X

OMS dezvăluie genocidul ce se va produce în urma vaccinării anti-covid

Fox News Sued For Claiming COVID-19 Pandemic is a 'Hoax'

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a anunţat luni că se aşteaptă la o nouă creştere a numărului de decese provocate de COVID-19 în Europa, în octombrie şi noiembrie, transmite AFP, potrivit agerpres. 

‘Va fi mai greu. În octombrie, în noiembrie vom vedea o mortalitate mai ridicată’, a declarat Hans Kluge, directorul pentru Europa al OMS. El a explicat că vor fi mai multe decese deoarece vor exista mai multe cazuri – tendinţă deja observată, însă deocamdată cu un număr de morţi aproape stabil.

‘Suntem într-un moment unde ţările nu doresc să audă acest tip de veşti proaste, iar eu înţeleg asta’, a spus oficialul, care a adăugat şi ‘un mesaj pozitiv’: ‘pandemia se va opri, la un moment dat’.

Reprezentanţii celor 55 de state membre ale OMS Europa se întâlnesc luni şi marţi pentru a se informa reciproc despre măsurile de combatere a epidemiei şi pentru a conveni asupra strategiei pe următorii cinci ani. Kluge i-a avertizat să nu se aştepte la încheierea epidemiei odată cu apariţia unui vaccin.

‘Aud tot timpul: ‘vaccinul va însemna sfârşitul epidemiei’. Bineînţeles că nu!’, a spus reprezentantul OMS Europa, cu sediul la Copenhaga. ‘Nu ştim nici măcar dacă vaccinul va fi eficient pentru întreaga populaţie. Anumite indicii primite arată că va fi eficient pentru unii, dar pentru alţii nu. Iar dacă din acest motiv va trebui să comandăm vaccinuri diferite, ce coşmar logistic…’, a adăugat medicul belgian.

‘Sfârşitul acestei pandemii va veni în când, ca o comunitate, vom fi învăţat să trăim cu pandemia. Iar asta depinde de noi. Este un mesaj foarte pozitiv’, a susţinut Kluge.

În Europa, în special în Spania şi Franţa, numărul de cazuri de infectare cu coronavirus este în creştere evidentă de câteva săptămâni. Vineri, statele europene membre ale OMS au raportat peste 51.000 de cazuri noi, mai mult decât în aprilie, arată datele publicate de organizaţie. În acelaşi timp, numărul zilnic de decese este aproximativ acelaşi ca la începutul lui iunie, în jur de 400-500, conform aceleiaşi surse.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

14 comentarii

 1. “Reprezentanţii celor 55 de state membre ale OMS Europa se întâlnesc luni şi marţi pentru a se informa reciproc despre măsurile de combatere a epidemiei şi pentru a conveni asupra strategiei pe următorii cinci ani.”

  Deci 5 ani, o spun cu subiect si predicat.

  Ce facem? Nu intram peste ei pana nu e prea tarziu? Intreb si eu.

  1. In plina saracie cum e aruncata Turcia,Erdogan isi construieste palat pe malul lacului Van de 14 milioane de euro luati de la gura saracilor turci.

  2. Intrebarea mea este urmatoarea…ce se v-a întampla cu cei care inca mai au rate in banci? vor creste peste noapte dobanzile şi li se vor lua locuintele? care va fi scenariul?

   1. Vasile,cu bancile o sa incerc sa explic ceva dar nu stiu cat ai sa intelegi.Acum e isteria cu plandemia si e un pic dificil cred ,sa spun ca sandramaua asta o sa se termine.Multi fac mici predictii dar ocazional si sper sa nu fiu si eu ala.Bancile se vor inchide pt totdeauna(si ca tranzactii online) iar banii din conturi vor pieri si ei.Cand?Cand vor fi adevaratele probleme(prigoane in sens de arestari masive ale populatiei pt a se instaura Noua Ordine) aceste evenimente se vor intampla cand se va declansa razb.turc grec.Se vor face arestari masive din motive de securitate mai ales intr o societate cu terorism explodat adica absolut la tot pasul.Autoritatile militare vor face ce vor vrea cu cetatenii de rand iar atunci ,ca sa nu aiba de ce sa se agate de tine sa te chinuie cu arestari,persecutii,anchete peste anchete e bine sa ai situatia bancara terminata(ca datorii) pt ca o sa fie mare problema atunci.In conjunctura aceea risti executarea prin impuscare din motive(la anchetele armatelor straine pe teritoriul tarii):pt ecumenism ca spion pericol nr 1,pt politica tot ca spion,pt neachitarea datoriilor bancare(aici vei fi frecat pana iti doresti moartea:”din ce grupare sabotoare terorista faci parte de nu ti ai achitat datoriile din banci;ce ai furat,cu ce organizatie criminala ai facut rapiri de fete,prostitutie,jaf armat si in ce state europene ati activat,ce grupare mafiota cu trafic de droguri si de arme ati fost).Si daca te vei sti nevinovat tot asa vei fi maltratat pana la moarte(prin executare desigur).Vor da de inteles ca tu,ca datornic ai fost sistemul mafiot ,nu ei.De aceea faceti bine sa aveti datoriile achitate cat mai urgent ca cu criminalii nu te joci(criminalii astia care sunt oculta din spatele sistemului bancar actual pe care il lauda lumea ca e asa de sigur).Nu dormiti pe o ureche crezand ca va continua tot asa.Va fi exact ce v am spus si daca vreti sa supravietuiti terminati cat mai repede posibil cu ratele in banci si ca persoane fizice si ca firme pt ca camatarii din spatele bancilor vor da ordin sa execute prin impuscare toti datornicii.Cu banii din conturi,luati o in serios si retrageti va toti banii pt ca veti ramane fara ei.Nu va ganditi la explozia valutelor si devalorizarea banilor din conturi si prabusirea la zero a pierii imobiliare din primele zile ale razb.turc si grec ci ganditi va:la ruperea din timp a oricarui contact cu lumea bancara ca sa nu aveti complicatii si fercusuri atunci si 2 sa aveti ce pune pe masa copiilor cand vor veni armatele si vor arunca alimentele din toate magazinele si vor declansa foametea ca sa micsoreze populatia.Atunci vor fi adrvaratele greutati si calvarul nu ca acum cu covid ul si gsta ne am panicat de murim pe noi.

 2. O rugaminte,daca se poate.Cei de la Banceni pot lasa pe youtube o liturghie arhiereasca integrala in romaneste?Multumesc .Cu mitropolitul Serafim de Pireuhttps://youtu.be/h-iW-n5Jy_8 se poate vedea Sf.Liturghie si pt mine e un dragalas foc.Mi se pare ca are schima mare din cate am vazut la imbracarea vesmintelor(cred ca e schimnic).Paramanul acela in forma de patrafir cred ca e de schimnic,arhieroschimonah.Calugarul obisnuit are prins paramanul in spate si e o panza neagra patrata de dimensiunea 20/20 cm legata peste ambii umeri si pe sub brate in forma de x in zona pieptului.

 3. Aceștia sunt profeții mincinoși, căci chiar ei au organizat acest genocid!!! De aceea știu cu precizie ceea ce va urma.

 4. Aud tot timpul: ‘Vaccinul va insemna sfarsitul epidemiei’. Bineinteles ca nu!—Hans Kluge directorul OMS pt Europa

  Evident ca, masonul si satanistul Kluge are perfecta dreptate atunci cand afirma asta, pt ca Pande-escrocheria se va termina exact atunci cand doreste Oculta, vaccinurile neinfluentand cu absolut nimic durata ei, pt ca scopul lor este cu totul altul: pe de-o parte sa introduca nanotehnologia necesara controlului oamenilor iar pe de alta parte, sa-i imbolnaveasca grav sau sa-i omoare pe destui dintre ei! Ceea ce poate surprinde este aceea ca acesti slugoi ai Ocultei nici nu se mai ascund cand fac astfel de declaratii pe fatza impotriva oamenilor, semn ca Oculta dispune de toata puterea pt a-si pune in aplicare planurile malefice, nemaitemandu-se de nimic!

  1. Se tem de moarte. Asta e. Pentru ei nu există viață veșnică, căci au ales să-i slujească satanei; dar se mai pot întoarce dacă vor, prin mărturisire publică. De nu o fac, frica îi va “mânca”. Frica de moarte îi fac să judece irațional. De aceea vor “secera” în stânga și-n dreapta fără vreun raționament. Prin aceștia vin smintelile, iar cei care le fac jocul vor fi părtași la chinul lor. Asta e.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE