X

„Strategia LGBTI” a Uniunii Europene: Ursula Von der Leyen vrea să suspende fondurile europene pentru ţările care nu respectă drepturile LGTBI

Polonia protestează după ce Comisia Europeană a blocat fonduri UE pentru câteva oraşe ce au adoptat rezoluţii anti-LGBT

Foto: Profimedia Images

Ursula von der Leyen a anunțat că va face tot ce-i stă în putere pentru a suspenda accesarea fondurilor europene de către statele membre UE care nu respectă drepturile persoanelor LGBTI şi pentru a aduce guvernele acestor ţări în faţa justiţiei europene. Președintele Comisiei Europene a anunțat că executivul comunitar va prezenta curând o „strategie LGBTI” a Uniunii Europene, scrie Agerpres.

„Discriminarea în funcţie de orientarea sexuală nu are sub nicio formă loc în Uniunea Europeană. Şi, atât cât îmi va sta în putere, voi acţiona împotriva acesteia. Inclusiv prin suspendarea distribuirii fondurilor şi aducerea guvernelor în faţa justiţiei”, a spus Ursula von der Leyen într-o sesiune de întrebări şi răspunsuri cu cetăţeni europeni pe reţelele de socializare.

Ea a răspuns astfel unei întrebări despre „discriminarea” persoanelor LGBTI (lesbiene, homosexuali, bisexuali, transsexuali, intersexuali) în Polonia şi Ungaria.

Ursula von der Leyen a adăugat că va face presiuni ”pentru a exista o recunoaştere reciprocă a relaţiilor familiale în UE, pentru că dacă eşti părinte într-o ţară, eşti în toate” şi a amintit că în prezent Comisia Europeană lucrează la o ”strategie LGBTI” a Uniunii Europene pe care o va prezenta curând.

„Fiecare persoană în Europa trebuie să fie liberă pentru a fi cine doreşte şi să iubească pe cine doreşte, în toate ţările europene”, consideră şefa Comisiei Europene.

Ea a criticat în mod repetat „zonele libere de LGBT” decretate în Polonia, în opinia sa acestea fiind „zone fără umanitate”, conform declaraţiei sale cuprinse în recentul discurs despre Starea Uniunii susţinut în plenul Parlamentului European.

Comisia Europeană a respins în luna iunie finanţări pentru şase localităţi poloneze din cele circa o sută care au stabilit astfel de zone.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Homosexualitate
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

18 comentarii

 1. Facem proteste de amploare impotriva Turciei.Sa inceteze ostilitatile.Acest stat blestemat sa inceteze ostilitatile.Sa peotestam toti impotriva Turciei.Nu vrem sa devenim si noi pasalac turcesc.Vor sa se bage si pt comunitatea turca din sudul Bulgariei.
  https://youtu.be/Q7aRJ87UP40

  1. AGENDA PATRIARHIEI ROMANE ESTE PENTRU LGBT.ESTE UN ANGAJAMENT LUAT LA CRETA. CE E PATRIARHIA E CEVA DE CRETA.

   Onest e ca Patriarhia sa dea un comunicat de presa ca sa arate si unor naivi care mai cred in ei cine sunt ei de fapt.

 2. Dar de incalcarea drepturilor omului in mod flagrant ce spune???
  Intr o societate democratica si crestina drepturile omului nu pot fi incalcate ..

  Trebuie sa fiim toleranti cu pacatul dar drepturile omului sunt calcate in picioare pt o simpla gripa.
  Biblia spune sa iubesti pacatosul si sa urasti pacatul ,nu sa l tolerezi.
  Doresc ca si noi care nu putem sa purtam masti din diverse motive sa fiim.tolerati,se poate,?
  Doresc sa nu fiim obligati sa purtam masti,sa fie doar recomanadate sau sa le poarte persoanele bolnave,nu sanatoase,se poate?
  Multumesc.

  1. Eu nu am putut merge in spatii inchise,transpot in comun,etc luni de zile pt ca sunt discriminata.
   Nu doresc sa mai fiim discriminati .

   Domnul sa ne ajute si sa.ne dea putere,
   Amin!!

     1. Ca la inmormantarea Cuviosului Ioan Iacob,la fel si la inmormantarea Cuv.Hristofor de Tula(+ 9 decembrie 1996) navaleste stol mare de pasari in biserica unde era depus,se aseaza pe piept,bat din aripi ,cu ciripitul lor acopera corul si cand e scos sicriul din biserica ,ies si pasarile care nu parasesc cortegiul funerar.Cand sicriul e adus la groapa,pasarile inconjoara sicriul indelung si apoi pleaca in zbor.In clipa cand cuviosul isi da sufletul,ucenici aflati in diferite orase ale Rusiei vad simultan in Tula inaltandu se de la pamant la cer un stalp urias de foc.
      https://youtu.be/uKu4ftWpNnE

     2. Cuviosul Hristofor in filmul de mai sus spune ca lumea ,pt incapatanarea cu care primeste actele sistemului o sa piara prin diferite forme:epidemii,razboi,accidente,boli fara leac.El mai spune ca duhovnici adevarati nu vor mai fi,Dumnezeu ii va lua pe toti si nu va mai da niciunul,crestinul ramanand la voia lui Dumnezeu.Pe care este bun dar slab ca fire Dumnezeu il va lua la inceputul durerilor.Spune ca pt acele vremuri,crestinul sa pastreze aghiasma mare si anafora taiata in bucatele mici ,uscata si pastrata in borcane de sticla unde nu vor putea patrunde ganganiile.Cand se vor uni credintele si nu va fi voie sa mearga la biserica(ecumenismul) si neavand preot prin preajma,nu va mai putea nici sa se intruneasca in comunitate pt impartasire,crestinul luand acea Aghiasma Mare cu anafora i se va considera in acele vremuri de singuratate si mare restriste impartasanie .Spune ca multi se vor mantui.Problema este de interpretare si discernamant la spusa Cuviosului de a nu se mai merge la biserica doar de atunci cand se va schimba Crezul.Cand faci o interpretare corecta cum e cazul Cuviosului se tin cont de unele reguli ce tin de deontologia interpretarii adecvate se in context:a.stilul de elaborare al discursului vorbitorului si b. ,principiul contextului la care se refera discursul.
      a.Tonul sau stilul discursului autorului este profetic evident.Deci actiunea modificarii Crezului se va petrece in viitor.
      b.La principiul contextual avem in vedere stilul Cuviosului de a prezenta viitoarele actiuni ca desfasurandu se cu mare viclenie.Asadar asta retinem.Cu referire la schimbarea Crezului stilul contextual al parintelui nu s a referit la o schimbare brusca de Crez ,aceasta daca s ar fi produs cum prost spera multi,s ar fi tradat viclenia sistemului acesta ne-mai-avand niciun spor si credibilitate.De aceea era de prevazut un sinod panortodox care sa faca acest lucru dar camuflat,fara sa se prinda multimea,ceea ce s a si facut la Creta prin cuvinte inselatoare ,prin expresii carturaresti teologice diortosite in asa fel ca multimea sa nu se prinda ca modificarea Crezului s a si realizat.Cum?Deductiv si subversiv ,prin minarea dogmelor ,actiune prin care a fost schimbat logaritmul dogmatic la sustinatorii ereziei ecumeniste.Schimbare care au facut o in stil avocaresc prin care aceasta tagma adirma la sedintele tribunallor ca in timpul discursului avocatul niciodata nu calca legea penala.Cum?Folosind metoda tertipurilor verbale.Tertipuri pe care le au folosit cu dibacie simoniacii dogmelor,cretanii.Astfel din aceasta cauza crestinul neinformat traieste si azi cu ideea ca Crezul nu e schimbat,ori teologii chiar si ecumenisti stiu prea bine ca niciodata modificarea credintei ortodoxe nu s a produs niciodata la vedere in lacasurile de cult ,ci pe masa sinoadelor(nevalidate niciodata de Biserica desigur) precum cel de la Kolimbari(sau klimb-ara =blestemul colivei mai inainte pregatite,de la grecescul κολυμβα=coliva si αρα=blestem).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.