X

Ambasador francez declară “Franța este o țară musulmană”, după o decapitare islamistă

Sursa Foto: dreamstime.com

Profesorul Samuel Paty a fost decapitat de un jihadist cecen în vârstă de 18 ani, ca răzbunare, pentru că le-a arătat desene ale profetului Muhammad, elevilor dintr-o clasă de liberă exprimare.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Țara a răspuns cu marșuri de protest în marile orașe, iar președintele Emmanuel Macron a promis să protejeze libertatea de exprimare, în onoarea victimei.

Cu toate acestea, jurământul lui Macron de a lupta împotriva islamiștilor a provocat revoltă în multe țări musulmane, în special în Turcia, care s-au alăturat jihadismului prin anunțarea boicotării produselor franceze.

Acum ambasadorul Franței în Suedia pare că a capitulat el însuși, în fața islamiștilor declarând: „Franța este o țară musulmană”.

Etienne de Gonneville a declarat la postul de Radio Național Suedez SVT: „În primul rând, Franța este o țară musulmană. Islamul este a doua cea mai mare religie din Franța. Avem între 4 și 8 milioane de cetățeni francezi care au o moștenire musulmană”.

Ambasadorul a susținut că „propaganda al-Qaeda” și nu „islamul” au fost de vină pentru asasinarea lui Paty, în ciuda faptului că comunitatea musulmană locală a incitat la răzbunare împotriva profesorului, pentru afișarea desenelor animate.

„Mass-media trebuie să știe cum să abordeze problema terorismului islamic și să nu cadă în capcana ideii de a jigni Islamul. Islamul este foarte divers”, a spus de Gonneville.

După cum am evidențiat ieri, după decapitarea lui Paty, 79% dintre francezi cred că islamismul a „declarat război” țării lor.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

 1. Să nu uităm că astfel de indivizi ca profesorul respectiv din Franța probabil hulesc si pe Domul Nostru Iisus Hristos , predând prin scoli doctrine satanice !
  Să nu uităm că Franța este tara care căsătorește sodomiti (homosexuali),si da copii la badjocora sodomitilor!!!
  Islamul este o combinație dintre Vechiul testament iudaic si păgânism arab,na-i să vezi la arabi femei egale cu bărbații(egalitate de gen) si nici căsătorii de sodomiti !
  Deci din punct de vedere moral musulmanii parcă sunt mai oameni , decât sataniști francezi !!!
  Franța, este o țară satanică un pericol pentru specia umană !!!!
  Francmasoneria de la ăștia vine !!!
  De ce i-au adus pe mahomedani la ei în țară ?Au nevoie de forță tânără de muncă ? Ei de ce nu se înmulțesc ?Sunt sodomiti ?
  Nu cumva îi deranjează că sclavii musulmani nu acceptă sodomia ?
  Sa-i bată Dumnezeu !!!!!

 2. Este adevărat că islamul este o altă fată a răului ,este o grupare la rândul ei antihrista ! Mulți crestini-ortocsi au fost uciși si prigoniți de musulmani ! Dar din punct de vedere moral parcă puțin sunt mai oameni decât sataniști francezi !
  Cat de cât ,musulmanii mai respectă ceva din legea lui Moise,legea Vechiului Testament .

 3. Cea mai potrivita caracterizare a musulmanilor a facut-o un Sfant care a fost contemporan cu satanistul Mahomed:
  “Sa vezi un neam din tinuturi pustii si barbare strabatand tara straina ca pe a sa si viata linistita a ei tulburata de niste fiare salbatice si crude, care n-au decat numai chipul oamenilor. E un popor iudaic ce se bucura de la inceputurile lui de sangele omenesc si nu cunoaste ca lucru placut lui Dumnezeu decat uciderea fapturii si de aceea e mai pornit in nebunia de a se face mai vestit in bogatia vicleniei decat toti cei vestiti in rautate. Sunt oameni de care Se scarbeste Dumnezeu, pe Care cred ca-L slujesc. Caci e poporul cel mai necredincios decat toate popoarele de pe pamant si de aceea in stare sa slujeasca oricarei puteri vrajmase, precedand prin toata puterea si pornirea venirea celui rau, caci prin cele ce face vesteste venirea lui antihrist, fiindca n-a cunoscut pe Mantuitorul adevarat. E neamul rauvoitor si nelegiuit, urator de oameni si uritor de Dumnezeu, cu atat mai urator de oameni cu cat e mai urator de Dumnezeu. Afundandu-se in placerea de injuraturile impotriva sfintilor, el arata ca e aproape razbunarea, facand totul ca sa le fie pedeapsa cat mai dreapta, caci isi arata prin fapte in mod deplin tirania impotriva lui Dumnezeu si revolta impotriva Lui. E sustinatorul minciunii, autorul uciderilor si dusmanul adevarului, amarnicul prigonitor al credintei mele, prin care s-a desfiintat ratacirea politeista si s-au alungat cetele demonilor”

  Musulmanii sunt prin purtari mai satanisti decat cei care se declara satanisti.

  http://shadolsonshow.com/2018/12/22/social-media-blocks-video-of-isis-morocco-beheading-runs-pr-for-islam/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button