X

Imaginea zilei de la Iași: „Numai uniți în pace și credință vom birui”

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Neamul românesc
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

8 comentarii

 1. deci acolo a fost procesiune satanista cu asistarea la slujba unui fost episcop , actual ereziarh, cu pomenirea unui fost patriarh actual ereziarh ecumenist, cu inchinarea la crucea masonica satanica, cu sarutul iudei dat Sfintei dupa toata lepararea asta…Va cred si eu ca v-au lasat….„ATI INVINS”

  1. MARE,MARE LUCRU ca mai avem bunici intelepti si credinciosi!!!!
   DUMNEZEU CU MAICUTA DOMNULUI CU SFINTA PARASCHIVA SA-I DEA MULTA SANATATE ca PREA DIVIN ARATA.!
   Adica a fi capabil sa porti astfel de STRAIE inseamna ca.ESTI OM DE MARE ONOARE.!
   In general batrinii
   nostri au ajuns AZI niste libidinosi precum PEDOFILUL CRIMINAL din CARACAL ,dinca .Precum si batrinele niste PRECUPETE in tirg .
   DOAMNE ,TE ROG ,IARTA-MA !

 2. Nu inteleg ce este cu rautatea asta 7 comentarii si toti parca sunteti in drept a judeca oamenii. Sa va spun ceva, concluzia dupa 30 ani pana in prezent totul se datoreaza numai din cauza låcomiei voastre si modului defectuos in care orice institutie esueaza in toate privintele in care toti suntemde vina ca ajuns la aceasta situatie . Copilor nostri le lasam mostenire un haos si un pustiu ,popor dezbinat si indracit .Dzeu sa aiba mila de noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.