X

Primele amenzi după mitingul anti-mască din Piața Universității. Mercenarii din Jandarmerie trec la intimidări, înaintea marelui miting de la Iași din 14 octombrie

Ludovic Orban a cerut să fie sancționați toți care nu se supun restricțiilor impuse de stat

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

S-au dat deja primele amenzi după protestul care a avut loc sâmbătă în Piaţa Universităţii, la care au participat sute de persoane. Treisprezece oameni au fost amendaţi momentan, potrivit unui comunicat transmis de jandarmerie.

Verificările pentru identificarea persoanelor care nu au respectat prevederile actelor normative și aplicarea măsurilor legale continuă.

Câteva sute de persoane s-au adunat sâmbătă în Piața Universității pentru a protesta, chiar în ziua cu infectări-record. Oamenii şi-au exprimat neumulţumirile faţă de măsurile autorităților și de restricțiile impuse în contextul pandemiei de coronavirus.

Jandarmii i-au rugat pe protestatri să poarte măşti, având în vedere că nu putea fi păstrată distanţarea din cauza aglomeraţiei. Protestatarii au ajuns să se ia la îmbrânceli cu forţele de ordine.

Manifestanţii au cerut căderea Guvernului şi demisia lui Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă şi secretar de stat în MAI.

“Nu mi se pare normal ca într-o ţară democratică nu ai voie să te exprimi. Pentru ce s-a creat ambuscada asta? Pentru intimidare? Avem dreptul la libertate. În 1989 au murit oameni aici pentru libertate. Ruşine acestor oameni. Poporul roman a ales să fie sclav. Nu mi se pare normal, toţi suntem români şi luptăm. Eu nu cred în această pandemie. Asta se face la nivel mondial pentru că vor să schimbe totul”, a declarat unul dintre manifestanţi.

Protestatarii i-au huiduit pe jandarmi şi au scandat “Libertate, libertate!, “Jos dictatura”, “Noi vă plătim”, “Jos trădătorii!”, “Copiii noştri nu-s cobaii voştri”. La un moment dat, oamenii au început să spună în cor rugăciunea “Tatăl nostru”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Guvernanţii zic că au mare grijă de trupurile noastre. Le-a zis cineva deschis până acum că noi vrem ceva mai presus şi suntem dispuşi să ne riscăm viaţa pentru asta?

  2. Ultima solutie, inc-o revolutie! Vor sa inece tara asta in sange, atunci va fi cu sange! Vom muri bucurosi pentru Hristos! N-au decat sa ne amendeze, sa ne aresteze, sa ne impuste! Ne vom duce cu bucurie la Domnul nostru! N-au decat sa-si faca ei puscaria lor aici, pe pamant, cu fricosii, cu lasii, cu desfranatii, cu arahatii, cu sodomitii, cu nelegiuitii, noi crestinii ortodocsi avem imparatia in Ceruri! Cu totii la Iasi!

  3. Astazi suntem in vremurile descrise in Luca 22:36, in care se spune ” si cine n-are sabie sa-si vanda haina si sa-si cumpere o sabie”.  Cu alte cuvinte, in vremurile in care crestinului ii este atacata credinta, Biserica si viata sa intru Hristos,  el trebuie sa se faca sabie!    

  4. Acesti straini criminali Iohanis Orban Arafat si toti ca ei n-au ce cauta in tara noastra niste corcituri imputite , niste diavoli . Iata ce ne spune Mantuitorul despre cei care si-au pierdut cipul lui Dumnezeu din ei ,,Şi unul dintre voi este diavol!
    Iar El zicea de Iuda al lui Simon Iscarioteanul, căci acesta, unul din cei doisprezece fiind, avea să-L vândă. ” Iata iudele unde stau si Orban care trebuia sa fie in puscarie dupa accidentul pe care la provocat de ce n-a respectat legea si subminarea economiei prin acele contracte frauduloase . Toti masonii sa-si primeasca plata precum si-a primit-o Ceausescu .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button