X

Polonezii, în frunte cu președintele, au protestat contra avortului eugenic: “Nu vrem să fim progresiști ca occidentalii, dacă aceasta presupune crima”


Curtea Constituțională a Poloniei va discuta în 22 octombrie o inițiativă cetățenească de interzicere a avorturilor pe motiv de malformații sau boli incurabile diagnosticate intrauterin.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Barbara Nowak, inspectorul școlar general al regiunii Małopolskie (foto dreapta), a afirmat la Marșul pentru viață de la Varșovia în 20 septembrie:

„Din acest loc, împreună cu voi, le adresez judecătorilor de la Curtea Constituțională să apere cu maximă responsabilitate cultura vieții de ideologia progresistă care promovează cultura morții. Fac apel la judecătorii Curții Constituționale: Nu ne aduceți cu forța cultura morții. Noi apărăm respectul pentru viață de la începutul și până la sfârșitul acesteia. Nu vrem să fim «moderni și progresiști» ca Occidentalii, dacă aceasta presupune crima.”

Avortul este legal în Polonia doar pentru cazurile de malformații ale fătului, de viol și de incest. Polonia Christiana scrie că în Polonia au loc aproximativ 1.000 de avorturi anual.

FOTO: Președintele Poloniei a participat la Marșul pentru viață de la Varșovia

Președintele  Poloniei, Andrzej Duda, a participat la Marșul pentru viață de la Varșovia. În vârstă de 48 de ani, acesta este primul șef de stat care participă la evenimentul organizat anual în capitala poloneză.

Aproximativ cinci mii de persoane au luat parte la a cincisprezecea ediție a Marșului pentru Viață și Familie organizat la Varșovia în 20 septembrie 2020.

Pawel Ozdoba, președintele Centrului Życia i Rodziny [„Viață și Familie”], organizatorul marșului, a declarat:

„Suntem onorați că Președintele Andrzej Duda a acceptat să ni se alăture la Marșul pentru Viață și Familie. Și suntem fericiți că familiile poloneze au un aliat în cea mai importantă persoană din stat.”

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Mulți „părinți” preferă să-și omoare copiii pentru că au probleme de sănătate!
    Câtă ticăloșie! Totul doar sub masca unei „întreruperi de sarcină”! Jos curvia!

  2. Polonezii participa la marsurile pro viata cu mic cu mare. Se vede din imagini ca este afisat doar drapelul polonez! Nici urma de carpa albastra cu stele galbene! Bravo Polonia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button