X

Măști cu steagul secuiesc la angajații Kaufland Târgu Secuiesc / Boicotați Kaufland România, pentru că insultă din nou demnitatea românilor

Angajații Kaufland Târgu Secuiesc poartă măști cu steagul secuiesc, un simbol separatist maghiar ce simbolizează lupta pentru ruperea Transilvaniei de România.

Kaufland România se remarcă din nou în promovarea șovinismului maghiar. De această dată angajații Kaufland Târgu Secuiesc poartă măști cu steagul secuiesc, un simbol separatist ce simbolizează lupta pentru separatism pe criterii etnice și lupta pentru ruperea Transilvaniei de România.

Astăzi, 14 noiembrie 2020, la Kaufland Târgu Secuiesc.

Gestul anagajaților Kaufland România este o insultă la adresa clienților români din toată țara.

Kaufland România a dezvoltat o adevărată politică de promovare a șovinismului maghiar prin care este batjocorită demnitatea românilor.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

10 comentarii

  1. Se poate trai si fara supermarketuri. Eu nu mai cumpar din supermarketuri din mai de cand cu mastile si termoscanarea, probail ca trebuia sa incep si mai devreme..

 1. N am intrat in supermarketuri de peste 6 luni,ma descurc ,Domnul e bun.
  Acum au porti la intrare care masoara temperatura din cate am auzit…intai lua temperatura paznicul la frunte,apoi mana,apoi era un aparat unde clientul isi lua singur temperarura,acum au porti care masoara temp.asa imi spun cei care merg in acest supermarket.
  Voi evita toate supermarketurile ..

 2. nu mai calc in kaufland decat daca o sa vreau sa urinez la toaleta lor sau altceva mai interesant si NU VOI TRAGE APA

 3. nu cred ca e odecizie la nivel de management si acei angajati actioneaza de capul lor sau sunt agentii platiti sau primesc bani de la anumite organizatii companii sau onguri extremiste maghiare nu cred ca Kaufland ar risca asta

  cel mai proababil li se vor desface contractele de munca sau conducerii filialei de acolo

  La job nu se face politica si religie sau sa se discute despr esubiecte controversate
  Parerea mea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button