X

Capitala a căzut în mâinile USRgay

Primăria generală:

Nicuşor Dan – 47,2%
Gabriela Firea – 39%
Traian Băsescu – 8,6%

Votul pentru Primăria Sectorului 1:

Clotilde Armand (USR) – 47%
Dan Tudorache (PSD) – 37,7%
Ioana Constantin (PMP) – 7,5%

Votul pentru Primăria Sectorului 2:

Radu Mihaiu (USR) – 42%
Dan Cristian Popescu (PSD) – 31%
Neculai Onţanu (PPU-sl) –  12,9%

Votul pentru Primăria Sectorului 3:

Robert Negoiţă (Pro Bucureşti 2020) – 39%
Adrian Moraru (PNL) – 34%
Aurelian Bădulescu (PSD) – 14,1%

Votul pentru Primăria Sectorului 4:

Daniel Băluţă (PSD) – 55%
Simona Spătaru (USR) -37%

Votul pentru Primăria Sectorului 5:

Cristian Băcanu (PNL) – 27,3%
Cristian Popescu Piedone (PPU-sl) – 27,3%
Daniel Florea (PSD) – 24,3%
Marian Vanghelie – 14,2%

Votul pentru Primăria Sectorului 6:

Ciprian Ciucu (PNL) -48,2%
Gabriel Mutu (PSD) – 35,2%

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Interne

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

68 comentarii

 1. „A Mea este rasplatirea, Eu ma voi razbuna!”

  Si ce daca au castigat? N-au decat sa incerce sa se atinga de Biserica lui Hristos…. rau le va parea.

  1. Urmariti ce se intampla in spatele Marii Negre.Daca se iveste si povestea cu Georgia si cred ca e chestiune de zile pt ca acolo e provocare americanoida contra rusilor ca sa inflameze zona inseamna ca trebuie privita cronologic,pana la razb turc si grec proorocia parintelui grec:
   https://www.google.com/amp/s/www.stiridinbucovina.ro/2020/01/09/profetia-unui-parinte-grec-cu-privire-la-al-3-lea-razboi-mondial-va-fi-un-atac-al-americii-si-israelului-impotriva-iranului/amp/

   1. Război în Caucaz. Erdogan anunță că Turcia se implică în luptă împotriva Armeniei. Reacția UE

    Turcia a anunțat că va sprijini Azerbaidjanul „cu toate mijloacele” pe care le are la dispoziție în conflictul pe care această țară îl are cu Armenia și care s-a reaprins în dimineața zilei de duminică, relatează Al Arabiya.

    https://www.digi24.ro/stiri/externe/razboi-in-caucaz-erdogan-anunta-ca-turcia-se-implica-in-lupta-impotriva-armeniei-vom-sprijini-azerbaidjan-cu-toate-mijloacele-1374829

  2. Dumnezeu nu se răzbună, ci răsplătește. Citatul corect e: ”A mea e răzbunarea. Eu voi răsplăti” (Romani 12, 19). Adică să nu ne răzbunăm, ci să-l lăsam pe Dumnezeu să facă dreptate, pentru că el o face fără patimă.
   Dar noi nu trebuie să ne dorim să pedepsească Dumnezeu pe cineva. Dumnezeu oricum va face după cum va socoti, și fără să cerem noi; dar este bine pentru noi să păstrăm inima luminată față de toți, chiar și față de cei care în mod vădit fac rău țării. Dacă te poți și ruga pentru ei, cu atât mai bine.

  3. „Pe data de 24 Ianuarie am prevenit Românii din Timișoara și din Ardeal că se pregătește aducerea unui cetățean german, trimis al unui serviciu secret german, pentru a fi numit la primăria Timișoarei, parte a unui plan de formare a Republicii Autonome Transilvania.
   Când am scris asta mulți au zâmbit sau chiar au râs, așa cum au zâmbit sau au râs când am scris acum patru luni că Firea va pierde alegerile și că Bucureștiul va fi ocupat de oamenii lui Soroș și Macron, parte a aceluiași plan neoliberal, neomarxist și neoprogresist.
   România este sfârtecată de războiul Celui De-al Patrulea Reich, dar despre asta o să mai scriu, poate de data asta românii se trezesc.

   Prima parte a Planului a Reușit, intrăm în pregătirile pentru partea a doua:

   Declararea Republicii Autonome Transilvania, cu capitala la Timișoara.

   Las aici postarea și strigătul meu către românii Timișoarei din 24 Ianuarie 2020.
   Din păcate am strigat în pustiu, pentru că pe români nu-i mai interesează România: chiar ei, prin votul lor, o vând străinilor.

   24 IANUARIE

   Căderea Timișoarei, parte a Căderii Ardealului.
   Am tot scris despre planul transformării Ardealului într-o Republică Autonomă. Aceasta nu este o teorie, nu este din păcate nici un scenariu de lucru, este un plan minuțios și extrem de bine pus la punt.
   Cunosc în amănunt acest plan, știu cine l-a făcut și care sunt punctele pe care vrea să le atingă.
   De la bun început trebuie să spun că planul transformării Transilvaniei în Republică Autonomă face parte dintr-un plan mai vast sl Germaniei care trebuie să slăbească Națiunile și Statele Uniunii Europene, ca prim pas al formării Statelor Unite ale Europei, cu conducere unică din Germania.
   În Europa, formarea SUE sub conducerea Germaniei este cunoscută ca Al Patrulea Reich, care este în funcțiune și acum, fătă a fi însă statuat oficial. Al Patrulea Reich va deveni oficial o structură când vor începe să se formeze Statele Unite ale Europei sub conducerea Germaniei.
   Tot acest proces se va produce sub o anumită mască falsă a Democrației, poparele însele trebuind să agreeze și să fie de acord cu pierderea identității naționale, statale și de credință in fața internaționalismului progresist.
   Elementele aplicării acestui plan sunt:
   • Promovarea neoliberalismului economic in favoarea Supranaționalelor.
   • Promovarea Progresismului, a Neomarxismului și a Societății Deschise in dauna Creștinismului și a Naționalismului.
   • Anihilarea până la Distrugere a sentimentului național și creștin, pe toate căile posibile.
   • Decredibilizare și atacarea Clerului și a Bisericii de orice cult.
   • Scoaterea din joc și Distrugerea Politicienilor Naționaliști, prin decredibilizarea lor, inclusiv prin acuzarea lor- în România, de exemplu, de fapte de corupție,- și de alte fapte considerate ca fiind reprobabile.
   În esență, creștinismul și naționalismul, inclusiv economiile naționale trebuie distruse și înlocuite cu progresismul, neomarxismul și Societatea Deschisă.
   Regiunile Autonome care vor trebui să-și declare Autonomia/ Independența sunt, în ordine, Scoția, Catalonia, Transilvania, Tirolul de Sud-independența, dar și alte regiuni care la început trebuie să-și declare Autonomia, sau direct Independența dacă sunt deja autonome.
   În România, vârful de lance pentru transformarea Ardealului în Republică Autonomă/Independentă- Republica Transilvania- dar nu numai, pentru că există o parte a planului și in pentru Moldova și al Dobrogea, despre care deasemenea o să vorbesc, vârful de lance este deci Klauss Werner Iohannis și ca partid integral USR, al cărui scop este exact acesta.
   In toate celelalte partide există naționaliști, e drept nu în număr mare, dar cei din conducere trebuie anihilați și excluși, în primul rând la alegerile locale și parlamentare de anul acesta.
   Ei vor trebui înlocuiți cu reprezentanți ai Celui de-al Patrulea Reich, chemați să înfăptuiască politica acestuia.
   Despre un astfel de caz o să vorbesc acum:
   La Timișoara, USR-ul intenționează să aducă direct un cetățean- repet, un cetățean-nu etnic- german, care să primească cetățenia română și domiciliul în Timișoara și care să candideze și să câștige Primăria Timișoarei. Nu am nici o afinitate față de Robu, Primarul Timișoarei, cel care are prima șansă la Timișoara, dar faptul că este naționalist român este de ajuns pentru Cel de-al Patrulea Reich pentru a fi schimbat cu un cetățean german.
   M-ați tot întrebat ce e de făcut, tocmai am dat o informație cetățenilor Timișoarei, acelora care încă mai țin la țara lor, România, din care încă face parte și Banatul, despre ceea ce li se pregătește.
   În această perioadă tulbure pentru România și pentru Ardeal, o să vorbim despre multe alte părți ale acestui plan malefic, dar și cum pot fi contracarate ele.
   Dacă mă întrebați ce trebuie să faceți concret dumneavoastră, preluați această postare și direcționați-o astfel încât să ajungă la cât mai mulți cetățeni din Ardeal și din Timișoara, pentru a ști cum să se ferească de ceea ce li se pregătește.
   Dumnezeu Să Ajute România,
   Dumnezeu Să-i Ajute pe Români!”

   24 Ianuarie 2020

  1. Ati scapat de comunisti votand neomarxistii/neobolsevicii ultralibertini si anarhisti, intru totul pagani. Vai de capul vostru!
   Sa nu se uite faptul ca in 2004 tot bucurestenii l-au adus la putere pe cel mai mare talhar din politica, dusman dovedit al acestui neam si al credintei acestui neam, mai mare si decat ateul declarat Iliescu, daca in tara Basescu a pierdut atunci la limita, bucurestenii au facut diferenta aducand tatarul pagan cu hoarda sa de pradatori in fruntea tarii. Mongolul desi a sustinut in timpul campaniei electorale de atunci comunitatea pederastilor, a fost votat din toata inima pana si de ortodocsi care se considera traditionalisti, mai mare rusinea pentru o asemenea fapta!
   Insa caderea cea mare de pana acum a acestui popor a fost desavarsita prin tradarea din Creta de catre fosti ierarhi, actuali pseudoierarhi inchinatori si slujitori ai diavolului impreuna cu cei care le calca pragul fostelor biserici, actualmente capiste pagane pline de toata necuratia si imputiciunea satanei. Iar acum, ca marea majoritate nu mai sunt ortodocsi, va mai mirati ca foarte multi au ales in prezent un partid care este fatis propederasti si anticrestin?!
   Amarnica si grava este caderea acestui neam prin aceste generatii de nemernici si nimicnici.
   „Vai ţie neam păcătos, popor împovărat de nedreptate, soi rău, fii ai pieirii! Ei au părăsit pe Domnul, tăgăduit-au pe Sfântul lui Israel, întorsu-I-au spatele. Pe unde să mai fiţi loviţi voi, cei ce mereu vă răzvrătiţi? Tot capul vă este numai răni şi toată inima slăbănogită. Din creştet până în tălpile picioarelor nu-i nici un loc sănătos; totul este numai plăgi, vânătăi şi răni pline de puroi, necurăţate, nemuiate cu untdelemn şi nelegate. Ţara voastră este pustiită, cetăţile voastre arse cu foc, ţarinile voastre le mănâncă străinii înaintea ochilor voştri, totul este pustiit, ca la nimicirea Sodomei…voi conducători ai Sodomei, luaţi aminte la învăţătura Domnului, voi popor al Gomorei!…Când ridicaţi mâinile voastre către Mine, Eu Îmi întorc ochii aiurea, şi când înmulţiţi rugăciunile voastre, nu le ascult. Mâinile voastre sunt pline de sânge;”-Is. 1, 1-7, 10, 15.

   1. O informatie, de data asta verificata: contracandidatul mongoloidului la prezidentialele din 2004 a fost Adrian Nastase – cunoscut si ca „bombonel” (prietenii stiu de ce)…

    O alta informatie, tot verificata: „Duamna” Gabi-Crestina-Ortodoxa nu a avut nici o problema sa aprobe in fiecare an „parada” LGBT care are nevoie de aprobarea primariei in caz ca nu stiati.

    1. @Florian
     Toti sunt tradatori ai acestui neam, ceea ce este grav este ca sunt tot votati din „92 incoace. Trebuie sa fii excesiv de naiv sa mai crezi in vreunii din ei, daca unii din ei ar fi cu adevarati interesati de binele acestui neam, pentru a face ceva ar trebuiii sa fie si intelepti, capabili sa inteleaga realitatea grava in care se afla aceasta tara, iar primul lucru care ar trebuii sa-l faca este darea la o parte a valului care mascheaza sistemul corupt, ceea ce nu e usor de realizat. Sistemul e atat de corupt si pervers incat cei care nu urmeaza regulile mafiote sunt imediat eliminati prin pseudojustitie, caci si ea face parte din sistem. Sistemul corupt le cuprinde pe toate, urmarind doar interese pecuniare, sistemul incadrand si fostul BOR, actualul pseudo-BOR, fiind si aici vorba de multi bani. De aceea n-ar trebui sa mire pe nimeni ca dupa Sinodul din Creta sistemul sprijina pe cei ce s-au lepadat de Ortodoxie, fiind interesat doar de banii si nu de dreapta credinta, incurajand comuniunea cu ereticii ecumenisti, pentru ca lumea sa fie in continuare cu acestia, asa cum au fost si inainte de sinodul din Creta, pentru a nu fi perturbat procesul afacerist, din cadrul BOR-SRL, producator de banet pentru cauza mafiota. De aceea unii din cei care comenteaza pe aici si prin alte parti sunt atat de hotarati in a sustine pe mai departe comuniunea cu eretici ecumenisti, in realitate neavan pretuire pentru ramanerea acestui neam in dreapta credinta.

    2. Aici ai dreptate. D-na Firea a boicotat referendumul.

     Iar Nicusor Dan a fost inlaturat din USR tocmai pentru ca nu a fost de acord ca USR sa respinga referendumul.

    3. Inca ceva, pentru o iformare corecta nu manipulatorie: , prima parada gay in Romania a fost in din primul an al primului mandat al mongoloidului, si nu cand a fost la putere Nastase, iar aluzia pe care o faci in privinta acestuia din urma („prietenii” sau sunt prost informati, sau te referi la acele calomnii).
     A nu se intelege ca am fost sa-l votez pe Nastase in 2004, sunt pentru boicotarea alegerilor inainte de 2000.

  2. Tara si capitala datorita flotantilor lui ceausescu si a urmasilor acestora a intrat pe mina unei gasti transilvanene de corupti, antiromani si alogeni sorosisti, adeptii celei mai mizere forme de neobolsevism din istoria omenirii. Romania este distrusa iremediabil datorita handicapatilor care nu stiu de capul lor, iar Bucurestiul va ajunge o mizerie. Oricum datorita voua nu era prea departe, lucru care se intimpla din 1975, cind efectiv putea, pt ca astia sinteti voi, taranimea mizarabila, scursurile care ati infectat orasul.

   1. Daca nu incetam cu ura asta intre noi, Dumnezeu va ingadui sa vina ceva mult mai rau asupra noastra.

    Stai sa vezi cum o sa arate Romania dupa ce taranimea romaneasca o sa fie inlocuita de hoardele care pandesc la marginile tarii si abia asteapta ca tara proaspat USR-izata sa le deschida larg usa:

    https://blacknews.ro/zeci-de-migranti-si-au-instalat-corturi-in-nordul-serbiei-asteptand-un-moment-prielnic-pentru-a-se-strecura-in-statele-ue/?fbclid=IwAR2yHli4oWz8Vz3owUKQ_1qn4_Da9_eEfXZleo3aFgDqISWEjiEYC6gZnnc

  1. Gabriela, nu sunt de acord cu tine; nu stiu din ce localitate esti dar ti-as sugera sa faci o excursie in Ardeal, in special in judetele CJ, BH, TM si ai sa vezi ce inseama sa ai in functii oameni onesti, harnici si care au inteles cu adevarat motivul pentru care ocupa acea functie. Dintre judetele amintite mai sus, Bihorul a avut o dezvoltare exploziva in ultimii ani; dar mai sunt si altele care au „decolat”-de exemplu MM. Si, repet, asta s-a intamplat din cauza oamenilor care au ajuns in functiile cheie din judetele respective. In antiteza, sa ne uitam la judete ca Teleorman, Olt, Dolj….judete conduse de oameni de bine-cu mentalitate turco-balcanica. Motivul acestei diferente dintre Ardeal si restul tarii este faptul ca, in Ardeal, pe langa locuitorii romano-catolici si protestanti (care sunt in mare majoritate maghiari, sasi si svabi), si romanii sunt foarte multi – inainte de razboi au fost chiar majoritari – de religie greco-catolica; greco-catolicii au aceleasi rituri religioase ca si ortodocsii, doar ca avand clerul sub conducerea Vaticanului, cetatenilor greco-catolici, prin intermediul clerului, li s-a imprimat in timp o mentalitate mai apropiata de Europa occidentala decat de Rusia si Imperiul Otoman. Si, crede-ma, chestia aste se vede deindata ce treci fosta granita. Din pacate, castigul asta al Ardealului s-a estompat dupa razboi, odata cu venirea comunistilor la putere, cand a fost facuta o omogenizare a polulatiei, prin relocari importante de populatie. Asadar, nu hoti si penali in functii de conducere!

   1. @Florentina
    Nici eu nu sunt de acord cu tine, exemplul bunastarii judetelor de la granita de Vest nu se datoreaza veunei superioritati antropologice sau culturale a acelora de acolo. Acea bunastare este data de apropierea fizica de Vest, investitorilor occidentali le convine sa se opreasca in acea zona, ca sa nu mai vorbim de infrastructura rutiera dezastruasa a Romaniei, care a devenit tot un avantaj pentru ardelenii mai apropiati de granita. Ca tot amintesti de unguri, daca sunt atat de „speciali”, de ce in orasele unde predomina, ex. din Covasna, Hargita, d. p. d. v. economic sunt sub cei din Vestul tarii unde maghiarii sunt minoritari?
    Cat despre ereticii greco-catolici, este chiar hilar ce spui, despre niste tradatori ai credintei milenare a stramosilor lor, din frica sau doar pentru interese materiale venite din partea catolicilor habsburgici. Inainte de greco-catolici au existat in Ardeal si romani care din motive similare au trecut la erezia calvina, cinci episcopii calvine romanesti au existat in Ardeal. Unde sunt azi urmasii acelor romani calvini ?! Identitatea le-a fost stearsa prin asimilare. Inainte de unirea din 1918, in familiile preotilor eretici greco-catolici se vorbea maghiara, daca uniatiia s-ar fi facut mai devreme sau unirea Ardealului cu Tara ar fi intarziat greco-catolicii ar fi avut aceasi soarta ca romanii calvini, s-ar fi maghiarizat. Tot in urma uniatiei, in Slovacia peste o suta de sate romanesti care au acceptat uniatia si-au pierdut identitatea milenara, azi acele sate nu mai sunt romanesti.

  2. Furnico-leul nu e nici mare si nici mic: cand e leu cand e furnica…
   Nu exista rau mai mare sau mai mic, astea sunt balivernele lui basescu ca sa castige voturi. Orice drac mai mic se viseaza capetenie..

 2. Război în Caucaz. Erdogan anunță că Turcia se implică în luptă împotriva Armeniei. Reacția UE
  https://www.digi24.ro/stiri/externe/razboi-in-caucaz-erdogan-anunta-ca-turcia-se-implica-in-lupta-impotriva-armeniei-vom-sprijini-azerbaidjan-cu-toate-mijloacele-1374829

  Azerbaidjan a introdus legea marţială şi a impus inderdicţii de circulaţie, în urma izbucnirii conflictului din Caucaz
  https://www.digi24.ro/stiri/externe/azerbaidjan-a-introdus-legea-martiala-si-a-impus-inderdictii-de-circulatie-in-urma-izbucnirii-conflictului-din-caucaz-1374991

  Prima reacție a lui Vladimir Putin după escaladarea conflictului din Nagorno-Karabah
  https://www.digi24.ro/stiri/externe/rusia/prima-reactie-a-lui-vladimir-putin-dupa-escaladarea-conflictului-din-nagorno-karabah-1375106

  1. De 3 saptamani SUA se cara cu armata,prin Turcia si se aseaza in Georgia.Ce urmaresc.Marea Neagra cum mint ei?Nu.Atunci ce urmaresc de fapt?Sa i provoace pe rusi.
   O sa postez mai multe materiale dar in engleza care lamuresc cum stau lucrurile.
   https://youtu.be/URRwP_m029s

     1. Pentru credinta,rabdarea,statornicia,marturisirea credintei ortodoxe a celor putini,de dragul lor,Dumnezeu nu va lasa Biserica Sa si asa ierarhi va chibzui.Pe vremuri de razboi ,multi „Pavle” vor fi.Nu dintre acei care stau in fotolii ecumeniste si dansuri in comun prin biserici,ci asemeni cum a facut Patriarhul Pavle pe timp de razboi cand mergea cu omoforul,salva el insusi ranitii cu manuta lui,ii impartasea ca poate unii mureau si mergea cu omoforul printre bombardamente.
      https://youtu.be/bKls6b2SGGY.Vazand ca sistemul inainteaza in rau,unii ierarhi vor rupe randurile ecumenistilor.Cateva luni mai sunt pana atunci.Vor zice ca fara popor nu se mai poate si vor merge alaturi de popor:
      primul care se intrevede este IPS IRINEU POPA al Craiovei;al doilea care se intrevede este IPS IOAN al Banatului,apoi IPS Calinic al Argesului si ceva ceva IPS Casian Craciun de la Galati.Acolo vor fi zone ceva mai lovite,nu de covrig pt ca va disparea ca magarul in ceata,ci terorism islamic si foarte foarte mare saracie.
      https://youtu.be/bKls6b2SGGY

     2. Singurii vladici ortodocsi romani care au grait in vremea inchiderii bisericilor, impotriva minciuno-inselaciunii covrig, au fost Ignatiu al Husilor si Macarie al Scandinaviei.
      In rest, tacere asurzitoare din partea celor pe care tu, idem, incerci sa ii ridici aici si acum: al Olteniei, al Banatului, al Argesului etc etc.
      Si apoi, mai usor cu titlurile, ca smerenia nu are IPS, PFP, Venerabil etc etc.

 3. Adrian, ai citit Scriptura? Esti Ortodox, sau ecumenist?
  Ai venit pe acest site ca sa ce: sa aflii adevaruri, stiri nefiltrate despre diverse lucruri, sau sa faci tulburare?

  Fiindca daca ai venit pentru a doua optiune, iti aratam respectuos „usa” de iesire.

  Vezi sa nu devina Bucurestiul o noua Sodoma. Si presupun ca stii ce s-a intamplat cu sodoma si gomora… De ce crezi ca USR-ul nu e tot una cu alte partide, care oricum tot catre antihrist ne duc, si nu doar pe noi, ci intregul Pamant. Si inca stii cum? In pasi de dans, sub masca „binelui-comun” Citeste Psalmi 13:1,2. Crezi ca USR-ul va face ceva pt tine, pentru noi?

  Nu ai citit niciodata spusele lui Iisus „fara Mine nu puteti face nimic!” ? Sau crezi ca USR-istii sodomiti si satanisti, PSD-istii criminali, PNL-istii atei si hulitori ai lui Hristos, si as mai putea continua la nesfarsit, Il au pe Dumnezeu? Hmmm… ce gluma buna! Cand lumea, politicienii, oamenii in general, Il vor avea pe Hristos, atunci vor face ceva.

  Sa vedem cum vor actiona USR-istii tai impotriva vaccinarii obligatorii= 666. Ai grija, daca i-ai votat, partas vei fi la pacatel e lor si la osanda Domnului

  1. Naavin,
   „De ce crezi ca USR-ul nu e tot una cu alte partide…”? Eu iti propun asa: sa votam USR-ul pentru ca USR-ul nu a mai fost la putere. Daca am votat USR-ul (care nu a mai fost la putere) si se dovedeste nu sunt buni, inseamna ca m-am inselat. Dar, daca am votat PSD, PNL, etc., care au mai fost la putere si de care stiu ca nu au facut nimic, de care am vazut ca sunt niste hoti, inseamna ca sunt idiot! Asadar, eu sper sa vina la putere si dupa alegerile din decembrie si ii vom putea judeca doar la sfarsitul lui 2024, nu acum! Nu ti se pare logic?

  1. Atunci sa vorbim si de lipsa de discernamant a celor care au VOTAT! Adica a celor care vor fi direct raspunzatori de tot ceea ce urmeaza sa se intample fie pentru ca au sustinut ticalosii prin vot „pentru”, fie pentru ca au validat prin prezenta, indiferent de candidatul votat, aceasta mizerie numita „alegeri”, intretinand aceasta ILUZIE BOLNAVA.

   Votul la secret, participarea la vot in conditiile in care putinii candidati de buna credinta nu au in acest moment nici o sansa intr-o Romanie cu creierul bine smirgheluit si neasumarea responsabilitatii pentru dezastrul de dupa alegeri atat de catre cei „alesi” cat si de catre fiecare dintre alegatorii lor in parte (ca doar fara ei alesul nu are cum sa ajunga vreodata sa se poarte in tara asta ca pe mosia lui) – toate astea transforma orice proces electoral intr-o masinarie de distrus aceasta tara.

   Nu mai intretineti iluzia asta nenorocita! In Romania alegerile „democratice” vor tot fi castigate majoritar de parazitii care ne mananca vietile de atata amar de vreme pana in ziua in care vom gasi, cu ajutorul lui Dumnezeu, o alta cale de a-i inlatura de la butoane.

  1. Naavin,problema nu e daca a citit scriptura,ci daca crede ca absolut in toate are dreptate.Nu e o problema sa nu stii scriptura;problema e mandria,zgarcenia,iubirea de trai bun adica de avere,de plimbari,traiul pe schinarea femeii si peste toate astea sa ti si aliniezi femeia si pe toti din jur ca sa zica ca tine ,sa faca ca tine,sa gandeasca ca tine mai ales in pacate grele in ce priveste metodele de facut avere.Adica,fa mi oricum avere,cu avere te tin la usa ca daca nu,necuratul te ia.Te sacai si te chinui pana te innebunesc:ori faci ca mine,ori afara cu tine,ori la nebuni sau altceva.Aici e problema cu specimene de felul acesta zic,nu daca cunoaste sau nu scriptura.Poti sa nu cunosti scriptura si sa fii om in adevaratul inteles al cuvantului.

 4. @ o informmatie,
  Așa este! Înfricoșător! Dar dacă ne gândim că acești nefericiți îl așteaptă pe Antihrist, nu e de mirare că au astfel de mișcări… subumane….

  1. NU ,NAVIN.!
   Nu faci ce zice SCRIPURA daca esti satanist asa cum sint SECTARII dar si catolicii care conosc fiecare verset cu citate din scoarta in scoarta a VECHIULUI SI NOULUI TESTAMENT.
   Pe vremea lui STEFAN CEL MARE nimeni nu cunostea scriptura pentru ca era scrisa in LIMBA GREACA iar SFINTA LITURGHIE in SFINTA BISERICA se tinea tot in LIMBA GREACA .DAR ROMANUL ERA ORTODOX SADEA ,PE BUNE ,altfel n-am fi ajuns ca neam pina azi !!
   DAR TARANUL ROMAN(majoritar ) fiind cu frica de DUMNEZEU ,MORAL UMANIST si ALTRUIT. ,deci extrem de CIVILIZAT ,atunci beneficia direct de.indicatiile DUHULUI SFINT care venea tot timpul la TARANUL ROMAN si il povatuia prin viu grai .
   ASA A CREAT TARANCA ROMANCA COSTUMUL TARANESC UNICAT, in milioane de exemplare UNICAT ,cusut la lumina luminarii si a festilei dar LUMINATA DE DUHUL SFINT .
   COSTUMUL POPULAR ROMANESC este o adevarata CAPODOPERA VESTIMENTARA DUHOVNICEASCA(la fel ca STRAIELE PREOTESTI SI CALUGARESTI ) si o arma ADEVARATA INVINCIBILA impotriva DUHURILOR NECURATE ,fiind croit si cusut dupa REGULI STRICTE DUHOVNICESTI spuse de DUHUL SFINT prin viu grai .
   Atunci cind PROSTAVANII de romani burghezo -mosieri (SATANISTII )s-au inhaitat cu SATANISTII OCCIDENTALI catolici curgindu-le mucul pe masa lor de ieri pina azi si lingindu-le BOCANCII si farimiturile pe sub mese AU UITAT DE DUMNEZEU si au trecut la COSTUMUL DRACESC BOIERESC , asa ROMANUL ADEVARAT SI-A PIERDUT ADEVARATA PUTERE data prin acest COSTUM NATIONAL , o adevarata MANTRA DE ZALE DUHOVNICESTI SI PLATOSUL impotriva fortelor raului. date prin COSTUMUL POPULAR ROMANESC prin CRUCEA CUSUTA SI CROIALA GENIALA UNICAT ca sa nu se piarda energia BENEFICA a corpului venita prin CRESTET de la DUHUL SFINT si sa NU se scurga in pamint .
   CRUCEA ,este cusatura de baza a COSTUMULUI POPULAR asa cum erau cusute COSTUMELE DAR SI FETELE DE PERNA(ca si toate.asternuturile de.pat ) dar si CRUCEA facuta CORECT pe trup prin aer cu MINA IN cele patru puncte consacrate pe CORP ca sa te incarce cu DUH SFINT („care pretudinena esti si pe toate le implinesti ,vistierul bunatatilor si DATATORULE DE VIATA „) si insemnarea cu SFINTA CRUCE deasupra oricarei activitati incepute ,ca sa fie BINEVUVINTATE ,adica cu REUSITA ,ENERGIE BENEFICA (LUMINA VIE !) DATA.DE DUHUL SFINT in mod special TARANCII ROMANCE .
   Asa a putut rezista ROMANIA aici la aceasta rscruce de imperii ,PRIN PUTEREA DUHULUI SFINT CHEMATA DE CREDINTA TARANULUI ANALFABET dar CINSTIT SI MARE TRUDITOR .

 5. Stati linistiti fratilor, tara asta e de mult cazuta in mainile slugilor intunericului, ca urmare a demonizarii populatiei care nu vrea sa renunte la patimi si la pacatele strigatoare la cer, alegerile astea doar confirma acest lucru…dar ati vazut cum gloata bezmetica, spalata cu asiduitate pe creier de mass-media slugarnica si vanduta, s-a dus sa voteze cu frenezie ptr a alege, cum spunea un preot intr-o predica, intre scaraotchi si sarsaila (!!!). Oricum, tara asta isi va lua plata pacatului si va fi cumplit ce va veni, si asta destul de repede, mai repede decat va inchipuiti, ptr ca, tot cum spunea un parinte, nici 1 la suta din nenorocirile ce vor veni nu a lovit inca Romania…

 6. Wuhanis,are pohta ce-a pohtit:
  În decembrie va avea și Parlamentul lui..
  1) guwerner-ul meu
  2) hermannstadt-ul meu;
  3) Plicușorul meu peltic,la capitală
  Wunderland! Wer chan Rümenien retten?!

 7. Consiliul Naţional al Elevilor (CNE), Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România (ANOSR) şi Consiliul Tineretului din România (CTR) si USR Tineret îşi exprimă dezamăgirea faţă de decizia Curţii Constituţionale care spune că actul normativ de modificare a Legii 272/2004, care prevede faptul că educaţia sexuală trebuie realizată doar cu acordul părintelui, se încadrează în limitele constituţionalităţii. Astfel, tinerii cer preşedintelui Klaus Iohannis să trimită Parlamentului legea pentru reexaminare ei insistand ca nu este nevoie de acordul parintilor pentru educatia sexuala obligatorie in scoli!

   1. Mihai,cum sa vedeti lipsa de discrrnamant la boicotarea voturilor?Inseamna ca nu vorbim in aceaiasi termeni.Sistemul si reprezentantii lui s au cristalizat.Intreg sistemul are o tinta comuna si precisa contra lui Hristos-Dumnezeul nostru,contra vietii in general.Cum sa votez cu madularele sistemului care vor sa ma omoare,care vor sa scape de mine ca si cetatean.Ies in strada,protestez,iau atitudine dar nu mai girez cu ei.Parca spuneau ca nu au nevoie de oameni pe planeta dar de semnaturile de pe cipuri,de pe buletinele de vot,de participarea la slujbele lor de ce au nevoie si le suntem indispensabili ?Pt sustinere?Pt interesele lor?Dar niciun interes de al lor nu mai coincide cu voia lui Dumnezeu ,ca pretinsi stapani.Si atunci Sfintii Parinti spun toti ca daca ii mai ascultam pe acestia Ii suntem potrivnici lui Dumnezeu chiar si la votare.Pt iertarea pacatelor personale,primul pas care e cerut sa l facem e sa ne lepadam total de sistem si de propagandistii sistemului din toate domeniile.Pe imperativul biblic care spune sa ne lepadam de cei rai,de cei rau credinciosi.”Osebiti va de unii ca acestia” ca sa nu fiti tot-una cu ei cand va fi certarea lui Dumnezeu.Cei de pe vremea Sf.Ilie care nu si au plecat capul erau fara discernamant?Nu.Erau prea cu discernamant.

    1. Sa vedem mai departe ce cred ateii ,oamenii necredinciosi despre oamenii credinciosi:ateii si necredinciosii ii numesc pe credinciosi,pe binecredinciosii crestini care sunt si virtuosi,blestemati iar apropierea lor de sfintenii,aghiasma,anafora,sf.moaste sau obiecte sfintite pe care le au purtat sfintii,ateii si necredinciosii zic ca sunt farmece in nebunia lor morbida.Separatia aceasta provocata de gandurile rele despre oamenii buni si credinciosi este cauza prigoanelor care le sufera dreptcredinciosul.Mai nou,pentru ca e dreptcredincios si nu are partasia cu ereticii,raii il mai numesc si nebun pt.masura in care este aproape de Dumnezeu,apropiere care pentru atei ,necredinciosi e nebunie de a binelea;viata traita simplu si aproape de Dumnezeu e schizofrenie,nebunie incurabila.Graitor este exemplul cu maica din pustie careia i s au aratat dracii si au numit o blestemata si ca poarta farmece(adica cingatoarea care a purtat o Sf.Ioan Iacob).Scriu asa pt ca sa vada crestinii de unde vin tot prigonitori contra lor.De la aceste conceptii ale intunericului.
     http://www.familiaortodoxa.ro/2012/10/15/marturia-unei-pustnice-ce-traieste-nevazut-in-muntii-neamtului-despre-cei-ce-plang-si-se-roaga-pentru-lume/

    2. Ai perfecta dreptate in ceea ce spui. Dar … aici este un mare … dar … aceasta atitudine este a unora care fac zilnic zeci de compromisuri cu sistemul ticalosit, antihristic si cum mai vrei sa-i spui. Acestia traiesc in cetate si spera ca sa participe la alegerile parlamentare de peste cateva luni (nu rade, spre exemplu, Mihai Gheorghiu a sustinut boicotul dar a uitat sa spuna ce planuri au). In conditiile acestea mie imi pare mai degraba gandire schizoida decat marturisire.

     Au tot dreptul sa nu voteze cei care s-au desprins de sistem. Au lasat lumea si nadajduiesc in purtarea de grija a Domnului insa cei care stau in mijlocul lumii iar viata lor depinde in mare masura de cei care administreaza localitatile in care traiesc dau dovada de nesabuinta dandu-se la o parte si lansand progresistii sa strice si ultimele farame de normalitate din viata lor.

     Ungurii au avut grija sa-i ajute pe cei cu dubla cetatenie si au vrut sa vina sa voteze. Le-au pus la dispozitie transport si i-au exceptat la intoarcere de la carantinare. Au luat tot ce se putea la Targu Mures ceea ce nu s-a intamplat niciodata in 30 de ani. Vor sa faca acel oras „poarta de intrare in secuime”. Iar exemplele pot continua la nesfarsit. Pana si in Bucuresti n-ai cum s-o compari pe Firea cu Dan. N-ai cum. Este de departe un rau mai mic.

     Vorbim asadar de nuante de gri si nicidecum de alb si negru pentru ca, din pacate, asta este decizia oamenilor. Aleg griul. In acest context am facut observatia de mai sus.

     Imparatia Omului se construieste de zor iar oamenii sunt incapabili sa-i intoarca spatele si sa mearga spre Imparatia lui Dumnezeu. Spune-mi te rog cum vor reactiona la un implant cu un microcip care, cica, sa „detecteze” covid: https://www.wakingtimes.com/2020/09/21/a-darpa-funded-implantable-biochip-to-detect-covid-19-could-hit-markets-by-2021/

     Crede-ma ca unitatea crestinilor si un vot hotarat al lor ar conta in fata lui Dumnezeu, singurul capabil sa impiedice lucrarea tainei faradelegii, si ar indeparta cu putin momentul implementarii unor masuri pierzatoare de suflet.

     Ca si concluzie iti spun ca atata timp cat traim in lume suntem datori sa ne luptam cat putem asa cum au facut-o inaintasii nostri care niciodata nu s-au dat la o parte din fata raului infruntandu-l de cele mai multe ori cu pieptul gol.

     Iar daca iesim din lume atunci sa nu ne mai pese de ea si sa fim doar cu Domnul.

     Acesta este, din punctul meu de vedere, discernamant.

     1. Aici e miezul problemei.Mai repet inca o data daca nu m ati auzit si cred ca e nevoie de putina limpezime.Stie toata suflarea ca povestea cu voturile este de la un capat la altul tragere de sfori si carti trase?Stie toata lumea ca exit polurile dau razultatul?Stie.Ok?Daca eu stiu ca altfel dau sistemul inapoi ce treaba am cu votarea-mintirea?Cauta l pe pr.Gheorghe Calciu si o sa vedeti din ceea ce spune ca nici Sfintia Sa nu a votat niciodata.Imi veti spune:dar cati sunt pr Gheorghe Calciu?E drept si asa.A avut cumva pr.Calciu gandire schizoida cand spunea:”ori ca merg la vot,ori ca nu merg,nu influentez cu nimic,nici in bine dar nici in rau”.Apoi,in vot cand a vazut cineva vreodata cel mai mic act de marturisire,mai ales cand stii ca chiar daca tu pui stampila pe PNL sa zicem,ei tot USR vor manari ca sa iasa?Dupa mine,povestea cu marturisirea prin vot cade pt ca nu vad niciun scop unde e numai manarie,apoi sunt constient ca „marturisirea” nu se potriveste cu domeniul acela al votarii in care stiu ca e numai minciuna.Pt marturisire,raman pe pozitie ,care e cel mai important si ma pun la punct pe mine insumi si actionez pe mai departe ca si crestin ortodox asa ca pana acum luand atitudine si cautand sa demolez cat pot constructia vicleana a sistemului care vizeaza conceptii in jurul cipuirii,conceptii paranoide in jurul rugaciunilor in comun,isteria generala de paranoia in jurul ideii de rugaciuni in comun si schizofrenia paranoida din jurul ideii preconcepute de unitate crestina” din iubire deplina”sau pe jumatate sau pe sfert,depinde de interes.Astea sunt problemele pt care marturisirea este cu rezultat si se urneste ceva din loc.Aici influentezi si nu cred ca la vot.Acolo marturisire,la viitoarele anchete in tribunalele militare multinationale,nu la votare,unde e cea mai crunta bataie de joc contra natiei noastre.Unde sa merg la vot,acolo unde Hristos-Dumnezeu E batjocorit?Natiunea romana e chipul lui Hristos-Dumnezeu.Sa semnez la batjocura contra Lui?Ce marturisire e asta?E pacatul.

     2. Puterea de indreptatire a omului este nelimitata. Folosirea internetului este o cadere mai mare decat votarea.

      Iar pe de alta parte marturisirea este marturisire. O faci in fata oamenilor insa ea este de fapt in fata lui Dumneze, SINGURUL care are putere sa opreasca lucrarea tainei faradelegii. Vazand ca te lupti cu inima buna pentru Adevar vine langa tine si te sprijina.

      Nu mai mergem la biserica pentru ca avem credinta in inima noastra, nu mai mergem la vot pentru ca oricum nu conteaza samd. Nu crezi ca-i batjocorim pe cei care si-au dat pana si ultima picatura de sange pentru tara asta? Uite cat de mult conteaza cateva voturi. Pot face diferenta intre un agent strain si un roman care a demonstrat ca poate fi si om.

      Traiesti in cetate – faci cele ale cetatii si lupti indiferent de sansele teoretice. Iar asta pentru ca ai credinta ca Dumnezeu este cu tine.

      Esti in pustie – vezi-ti de mantuire si lasa mortii sa-si ingroape mortii lor.

      Nu transforma lasitatea in dreapta socoteala ca nu tine si lasa-l in pace pe pr Gheorghe Calciu care a fost un marturisitor in toate cele pentru ca marturisirea i-a fost un mod de viata. Dar sa ai cont bancar, numar social, sa stai pe internet etc etc etc si sa faci pe marturisitorul … e doar patetic si atat.

      Iertare

     3. Sper sa-mi afiseze raspunsul in timp util ,ortodoxinfo.ro pe care sint extrem de suparat (probabil ca nu voi mai comenta deloc ) :
      IDEM ,ai dreptate, se folosea cu precadere limba SLAVONA nu doar.limba greaca la.acele timp in BISERICA ORTODOXA !
      Dar e mai putin imporatant in argumentatia mea care dintre Limbi. exact erau folosite , fiind amindoua limbi STRAINENE liturgice de circulatie internationala ,am scris prin omisiune si cu dorinta de a SUBLINIA de fapt ca romanul NU INTELEGEA NIMIC din SFINTA SLUJBA ,VORBA SFINTULUI ANTIM IVIREANU ,iar de cititul BIBLIEI nici nu putea fi vorba ,romanii fiind aproape toti analfabeti la acea vreme ca si ACUM.(darb acum e mult mai grav pt ca sint indobitociti fortat prin scoala ).
      OBLIGATORIU ca NU CRED DELOC in puturoasa de reincarnare si nici in nimic din „stiintele ” diavolesti enumerate de tine .
      Dar avind in vedere ca nu sint personal CLERICAL ,folosesc si termenii livresti imprumutati ca orice mirean care a.trecut prin diverse TIPARITURI pe care apoi le-a aruncat la cos ,pina s-a lamurit in totalitate cu ce se maninca ORTODOXIA . Deasemenea mai fac niste similitudini (analogii )in exprimare avind in vedere ca multi mireni au trecut si ei ca si mine prin asfel de curiozitati .
      Pe cit e posibil evit !
      Am recurs la astfel de termeni pentru ca putini MIRENI pricep ce se intimpla cu aceste OPERE VESTIMENTARE ROMANESTI ,abandonate din PROSTIE CRASA si DRACEASCA.cu consecinte CATASTROFALE in demonizarea in majoritate a natiei romane .A FI ROMAN e.o intreaga STIINTA INALTA a vietii pe pamint exprimata prin ORTODOXIE SI TRADITII.nationale , BENEFICA VIETII PE PAMINT SI IN CER despre care TIGORILE „CULTURALE ” romanesti influentate de stiinta demonica livreasca occidentala DIN ULTIMELE doua sute de ani ne-au adus in FUNDUL IADULUI ca popor, cum vedem macar noi de 30 ani pe viu .
      MULT VOR PLINGE ROMANII CIND VOR STII ADEVARUL FATA IN FATA CU MINTUITORUL !
      CE MARE DAR AU AVUT SI SI-AU BATUT JOC DE EL !
      AU MINCAT HIRTIA si au ARUNCAT BUCATA de CIOCOLATA la COS !
      DUMNEZEU CU MILA !

 8. Armenia îi acuză pe turci că ‘luptă cot la cot’ cu forțele azere
  Armenia a acuzat luni Turcia că a furnizat sprijin militar direct Azerbaidjanului în confruntarea dintre cele două foste republici sovietice în regiunea disputată Nagorno-Karabah, relatează Reuters, potrivit agerpres.

  Ministerul de Externe armean a transmis într-un comunicat că Turcia are o „prezenţă directă pe teren” şi că experţi militari turci „luptă cot la cot” alături de Azerbaidjan, despre care se crede că foloseşte arme turceşti, inclusiv drone şi avioane de război, notează sursa citată.

  Citește și: India SARE de 6 milioane de cazuri de coronavirus

  Azerbaidjanul a negat acuzaţiile.

  Turcia a reacţionat luni, afirmând prin vocea ministrului apărării Hulusi Akar că ”Armenia trebuie să înceteze imediat atacurile, să-şi trimită înapoi mercenarii şi teroriştii pe care i-a adus din exterior şi să se retragă de pe pământurile Azerbaidjanului”.

  Citește și: Donald Trump a plătit doar 750 de dolari impozite federale în anul alegerii sale. Reacția președintelui american vine imediat: ‘Fake news’!

  Totodată, Kremlinul a îndemnat Azerbaidjanul şi Armenia să pună capăt oricărei activităţi militare care ar putea inflama şi mai mult tensiunile pe tema Nagorno-Karabah şi a menţionat că aceste confruntări reprezintă un motiv serios de îngrijorare pentru Moscova.

  Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat luni că Moscova urmăreşte foarte îndeaproape situaţia şi că acest conflict trebuie rezolvat pe cale diplomatică.
  https://blacknews.ro/armenia-ii-acuza-pe-turci-ca-lupta-cot-la-cot-cu-fortele-azere/

  Oricine isi da seama ca atacul de aici e efectuat dintro o drona: https://www.digi24.ro/stiri/externe/razboi-in-caucaz-erdogan-anunta-ca-turcia-se-implica-in-lupta-impotriva-armeniei-vom-sprijini-azerbaidjan-cu-toate-mijloacele-1374829
  Cred ca la acest moment Turcia este superioara Rusiei la partea de tehnologie, altfel Rusia care are o baza militara in Armenia ar fi anulat acele drone dar se lim,iteaza la cateva incurajari de pace

  1. Ce vedem in Nagorno Karabah nu este altceva decat continuarea razboiului proxy din Siria dintre Rusia si Turcia cu finalul pe care il stim cu totii si in urma caruia vor ramane foarte putine palme care sa-i aplaude pe invingatori. Cine isi inchipuie ca este un razboi intre crestini si turci se inseala amarnic, rusii sunt printre primii la introducerea actelor biometrice si tocmai au lansat noul vaccin Sputnik-5, („Sputnik” fiind numele primului satelit rusesc) si cu asta cred ca am spus tot daca mai era ceva de spus. Sunt minti infierbantate care asteapta salvarea de la Rasarit, dupa modelul celebrei mizerii „Lumina vine de la Rasarit” produsa de porcul mason M. Sadoveanu – „scriitor” care nu depaseste nivelul claselor primare..

  2. Mihai,1.credinta in Dumnezeu nu are nimic de a face cu votarea.2.Nu sunt politician ca sa amestec credinta in Dumnezeu cu lucrurile trecatoare.3.Nu am card bancar,cont,timp sa stau pe net cand si cat vreau dovada numarul de comentarii scurte.Si 4.toti sunt masoni.Nu votam masoni.Ce nu e limpede?Care nu e mason?Aratati mi unul.De minciuna covrigului m am saturat.Macar la votare sa fim lasati in pace.Politica e drac gol.”Traiesti in cetate-faci cele ale cetatii si lupti indiferent de sansele teoretice”1.Cetatea e dominata de masonerie.2.Ne dezicem de masonerie.Cum?Refuzam sa mai votam.Atat putem protesta noi crestinii fata de tot ce fac masonii.Si actiunile lor sunt clare.Pe mine lasitatea nu ma caracterizeaza,nu ati nimerit.Las e cel care e cu sistemul.Alta intrebare:de ce nu e bine venit indemnul cu exemplul pr.Gheorghe Calciu? Si iertarea nu se da asa oricum:am spus si l am imbrobodit pe popa si gata,e ca la spovedanica,tre’sa ma dezlege.Nu aruncam cuvinte pe hartie si gata,ne stergem cu prostul,la cot.Sa gandesti de o mie de ori inainte sa scrii ceva ca mai sunt ochi sa vada.Nu votez niciodata.

   1. Mihai,hai mergem mai departe.Nu ne incurcam cu lucruri desarte,diferente de pareri.Atacam sistemul,nu ne ofensam reciproc.Sunt destule probleme grave si nu se mai merita sa lupti nici macar pt votare.

 9. „În data de 1 iunie 2017, Nicusor și-a anuntat oficial demisia din USR, argumentând că nu este de acord cu decizia conducerii partidului de a adopta o poziție în raport cu o propunere de revizuire a Constituției prin redefinirea termenului legal de „familie”.

  „Nicușor Dan și-a anunțat candidatura ca independent pentru postul de Primar al Bucureștiului având susținerea Alianței USR-PLUS și a PNL.”

  Practic Nicusor Dan are doar o legatura simbolica cu USR, el nefiind candidat al USR.
  Va rag sa va informati inainte sa propagati zoaiele PSD-ului..

  https://ro.wikipedia.org/wiki/Nicu%C8%99or_Dan#cite_note-34

 10. In privinta Nagorno Karabach marile puteri de ceea ce se tem de aceea nu scapa-inflamarea Caucazului.E teatru.Cine ii mai crede?Tu aduci trupe militare americane in Georgia ca sa i provoci pe rusi si ma aburesti pe mine ca te temi sa nu se inflameze Caucazul?
  https://www.google.com/amp/s/www.digi24.ro/amphtml/stiri/externe/cele-mai-indarjite-lupte-din-ultimii-ani-dintre-armenia-si-azerbaidjan-pentru-nagorno-karabah-de-sunt-ingrijorate-marile-puteri-1375626
  Vrei bani din vanzarea armamentului creind razboaie locale.Ai vazut acum ca nu mai e productie economica pt ca s a intrat in recesiune si n ai de unde sa mai faci bani.Faci un pic de zumzet ca sa creezi impresia ca se vrea pace dar tu ca sa faci bani si iar bani ,nici gand de pace.Si atunci cum sa nu consideram ca in cel mult doua saptamani va incepe si razboiul din Georgia pe care il vor zgandari americanii prin separatistii rusi de acolo care vor vrea alipirea de Rusia,astfel implinindu se proorocia parintelui grec?
  https://www.google.com/amp/s/www.stiridinbucovina.ro/2020/01/09/profetia-unui-parinte-grec-cu-privire-la-al-3-lea-razboi-mondial-va-fi-un-atac-al-americii-si-israelului-impotriva-iranului/amp/

  1. abc,vad ca aveti o prezenta pozitiva peblog.Ati spus bine despre Turcia.Asta ii este adevarata fata.Erdogan tine conferinte televizate non stop prin care isi cheama turcimea care se afla in mai multe regiuni din Europa ca de acolo de unde sunt sa lupte ca impreuna cu Turcia sa se reactiveze vechile pasalacuri turcesti din Europa in nadejdea re-formarii vechiului imperiu otoman ca mega-parc ecologic turistic cu soldati ieniceri si sultani imbracati in straie medievale,primul sultan crezandu se el,cu hoge si imami si inchinaciuni cu fruntea pana la pamant,ca decor pt turism.Te doare mintea ce ambitii are acest autopretins Suleiman Magnificul.Stiti de ce nu i va reusi planul?Pentru ca ii lipseste piesa cu toleranta religioasa si a edificiilor religioase mai ales crestine.Eu cand il vad pe pacala asta cum da ca prostul din gura si din cap ca cimpoiul ma umflu de ras de coma ce este.Nu ii vine sa creada ca se va duce sa ii tina de urat lui Ataturk si lui Murat Pasa si o sa i tina plosca lui Saddam Hussein.

 11. Este o problema foarte gravă pentru noi creștinii ortodocși ,câștigarea alegerilor locale de această grupare satanică cum sunt partidele USR-PLUS.
  Foarte mare greșală au făcut românii care au votat cu aceste partide anti-crestine și anti-nationale .
  Gruparea Politica USR-PLUS are ca obiectiv dizolvarea României intr-o structura suprastatală probabil Statele Unite ale Europei , amestecarea\dizolvarea Poporului Român cu alte popoare prin aducerea de emigranți , îngrădirea totală a libertății cetățenilor prin promovarea așa numitului proces de digitalizare, descrestinarea și satanizarea Poporului prin promovarea ateismului , practicilor oculte\initieri demonice ,a criminalității ,a degenerării umane prin promovarea curviei, a sodomiei.

 12. Deci Bucurestiul,va ajunge precum Sodoma si Gomora….Va veni vremea sa fie distrus…
  Eu nu am fost nici la parlamentare din.11 decembrie 2016.Data aleasa nu intamplator este fatidica.11 inseamna biblic,haos,anarhie,anihrist.
  Iar cea din 27 septembrie 2020 ,27=9+9+9,un nr f puternic care este 666 ascuns si reprezinta raul ascuns,moarte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.