X

Slovacia: ori testare în masă, ori restricţii mai dure

Într-o campanie de testare pentru COVID-19 a întregii populații, care a început de vineri, 30 octombrie 2020, Slovacia a reușit să-și testeze aproape jumătate din populația țării. Scopul campaniei de testare este acela de a evita carantinarea generală.

Campania cuprinde două etape. Prima s-a desfășurat în acest sfârșit de săptămână iar cea de-a doua în cel următor (6-8 noiembrie 2020), când persoanele testate weekendul acesta vor fi retestate. Testarea este gratuită şi voluntară. Cei care nu doresc să participe la acest program de testare au ca alternative fie să prezinte un test PCR negativ, efectuat la un centru privat, fie să se autoizoleze la domiciliu timp de o săptămână. Sunt scutiți cei care până ieri au fost testați negativ în laboratoarele private și minorii cu vârste sub 10 ani. Operațiunea de testare a populației a fost organizată pe colegii electorale și este condusă de armată, care a mobilizat circa 8.000 de soldați și coordonează fluxul de informații.

Obiectivul autorităţilor de la Bratislava este să testeze 80% din populaţie, în condiţiile în care numărul de infectări a crescut puternic, ajungând la peste 2.000 pe zi, iar ţara vecină, Cehia, este cea mai afectată din Europa. Peste 40.000 de medici, soldaţi, poliţişti şi voluntari au acţionat la cele 5.000 de puncte unde sunt administrate testele de antigen cu rezultat în 30 de minute. Din cei peste 2,5 de milioane de slovaci testaţi (populația Slovaciei este de 5,458 milioane locuitori), 25.850, adică circa 1%, au ieşit pozitivi şi vor fi plasaţi în carantină. Ministrul apărării slovac, Jaroslav Naď,  care a oferit toate detaliile despre operațiune, a declarat că nu există alternativă: ori testare în masă, ori restricţii mai dure.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
plandemia covid-19
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

5 comentarii

 1. Planul merge ca pe roate! Vârful de lance le-a fost arătat cozilor de topor, acum:”La treabă!!!”
  Mare e grădina Ta Doamne! Au ajuns oamenii să creadă în minciuni și nu în adevăr. Dacă le va spune să meargă într-un picior și să facă precum maimuța, așa vor face, căci au ales oamenii să respecte(să se închine) legile minciunii în locul legii lui Hristos. Nu ne mai miră deloc de ce a venit această ispită. Dar să nu se bucure nici sataniștii prin care a venit ispita, căci soarta lor nu va fi deloc una ușoară, căci se vor împlini cu ei ceea ce zice în Scriptura de care fug precum dracul de tămâie:”Vai celor prin care vor veni smintelile. Mai bine le era lor dacă-și legau o piatră de gât și se aruncau în mare”.

  1. Nu cred că existența coronavirusului ar fi o minciună.
   Însă sunt sigur că acest virus provoacă o simplă gripă.
   A treia soluție ar fi trezirea la realitate a tuturor! Hai!

  2. Daca tot avem asa multi specialisti care nu au treaba cu domeniul medical, ce ar fi sa desfiintam toate universitatile de profil si toate spitalele? Astfel, eliminam orice discutii privind originea si tratamentul bolilor la care sunt sigur ca si tata Frosa de la tara se pricepe…

 2. Ce se intampla acum in Slovacia este nazism 80%! Daca pe cei care refuza ii baga si in Lagare de concentrare, atunci va fi nazism 100%!

 3. Pandemia COVID-19 o criză artificială impusă de oculta globală
  Nu este o coincidenţă cu infiinţarea la noi în ţara a Agenţiei Pentru Digitalizarea României în aceeaşi perioadă recentă cu promovarea publică a isteriei COVID-19. Încă din martie-aprilie de când au început să promoveze isteria COVID , au început să promoveze masiv prin propagandă televizată ideea de necesitate a procesului de digitalizare, oamenii erau îndemnaţi să-şi facă cumpărăturile cu cardul bancar sau tel.mobil inteligent,cu pretextul că plătind şi cumpărând cu bancnote există un risc mai mare de infectare.
  Este clar că această criză artificială COVID are legătură cu procesul de digitalizare,cu noile buletine cu cip biometrice pe care regimul vrea sa le impună din 2021 .Practic desfiintând banii cash,regimul îngrădeşte şi mai mult libertatea cetăţeniilor ,având posibilitatea mai uşor de a controla masele.
  Prin acest proces de digitalizare regimul va cunoaste aproape exact venitul fiecarui cetăţean şi absolut aproape orice activitate financiară pe care cetăţenii o au .Fiind aproape imposibil organizarea unor revolte impotriva regimului.
  Întreaga poveste a coronavirusului nu este alceva decât planul forţelor demonice,care constitue aşa numita globalizare şi care are ca drept obiectiv să conducă societatea umană spre primirea peceţii antihristului,adică cipul sau semnul cu nr.666 ,care probabil va fi implantat in corpurile noastre.
  De aceea,autoritaţile statului au folosit o multitudine de modalităţi şi sloganuri pentru a înfricoşa oamenii să rămână în casă, sub pretextul exagerat de a nu cumva să ne infectăm cu virusul .
  Prima etapă a planului demonic a fost insuflarea fricii ,în acest scop au închis bisericile şi au căutat să provoace panică în rândul credincioşilor ,afirmând că Sfănta Împărtăşanie poate tranzmite virusul, au impus obligatoriu purtarea maştilor chirurgicale care mai mult au un impact pshihologic negativ asupra populaţiei decat să protejeze eventual împotriva răspândirii unui virus pe calea aerului,controalele efectuate de agenţii de pază pentru măsurarea temperaturii persoanelor care intră în incinta centrelor comerciale (magazine) facute cu ajutorul pistoalelor termometru atât în zona frunţii cât şi la mâna,aceste controale avănd ca scop de a obişnui populaţia pentru verificrea implanturilor cu cipuri care probabil vor fii facute in viiitor la mănâ sau la frunte.
  Când se va descoperii un vaccin,atunci cei care sunt terorizaţi de teama îmbolnăvirii cu coronavirusul,se vor grăbi să accepte vaccinul, acesta având probabil atat un rol pregatitor pentru acceptarea pe viitor unor eventuale implanturilor cu microcipuri, acestea fiind facute asemeni unor vaccinuri , cipurile fiind implantate cu ajutorul unor seringi speciale.Cât şi ca rol de înaintemergător al pecetluirii cu pecetea fiarei/microcipuri, existând suficiente informaţii precum că vaccinul care va fi folosit va conține nanotehnologie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.