X

Jos barba și părul lung! Conform unui „studiu” britanic, acestea cresc riscul de infectare cu Covid19

Un studiu „medical” din publicaţia britanică The Lancet afirmă că noul Coronavirus supravieţuieşte pe suprafeţe din plastic şi oţel până la patru zile. Dacă te-ai întrebat vreodată ce se întâmplă dacă ai părul lung sau barba mare, să ştii că nu trebuie să te tunzi pentru a te proteja.

Studiul susţine că este posibil ca particulele de virus prezente în aer sau în spaţii închise să ajungă în părul tău lung sau pe barbă, scrie mediafax.

NOTĂ OrtodoxINFO

„Ciorile din Carpați” îi neliniștesc în continuare pe slujitorii întunericului.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Anti-Bisericăplandemia covid-19
cuvinte cheie

Articole asemănătoare



Vă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

30 comentarii

 1. Am tot auzit de-astea. De exemplu, domnul Adrian Jidanu-Cercel ne atenţiona să nu existe în casă „nici măcar un fir de praf”. Hai marş!

   1. Boicot vot !!!
    Nu mergeti la vot!
    Toti care vor merge la vot vor intra in carantina fortata,mare atentie!!!
    Cei care tusesc,stranuta,au peste 37,3 la sc.,biserica,cumparaturi nu au voie,dar la vot au voie,,toti asimptomaticii,simptomaticii, cei sanatosi,ve ti pune mana pe aceeasi stampila,pix…
    Oricum nu avem pe cine vota.

    Doamne ajuta!!!

    1. Nu doar ca nu mai avem pe cine vota dar se vor folosi de semnaturile noastre pentru a pretinde legitimitate in implementarea agendei lor comune, adica AGENDA ANTIHRISTICA 2030, pe care Romania s-a angajat oficial, in anul 2015, sa o aplice prioritar!

     AGENDA 2030 este astazi „prioritate nationala a Romaniei” (declaratie Laszlo Borbely, Timisoara, 2017). Ati auzit pe vreunul dintre candidati sa pomeneasca macar despre ea?!

     Toti vor fi fortati sa o implementeze iar noi vom deveni complicii lor.

     BOICOT LA VOT!

     BOICOT AGENDA ANTIHRISTICA 2030!

     Nu mai mergem la vot decat daca apare la un moment dat un candidat/partid care se leapada public de nenorocirea asta si vine cu un program 100% crestin ortodox.

   1. Pt cei care nu cred ca povestea cu covid 19 este o manarie de la cap la coada ascultati cu atentie totul si nu va mai luati dupa sarlatanii care manipuleaza prin mass media corporatista.Toata media corporatista este sarlatana de la un cap la altul.Luati o foaie de hartie si notati pasii care se fac cand e vorba de o pandemie pt ca atunci cand va incepe razboiul vor incepe si realele pandemii si veti ajunge de izbeliste daca nu aveti informatii in fata sistemului criminal facut sa lase oamenii bolnavi sa moara fara nicio asistenta medicala.
    https://youtu.be/66Gdc4Mc3Po

    1. Multumesc,Domnule Cristian Alexandrescu pentru materialul acesta bun despre cercetatoarea savanta Judy Mickovic.Despre aceasta cercetatoare exista la ora actuala zeci de filme si interviuri despre ea si cu ea:totul despre covid si Antony Faucci.Am intrat pe ele dar nu am timp sa le traduc.Daca se gaseste cineva sa traduca mare parte dintre ele e benefic pt publicul din Romania .
     https://youtu.be/BGlknjX_TmE

  1. De ce pun astia fluor in apa de la robinet?Ca sa fim cat mai prosti posibil.Prostirea populatiei cu substante chimice care afecteaza sistemul nervos central si periferic.Pt cine nu stie unde se foloseste fluorul va spun acum:in industria metalurgica si in fabricile de sticla.1In metalurgie se foloseste fluorul la curatarea pieselor proaspat turnate de nisip si alte reziduri,operatiune dupa care piesa ramane lucioasa .Va dati seama de puterea de coroziune a fluorului aplicat dupa ce piesa e deja intarita?Nu cred ca realizati.
   2.In fabricile de sticla el se foloseste pentru ca obiectul imediat iesit din cuptor unde i s a dat forma ,sa i se aplice cu pensula sau cu alte tipare speciale si date cu fluor asa incat dupa aceasta operatiune,suprafata piesei unde s a aplicat fluor sa iasa poroasa ca sa iasa in evidenta litere,cifre,ornamentatii florale sau bucati mari de geam pentru usa de la dormitor sau de la baie prin care nu se vede nimic.Cu cat doresti ca porozitatea de pe suprafata sticlei sa fie mai pronuntata,de atatea ori trebuie sa aplici pe suprafata dorita fluor.De aceea ganditi-va cat de distrusi ar trebui sa fie cei care lucreaza in turnatorii de metale sau de sticla.Fluorul este elementul chimic cu cea mai mare putere de oxidare/corodare,o cantitate de 50 ml de fluor lasata 7 zile pe o suprafata de otel de 25 mm grosime ti a facut gaura in acel metal pt a vedea prin ea.
   https://youtu.be/9DVQUrjwg7M

   1. Ce se va intampla din luna octombrie a acestui an odata cu plantarea la nivel mondial a armei terorii psihice si distrugatoare a sistemului imunitar ca sa avem cat mai multi prosti si populatia sa fie cat mai bolnava ca sa le umple farmaciile lor cu bani,cat si pentru a avea o populatie cat mai anxioasa si depresiva ca sa le umple supermarketurile lor cu bani.
    https://youtu.be/2SUc8ijConQ

 2. Se intalneste ciuma cu un soldat! Soldatul intreaba: ce faci ciuma? Bine, ma duc sa omor 5000 de oameni! S-a dus si a omorat 60.000 de oameni. Se intalnesc a doua oara! Soldatul intreaba pe ciuma: ce faci ciuma, ai zis ca omori 5000, si ai omorat mai multi! La care ciuma: Nu e vina mea, cei mai multi au murit de frica

 3. Tot ce este plăcut Domnului creste riscul de infectare cu covrig!
  Fără barbă și fără păr lung…. pentru ca să nu mai fie diferențe între bărbat și femeie…. ticăloșii se gândesc la toate amănuntele!

  1. Acum doua zile.Criminalii lumii au decis,zic ei,ca exista foarte multa incapatanare contra planurlor lor si vor sa mai tina lumea cu botul pe labe si in faliment cu inca o pandemie cu plecare tot din laborator si tot din China,folosindu se de rasa galbena ca punct de plecare pt o mai usoara si mai cu efect raspandire a ceea ce vor ei sa propage.Au vazut ca inca lumea nu e ingenuncheata cum vor ei si trosnesc cu biciul mai tare,ca sa sperie desigur.
   https://youtu.be/MAf66ry_IGE

  2. Acesta este și scopul! Să nu cumva să fie bărbații bărbați și femeile femei!
   Oricum femeile de mult timp nu mai au un aspect fizic natural și firesc!

 4. Boicot vot !!!
  Nu mergeti la vot!
  Toti care vor merge la vot vor intra in carantina fortata,mare atentie!!!
  Cei care tusesc,stranuta,au peste 37,3 la sc.,biserica,cumparaturi nu au voie,dar la vot au voie,,toti asimptomaticii,simptomaticii, cei sanatosi,ve ti pune mana pe aceeasi stampila,pix…
  Oricum nu avem pe cine vota.

  Doamne ajuta!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.