X

Pe modelul Black Lives Matter, USR-PLUS vrea să desființeze Poliţia Locală

politia locala sector 4

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Preşedintele executiv al PLUS, fost ministru de Interne, Dragoş Tudorache, anunţă că Alianţa USR PLUS va desfiinţa Poliţia Locală, aşa cum este ea gândită azi, şi va reconstrui în cadrul Poliţiei Române un serviciu de ordine publică în interesul comunităţii.  Anunțul vine după ce USR-PLUS a acuzat că Poliţia Locală a urmărit-o şi filat-o pe Clotilde Armand, candidata USR PLUS la Primăria Sectorului 1.

“Alianţa USR PLUS va desfiinţa Poliţia Locală aşa cum e ea gândită azi, ca instrument în mâna primarilor, şi va reconstrui în cadrul Poliţiei Române un serviciu de ordine publică în interesul comunităţii şi cât mai aproape de aceasta, recuperând din cadrele actualei Poliţii Locale care respectă criteriile de competenţă necesare şi nu au funcţionat ca bodyguarzi ai primarilor”, a declarat Dragoş Tudorache, fost ministru de Interne şi coordonator al Alianţei USR PLUS.

Conform unui comunicat USR PLUS, Tudorache apreciază că Poliţia Locală şi-a dovedit “în multe rânduri ineficienţa, aservirea politică” şi că mandatul ei a fost “de la bun început prost definit”. De asemenea, “s-a suprapus mereu cu Poliţia naţională” şi “a devenit un instrument” în mâna primarilor, apreciază el.

Potrivit USR PLUS, “primarii PSD în funcţie au transformat poliţiştii locali în bodyguarzii lor personali”, ceea ce trebuie să se schimbe după alegerile locale din 27 septembrie.

Alianţa susţine, de asemenea, că, “la ordinul primarului PSD din Sectorul 1, Poliţia Locală a urmărit-o şi filat-o” pe Clotilde Armand, candidata USR PLUS la Primăria Sectorului 1.

“Este un caz flagrant de poliţie politică şi o infracţiune gravă pentru care toţi cei vinovaţi trebuie să plătească de urgenţă. Clotilde Armand a depus plângere la DIICOT şi sperăm ca procurorii să-şi facă datoria cu celeritate. În ultimii ani, Poliţia Locală a ajuns o miliţie personală a primarilor în funcţie din toată ţara, folosită pentru reglări de conturi, pentru pază şi protecţie preferenţiale şi pentru orice altceva în afară de interesul public. Alianţa USR PLUS consideră că Poliţia Locală trebuie reorganizată şi pusă pe baze sănătoase. Rostul ei e să protejeze cetăţenii, nu primarul. Raţiunea ei de a exista e legea şi nu interesul de partid”, se mai arată în comunicat.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

    1. Ca sunt politaii primariei sau “ai comunitatii”tot ai sistemului sunt.tot aceleasi lucri o sa le faca la comanda.credeti ca o sa fie vreodata politia alaturi de popor?cata naivitate…Atentie ca USR PLUS face lobby sodomiei.cum sa pomenim pe buze asemenea formatiune politica?nu este nimeni crestin si cu poporul;nu reprezinta nimeni ortodoxia si ca politician nu si ia nimeni angajamentul sa combata ecumenismul prin proiecte politice concrete NU VOTAM CU NIMENI.Gata,ei nu mai pot sa ne manipuleze.crestinul nu are ce cauta la vot.datoriile fata de tara au fost pana la sinodul din Creta.acum portile voturilor s au inchis.cred ca numai uscaturile voteaza tot uscaturi.iertati de ceea ce am zis.a vota astazi te incarci cu pacate straine.clar.

      1. Daca mai crede cineva in politicieni,eu cred ca el nu este convins de erezie,de vremurile de azi sau are interese ceea ce e tot una cu a nu crede realitatea vremurilor actuale in care toti politicienii sunt masoni.desigur ca nu poti opri pe cineva sa faca politica,cum nici Domnul nostru Iisus Hristos nu l a oprit pe Iuda sa poarte punga si sa L toarne pe ascuns si pas cu pas pe Hristos carturarilor si fariseilor inca de cand Acesta Si a inceput propovaduirea pamanteasca si nu de cand acela a parvenit in apostol.

  1. Flucus.BIROCRATIA SI SALARIILE FF MARI DE LA stat care sufoca poporul si mananca banii de investitii si dezvoltare a tarii trebuie desfiintate.Trebuie facuta reorganizarea teritorial administrativa si multe primarii desfiintate.Acum tara traieste numai din bani straini intrati in tara prin diferite mijloace.Acesti bani trecuti prin cateva maini se regasesc aproape toti in buget.VotATI MEREU SCHIMBrea .Acum votati USR+PLUS.Bugetul asa cum este format sustine o haita care nu produce nimic bun ci numai rele 0785946491

  2. Raport investigativ asupra covid si 5g publicat de asociatia de ofiteri in rezerva a armatei Frantei. (190 pg)
    Pe scurt, afirmă că există inconsecvențe care indică o implicare absolută între 5G și COVID.
    Indiferent dacă este folosit pentru a propaga virusul, făcându-l să reacționeze mai rău decât ar fi în mod normal în corpul uman datorită frecvențelor specifice sau prin agravarea unei bacterii deja prezente în corpul uman pentru a provoca un răspuns imun.
    De asemenea, coreleaza probabilitatea unui motiv subiacent de urmărire și / sau criptomonede și / sau stabilirea unui sistem de identificare pentru populație.
    Apoi se trece la detaliere care demonstrează fiecare punct, ce contramăsuri pot fi utilizate, ce rezultate trebuie să ne așteptăm și așa mai departe.
    https://www.godlikeproductions.com/external?https%3A%2F%2Ftruth11.files.wordpress.com%2F2020%2F09%2Ffrench-army-report-on-covid-19-and-5g-translated-to-english.pdf

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button