996716157308929

  Votare în locul persoanelor decedate
  (New York) Responsabilul alegerilor din marea metropolă avertizează că unii locuitori sunt specializați în a-i face pe morți să voteze:
  https://newsweek.com/mail-voting-ballots-deceased-1531481

  Mai mulți votanți pe liste decât total votanți
  În 378 comitate americane, înscrierile de pe listele electorale depășesc numărul adulților care votează. Aceasta e concluzia grupului de supraveghere judiciară Judicial Watch:
  https://realclearpolitics.com/articles/2020/01/07/five_states_face_federal_lawsuit_over_inaccurate_voter_registrations__142089.html

  (California) În 19 districte s-au găsit 1,6 milioane buletine de vot peste numărul votanților de pe liste, (un plus de 11,7 %):
  https://realclearpolitics.com/articles/2020/01/07/five_states_face_federal_lawsuit_over_inaccurate_voter_registrations__142089.html

  (Colorado) 39 districte au declarat mai mulți votanți decât totalul populației. Anchetă în curs:
  https://wnd.com/2020/10/colorado-sued-voters-people/

  (Detroit, Michigan) 32.519 voturi peste totalul votanților de pe liste:
  https://twitter.com/RichValdes/status/1324179767764176896

  (Orno, Maine) Femeie acuzată de a fi votat pentru chiriașii ei:
  https://bangordailynews.com/2020/10/27/politics/orono-woman-charged-with-voter-fraud-after-allegedly-casting-former-roommates-ballot/

  (Luzerne) Bărbat arestat după ce a încercat să voteze în locul soției sale decedate:
  https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:3R6oDMf-VGwJ:https://wnep.com/article/news/local/luzerne-county/man-arrested-for-voter-fraud-in-luzerne-county/523-7fc4fd2f-9105-47e7-a510-2b5ff176ab2c+&cd=1&hl=ro&ct=clnk&gl=ro

  (Rochester, New York) Un ucigaș de polițist, aflat în libertate condiționată, arestat pe când încerca să se înscrie pe listele electorale:
  https://whec.com/rochester-new-york-news/paroled-cop-killer-facing-voter-fraud-charges/5911589/

  (Florida) Bărbat arestat pentru folosirea ilicită a buletinului de vot al soției decedate. Motivul invocat: testarea sistemului:
  https://wptv.com/news/state/florida-man-who-tried-to-get-ballot-for-dead-wife-arrested

 3. Vot multiplu
  (Georgia) O mie de persoane au votat de două ori:
  https://msn.com/en-us/news/politics/georgia-official-claims-1-000-people-illegally-voted-twice-in-primaries/ar-BB18PGvz?li=BB141NW3

  (California) Videoclip care arată o persoană completând mai multe buletine de vot:
  https://twitchy.com/gregp-3534/2020/10/13/eric-trump-says-the-campaign-will-be-taking-immediate-legal-action-over-a-tiktok-video-allegedly-showing-a-person-filling-out-multiple-ballots/

  (New Jersey) Cetățean prins votând a treia oară:
  https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:IJ2q3UvMTzsJ:https://patch.com/new-hampshire/concord-nh/new-hampshire-man-arrested-3rd-dui-drug-charges-concord+&cd=1&hl=ro&ct=clnk&gl=ro

  (Louisiana) Bărbat acuzat de a fi votat în locul mamei sale decedate, în trei alegeri diferite: https://latimes.com/california/story/2020-08-18/la-county-man-accused-of-voting-in-three-elections-as-his-dead-mother

  Încercare de vot multiplu
  (Pennsylvania) Biroul electoral respinge 336.000 cereri de vot dublu și încă 34.000 cereri pentru alte motive. Numeroși votanți au cerut până la 11 buletine de vot:
  https://thehill.com/homenews/state-watch/521557-pennsylvania-rejects-372k-mail-in-ballot-applications-following-primary
  Notă: În America, se poate vota înainte de ziua propriu-zisă a votului.

  Funcționarii electorali au fost asaltați cu cereri de buletine de vot prin corespondență, din partea acelorași persoane:
  https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:hO0xpqehEbcJ:https://13newsnow.com/article/news/politics/elections/election-workers-swamped-multiple-absentee-ballot-requests-same-people/275-8dc73fb0-a9e4-424b-a019-fda28130b517+&cd=1&hl=ro&ct=clnk&gl=ro

  (Districtul Henrico) Vot dublu, prin corespondență, trimis locuitorilor districtului:
  https://nbc12.com/2020/09/22/double-absentee-ballots-accidentally-sent-some-henrico-voters/

  (Meklemburg) Toți locuitorii au primit buletine de vot în dublu, din cauza unui sabotaj prin etichetare:
  https://charlotteobserver.com/news/politics-government/election/article245761310.html

  (San Mateo) Toți locuitorii au primit mai multe buletine de vot:
  https://abc7news.com/mail-in-ballot-california-2020-election-san-mateo-county-double-two-ballots/7006753/

  Nereguli la voturile prin coresondență
  Experiența votului prin corespondență: un eșec din cauza buletinelor de vot pierdute, întârziate sau deteriorate:
  https://cbsnews.com/news/covid-19-vote-by-mail-ballot-counted-election/

  (Detroit) 72% dintre voturile prin corespondență nu corespund cu votanții de pe listele oficiale:
  https://eu.detroitnews.com/story/news/politics/2020/08/20/benson-asked-investigate-detroit-perfect-storm-voting-problems/5616629002/

  Vot cu permise de conducere
  (Texas) Un ofițer și un angajat la firmă de sondaje dezvăluie tâlhăria electorală de la Houston, prin utilizarea de permise conducere:
  https://newsbreak.com/news/2084295714190/exclusive-texas-poll-watcher-testifies-on-2020-voter-fraud-in-houston-has-photos

  Baze de date falsificate
  (Florida) Bărbat arestat pentru că a schimbat adresa guvernatorului Ron Desantis în baza de date electorală:
  https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:NQI2zhEkFhwJ:https://washingtonpost.com/nation/2020/10/29/florida-man-desantis-voting-address/+&cd=1&hl=ro&ct=clnk&gl=ro

 4. Partea II: Nereguli privind buletinele de vot

  Buletin de vot emis pe ”numele” unei pisici decedate

  Pisică moartă de 12 ani, primește buletin de vot:
  https://apnews.com/article/fbcec393dc652a9ccdb2cc8aacb15895

  Buletine pierdute
  Estimare: cu ocazia ultimelor trei alegeri s-au pierdut 28.000.000 buletine de vot. https://realclearpolitics.com/articles/2020/04/24/28_million_mail-in_ballots_went_missing_in_last_four_elections_143033.html

  (Districtul Butler, Pennsylvania) Într-un district Pro-Trump s-a pierdut un număr incalculabil de buletine de vot:
  https://pittsburgh.cbslocal.com/2020/10/28/butler-county-elections-director-says-postal-service-lost-mail-in-ballots/

  (Baltimore) Dispariția misterioasă a 80.000 buletine de vot:
  https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:kL2yTGYK8GUJ:https://baltimoresun.com/politics/bs-md-voting-snafu-update-20180625-story.html+&cd=1&hl=ro&ct=clnk&gl=ro

  (Pennsylvania) 60.000 buletine de vot au dispărut în mod misterios:
  https://newsweek.com/pennsylvania-mail-ballots-delayed-25-days-until-election-1537824

  (Districtul Contra Costa, California) Patruzeci buletine de vot dispărute în mod misterios:
  https://nbcbayarea.com/news/politics/decision-2020/dozens-of-ballots-go-missing-in-contra-costa-county/2388551/

  Buletine aruncate
  (Wisconsin) 23.000 buletine de vot aruncate:
  https://apmreports.org/story/2020/07/23/wisconsin-absentee-ballot-rejections

  (Wisconsin) Numeroase buletine de vot prin corespondență găsite într-un șanț:
  https://breitbart.com/politics/2020/09/23/mailed-in-ballots-found-tossed-in-wisconsin-ditch/

  (San Bernardino, California) Numeroase scrisori cu buletine de vot găsite în parcul Joshua: https://losangeles.cbslocal.com/2020/10/08/mail-including-voter-ballots-found-discarded-twentynine-palms-joshua-tree/

  Zeci de mii buletine de vot aruncate la gunoi:
  https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:fgx5cAghHf8J:https://washingtonpost.com/politics/tens-of-thousands-of-mail-ballots-have-been-tossed-out-in-this-years-primaries-what-will-happen-in-november/2020/07/16/fa5d7e96-c527-11ea-b037-f9711f89ee46_story.html+&cd=1&hl=ro&ct=clnk&gl=ro

  Mii și mii buletine de vot aruncate la gunoi, pentru întârziere:
  https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:r_iVYmuraB4J:https://www.wnpr.org/post/signed-sealed-undelivered-thousands-mail-ballots-rejected-tardiness+&cd=1&hl=ro&ct=clnk&gl=ro

  (New Jersey) Mii de buletine abandonate în curtea unei clădiri: https://eu.northjersey.com/story/news/passaic/paterson/2020/08/14/paterson-nj-election-ballots-were-left-floor-post-office-says/5582951002/

  (Los Angeles, California) Ancheta privind miile de buletine de vot găsite într-o parcare:
  https://thehill.com/homenews/state-watch/515442-investigation-underway-after-bags-of-mail-found-dumped-in-los-angeles

  (California) Mii de buletine abandonate într-un bancomat:
  https://newsweek.com/discarded-mail-ballot-found-california-atm-1537386

  (Miami, Florida) Videoclip al Poștei cu numeroase containere ce conțin scrisori și buletine de vot, descoperite după mai mult de o săptămână:
  https://youtube.com/watch?v=fdtM3s_1DQY

  (Colorado) 25.263 buletine de vot aruncate, semnături neacceptate:
  https://cpr.org/2020/10/08/colorado-vote-by-mail-ballots-rejected-signatures/

  (Utah) Cetățean găsește mii de buletine de vot la buncăr:
  https://fox13now.com/news/local-news/utah-man-concerned-about-finding-voters-ballots-in-dumpster

  (New Jersey) Cel puțin 200 scrisori cu buletine de vot găsite la buncăr:
  https://ntd.com/piles-of-mail-including-ballots-found-in-dumpster-in-new-jersey_514529.html

  (Louisville, Kentucky) 112 buletine de vot găsite la buncăr:
  https://washingtonexaminer.com/news/over-100-undelivered-absentee-ballots-found-discarded-in-dumpster

  (Colorado) Funcționar al poștei arestat pentru că a aruncat la gunoi diverse documente, între care 99 de buletine de vot valide:
  https://wnd.com/2020/10/colorado-sued-voters-people/

 5. Buletine distruse
  (California) O sută mii buletine de vot distruse:
  https://csmonitor.com/USA/Politics/2020/0714/Why-California-threw-out-100-000-mail-in-primary-ballots

  (Billings, Montana) Buletine de vot vandalizate sau parțial distruse:
  https://translate.google.com/translate?hl=ro&sl=en&u=https://billingsgazette.com/news/local/billings-residents-report-missing-vandalized-ballots/article_7ccc48bf-8b31-55a0-b264-eca5a4e877b7.html&prev=search&pto=aue

  Buletine falsificate
  (Los Angeles, California) 2.100 de locuitori au primit buletine de vot falsificate:
  https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:0d-Ns9No50kJ:https://kcra.com/article/2100-los-angeles-county-voters-receive-faulty-ballots/34289550+&cd=1&hl=ro&ct=clnk&gl=ro

  (Germantown, Maryland) Funcționar al secției de votare, surprins în timp ce falsifica buletine de vot https://youtube.com/watch?v=hJexWG7TJQI
  https://financialsurvivalnetwork.com/2020/10/voter-fraud-caught-on-camera-poll-worker-appears-to-write-on-ballot/

  (Plymouth) Femeie arestată pentru că a falsificat buletine de vot:
  https://fox2detroit.com/news/plymouth-township-woman-charged-with-election-law-forgery-over-absentee-voter-ballot

  Poștaș arestat pentru că a schimbat afilierea politică pe buletinele de vot:
  https://thehill.com/blogs/blog-briefing-room/news/506869-postal-worker-pleads-guilty-to-election-fraud-after-changing

  Buletine furate
  (Chicago) Două camioane ale Poștei SUA, ce conțineau buletine de vot, au fost furate: https://chicago.suntimes.com/crime/2020/4/21/21230630/usps-postal-trucks-vehicles-stolen-far-south-side

  (Houston, Texas) Buletin de vot al unui om din Los Angeles, furat și apoi găsit într-un buncăr din Texas:
  https://wbrz.com/news/la-absentee-ballot-showing-vote-for-president-trump-found-stolen-opened-and-dumped-in-tx-trash/

  (Miami, Florida) Transportator poștal arestat și acuzat de a fi furat buletine de vot și cărți-cadou:
  https://abcnews.go.com/Politics/wireStory/postal-carrier-accused-stealing-mail-ballot-miami-73713450

  O persoană a fost filmată furând buletine de vot din cutiile poștale:
  https://streamable.com/z94se1

  (West Palm Beach) Doi bărbați acuzați că au furat buletinele de vot din cutiile poștale ale parcului:
  https://youtube.com/watch?v=W3xBJlikKqU

  (Washington) Buletine de vot furate din cutiile poștale ale locuitorilor și aruncate în diverse locuri: https://foxnews.com/us/ballots-stolen-from-mailboxes-discarded-on-roadsides-in-washington-town

  Buletine incendiate
  (California) Un container cu buletine de vot, incendiat în Baldwin Park:
  https://youtube.com/watch?v=Sey68e3kbWM

  Un camion poștal a luat foc, distrugându-se astfel mii și mii buletine de vot: https://amp.dailyrecord.com/amp/3257291001

  Buletine anulate
  (Alaska) Din cauza erorilor votanților, numeroase buletine de vot au fost ”anulate” cu trei săptămâni înainte de alegeri:
  https://adn.com/politics/2020/10/15/voter-mistakes-put-many-mail-in-ballots-on-track-for-rejection-3-weeks-before-election-day/

  Buletine ignorate
  (Florida) 18.000 buletine de vot care nu au intrat la socoteală:
  https://tampabay.com/news/health/2020/06/29/more-than-18000-mail-ballots-not-counted-in-floridas-march-presidential-preference-primary/

  (Florida) Alte 35.000 buletine de vot excluse de la socoteală:
  https://politico.com/states/florida/story/2020/09/17/more-than-35-000-mail-in-ballots-were-rejected-in-florida-primary-1317327

  Buletine de vot retrimise la secții
  (Brooklyn, New York) Comisia electorală retrimite la secția de votare 99.000 buletine de vot. Funcționarii își fac griji cu privire la numeroasele originale deja completate și expediate:
  https://nypost.com/2020/10/06/board-of-elections-resends-99k-ballots-in-brooklyn-amid-snafu

  Buletine trimise greșit la oameni
  (California) Aproape 400.000 buletine de vot, trimise la cetățeni care s-au mutat din California ori au murit:
  https://losangeles.cbslocal.com/2020/10/15/nearly-400000-california-ballots-sent-to-people-who-moved-out-of-state-or-died/

  (New York) Foarte mulți locuitori au primit buletine de vot cu nume și adrese fictive:
  https://thehill.com/homenews/campaign/518682-new-yorkers-report-receiving-ballots-with-wrong-name-voter-addresses

  (Ohio) 50.000 buletine de vot expediate la adrese false:
  https://politico.com/news/2020/10/09/ohio-county-wrong-ballots-428350

  (Cartierul Queens, New York) Toți locuitorii au primit buletine de vot militare:
  https://nypost.com/2020/09/28/nyc-voters-wrongly-getting-mail-in-ballots-marked-for-military-use/

  Buletine pro-Trump expediate la o adresă greșită
  (Fairfax, Virginia) 500.000 buletine de vot pro-Trump expediate la o adresă greșită:
  https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:ci-rlftmVJoJ:https://wusa9.com/article/news/verify/verify-wrong-mail-in-ballots-fairfax-virginia/65-94c4847c-63fb-4a93-bac5-9bb45df00a8d+&cd=1&hl=ro&ct=clnk&gl=ro

 6. Buletine deteriorate trimise la oameni
  (Ohio) Unii locuitori declară că au primit buletine de vot deteriorate:
  https://statenews.org/post/some-ohio-voters-report-receiving-damaged-ballots

  (Districtul Kern, California) Sute de locuitori au primit buletine de vot deteriorate, rupte sau distruse cu totul:
  https://turnto23.com/news/election-2020/hundreds-of-kern-county-voters-claim-voter-ballots-were-ripped-tampered-with

  Buletine care n-au mai ajuns la votanți
  (Districtul Seminole) Poșta SUA confirmă că buletinele de vot nu au sosit niciodată la oameni: https://clickorlando.com/news/local/2020/10/06/usps-confirms-missing-ballots-but-doesnt-have-any-additional-information/

  Votanți care au primit mai mult de un buletin de vot
  (Washington, DC) Votanții au primit numeroase buletine de vot pentru foști rezidenți, unii până la cinci buletine unul după altul:
  https://foxnews.com/politics/dc-voters-are-being-sent-mail-in-ballots-for-ex-residents

  (Districtul Placer, California) Toți locuitorii au primit buletine de vot în dublu:
  https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:j6ZIXeZFJBQJ:https://www.kcra.com/article/thousands-of-second-ballots-mailed-placer-county-voters/34306099+&cd=1&hl=ro&ct=clnk&gl=ro

  (California) Toți locuitorii unei regiuni au primit mai multe buletine de vot:
  https://nbcbayarea.com/news/local/bay-area-voters-receive-multiple-ballots-fuel-concern-over-november-election/2378192/

  (Needham) Câțiva alegători au primit buletine de vot duble după o eroare de soft:
  https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:-1fv4luDdsUJ:https://needham.wickedlocal.com/news/20200818/needham-town-clerk-several-voters-received-duplicate-ballot-after-possible-glitch+&cd=1&hl=ro&ct=clnk&gl=ro

  (Kern) Un alegător a primit trei buletine de vot:
  https://newsbreak.com/news/2077286320265/duplicate-ballot-confusion-kern-county-voter-receives-three-ballots

  (Districtul Hall, Nebraska) 21 de alegători au primit căte două buletine de vot:
  https://newsbreak.com/news/2075857306754/hall-county-issues-21-duplicate-ballots

  (Flint, Michigan) Unii cetățeni au primit voturi multiple:
  https://abc12.com/2020/09/14/some-mid-michigan-residents-receive-multiple-absentee-ballot-applications/

  (Carolina de Nord) Buletine de vot duble, trimise către anumiți locuitori:
  https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:kzZ9s7FAPhQJ:https://www.wxii12.com/article/duplicate-ballots-sent-to-some-north-carolina-voters/34056922+&cd=1&hl=ro&ct=clnk&gl=ro

  Buletine de vot deținute în mod ilegal
  (Grafton, Massachusetts) Două sute buletine de vot ascunse în beciul unui funcționar public:
  https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:Q1HCEHVxHBcJ:https://www.milforddailynews.com/story/news/state/2020/07/01/hundreds-of-uncounted-ballots-discovered-in-grafton-town-clerks-vault/42905705/+&cd=1&hl=ro&ct=clnk&gl=ro

  (Wisconsin) Trei containere cu buletine de vot prin corespondență, descoperite în Centrele de tratament Oskhosk și Appleton:
  https://msn.com/en-us/news/politics/three-tubs-of-ballots-discovered-in-mail-processing-center-after-polls-closed-in-wisconsin/ar-BB12laJO

  (Pennsylvania) Funcționar al Poștei aflat în concediu este dat afară după ce saci întregi cu buletine de vot au fost găsite în pubela din preajma casei:
  https://foxnews.com/us/pennsylvania-postal-worker-on-leave-after-bags-of-undelivered-mail-found-outside-home

  Buletine de vot specimen care au circulat ca buletine autentice
  (New Hampshire) 5500 specimene de buletine de vot nu au fost etichetate ca ”specimene”, lăsând să se creadă că ar fi buletine de vot adevărate:
  https://vnews.com/Hanover-Lyme-Democrats-mailed-ballots-not-labeled-sample-to-voters-36796206

  Buletine pentru decedați
  (Los Angeles) Buletinele de vot ale decedaților provoacă multă neliniște:
  https://dailynews.com/2020/10/09/ballot-for-deceased-voter-raises-concerns-about-l-a-county-election-integrity/

  Buletine de vot colectate în mod ilegal
  (Maryland) Autoritățile avertizează despre persoane care merg din poartă în poartă, colectând buletine de vot în mod ilegal:
  https://newsweek.com/ballot-vote-maryland-collect-anne-arundel-1535901

  Buletine tipărite greșit
  (Sanapete, Utah) Din cauza unei erori de tipărire a buletinelor de vot, 13.000 de buletine au rămas fără semnătură:
  https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:VNs8QkYUSzkJ:https://sltrib.com/news/2020/10/14/ballot-printing-error/+&cd=1&hl=ro&ct=clnk&gl=ro

  (Filadelfia, Pennsylvania) 29.000 buletine de vot găsite cu erori:
  https://nypost.com/2020/10/15/error-leads-to-30k-pa-voters-receiving-incorrect-ballots/

  (Michigan) Buletinele de vot prin corespondență ale militarilor au fost imprimate greșit:
  https://mlive.com/public-interest/2020/09/president-trump-goes-after-michigan-secretary-of-state-again-over-ballot-misprint.html

  Cutii poștale incendiate
  (Boston) FBI anchetează incendierea unei urne de vot la Biblioteca orașului:
  https://amp.wbur.org/news/2020/10/25/investigation-fire-ballot-box-boston

  (Copley Square, Boston) Un al doilea incendiu pentru arderea scrisorilor cu buletine de vot:
  https://boston.com/news/local-news/2020/10/26/burnt-mail-near-copley-square-where-ballot-box-was-set-on-fire

  Lăzi poștale falsificate
  (Richmond, Virginia) Șase lăzi poștale ale Poștei SUA, falsificate:
  https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:I3YkLO6UZMMJ:https://localdvm.com/news/virginia/mail-collection-boxes-tampered-with-at-6-usps-locations-across-central-virginia/+&cd=1&hl=ro&ct=clnk&gl=ro

 7. Americanii au o singura sansa de a scapa de sclavia ce li se pregateste de catre democratii bolsevici si ocultii din spatele lor, aceea prin care administratia Trump, Justitia, acele servicii ramase loiale(sau parti din ele), Senatul american (inca dominat de republicani) sa aplice concertat, metoda regelui Frantei, Filip al IV-lea cel Frumos, cavalerilor templieri(care sunt inaintasii actualei Oculte)!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button