X

Mitropolitul Clujului este infectat cu COVID-19

ips andrei andreicut

Biserica Ortodoxă Română este zguduită de un nou caz de COVID-19 în rândul înalților prelați. Mitropolitul Clujului, ÎPS Andrei, a fost confirmat cu COVID-19.

„Eu sunt foarte bine și puternic datorită lui Dumnezeu. Medicii spun că nu am niciun fel de probleme. Transmit pe această cale un mesaj de pace și de liniște, rugându-i pe toți să aibă grijă de ei și de familiile lor”, a declarat Mitropolitul Clujului, pentru ziardecluj.ro.

Trebuie precizat că în această săptămână a avut loc și o ședință a Sfântului Sinod, la Reședința Patriarhală din București, însă mitropolitul Clujului nu a participat.
Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Interneplandemia covid-19
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

6 comentarii

  1. Eu cand am sa aud ca Iohannis a murit de covid, sau Orban, Arafat, Tataru, atunci am sa-mi iau toate masurile de precautie si am sa-mi cumpar muuult Paracetamol si vitamina C.

  2. Cei de la ortodox informati-l cum este cu testul si spunetii ca nu are nici un fel de covid! Testele sint facute special supersenzitive si nu pot identifica nici un fel de virus si cu atit mai putin o infectie! Dovedesc prezenta unui acid nucleic care nu este o dovada ca exista un virus care se poate inmulti si care a invadad celulele. Nu inteleg motivul pt care nu scrie nimeni nimic despre aceasta escrocherie nemteasca numita test covid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.