X

Extremism maghiar: O fundație din Harghita luptă în justiție împotriva steagului Moldovei de pe Cetatea Neamț

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Fundația Szekler Monitor, condusă de Arus Zsolt, un lider al separatismului pe criterii etnice al așa-zisului ținut secuiesc, a acționat în judecată Consiliul Județean Neamț în cazul steagului Moldovei arborat pe Cetatea Neamț.

După ce Asociația Civică pentru Demnitate în Europa (ADEC), condusă de Dan Tanasă, a câștigat zeci de procese în instanțe prin care a îndepărtat steagul secuiesc de pe instituții publice ale statului român, extremiștii maghiari care acționează pentru separatismul pe criterii etnice al așa-zisului ținut secuiesc au început atacul împotriva steagului Moldovei arborat pe Cetatea Neamț.

Astfel, Fundația Szekler Monitor, condusă de Arus Zsolt, un lider al separatismului pe criterii etnice al așa-zisului ținut secuiesc, a acționat în judecată Consiliul Județean Neamț în cazul steagului Moldovei arborat pe Cetatea Neamț. Procesul are termen mâine, 20 octombrie, la Tribunalul Harghita (detalii aici).

Arus Zsolt folosește deja argumentele invocate în apărare de CJ Neamț pentru a apăra arborarea steagului secuiesc pe instituțiile publice ale statului român.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. HARTUIRE !
    Sa PRICEPEM ca ei nu cedeaza niciodata .
    Pentru ca ei stiu ce SALABI DE CARACTER SINTEM ca traitori peaceste meleaguri .
    Isi permit fiind extrem de CURAJOSI sa cinte in OGRADA NOASTRA pentru ca la.noi mai latra doar cite o javra.la luna din joi in PASTI.
    VAX !
    ROMANII isi metita soarta INGRATA si ce merita.cu prisosinta romanii inca n-a venit .
    ar.vine NEGRESIT .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button