X

[VIDEO] Mii de femei însetate de sânge au protestat la Varșovia împotriva interzicerii avortului

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

ACTUALIZARE Președintele Andrzej Duda tocmai ce a anunţat că va propune un proiect de lege pentru a reintroduce posibilitatea întreruperii de sarcină în cazul unor anomalii grave ale fătului, în speranță ca va reuși să domolească aceste proteste.

‘Este prea târziu acum pentru o asemenea propunere. Oamenii cer ca avortul să fie legal acum’, a spus Klementyna Suchanow, unul din organizatorii recentelor proteste.

Manifestanţi veniţi din toată Polonia au încălcat vineri, la Varşovia, restricţiile legate de pandemie pentru a protesta împotriva unei decizii a justiţiei care interzice aproape orice avort, informează AFP, potrivit AGERPRES.

“Suntem pregătiţi să ne batem până la capăt”, le-a declarat vineri jurnaliştilor Marta Lempart, cofondatoare a mişcării Greva femeilor, care a lansat apelul la manifestaţie.

Un dispozitiv impunător format din membri ai forţelor de poliţie şi ai poliţiei militare a fost desfăşurat în toată capitala poloneză ca urmare a confruntărilor între protestatare şi militanţi ai extremei drepte în cursul celor nouă zile consecutive de manifestaţii.

Manifestaţia de vineri a început la ora 16:00 GMT.

Peste 400.000 de persoane au participat miercuri în Polonia la manifestaţii, în cea mai mare parte paşnice, şi organizatorii adunării programate pentru vineri şi-au exprimat speranţa că numeroase persoane vor ieşi în stradă la Varşovia.

Organizaţiile de apărare a drepturilor femeilor, care se află în spatele acestor proteste, se expun urmăririi judiciare pentru că orice adunare de mai mult de cinci persoane pe un drum public este în prezent interzisă.

Mai multe acţiuni de protest de mai mică anvergură sunt prevăzute în alte zeci de oraşe poloneze, între care Cracovia şi Wroclaw, precum şi în străinătate, ca de pildă la Barcelona şi Viena.

Manifestaţii de masă au început săptămâna trecută când Tribunalul constituţional, reformat de Partidul Lege şi Justiţie (PiS, ultracatolic), aflat la putere, şi conformându-se dorinţelor acestuia, a interzis întreruperea voluntară a sarcinii în caz de malformaţii grave ale fătului, statuând că aceasta ar “incompatibilă” cu Constituţia.

Manifestanţii sunt furioşi pe PiS, ai cărui deputaţi au cerut tribunalului să se pronunţe asupra acestei probleme.

Responsabilii guvernului au calificat manifestaţiile drept acte de “barbarie” şi de “vandalism” după câteva atacuri împotriva bisericilor catolice.

Grupuri de extremă dreapta le-au cerut locuitorilor Varşoviei să “apere” bisericile în timpul manifestaţiei de vineri, deşi organizatorii acesteia declaraseră că nu intenţionează să ia din nou drept ţintă instituţiile religioase.

Polonia, ţară cu 38 milioane de locuitori şi cu o puternică tradiţie catolică, dispune deja de o lege antiavort, printre cele mai restrictive în Europa.

Cel puţin 2.000 de avorturi legale au loc anual în Polonia, potrivit datelor oficiale. Organizaţiile feministe estimează că peste 200.000 de avorturi sunt realizate ilegal sau efectuate în străinătate în fiecare an.

Odată publicată în Monitorul Oficial, decizia Curţii constituţionale va duce la interzicerea tuturor avorturilor în afară de cazurile de viol, incest sau când viaţa mamei este în pericol.

Citiți și: Polonezii, în frunte cu președintele, au protestat contra avortului eugenic: “Nu vrem să fim progresiști ca occidentalii, dacă aceasta presupune crima

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

  1. Nu cumva sunt editate imaginile ? Am trecut prin filmare și n-am văzut nimic de la sol, sunt numai presupuse imagini de la dronă.

    1. Iti mai bati capul dacă sunt imagini editate sau nu?! Vezi-ți de treaba! Tot ce e media trebuie privit cu suspiciune. Interesele sunt prea mari, ca sa ne prezinte noua adevarul.

  2. În acest studiu, se descrie microchimerismul (MC) barbatului din creierul feminin și regiuni specifice ale creierului. Studiul a încercat inițial să stabilească dacă femeile însărcinate cu baieti ar putea fi mai predispuse la anumite boli neurologice, deoarece aceste boli apar mai frecvent la bărbați.
    „In comun cu datele care arată prezența ADN-ului masculin în lichidul cefalorahidian [32], rezultatele noastre indică faptul că ADN-ul fetal și celulele probabile pot traversa bariera hematoencefalică (BBB) și pot trăi în creier. Se produc modificări ale permeabilității BBB în timpul sarcinii [33] și, prin urmare, poate oferi o oportunitate unică pentru stabilirea MC în creier. De asemenea, unice pentru studiul nostru sunt constatările că Mc masculin din creierul feminin uman este relativ frecvent (pozitiv la 63% dintre subiecți) și distribuit în mai multe regiuni ale creierului și este potențial persistent pe tot parcursul vieții umane (cea mai în vârstă femeie la care ADN-ul masculului a fost detectat în creier avea 94 de ani). ”
    Prin studiu se presupune orbește și politic corect că tot ADN-ul masculin găsit în creierul feminin provine dintr-o sarcină cu fat masculin. Amuzant cum până și cei mai străluciți oameni de știință pot trăi în negare.
    DAR, când au autopsiat creierul femeilor care nici măcar nu fuseseră însărcinate, au găsit totusi ADN masculin predominant în creierul feminin.
    Au făcut tot posibilul să ascundă dovezile acestui studiu, l-au îngropat în numeroase sub-studii, dar am cercetat cu rabdare și am găsit afirmația osandita, cea pe care au încercat să o evite. Afirmația pentru care fiecare articol scris despre acest studiu extrem de important a fost complet cenzurat și lăsat deoparte.
    De ce le este atât de frică ??
    „CONCLUZII: Microchimerismul masculin nu era rar la femeile fără fii. Pe lângă sarcini cunoscute, alte surse posibile de microchimerism masculin includ avortul spontan nerecunoscut, gemenii bărbați dispăruți prin pierderi de sarcina, un frate mai mare transferat prin circulația maternă sau INTERCURSUL SEXUAL. Microchimerismul masculin a fost semnificativ mai frecvent și niveluri mai ridicate la femeile cu avort indus decât la femeile cu alte antecedente de sarcină. Sunt necesare studii suplimentare pentru a determina originile specifice ale microchimerismului masculin la femei. ”
    Este atât de convenabil cum ignoră cea mai evidentă sursă de microchimerism ADN masculin care se gaseste în corpul feminin. Iar publicatiile medicale tocmai l-au șters insa putem citi printre linii scopul lor.
    Acest lucru are ramificații foarte importante pentru femei. Mai ales femeile promiscuoase care practică actul sexual neprotejat. Fiecare bărbat din care absorbi spermatoza devine o parte vie a ta PENTRU VIAȚĂ. Femeile autopsiate în acest studiu erau în vârstă. Unele au purtat ADN-ul masculin viu de peste 50 de ani!
    Acest lucru le supara mult pe feministele liberale dar in acelasi timp explică atât de multe despre femei, viață și relații si mai ales confirma Biblia: Matei 19:6 „Aşa că nu mai sunt doi, ci un singur trup. Deci ce a împreunat Dumnezeu, omul să nu despartă.”
    Sperma este vie, este vorba de celule vii, când este injectat în tine, înoată și se atașează și se afunda în carnea ta. Dacă este în gură, înoată și urcă în pasajele nazale, urechea internă și în spatele ochilor. Apoi sapă, intră în fluxul de sânge și se colectează în creier și coloana vertebrală. Ca ceva dintr-un film de scifi.
    Desigur ca cei care fac agenda societatilor saboteaza cu buna stiinta generatii intregi de femei tinere promovand promiscuitatea prin mixajul ADN-ului.
    ADN-ul masculin din relatiile sexuale trecute ramanand in corpul, sangele, creierul femeii gazda se transmite la un făt conceput cu un bărbat complet diferit. Deci, dacă femeia are un istoric promiscuu, atunci copiii ei vor transporta ADN din relatiile sale din trecut.
    De notat este ca religia crestina de altfel nu este prima religie ce sustine virginitatea pana la nunta si menținerea unui singur partener pe viata. Vechea religie sumeriana specifică să nu se facă sex premarital, de asemeni si homosexualitatea era interzisă. De adaugat ca studiul a fost facut pe femei insa reiese ca si la barbati se poate intâmpla același lucru(de aici si urmările psihologice negative asupra homosexualilor).
    Închei prin a sublinia complexitatea cat si ramificatia acestui subiect dar mai ales inexistenta, sau mai probabil suprimarea studiilor pe aceasta tema.
    https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0045592
    https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/16084184/
    Referinte: https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0045592#pone.0045592-Lambert1

  3. Bătrâni noștri știau de acest fenomen – michrochimerism. Atunci când o fată care a avut mai mulți parteneri se mărita și făcea un copil, se găsea câte unul din foști parteneri să spună în batjocură dar probabil fără a cunoaște fenomenul că a pus și el o mână, un picior, ochii etc…

  4. insetate
    ce tendentios

    si daca e violata ? sau are handicap grav

    de ce nu ma mira sa vad barbatii care vorbesc despre subiect
    nu o sa stiti nici intrun milion de ani cretinilor povara si greutatea de a creste si ingriji asemenea nefericiti ai soartei

    vorbim si scriem sa nu adormim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button