X

Basarabia: Rezultate alegeri prezidențiale

exit poll

ACTUALIZARE: Maia Sandu a obținut 35,96% din voturile valabil exprimate, față de cele doar 32,75% ale socialistului Igor Dodon, președintele în exercițiu.

Un al doilea sondaj la urne în ziua votului în Republica Moldova a fost prezentat de Compania Intellect Group. Potrivit acestei cercetări au fost contactați 3600 de respondenți, dar 22% dintre aceștia au refuzat să răspundă operatorilor cu cine au votat.

Iată rezultatul sondajului:

Igor Dodon – 40,3%

Maia Sandu – 30,4%

Potrivit acestor date un al doilea tur de scrutin se va desfășura în Moldova peste 2 saptamani.

content-image

Un alt exit-poll o dă pe Maia Sandu cu un procent mai mare:

content-image

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

12 comentarii

 1. Iarăși avem Igor Dodon vs Maia Sandu? Trebuie trezire și boicot!
  Dacă votul nostru chiar ar schimba ceva, atunci acesta ar fi interzis!

 2. Eu cred că moldovenii greșesc dacă votează o femeie la conducerea tării ,este împotriva firii !Moldova nu are bărbați ?
  În Sfânta Scriptură este scris în epistola Sf.Apostol Pavel către Timotei : Femeia să se învețe în liniște cu toată ascultarea , Nu ingaduiesc femeii nici să învețe pe altul ,NICI SĂ STĂPÂNEASCĂ PE BARBAT,ci să stea liniștită .
  Deci este nefiresc ca o femeie să aibă funcția de conducere de președinta de stat pentru că asta înseamnă că acea femeie are putere de a stăpânii pe bărbații din tara respectivă
  Cine este comandantul suprem al forțelor armate ,nu este președintele țării ? Deci înseamnă că acea femeie să comande generalii armatei !

 3. Asa cum îngerii ascultă de arhangheli deși și arhanghelii sunt îngeri,tot așa și femeile trebuie să asculte de bărbați , așa este ierarhia de la Dumnezeu.
  Sfântul Ioan Gură de Aur scrie in Cuvântul 5 la epistola către Tit PGB 24,112-114. PG 62,694 :
  ” O ,voi, pe care toate le răsturnați !
  Care vă împreunati bărbați cu bărbați ,de parcă ar fi femei și pe femei le trimiteți să lupte in război, de parcă ar fi bărbați .
  Lucrarea diavolului este să le amestece și să le perverteasca pe toate,sa strice si sa mute hotarele dintru început puse,pe care Dumnezeu le-a așezat firii .
  Pe femeie Dumnezeu a lasat-o să îngrijească casa,iar pe bărbat sa se ocupe de cele ale lumii .
  Tu însă, diavole,capul l-ai pus unde sunt picioarele,iar picioarele unde este capul. Ai dat arme femeilor și nu te rusinezi ?

 4. Probabil această femeie este angajată CIA,sau pe la cine știe ce agentura străină occidentală !
  Numai ticăloși candidează la alegerile din Moldova !
  Maia asta din profil este CIA-Soros !
  Igor Dododon este un bolșevic !

 5. Imperiul Bizantin a avut multe imparatese destoinice.
  Pe Dodon l-am vazut, sa vedem ce poate face ca presedinte si Maia Sandu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button