X

Iohannis vrea cu orice preț educație sexuală în școli

VIDEO După viralul cu Cioloş şi copiii, Iohannis şi-a făcut şi el un video cu prichindei la Cotroceni - BN24.ro

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Iohannis a retrimis în Parlament legea acceptată de CCR care proteja copiii, oprind discuțiile sexuale din școli. 

Iohannis vrea reexaminare legii care înlocuia ”educația sexuală” cu educația sanitară. Iohannis nu a renunțat să se opună legii nici după ce, în septembrie, Curtea Constituțională a decis că actul normativ e constituțional, respingând sesizarea președintelui ca neîntemeiată.

Iohannis spune însă că înlocuirea noțiunii de „educație sexuală” cu cea de „educație sanitară” și introducerea obligativității obținerii acordului scris al părinților a generat critici din partea experților din domeniul educației și a organizațiilor neguvernamentale.

Iohannis nu este de acord nici cu obligativitatea existenței acordului din partea părinților, ci vrea ca educația sexuală să fie obligatorie indiferent de opțiunea familiei.

„Această măsură legislativă este de natură să creeze un obstacol în realizarea interesului superior al copilului, astfel cum acesta este prevăzut de convențiile internaționale la care România este parte și care trebuie să primeze dreptului părintelui de a decide pentru copilul său”, vrea președintele să argumenteze scoaterea părinților din procesul de educație al copiilor.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

17 comentarii

  1. Ciné sunt ong’ urile ? Sunt alèse de popor ?
    Cu ce drept isi impun ideologiile sataniste in scolile coiilor nostri ?
    Ioha, este presul ong’ urile ?
    Sa plece la ong’ uri.

  2. Iohan este mânat de la spate de cei care l-au uns, exact așa cum se întâmplă cu Tătaru, cu Rafila, cu Arafat. Toți trebuie să joace precum li se cântă. De aceea ei încearcă din răsputeri să arate lumii că ceea ce propun este foarte corect. Sunt însă mai mult decât ridicoli. Dar ei uită că poporul român nu poate fi suprimat în totalitate și deci, după pandemie, urmează darea de seamă în fața poporului. Nici nu se sinchisesc de această nouă eră care urmează să vină. Dacă n-au vină, n-au de ce-și face griji, dar dacă nu-i chiar așa, cred că le va fugi somnul.

    1. ai dreptate 100% cei care iai enumerat mai sus NU SUNT ROMANI CI ALOGENI NENOROCITI arahat un arabitoi sinistru gay , orban un bozgor , yohaniss, german nazist ordinar si tradator , Rafila cu tac-su din Rusia etc NU ma vaccinez si nici copilul meu NU VA AVEA,, EDUCATIE SEXUALA,, EDUCATIE SEXUALA SA AIBE YOHANISS CU TOT NEAMUL LUI ACOLO IN GERMANIA .

  3. Face si el parte din fauna marxista, trecut prin dresajul sorosist ca si ceilalti indivizi din aceasta specie de degenerati. Dresatii nu au personalitate, sunt oricand capabili de fapte reprobabile, de aceea, fara sa carteasca, executa intocmai ordinele dresorilor,

    1. foarte adevarat ce ai scris . Pe noi ne conduc poponarii si neomarxistii ne conduc in Romania joc cu noua ordine mondiala si mizeriile lor ,,progresiste si marxiste ,, SUS CRESTINII SI NORMALITATEA IN ROMANIA 100%

  4. Nea’ Plavan cere intruna, sfidand ca de obicei deciziile CCR, introducerea in scoli mai intai a educatiei sexuale si apoi a teoriei de gen, o dracovenie de noaptea mintii omesti, prin care ar vrea ca si noi, romanii se ne transformam in travestiti, transsexuali, poponari, fiinte-delfin(in viziunea lui Remus Cernea), fiinte roboti(asa cum e Plavanul) sau orice sex dorim, dupa propriul chef! Cu alte cuvinte, Plavane, de la “Romania lucrului bine facut ” ne-ai adus catre ” Romania romanului bine futut(in dos)”! Oare ce pedeapsa o merita alogenul asta antiroman?

  5. Cat de bine seamana actiunile acestui sas hot, parsiv si tradator cu celebrul aventurier si uneltitor din Istoria Moldovei, cunoscut sub numele de Despot-Voda. Si unul si celalat au castigat sefia tarii, fiind sprijiniti de trupe mercenare straine, dar si cu aportul cozilor de topor autohtone. Insa, deosebirea dintre ei consta deocamdata in sfarsitul tragic si in acelasi timp, demn si  teatral,  dar binemeritat al lui Despot-Voda, decapitat si sfartecat in bucati de catre boierii moldoveni, care s-au simtit tradati si inselati de acel alogen.  Ramane sa vedem care va fi riposta de astazi a poporului roman, cel putin la fel de inselat de actualul Dulap-Voda, care spre deosebire de  Despot-Voda, n-are nici o urma de demnitate si verticalitate.

  6. Scenariul despre modul în care Obama ar putea redeveni președinte in conexiune cu cartea Apocalipsei.
    Constitutia SUA precizeaza ca președinte nu poate fi „ALES” pentru mai mult de două mandate, dar nu spune că nu poate fi „NUMIT” pentru mai mult de 2 mandate.
    Deci, scenariul s-ar putea desfășura după cum urmează:

    1. Biden și Harris câștigă alegerile
    2. Harris evocă cel de-al 25-lea amendament și îl declară impropriu pe Biden pentru a fi președinte și face ca congresul să fie de acord și Harris devine președinte.(de notat senilitatea lui Biden si sanatatea precara de care este constient chiar si cabinetul sau).
    3. Harris îl alege pe Obama pentru a fi vicepreședinte (nu este ales, ci numit), prin urmare se califică.
    4. Harris renunță și Obama este din nou președinte fără a fi ales

    Sa mergem si la Apocalipsa cap 17 9-11, de aici am pornit, imi era deja clar ca in acest capitol se vorbeste despre SUA („MARELE BABILON, MAMA PROSTITUATELOR ŞI A URÂCIUNILOR PĂMÂNTULUI”) insa nu ma asteptam sa castige Biden alegerile facand conexiunea abia acuma:

    9 Aici este mintea care are înţelepciune! Cele şapte capete sunt şapte munţi, pe care şade femeia. De asemenea, ele sunt şapte împăraţi, 10 dintre care cinci au căzut, unul este, şi celălalt n-a venit încă, iar când vine, trebuie să rămână doar puţin. 11 Fiara care era, şi nu mai este, e al optulea împărat. El este dintre cei şapte şi merge spre distrugere.

    Dintre cei 7 regi / conducători, 5 au căzut, ceea ce înseamnă că și-au pierdut domnia … se întâmplă să fie 5 președinți ai SUA in viata:

    Căzuți / și-au pierdut domnia:

    1. Trump
    2. Obama
    3. Bush
    4. Clinton
    5. Carter

    Pe cale să domnească:

    (6) Biden
    (7) Harris
    (8) Obama

    Apoi se spune că unul este …. deci asta înseamnă unul nou, altul decât cei 5 enumerati mai sus … care va fi Biden fiind conducătorul numărul 6. Apoi continuă să spună că nu a venit încă cealalt, care va fi Harris când va lua locul lui Biden ca președinte și va continua un timp scurt până când va demisiona. Va reamintesc dacă ea îl alege pe Obama, va fi președinte fără a fi ales deci cf Constitutiei va fi apt.

    Observați că Scriptura spune „Fiara care era, şi nu mai este, e al optulea împărat. El este dintre cei şapte şi merge spre distrugere”.
    Obama trebuie să fie unul dintre cei 7 președinți în viață și va deveni al 8-lea pentru că era din cei 7.

    Spre care distrugere este vorba in Biblie? Probabil asta:
    https://www.israel365news.com/160200/rabbi-of-noahide-court-warns-a-biden-victory-means-gog-magog-war/

  7. Câți copii are Iohannis? De ce ia decizii de acest fel pentru copiii altora? A fi părinte este o responsabilitate. A fi șef de stat este o responsabilitate uriașă. Răspunde în fața lui Dumnezeu pentru toată sminteala pe care o creează. Vai și vai! Pentru el și pentru noi! E o coadă de topor perfectă. Nimic mai mult! După utilizare va fi aruncată în focul veșnic,

  8. Mesajul postat de ‘ORIZONT’ pe Active News in legatura cu carantinarea totala, deocamdata a unui numar limitat de judete, dar in curand, a intregii Romanii, de catre blestematul asta fara Dumnezeu care, dupa 6 decembrie, va impune cea mai crunta dictatura existenta vreodata. Probabil va modifica Constitutia arogandu-si presedentia pe viata. Toti sunt niste marionete care executa ordinele papusarilor si care vor servi drept carne de tun in caz de…Dumnezeu va avea ‘grija’ de ei cand le va fi lumea mai draga.
    Si acum mesajul:

    ‘ORIZONT
    05.11.2020 22:39
    Intram in cea mai neagra perioada a istoriei – O ampla operatiune planetara este coordonata la nivel de state si guverne pentru instaurarea sistemului satanic comunist – Totul a fost gandit si discutat si ACCEPTAT in cele mai mici detalii fara stirea cetatenilor ! Vor distruge toate economiile si apoi vor implementa sistemul de supravietuire prin Venit de Baza Universal – varianta eletronica a cartelei de alimente dinainte de 1989 …NIMENI nu va intra in sistem fara Inregistrare si Marcare ID 666 – Singura solutie este doar o interventie divina care sa spulbere actuala Guvernare ..

    Stiu ca inca mai sperati ca va trece , ca situatia va reveni la “normal” , insa a trecut suficienta vreme incat sa se vada CLAR unde suntem impinsi. Reiau un apel mai vechi catre BOR care trebuie sa lase intelegerile , “diplomatia” si neimplicarea si sa AVERTIZEZE POPORUL despre ce se pune la cale ! Foarte curand va fi prea tarziu si vor regreta amarnic !’
    Dumnezeu sa ne lumineze mintile si sufletele!

    1. Din primavara, actualul Guvern nu mai are NICI o legatura cu poporul roman – Toata activitatea de “guvernare” este trecuta pe comanda externa pe canale de comunicare neoficiale unde sunt trasate liniile de actiune si decizie in functie de contextul intern si reactivitatea sociala, care dupa cum vedem este aproape inexistenta – Cateva mii de oameni cumulati la protestele pentru “Starea de Libertate” si cativa intelectuali, jurnalisti , juristi si medici ca voci publice care denunta constant CRIMELE Mafiei de Stat.
      S-a dat liber la Frauda Alegerilor – probabil chiar recomandata de Cabala Globalista pentru Parlamentare. Opozitie NU EXISTA , actualele gasti acceptand tacit acest Diktat pentru pastrarea functiilor , privilegiilor , majoritatea avand dosare penale reale sau fabricate…
      S-a stabilit MITUIREA Presei ca instrument fundamental in implementarea Gulagului – (De aici si necesitatea ca aceste organsime de presa sa fie distruse fizic in cazul unei ipotetice rascoale) – Actuala presa este CEL MAI MARE DUSMAN al Poporului Roman prin rolul primit in Opreatiunea Plandemica.
      Ramane doar ca BISERICA sa ia decizia si sa informeze populatia despre directia si deznodamantul Agendei sataniste – E nevoie de ordin central pe toate parohiile si de comunicare pe canalele media proprii – Probabil nivelul de infiltrare al BOR , schemele si proiectele finaciare in care sint prinsi vor ATARNA GREU in luarea unei decizii – Am ajuns in fata Bifurcatiei de la care NU MAI EXISTA INTOARCERE – Ajungem in situatia necesitatii unei Schisme intre cei care vor cu Sistemul si cei care vor cu Hristos.

      Ortodoxinfo – Cautati sa transmiteti mesaje puternice si periodice de mobilizare la Rugaciune pentru INTERVENTIE divina si inlaturarea acestor criminali din fruntea si institutiile Romaniei.

  9. Știm ca Jugaris e samsar de copii, dar e posibil să fie și așa de negru la suflet încât să fie și pedofil??? Altfel, de ce ține morțiș ca aceste suflete nevinovate, sa aibă copilăria și restul vieții, distruse…?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button