X

Sete de sânge, mult sânge: După alegerile din SUA, se anunță proteste violente: „Va fi război? Vor fi uciși oameni? – Da!”

Trump nu va fi lăsat să câștige: Lovitură de Stat pusă la cale după alegeri (VIDEO)

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Diferența antagonică dintre cei doi contracandidați la președinția SUA, așa cum a fost creionată în laboratoarele oculte, se reflectă în rândul susținătorilor lor. S-a ajuns la o bătălie pe viață și pe moarte pentru cel care va fi următorul președinte al SUA în următorii 4 ani. Ura viscerală, pe care o simțim și în politica din România, între cetățenii aceleiași țări se anunță a atinge cote înalte de violență, vorbindu-se de paralizarea instituțiilor americane imediat după alegeri, asta doar în cazul în care va “câștiga” din nou Trump. Stăm și ne întrebăm, vestitele servicii secrete americane sunt în carantină sau ce? Cum să permită pregătirea încă de pe acum a unor revolte care să anuleze “procesul democratic” al alegerilor? Baliverne de prostit naivii. O fi spectacol electoral tipic american sau sete de sânge cu acordul serviciilor?

Este știut faptul că oculta lucrează pe toate planurile la reducerea populației globului, prin urmare e posibil să se folosească de imensa tensiune acumulată în societatea americană pentru a declanșa ceva revolte violente în care oamenii să-și piardă viața.

Citiți și: Iluzia TRUMP. E naiv să crezi că oculta îl lasă din mâini pe “cel mai puternic om al planetei”

Mai jos aveți “dovada” așa ziselor planuri de “lovitură de stat”, ce vor succede o nouă victorie a lui Trump, publicate de evz.

Sute de grupuri și organizații de stânga, majoritatea finanțate de Soros, pun la care ocuparea Washingtonului și paralizarea Americii în cazul unei victorii a lui Trump.

Zeci de documente interne și înregistrări ale unor discuții video pe Zoom, dezvăluie planurile unor militanți progresiști și angajați federali de a răsturna rezultatul alegerilor din Statele Unite, dacă Donald Trump câștigă sau se înregistrează un rezultat strâns.

„Este o lovitură de stat. Să nu lăsați pe nimeni să vă spună că nu este”, afirmă o femeie în cadrul unei discuții video.

Înregistrările video și documentele, care au fost remise poliției, au fost publicate pe două site-uri, SunriseExposed.com și ExposeSunrise.com, care promit amândouă că se vor actualiza cu noi informații în următoarele 48 de ore.

Mâna și banii lui Soros

Planul a fost divulgat autorităților de către un fost membru al „Mișcării Sunrise”. Sunrise face parte dintr-o vastă rețea, foarte bine coordonată, de activiști de stânga, în mare parte finanțați de George Soros, care se mobilizează pe întreg teritoriul SUA pentru a provoca haos în cazul unei victorii a lui Trump sau al unui rezultat strâns al scrutinului.

Documentele și înregistrările vorbesc despre un plan minuțios de ocupa sau bloca o serie de clădiri federale (inclusiv Casa Albă) și terminaluri pentru transportul public, precum și de a împiedica reunirea Congresului după alegeri.

Sunrise este o mișcare-umbrelă formată din 400 de „hub-uri” și sute de grupuri afiliate, inclusiv faimoasele 350.org și Extiction Rebellion.

Primul pas: ocuparea capitalei

La un moment dat, în timpul discuției de pe Zoom, în care este subliniat rolul grupului militant „Shut Down DC”, un vorbitor afirmă:

„Discutăm de câteva luni despre cum să răspundem în cazul diferitelor scenarii de alegeri contestate. Primul pas este să considerăm că trebuie să începem faza post-electorală pe străzi, așa că facem apel la fiecare să vină la BLM (Black Lives Matter) Plaza, oricând, după ora 4.00 în noaptea alegerilor. Pe data de 5 (noiembrie), vom bloca Casa Albă. Pe 6, vom bloca părți mari din Washington DC și în săptămâna următoare toate grupurile importante vor veni la DC, încercând să organizeze un marș pe data de 7.”

Rețeaua progresistă a înrolat mai multe personaje cheie, printre care Lisa Fithian, organizatoare și formatoare cu o mare experiență, care a lucrat cu Occupy Wall Street și diverse sindicate.

„Va fi război? Vor fi uciși oameni? – Da!””

Într-o înregistrare video în care descrie instrumentele și tacticile ce trebuie folosite pentru a paraliza capitala, ea afirmă:

„Va fi război? Vor fi uciși oameni? Adică, sunt aceste idei și în mințile altora? Presupun că da. E probabil că vom asista la lupte peste tot în țară sau în unele focare.”

„Cine are armele câștigă – să ocupăm clădirile! Ne vom afla într-o criză, dar vrem să fie una pe care o creăm noi. Trebuie să ne asigurăm că ne aflăm în ofensivă și nu în defensivă. Vrem ca ei să reacționeze la mișcările noastre, nu noi să reacționăm la mișcările lor”, adaugă militanta.

https://youtu.be/bTVFhafweBU

Pentru noaptea alegerilor, consilierii Sunrise le spun membrilor săi:

„De la început am încurajat rețelele să întreprindă acțiuni la secțiile de vot sau la centrele de numărare în noaptea alegerilor. Dacă încă mai aveți de gând să faceți așa ceva, citiți acest ghid pentru mai multe informații. Nu recomandăm rețelelor din statele-cheie (swing states) să acționeze din cauza riscului unei polarizări negative împotriva noastră. În alte locuri, poate avea sens să avem o acțiune în noaptea alegerilor, dar vă îndemnăm să cumpăniți cu atenție tonul și locul acțiunii, pentru a evita ca Dreapta sau presa să afirme că ne amestecăm în numărătoarea voturilor.”

„Noi trebuie să dăm tonul”

„Rolul nostru, al Sunrise, în acest moment, este de a stabili tonul discursului cât mai devreme. Mobilizându-ne cât mai repede, avem primul cuvânt în discursul public și dăm tonul perioadei post-electorale. Știm că Trump, electoratul său fidel și restul Republicanilor vor să tulbure procesul de numărare a voturilor. Vom transmite un mesaj către public și către Republicani că tinerii cer ca fiecare vot să fie numărat și că sunt hotărâți să mențină sistemul nostru democratic. Dacă opinia publică vede tinerii ridicându-se pentru o numărătoare corectă într-un mod disciplinat, oricine ar interveni în acest proces ar fi considerat ca un element negativ.”

Vineri, ziarista Millie Weaver a fost printre primii care au tras semnnalul de alarmă în legătură cu planul de a închide Casa Albă și a împiedica funcționarea guvernului, postând pe Twitter fragmente din înregistrările video și notând:

„Grupuri de protestatari de stânga pregătesc o lovitură de stat în ziua alegerilor împreună cu Partidul Democrat, cu funcționari federali și cu furnizori de informații – Plănuiesc să paralizeze și să ocupe Washington DC începând cu 4 noiembrie până la ziua învestirii (președintelui) pentru a-l alunga pe Trump de la Casa Albă.”

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

10 comentarii

 1. Americanii, ca oricine altcineva chemat la alegeri, au posibilitatea boicotului în masă!
  Iar dacă ei sunt prea spălați pe creier, atunci măcar noi să ne trezim! Boicot la alegeri!

  1. Vere, de acord cu boicot in România. Dar in America merită să votezi cu un președinte creștin, cum nu am mai văzut de 30 de ani.

  2. @ Un om

   Exact, spalatii pe creieri nu isi dau seama ca s-a creat un fals razboi pentru a determina cat mai multa lume a merge la vot. De ce? Pentru a exista legitimitate pentru ceea ce urmeaza sa se intample cu America dupa alegeri, indiferent cine va iesi presedinte.

   A fost profetit: “Ce a inceput in Rusia in 1917 se va termina in America.”

 2. Bolsevicul Soros a spus de ceva vreme ca administratia Trump este un pericol pentru lume, un fenomen temporar care va disparea in 2020.
  https://youtube.com/watch?v=QooZ2bHjP4w
  Se pare ca aceste alegeri chiar sunt o miza uriasa pentru marxisti, insa oricine ar castiga si orice ar urma dupa, nadejdea celor care au ramas ortodocsi este in Dumnezeu nu in om, mai ales in aceste vremuri de pustiire duhovniceasca, pustiire la care si-au adus un urias aport fostii arhierei ortodocsi, care nu s-au multumit doar cu apostazia lor, ci i-au inselat pe majoritatea dintre cei pe care-i pastoresc a se inchina la dumnezeul mincinos al ecumenismului.

 3. Dintre rāul cel mai mare si rāul cel mai moderat, am alege totusi pe Trump, desi ambii candidati sunt manipulati de okulta elitistā si de guvernul mondial. Trump este anti lgbt, anti avort si are ceva idei crestine. Este totusi imprevizibil, de multe ori contradictoriu, este un îngâmfat si un mare ambitios, impulsiv si perfectionist cu tendintā de a domina totul. Face si mari gafe , iar printre consilierii lui se numārā si J.Kushner, ginerele, cu candidatura lui la “postul” de anticrist.

  NU cred ca va fi el. Se va hotārî peste 4 ani. Poate fi altul si nu musai din America, de ce nu din Rusia?! Sau de la rock / roll eferii…

  Dupa ce va câstiga alegerile cu ajutorul serviciilor, de’ ka la noi, nimic nou sub soare, acum se fac negocieri, România tot syb cizma UE si americana va rāmâne , cu slugoii la cheremul unchiului Sam, asadar, Trump va trebui sa faca fatā rāzboiilui civil in tara lui, tunurile si manifestatiile synt pregatite de satanistii democrati din dinastia clinton, biden si okulta la capu’ lir. America va cādea in haosul pus la cale de deep state.

  Va reusi Trump sa facā America great again?! România va plāti mai putine miliarde la NATO ?!! Mā îndoiesc. Totusi, DOAMNE AJUTĀ si sper ca Trump sa nu trimita armata sā-si vaccineze cu forta oamenii cu noile vaccinuri!

  Nici Trump nu e perfect OK , dar este mai bun pentru tara lui, decât guvernantii alogeni din colonia Romanika care ne mint cu minciuna covid a unui virus ce NU existā si ne pun botnitzā, care ne calcā in picioare biserica ortodoxā, credinta strāmoseascā, pelerinajele la sfintii ortodocsi fācātori de MINUNI si istoria lui Mihai Viteazul, Stefan cel Mare si vor sā ne vaccineze cu forta si sa ne cipeze!

  Si toate se întâmplā pentru ca marea majoritate a oamenilor s-au îndepārtat de Credinta in DUMNEZEU ….

  1. “Romanika” este un termen de batjocură, te rog să nu-l mai foloseşti dacă te consideri patriotă şi ortodoxă.

 4. Nu va fi nici un conflict, poate, altercații izolate. Totul este sub control în USA. Conflictele sunt generate sau stimulate doar în circumstanțe anume urmărite. Imperiul răului are o coeziune satanică mult prea puternică decât îi văd unii sau alții destrămarea. A nu se uita că dominația americană are deja peste 200 de ani și este de neclintit. De data asta omenirea nu mai are șanse de a scăpa din robia acestui rău, caracatița americană fiind mai extinsă decât orice imperiu anterior.

 5. Toate imperiile au aceeasi soarta.

  Istoria a dovedit-o.

  De ce? Pentru ca au ignorat pilonul esential: Credinta in Dumnezeu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button