X

Trump, “cenzurat” de Facebook și Twitter, după ce a declarat că gripa sezonieră e mai letală decât Sars-Cov2

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Preşedintele SUA, Donald Trump, a comparat, marți, epidemia de coronavirus cu cea de gripă sezonieră, mesaj ce a fost șters imediat de Facebook și marcat cu avertisment de Twitter. 

„Vine sezonul de gripă! Mulţi oameni, în fiecare an, uneori peste 100.000 şi în pofida vaccinării, mor de gripă. Închidem ţara pentru asta? Nu, am învăţat să trăim cu ea, la fel cum învăţăm să trăim cu covid, care pentru multe categorii este mult mai puţin letal”, a transmis, marți, Donald Trump.

Rețeaua Facebook a șters imediat postarea lui Trump, anunță CNN, citată de Digi24. Totodată, platforma Twitter a ataşat o etichetă de avertizare mesajului postat de Donald Trump, semnalând că poate conţine informaţii eronate, transmite Reuters, citată tot de Digi24.

Președintele american Donald Trump, diagnosticat cu COVID-19, a fost externat după trei zile petrecute în spital și s-a întors la Casa Albă.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Trump joacă tot mai tare în tabăra negaționiștilor, pentru a menține crezul unora că au de partea lor pe cel mai puternic om al planetei. Doar că, totodată, Trump face o campanie mascată și în același timp puternică pentru viitorul vaccin anti-covid. Astfel, adepții săi nu-și vor mai pune întrebări înainte de a se vaccina, chiar dacă sunt negaționiști sadea.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Nu mai puneți botu” la prostiile lui Trump. Pozează în victima a globalistilor dar în realitate este parte a planului lor. Brusc a devenit creștin și susținător al naționalismului, el care este un simbol al corporațiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button