X

Pornind de la BANI, serviciile controlează politicul, ce la rându-i controlează mass-media și aceasta spală creierul oamenilor. Peste toți, există o mână de oameni ce controlează BANII

Trenduri economice | Cum ești controlat?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Încă din titlu puteți spune că aveți de-a face cu o teorie a conspirației, motiv numai bun de abandonat o lectură și-așa lungă și plicticoasă. E o mostră de „gândire dominantă”, specifică majorității populației, bine programată prin tehnicile pe care le veți vedea descrise mai jos. Cu toate că în cele ce urmează veți înțelege cum sunteți prinși în capcană, n-ar trebui să considerați toate acestea motive de resemnare, ci provocări pe care trebuie să le învingeți în vederea asigurării unei cât mai mari independențe personale.

În primul și-n primul rând, opinia publică este controlată la nivel politic. Peste tot în lume, „democrațiile” au un număr redus de partide politice(două-trei de obicei). Acesta este mijlocul cel mai eficient de a disemina în societate retorica dorită de cei din spate. Un exemplu: în loc să vorbim despre infrastructura dezastruoasă a țării, discutăm despre coronavirus. Circul politic este întreținut și amplificat de mass media. Media, cum bine știm, înseamnă o mână de companii aflate, de cele mai multe ori, în mâinile câtorva oameni cheie. Așa cum vom vedea în continuare, greutatea mass mediei începe să scadă în favoarea unui model mult mai ucigător.

În spatele tuturor acestor entități, la nivel național, se află serviciile secrete care, treptat, peste tot în lume, și-au abandonat misiunile tradiționale de protecție a statului căruia îi aparțin în favoarea noilor stăpâni care le-au trasat sarcini clare în vederea controlului și influențării propriilor popoare în direcția dorită. Culmea e că mulți dintre angajații serviciilor secrete fac asta convinși fiind că-și apără cetățenii de „influențele negative” ale unor elemente contondente din societate. Indivizi ca mine sunt considerați paria pentru simplul motiv că își permit libertatea de a vedea cum se desfășoară într-adevăr lucrurile și, mai mult, de a le arăta și altora adevărul. Doar că, pentru un lucrător onest din servicii – ceva mai obișnuit prin fișa postului cu treburile secrete – adevărul e cel pe care i-l spune superiorul său, la rândul lui „mult mai cunoscător al adevărurilor” absolute. Fiind structuri piramidale, serviciile pot fi foarte ușor deturnate de la misiunea lor, mai ales atunci când treburile sunt instrumentate de specialiști.

Poate vă întrebați cum se face capitularea unui serviciu. E simplu. Pentru început e încadrat într-o structură supranațională(NATO, UE, etc.), după care se creează o structură de interconectare – aparent pentru delimitarea zonelor de interes. După aceea, treptat, cei din departamentul interconectat sunt asimilați – prin intermediul misiunilor – noilor suprastructuri, au superiori care nu mai țin de serviciul din care provin și, la modul soft, sunt spălați pe creier. Ei „cunosc” mai multe decât ceilalți, au contacte mai sus puse s.a.m.d. Următoarea mișcare apare atunci când structura reușește să-și plaseze unul dintre oamenii infectați în vârful serviciului secret. Imediat după aceea se produce schimbarea de paradigmă, iar serviciul secret devine captiv. Forțele interne de protecție sunt neputincioase întrucât totul se face legal. Doar țara respectivă e parte a unor înțelegeri politice și, așa cum alții beneficiază de informațiile tale și tu beneficiezi de informațiile lor. Cu alte cuvinte, „deschiderea” serviciului secret către ceilalți parteneri îi e benefică prin prisma schimbului de informații care pare reciproc avantajos. Și chiar e. Doar că suprastructura care conduce și infectează își atrage credibilitatea fix din acest „schimb avantajos”, făcându-i pe membri să se concentreze asupra propriilor popoare în vederea efectuării unui schimb eficient de informații. Cu alte cuvinte, fiecare își spionează propriul popor pentru a veni la timp cu informațiile cele mai relevante și, în caz de probleme, „să nu se facă de râs” față de ceilalți. E un mod banal prin intermediul cărora structurile naționale de protecție sunt făcute praf, în timp ce temele – sau, mai bine spus, „obiectul protecției” – e decis la nivelul superior. Astfel fiecare e convins că-și face datoria către propria țară, în timp ce, în realitate, își distruge țara.

Să trecem acum la pasul următor. Cine sunt „ei”, cei care reușesc să conducă atât de simplu întreaga planetă? Mai facem o haltă în vederea dezvăluirii unui alt mecanism de control. Ce-ți dorești cel mai mult? Peste 90% vor răspunde pe nerăsuflate: „Bani!”. Într-adevăr, iată cum a fost denaturat idealul omului. Banul a ajuns centrul existenței sale, cel după care individul aleargă toată viața pentru ca apoi, aflându-se pe patul de moarte să se întrebe: „la ce-au fost bune toate acestea pe care le-am făcut?”. Iar răspunsul e simplu și firesc: la nimic. Servind banul servești nimicul. Însă nu trebuie ignorată realitatea. Banul e cel care rulează lumea de azi. E limpede pentru oricine că cel care deține banii are și puterea întrucât, prin manipularea fluxurilor monetare, poți face diferența dintre bogat și sărac. N-o să atac brusc – așa cum probabil vă așteptați – edificiul băncilor, ci o să pornesc de la bază. Degeaba ai un ban dacă nu-l folosește nimeni. În ciuda restricțiilor, poți emite ca privat o monedă. De exemplu îți poți genera o criptomonedă în câteva ore, dar cine ți-o va cumpăra, cine-o va folosi vreodată? Așadar, pentru a avea relevanță, banul trebuie să aibă în jurul său un ecosistem, o economie care să funcționeze. Înainte economiile naționale erau cele care „garantau” banul.

Acum treburile s-au schimbat și jocul e făcut de companiile globale. Coloșii multinaționali ai lumii sunt „stăpânii de facto” ai planetei. Însă, așa cum veți înțelege, lumea e cu mult mai mică decât vă imaginați. Conform unui studiu al ETH Zurich (disponibil în link), din aproximativ 40 milioane de companii din lumea întreagă listate în baza de date Orbis, au reușit să identifice 1318 companii transnaționale care, practic, reprezintă nucleul dur al economiei mondiale, concentrând cea mai mare parte a activității economice. Cercetătorii au mers mai departe și-au constata că, dintre aceste companii sunt interconectate – în sensul în care dețin acțiuni unele la celelalte. După gradul de conectare avem companii superconectate și foarte conectate. Mergând mai departe, s-a reușit identificarea unui nucleu dur de 147 de companii mega-conectate care dețin peste 40% din activitatea rețelei menționate. Partea frumoasă este că, în spatele acestor coloși stau oameni. Însă identificarea lor este aproape imposibilă. Spre exemplu, topul companiilor mega-conectate este deschis de Barclays PLC(poate începeți să înțelegeți cu acest articol și noțiunea de „Imperiu Britanic”) . Acționarii cei mai importanți ai Barclays sunt: Dimensional Fund Advisors, Eagle Capital Management, Deutsche Bank, Northern Trust Corp, Parametric Portfolio Associates, Causeway Capital Management, T. Rowe Price Associates, The Bottom Line. Adică alte companii, cu structuri ciudate de acționari. Spre exemplu, în cazul Dimensional îi putem identifica pe cei doi fondatori ai companiei: David Booth(aprox 1.8 mld $ avere esteimată) și Rex Sinquefield(probabil miliardar, dar nelistat de Forbes). Doar că ei sunt … acționari minoritari în companie și singurii care apar la lumină. În spate e o altă structură menită a ascunde adevăratul proprietar.

E simplu de intuit că o asemenea încrengătură are câteva persoane cheie în spate. Indivizi care sunt considerați „modești” de topurile precum Forbes, dar asta doar pentru a se lua „luminile” de pe ei. N-o să mai insist mult asupra subiectului deoarece risc să ocup mult prea mult spațiu. Cert este că această imensă structură corporatistă, nu doar că decide ce mănânci și cum te îmbraci azi, dar, mai mult decât atât, decide ce anume îți dorești. Și cum, într-o proporție covârșitoare, lumea vrea bani, ei decid ce bani contează pentru că le poți cumpăra produsele doar cu acei bani. Dar probabil vă întrebați cine se află în spatele banilor? E justă întrebarea. Vă las să ghiciți cine are puterea de a-și declara – într-o țară declarată neutră – un teritoriu – chiar dacă nu prea mare – absolut autonom. Așa-i că n-ați auzit că un teritoriu de pe lumea asta e un „no man’s land”? Și, întâmplător, acel teritoriu e centrul bancar al lumii, unde șefii băncilor centrale se prezintă cu basca-n mână pentru a lua lumină – a se citi ordinele de serviciu.

Ce-avem noi aici? O structură super-concentrată care emite monedă, generează „bunăstare” și e un fel de centru al lumii. N-ați auzit până acum nimic despre această structură întrucât ați fost ocupați cu tentaculele caracatiței. Ca o idee generală, aceasta este structura care vă gestionează cele mai multe aspecte ale vieții.

Vă promisesem pe la începutul articolului că voi reveni asupra mass mediei. Este un caz-școală despre cum se modifică „preferințele” publicului. Pentru multă vreme mass media a fost mediul preferat de diseminare a informațiilor publice și de canalizare a credințelor indivizilor. Treaba a luat sfârșit brusc începând cu anii 2000. În caz că ați uitat acela a fost anul în care am avut „Criza Dot Com”, adică momentul în care structura corporatistă a dat atacul asupra internetului. Acum, la 20 de ani după acele evenimente, corporațiile controlează internetul prin companiile lor fanion: Google, Facebook, Amazon, Twitter, etc. Astfel, în loc de diseminarea prin mass media s-a trecut la diseminarea prin Internet, un mediu deja controlat în proporție de peste 80%. Un mediu în care știi că „tu faci știrile”, dar de fapt tu ești cel care le faci îndrumat fiind cum să le faci. Și, mai mult, un mediu care aparține unei structuri la fel de opace precum cea despre care v-am vorbit până acum.

Mă opresc aici cu prezentarea pentru că spațiul și, mai ales, timpul nu-mi permit s-o continui. De discutat vom mai discuta pe marginea subiectului. Până atunci, cu informațiile pe care deja le aveți la îndemână, puteți înțelege și identifica singuri modurile în care vă puteți izola de hidră. Dacă vreți, desigur!

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

11 comentarii

 1. BANII SUNT ÎNSĂ, PENTRU EȘALONUL NR. 2! CINE DEȚINE INFORMAȚIA ȘI PUTEREA, N-ARE NEVOIE DE NIȘTE HÂRTII! PRIMUL STRAT ARE DE LA AUR ÎN SUS! BANII SUNT PENTRU VECHILI ȘI SCLAVI, PENTRU O MAI FACILĂ ȘI RAPIDĂ CONTABILIZARE, DEZBINARE ȘI CONTROL TOTAL! CUNOAȘTEM CINE, UNDE, CUM, CÂND ȘI DE CE S-AU INVENTAT BANII CARE AU ÎNLOCUIT MONEDA “TARE”-DE AUR ȘI MONEFA “MOALE”-DE ARGINT!

 2. Serviciile controlează politicul, dar cine controlează serviciile și șefii serviciilor:
  Luca 4
  5. Şi suindu-L diavolul pe un munte înalt, I-a arătat într-o clipă toate împărăţiile lumii.
  6. Şi I-a zis diavolul: Ţie îţi voi da toată stăpânirea aceasta şi strălucirea lor, căci mi-a fost dată mie şi eu o dau cui voiesc;
  7. Deci dacă Tu Te vei închina înaintea mea, toată va fi a Ta

  Sfinții Părinți au zis că diavolul a zis adevărul de data asta.

 3. Din cauza necredinței lor în Hristos, majoritatea celor din servicii dar și majoritatea oamenilor în general urmează diavolului fără să conștientizeze acest lucru, aceștia urmărind doar câștigul bănesc. Acest Covid îi va prinde foarte ușor pe acești oameni. Imi pare sincer rău pentru ei.

 4. In ziua de azi din pacate numai frica (de dosare penale) mai are efect.
  Frica de Dumnezeu – inceputul intelepciunii – nu mai e de mult de actualitate.

  1. Frica de dosare penale si (mai ales) de servicii secrete.
   Daca nu le-a fost frica de Dumnezeu, e bine asa. Decat sa nu le fie frica de nimic..

  1. Va tin pumnii la vot si va urez succesuri.
   Sa nu uitati ca veti vota de data asta cu anticristul insusi.
   Anticristul care nu e nici progresist nici conservator, nici liberal nici PSD-ist, nici calare nici pe jos, nici femeie nici barbat. E doar progresist cu progresistii, liberal cu liberalii, PSD-ist cu PSD-istii, barbat cu femeile si femeie cu barbatii (citat din C.V. Tudor despre Basescu).

 5. https://www.youtube.com/watch?v=0iUu7Ejpk5c&feature=youtu.be
  #Stati acasa!!!

  1. Iubiţilor, nu daţi crezare oricărui duh, ci cercaţi duhurile dacă sunt de la Dumnezeu, fiindcă mulţi prooroci mincinoşi au ieşit în lume.
  2. În aceasta să cunoaşteţi duhul lui Dumnezeu: orice duh care mărturiseşte că Iisus Hristos a venit în trup, este de la Dumnezeu.
  3. Şi orice duh, care nu mărturiseşte pe Iisus Hristos, nu este de la Dumnezeu, ci este duhul lui antihrist, despre care aţi auzit că vine şi acum este chiar în lume.
  4. Voi, copii, sunteţi din Dumnezeu şi i-aţi biruit pe acei prooroci, căci mai mare este Cel ce e în voi, decât cel ce este în lume.
  5. Aceia sunt din lume, de aceea grăiesc ca din lume şi lumea îi ascultă.
  6. Noi suntem din Dumnezeu; cine cunoaşte pe Dumnezeu ascultă de noi; cine nu este din Dumnezeu nu ascultă de noi. Din aceasta cunoaştem Duhul adevărului şi duhul rătăcirii.
  7. Iubiţilor, să ne iubim unul pe altul, pentru că dragostea este de la Dumnezeu şi oricine iubeşte este născut din Dumnezeu şi cunoaşte pe Dumnezeu.
  8. Cel ce nu iubeşte n-a cunoscut pe Dumnezeu, pentru că Dumnezeu este iubire.
  9. Întru aceasta s-a arătat dragostea lui Dumnezeu către noi, că pe Fiul Său cel Unul Născut L-a trimis Dumnezeu în lume, ca prin El viaţă să avem.
  10. În aceasta este dragostea, nu fiindcă noi am iubit pe Dumnezeu, ci fiindcă El ne-a iubit pe noi şi a trimis pe Fiul Său jertfă de ispăşire pentru păcatele noastre.
  11. Iubiţilor, dacă Dumnezeu astfel ne-a iubit pe noi, şi noi datori suntem să ne iubim unul pe altul.
  12. Pe Dumnezeu nimeni nu L-a văzut vreodată, dar de ne iubim unul pe altul, Dumnezeu rămâne întru noi şi dragostea Lui în noi este desăvârşită.
  13. Din aceasta cunoaştem că rămânem în El şi El întru noi, fiindcă ne-a dat din Duhul Său.
  14. Şi noi am văzut şi mărturisim că Tatăl a trimis pe Fiul, Mântuitor al lumii.
  15. Cine mărturiseşte că Iisus este fiul lui Dumnezeu, Dumnezeu rămâne întru el şi el în Dumnezeu.
  16. Şi noi am cunoscut şi am crezut iubirea, pe care Dumnezeu o are către noi. Dumnezeu este iubire şi cel ce rămâne în iubire rămâne în Dumnezeu şi Dumnezeu rămâne întru el.
  17. Întru aceasta a fost desăvârşită iubirea Lui faţă de noi, ca să avem îndrăznire în ziua judecăţii, fiindcă precum este Acela, aşa suntem şi noi, în lumea aceasta.
  18. În iubire nu este frică, ci iubirea desăvârşită alungă frica, pentru că frica are cu sine pedeapsa, iar cel ce se teme nu este desăvârşit în iubire.
  19. Noi iubim pe Dumnezeu, fiindcă El ne-a iubit cel dintâi.
  20. Dacă zice cineva: iubesc pe Dumnezeu, iar pe fratele său îl urăşte, mincinos este! Pentru că cel ce nu iubeşte pe fratele său, pe care l-a văzut, pe Dumnezeu, pe Care nu L-a văzut, nu poate să-L iubească.
  21. Şi această poruncă avem de la El: cine iubeşte pe Dumnezeu să iubească şi pe fratele său.
  1 Ioan 4

  antihristi sunt multi ,dar cel adevart este de origine iudeu,etnie poate fi evreu sau iudeu..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button