X

Vin iar alegerile: TREZIREA!

Trenduri economice | Trezirea

Suntem în plină campanie electorală pentru locale, astfel încât suntem în plin spectacol ieftin în care personaje dubioase ies la înaintare. De fapt, dacă ne uităm bine, problema nu e că dubioșii ies la înaintare, ci că DOAR dubioșii sunt prezenți în spațiul politic. Nu v-ați plictisit de spectacol?

Din patru în patru ani avem locale și parlamentare. Din cinci în cinci ani avem prezidențiale. Colac peste pupăză, avem și alegerile europene, defazate față cele naționale, astfel încât, practic din an în an, românul pierde timpul cu alegeri.

Ce înseamnă, totuși alegerile? La modul teoretic ar fi capacitatea electorilor de a schimba politicienii răi cu unii buni. Așa scrie la cartea despre democrație. Cred că în treizeci de ani de regim așa-zis democratic am avut timp să vedem cum stau în realitate lucrurile. Ar fi timpul să ne întrebăm când vreodată în acești treizeci de ani am pus în locul unor conducători proști alți conducători mai buni? Vă amintiți. Ar fi util să facem o retrospectivă ca să ne reamintim și să înțelegem mai bine fenomenul care ghidează „majoritățile”.

Am început cu nea Nelu cu care, de la un moment dat, nu mai puteam. În 1996, nea Nelu și PDSR-ul lui erau alungați din prima linie de așa-zisele „forțe democratice”. Atât de bine ne-a mers încât idioții ăia, în afară de a fura ca niște hămesiți, n-au reușit nimic altceva decât să ne bage într-una dintre cele mai mari crize economice. Vă mai amintiți? „Să tăiem coada câinelui!”, „Restitutio in integrum!”, „Privatizare pe un leu!” s.a.m.d. Ce-ați câștigat din acea perioadă? În afară de foame mai nimic.

Ați crezut însă că veți elimina răul readucându-l pe nea Nelu. Ghinion pentru că nea Nelu și echipa lui proaspăt reșapată înțelesese „mesajul extern” și a continuat proiectul lăsat de ăia. Dacă mai țineți minte, în loc să-i trimită acasă p-ăia de la FMI, Năstase a finalizat memorandumul cu ei, respectându-l cu strictețe. Mai mult, a respectat planul de privatizare semnat de infamul băsescu și a finalizat privatizarea Petrom, una dintre cele mai mari trădări naționale. Și, pentru ca totul să pută groaznic, tot atunci am cedat suveranitatea națională fără negociere către NATO și UE. Încor(n)onat de atâtea succese, Năstase începuse să prindă aroganță și apucături de mic dictator, cu toate că cei din spate doar îi dădeau impresia că poate face ce vrea, în realitate fiind doar un biet pinguin în colivie.

Și uite-așa, în 2004, l-am înlocuit pe odiosul Năstase cu „democratul băsescu”, cel pe care, până la alegerea cuplului Iliescu/Năstase îl înjuram copios pentru ticăloșiile cu privatizarea, cu „aici sunt banii dumneavoastră” și cu celelalte golănii demne de un birjar în cârciumă și nu de un om politic reprezentativ. În prima fază băsescu l-a împins la Palatul Victoria pe Tăriceanu care a produs cea de-a doua mare trădare națională prin privatizarea BCR. Apoi cei doi s-au certat și băsescu a reușit impunerea pe fotoliul de prim ministru pe saltimbancul său servil de la Cluj, piticul boc. Care, boc, în afară de mâncat rahat și propagandă de doi bani, n-a făcut altceva decât să faciliteze furtul jegos și să scufunde economia. Vă mai amintiți cum toată țara devenise obștea cuplului Udrea-Cocoș, cum securiștii făceau dosare penale și cum se încălcau și cele mai elementare drepturi ale omului?

Disperați, la alegerile parlamentare din 2012 am hotărât să schimbăm radical direcția astfel încât am ales într-o proporție covârșitoare USL – o alianță compusă dintr-un PSD condus de-un acoperit al SIE – Victor Ponta – și PNL condus de-o momâie ratată pusă pe căpătuială și trăncănind vorbe goale – Crin Antonescu. Ce-au făcut cei doi știm bine: Ponta a contribuit decisiv la consolidarea controlului securistic asupra Justiției, folosind jucăria respectivă pentru a-și lichida adversarii din partid, iar ratatul Crin a făcut blatul(încă din momentul referendumului de demitere al lui băsescu) cu PPE, poate cea mai jegoasă grupare politică de pe Continent. Numai bine pentru ca, la expirarea mandatului lui băsescu, să vină momentul întronizării probabil a celui mai prost reprezentant al regnului animal, Plăvanul. V-ați fi imaginat la Revoluție că un asemenea prostovan oligofren va ocupa cea mai înaltă funcție în statul român? Noi, cu mânuțele noastre tremurânde și proaste, l-am adus la putere. Nu încercați să spuneți că nu l-ați votat! A ieșit Președinte, înseamnă că s-a făcut voința poporului. Nici teza cu furtul alegerilor nu ține. Dacă 90% ar fi fost împotriva lui, nici naiba n-ar fi furat alegerile. Cum însă treburile erau echilibrate, securiștii au înclinat balanța unde trebuia.

Ne-am vindecat de Plăvan după ce acesta a instrumentat evenimentele de la Colectiv pentru a permite venirea „Guvernului meu”. Așa am luat cunoștință cu Cioloș, cel care până atunci fusese Comisar European pentru Agricultură. Și mulți dintre noi au înțeles, cred eu, cum un prost notoriu poate ocupa o funcție atât de înaltă. Până atunci crezuserăm că cei din Comisia Europeană sunt niște titani ai gândirii. Treziți cu prostu-n bătătură ne-a venit greu să ne dezmeticim. Mai ales că el, împreună cu echipa sa de securiști grizonați, au dus încălcarea drepturilor omului la un nivel chiar mai critic decât pe vremea lui băsescu. Au reuși să reînvie chiar și Direcția a VI-a a Securității prin abilitarea SRI de a face dosare penale. Paralel au reușit să prăbușească economic țara și să reducă absorbția fondurilor europene la zero(probabil acesta fusese una dintre „îndatoririle” pentru care fuseseră numiți).

Așa am făcut ca, la Parlamentarele din 2016, să votăm în bloc PSD-ul condus de Dragnea pentru a produce schimbările așteptate. Cu toate că PSD scăpase de securiștii din conducere, era ochi de acoperiți. Dragnea n-a fost lăsat să-și facă Guvernul, astfel încât a fost nevoit să apeleze la marionete. Un joc la care a fost făcut mat de către securiști. Prima dată l-a pus pe „Grindianu” și s-a văzut bine ce-a făcut. Apoi, după ce l-a îndepărtat pe fanfaronul de Timiș, l-a întronizat pe Tudose, pelticul din Brăila, dovedindu-se în scurt timp că și el că trage la aceeași unitate ca și primul. În disperare de cauză l-a schimbat pe Tudose cu Veorica, o carcasă neacoperită, dar care s-a dovedit suficient de găină pentru a fi racolată în direcția dictată. Retrospectiv, Dragnea n-a reușit mare lucru și asta în principal din cauza atitudinii sale duplicitare. Prea dispus la blaturi și mult prea ușor de speriat, a reușit să-și transforme guvernarea într-un eșec, iar cele mai importante măsuri ale sale(în principal SIIJ) s-au dovedit simple deraieri reversibile. Dragnea a sfârșit-o la pușcărie, partidul său în lada de gunoi a istoriei, iar pe scenă a revenit în prim-plan – printr-o adevărată lovitură de stat – partidul-melanj dintre momâile liberale ale lui Crin și pedeliștii ticăloși ai lui băsescu, toți încolonați sub pulapana Plăvanului. Plăvan care a reușit să fie reales, de data aceasta, cu peste 66% din voturi! Un record demn de nea Nelu!

Iată scurta rezumare a vieții noastre politice din 1989 și până în prezent. Cu tabloul proaspăt în față, vă repet din nou întrebarea: când vreodată ați reușit în regimul așa-zis democratic să puneți ceva mai bun în locul celui pe care l-ați dat jos? Experiența ne arată că și-atunci când ați încercat să reparați eroarea readucându-l pe cel pe care-l dăduserăți jos, tot ați dat-o în bară. Și-atunci?

Dacă ați avea ochi de văzut ați înțelege că, de fapt, totul e doar o amăgire pentru ca alții din spate să-și facă jocurile. Am înlocuit un regim în care știam dictatorul, cu unul în care ne e imposibil să vedem cine se află în spatele deciziilor și cine profită de masele îndobitocite. Nu vi s-a luat de toată această cavalcadă care, până la urmă, se reduce la impunerea celui mai mic numitor comun? Încă vă iluzionați cu „dreptul vostru de a alege”? Nu vă e clar că repetăm aceeași piesă proastă în care noi, cei care „decidem” ne suntem proprii călăi?

Poate că ar fi timpul să tăiem răul din rădăcină și să înțelegem că tot răul pe care-l trăim vine fix din abordarea ticăloasă pe care ne-o oferă așa-zisa democrație. Ne-am infectat creierele cu doctrina egalitaristă, ne iluzionăm într-o falsă libertate, pentru a ne rupe definitiv de esența noastră. Gândiți-vă până nu e prea târziu! Ați fost atrași într-o înșelătorie. Încetați să mai fiți martorii ei! Respingeți-o! Refuzați-o oriunde vă loviți de ea. E toxică. Totul trebuie dărâmat și altceva trebuie pus în loc. În mare, asta înseamnă schimbarea din rădăcină!

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

51 comentarii

  1. Boicotul total nu ajută la nimic.
   Dacă vrem să facem ceva, ar trebui să procedăm ca islandezii, care și-au salvat țara de la faliment. Ar fi bine să protestăm în număr mare, ca să putem ca și islandezii patricipatea la conducetea politică a țării, doar a unor personalități din diverse domenii de activitate, personalități cu valoare recunoscută.
   Dar pentru asta trebuie să fim uniți și perseverenți și să renunțăm la orgolii personale și să nu ne lăsăm abătuți din drum de infiltrările securiste.
   Dar noi suntem prea destinați de orgolii și de căutarea cu orice chip în primul rand a binelui personal.
   Dumnezeu să ne lumineze!

   1. @ Cleo

    E ok ce spui tu, e valabil pentru cei ce inca mai cred ca se mai poate face ceva.

    Desi marii duhovnici ne-au avertizat ca solutii lumesti nu sunt, trebuie totusi incercat. Importanta e lupta si nu izbanda.

    E insa foarte important sa avem discernamant, deoarece manipularea e perfida, iar printre patrioti pot fi infiltrati.

    Votul, presupusul exercitiu democratic, a fost compromis. Rezultatele sunt maneveate de STS.

    Practic ce se poate face: conform articolului 2 din Constitutie, poporul prin referendum, poate lua urmatoarele decizii: 1. Desfiintarea tuturor partidelor politice; 2. Desfiintarea tuturor serviciilor(statul paralel); 3. Desfiintarea politiei, jandarmeriei si DIICOT si preluarea de catre armata a functiilor acestora; 3. Formarea unui consiliu administrator format din patrioti, romani dovediti pana la 4 generatii in arborele genealogic, ortodocsi, care sa initieze si gestioneze referendumuri pentru orice decizie importanta legata de interesul national; 5. Iesirea in regim de urgenta din UE, NATO si din CMB. Decretarea Romaniei ca Stat neutru si expulzarea de pe teritoriul Romaniei a trupelor straine impreuna cu toate instalatiile si logistica.

    Punctul 5 este prima decizie majora ce trebuie luata si decisa de popor prin Referendum.

    Bineinteles ca vor exista „destepti” cu orgoliul cat casa, care sa ne „incurajeze” ca asa ceva e imposibil. Iar eu le spun: articolul 2 din Constitutie.

 1. Trebuie sa fii un idiot irecuperabil sau sadomasochist sa te duci la vot. E ca si cum porcul i-ar pune macelarului cutitul in mana si i-ar spune: ‘Taie-ma si consuma-mi carnea cu placere.’ Sa fim seriosi, cine n-a realizat nici acum realitatea cruda a lumii in care traim, e iremediabil pierdut.

 2. Nu e soluția să nu votați !!! Tot ei ies. De ce nu votați cu vreun partid nou, naționalist ? Nu poate fi nimic mai rău decât partidele vechi să fie lăsate la putere ! De ex, pattidul A.U.R. Alisnța Ptr Unirea Românilor, sunt și altele mici de care n-aude nimeni !

  1. La locale sunt si candidati de la Noua Dreapta. In sectorul 2, la consilieri va candida camaradul nostru George Grasu, nepotul legionarului Stere Grasu din gruparea „Haiducii Dobrogei” a legendarului Gogu Puiu. Avem candidati si la Arad, Buhusi si Turnu Severin. In vederea alegerilor parlamentare, pe 28 iunie anul acesta s-a inchegat o Alianta Nationalista formata din Garda Neamului, Noua Dreapta, Fundatia „Gavrila Ogoranu” si „Actiunea Hunedoara 2018”. Ce spune in articol autorul este perfect adevarat, dar cu Credinta in Hristos trebuie sa ducem lupta si pe partea politica. Stim riscurile si piedicile, stim de STS-ul de la butoane, de Servici, etc dar avem datoria sa incercam si asta. Poate Dumnezeu va ingadui, poate nu, ca România sa fie condusa inca o data de o Alianta Nationalist-Crestina. A spune doar ca drobul de sare e acolo sus si o sa ne cada in cap fara sa incercam orice sa-l oprim nu e o solutie. Noi trebuie sa incercam prin toate mijloacele sa ne opunem tavalugului, civic si politic. Restul, cum va ingadui Dumnezeu. Doamne-ajuta!

 3. Eu am învățat o chestie din haosul cu COVID-19: nu știm nimic, ne dăm cu presupusul fiecare, ajungem să fim convinși fiecare că are dreptate, nu suntem în măsură să argumentăm solid și ne certăm ca la ușa cortului. Diavolul ne dezbină. Așa și cu politica, nu știm nimic. Eu nu votez pentru că, recunosc, nu știu nimic. Cei care vă duceți la vot, chiar știți?

 4. Fraților, știu că e foarte greu de acceptat acest lucru, dar „alegerile” sunt o pură mascaradă. „Alegem” doar dintre candidații și partidele agreate de sistem. E ca și când un vegetarian convins vine la restaurant și chelnerul îi oferă o laaaaargă varietate de alimente: friptură de porc, coaste de miel, salam, costiță, cârnați, biftec etc șamd din care să aleagă. „Uitați, uitați ce ofertă variată avem! Alegeți, vă rog! Nu se poate să nu fie ceva și pe gustul dvs!” Cam asta e și cu votul. Să nu pierdem din vedere nici următorul mic detaliu: în 1990 pe listele electorale din România figurau 17.200.722 alegători. În 2019, numărul acestora crescuse la 18.987.675 (!!!) Cu 1.786.953 mai mulți, în condițiile în care populația țării a scăzut dramatic față de momentul 1990! Adică STS, SRI și alți siniștri care supervizează aceste „alegeri” au la dispoziție milioane de „fantome” pe care le pot adăuga sau scădea, astfel încât să iasă fix cine trebuie. Nu trebuie să mai legitimăm această ticăloșie prezentându-ne la vot…

  1. Asa este: serviciile poseda intre 3-4 milioane de identitati false cu care manevreaza rezultatul.

   De ce? Pentru ca in ultimii ani nu s-a mai intrunit prezenta la vot, prezenta care conditioneaza legitimitatea celor care conduc.

   De aceea Basescu indemna lumea prin 2014 parca, sa mearga la vot, fie si pentru a acorda un vot nul.

   Ei au nevoie de semnatura ta pe care o pui in registrul sectiei de votare.

 5. Foarte multi care mi-au citit blogul NU VOTATI, imi puneau aceasta intrebare: ce punem in loc?

  Iar eu am raspuns si raspund: a pune ceva in loc e simplu. Pui patrioti care-l marturisesc pe Hristos.

  Nu erau convinsi de raspuns si mergeau in continuare la vot, ori sa-l anuleze, ori sa voteze raul cel mai mic. Ambele variante constituind o cursa fatala.

  Unii se pare ca au nevoie de mai mult de 30 de ani sa se convinga.

  Iar eu va spun: toti care puneti aceasta intrebare, in subconstientul vostru aveti inoculata ideea ca fara aceste jeguri care ne conduc de 30 de ani, nu se poate. V-ati obisnuit cu raul atat de mult, incat nu va mai puteti imagina viata fara el. Intrati in sevraj fara el. Cand auziti de Hristos fugiti ca arsi si zbierati: nebunul, nationalistul, extremistul etc etc…

  Vrei sa stii ce sa pui in loc?

  Intra si inscrie-te pe platforma lui Radu Moraru si/sau George Mocanu.

  Desi solutii lumesti nu sunt, putem incerca sa ne coagulam langa oameni fara conexiuni cu statul paralel.

  Rugati-va la Hristos sa va dea intelepciune si stingeti televizoarele.

 6. Cand vom vedea ca vreunul dintre candidați are frica de Dumnezeu si dragoste de Tara in adevăratul sens al cuvântului, atunci sa mai mergem la vot! Dar din nefericire avem doar demagogi si trădători! Eu unul nu vreau sa fiu partas la distrugerea Tarii mele constient fiind! Doar Domnul mai poate face ceva pt Tara aceasta, dar depinde de Pocainta poporului! Din nefericire poporul doarme, nu-l mai interesează Pocainta!

 7. Sa aveti grija si cu Radu Moraru, tot el l-a sustinut frenetic si pe Basescu si am vazut rezultatul! Asa ca nu va aruncati cu capul inainte la asa zisii naționaliștii si patrioti! Am vazut cum il sustine si pe masonul Calin Georgescu!

  1. @ Ioan

   Radu Moraru nu il sustine pe Calin Georgescu.

   Ii pare rau ca la sustinut pe Basescu.

   Toti gresim la un moment dat

   Pocainta omului trebuie luata in serios si in seama.

   Am ascultat conceptul de Patriocratie a lui George Mocanu.

   Dansul propune un sistem care practic nu mai permite niciunui element sa tradeze. Nu mai conteaza cine e omul si ce a facut, atata timp cat e patriot si-l marturiseste pe Hristos. De un astfel de sistem avem nevoie.

   Noi acuma ne zbatem si ne chinuim cum sa facem sa-i trezim pe cat mai multi sa nu mai voteze, sa nu mai legitimeze statul paralel, iar altii isi fac probleme ce punem in loc. Poi bai nene, ce faci? Strigi hop inainte sa sari gardul?

   Bine ca sistemul a stiut sa apeleze si sa promoveze
   aceasta metoda de neprezentare la Referendumul pentru Familie.

   Puneti-va intrebarea logica de ce sistemul nu a indemnat lumea sa mearga si sa spuna NU la Referendum, sau sa anuleze buletinul de vot, ci a indemnat lumea sa stea acasa???

   Acum ati inteles, cei care mai aveti dubii si considerati ca votul vostru conteaza?

   1. Exact, la Referendumul pentru Familie a fost prima și singura dată când toate trompetele sistemului s-au străduit din răsputeri să convingă lumea să stea acasă, în timp ce la toate celelalte „alegeri” aceleași trompete nu contenesc să țipe: „ieși la vot! votul tău contează! etc”. Dovada clară că acel referendum a fost singurul care conta și că restul (locale, parlamentare, prezidențiale, europene) sunt simplă mascaradă.

 8. Prin simpla prezență la vot se dă legitimitate mafiei care jefuieste România de 30 de ani. Această mafie e împărțită în două jumătăți, fiecare jumătate are timpul ei de jefuire, prin rotație. Iar această mafie e condusă de servicii tăiate împrejur.
  Numai Bunul Dumnezeu ne mai poate scăpa de ei, dacă lăsăm păcatele și îi cerem ajutorul prin rugăciune.

 9. Anul asta candideaza Moartea! Moartea din Carpati…
  Poate ca e si asta un semn de la Dumnezeu, de atentionare, cum au fost si cele 66% obtinuti de klaus.

 10. Ponta a fost foarte aproape sa ce contruiasca o mega-moscheie in Bucuresti si o univesitate islamica, pe banii lui Erodogan, care tocma a transformat in moscheie Sf Sofia…

 11. @cosmin.,
  cosmine ,esti mai prost ca VACARUL SATULUI .
  ala.sigur e in stare sa vina seara cut toate vacile de la pasune .
  daca tu poti sa MAI crezi pe ORICINE pina la AL treilea neam care a facut parte din politica(orice membru de partid ) si securitate cu clientela lor(massmedia ,,justitie ,politie, armata ,academie ,invatamint ,sanatate, adminiatratie si SPOET )cu intregul LOR neam ,din ultima SUATA de ani si urmatoarea suta de ani , iti recomand cu caldura o doza dubla de cianura .
  georgescu calin ,george mocan si ovidu grosu fac.parte din aceeasi categorie de ANALFABETI SECURISTI fripturisti .
  gargara cu masonii e ca si cind ti-ai da cu rahat pe pantaloni ca sa mirosi si tu a ORICE .

  https://youtu.be/P6tBUgVkcj8

  1. @ Eva

   Nu am pretins ca sunt destept nici o clipa. Chiar afirm ca sunt destul de prost, precum ti-ai dat si tu seama.

   Am observat in schimb urmatorul fenomen: cei cu un coeficient de inteligenta indubitabil peste medie, au stat acasa la Referendumul pentru familie, iar cei mai saraci cu duhul, s-au prezentat si au spus DA acolo.

   Interesant fenomen, asai?

   Nu am promovat nici pe Calin Georgescu si nici pe Ovidiu Grosu, desi i-am ascultat pe ambii. Georgescu e patriot, facand abstractie de trecutul lui. Nu e singura solutie pentru Romania, dar experienta lui ar ajuta mult intr-un guvern de patrioti in contextul actual international.

   Dar George Mocanu, cel din Canada, nu a avut treaba cu securitatea, decat ca a fost batut de securitate, dar asta nu il face angajat sau colaborator. Iar daca tu spui ca a avut, prezinta argumente.

   Eu am facut o sugestie, pentru cei ce cauta solutii lumesti sau nu neaparat, celor ce incearca sa mai indrepte ceva aici legat de aceasta tara.

   Indubitabil, nu avem ce cauta la vot pentru a legitima aceeasi masinarie, aceeasi oameni in aprtide noi.

   Si te rog controleaza-ti vocabularul, pentru ca nu stii niciodata cu cine stai de vorba si risti sa fi rusinata. Pastrarea unui grad de decenta in conversatii, denota mult legat de intelectul individului. Ori tu improsti multa ura fata de cineva pe care nu-l cunosti si nu ti-a facut nimic.

   1. Cosmine, din pacate cei c a tine 99%,din popor, tin Ro IMBECILITATE ABSOLUTA si in imposibilitate de schimbare Rationala si ORTODOXA cu adevarat .
    Da, 80%nu au fost la vot pentru familie. Este oglinda EXACTA si chintesenta gindirii imbecile romanesti si TICALOASE contemporane .
    Sa nu uitam ca dintre cei 20% votanti sint SECTARI si politruci vreo 17%, deci reprezinta tot imbecilitatea absoluta.
    Pe voi, adica pe prostia voastra NEDISIMULATA si afisata NONSALANT ca si tine s-a bazat regimul demonic securisto-politic postdecembrist(GINDIT DE SATANELE IMPERIALISTE. nu puteau imbecilii securisti romani sa planifice tot dezastrul atit de subtil, ei au minyile si sufletele atrofiate de DEPRAVARI SI HOTII, sint TRINTORI ABSOLUTI ) de a putut sa-si faca mendrele criminale nemaintilnite in alte REGIMURI SI NATII.
    Acest articol probabil ca este UN UNICAT in publicistica scrisa /televizata /online a celor 30 de ani de MINCIUNI SI CRIME prin CUVINT.
    Nici nu-mi vine sa cred. Ma ciupesc, si-l mai citesc iar si iar . E ca un CEL MAI BUN PARFUM mirosit vreodata in ROMANIA de cineva !
    Cred ca o sa-l INVAT PE DE ROST. MI-A UNS si ultima celula de ADN dupa atita DISPRET inmagazinat cu trenul marfar in suflet si minte, de sute de vagoane zilnic de 30ani.
    Prin citeva fraze de mare GENIALITATE spuse simplu si concis a STABILT esenta acestei realitati demonice si de prostie infinita a romanilor, traita de 30. ani care nu au nici cea mai mica sansa sa se dumireascasi mai ales NU AU NICI O SCUZA, intregul popor cu infinite exceptii .
    Vorbesc de cei ca tine, majoritarii, cu CINCI CLASE REALE, adica 99%din populatia romaneasca actuala care nu pot NATIV sa depaseasca pragul de cinci clase primare PE BUNE , indiferent cite MEDITATII AU FACUT LA MATEMATICI SI FIZICI si LIMBI SAU DREPTURI, si diplomele FALSE rezultate dupa .
    Oamenii si sistemul care fac parte din el de 30 ani pina la ultimul cosilier din ultima comuna si ultimul portar dintr-o institutie ar trebui sa dispara nu doar FAPTIC ci si cu fiecare GIND, CUVINT trecut prin capatina lor de DOVEAC NECOPT , deci cu ideologia lor IMBECILA LA INFINIT .
    Cind MACAR 30%dintre romanii cu carte PE BUNE vor ajunge ATIT DE DESTEPTI incit sa priceapa ce SPUNE acest NESPERAT SI GENIAL ARTICOL ar fi posibil ca ROMANIA si poporul roman sa RENASCA dupa ce a intrat in putrefactie din pacate IREVERSIBILA pina la a DOUA VENIRE, incepind cu ANUL FATIDIC 1848 secunda de secunda pina azi.
    NE – A SPUS-O PARINTELE IUSTIN PIRVU, raspicat, ca SOLUTIA ESTE INDIVIDUALA, PE PERSOANA FIZICA, pentru ca STIA PROSTIA INFINITA si irevesibila a celor 99%dintre romanii contemporani.
    Si nu ca nu ar putea EXISTA solutie. Din contra!
    Solutie EXISTA IN 48DE ORE si GENIALA, dar nu ai CU CINE.
    Ma uit cu ochii pilnie pe BELARUS.
    Sper ca LUKASENKO sa fie GENIAL si sa nu se incurce de APELE INVOLBURATE si de gunoiele care au iesit la suprafata, la fel ca in DECEMBRIE 1989 la noi.
    Desteptaciunea din pacate E O BOALA RARA in ROMANIAsi nu e din pacate CONTAGIOASA .
    Din acest motiv NU putut am niciodata in istorie sa NOJIM.
    Nu altii sint vinovati de TRAGEDIA NOASTRA NATIONALA.
    Nici macar cei care ne conduc, atita vreme cit sint VALIDATI chiar prin frauda sau NU .
    EROINA ALEXANDRU MACESANU ne-a fost treimisa de DUMNEZEU ca sa ne TREZIM CA POPOR si sa SPULBERAM SISTEMUL, inclusiv pe unchiul ei, pentru ca il VALIDASE pina in ziua disparitiei ei CRIMINALE, si el fiind contaminat ireversibil , pina la ultimul portar .
    Cu cine?!

    1. @ Eva

     Dar daca esti deacord cu ce spune articolul, ca si mine de altfel, din articol rezulta clar ca votul trebuie boicotat, de ce ma faci cu ou si cu otet?

     Mai pe scurt: daca suntem de aceeasi parte a baricadei, de ce ma certi?

     Cu ce am gresit?

 12. Nu cred ca ma voi duce la vot, pentru ca nu am vazut unul care sa apere poporul, si sa spuna lucrurilor pe nume despre plandemia covrig-19. Mint cu multe proiecte, dar fara Dumnezeu, sau macar sa ceara ajutorul Lui. Nu stiu de nimeni care sa fie ortodox practicant, sa se spovedeasca, etc. Nu stiu ce varianta sa aleg! Sa-l votez pe cel fara sanse, sa-mi anulez votul, sau sa nu ma duc ? Doamne ajuta!

  1. Niciodată nu l-am votat pe Nelu, dacă am fi avut un Miloșevici pe acela l-aș fi votat cu consecința că în regiunea secuiasca n-am mai fi picior de român astăzi, iar moldovenii din stânga și din dreapta Prutului ar avea azi toți capitala la Iași (Moldova Mare).
   “ Suflete al meu oare asta-i vrut ?”
   “Dai cezarului ceea ce e al cezarului și lui Dumnezeu ceea ce a lui Dumnezeu”.
   Dacă nu noi cei botezați facem politica atunci o vor face masonii.
   Mergeți la vot, scrieți de mînă pe buletinul de vot toate doleanțele voastre, ar fi un vot ne-valabil dar când își vor da seama că sute de mii de voturi sunt ne-valabil ei dar pline de doleanțele poporului vor ține seama mai mult decât dacă sute de mii de oameni din lașitate nu vor participa la vot. Scrieți pe buletinul de vot psalmi de exemplu!

   1. Liviu

    Sa te lamuresc si pe tine cum e cu votul anulat: Nu mai retin exact, ori in 2009 ori in 2014, in Cluj presa locala anuntase 14% voturi anulate. Informatia a disparut subit. BEC (biroul electoral central) a declarat aproape 3% voturi anulate.

    Asta am vazut cu ochii mei. Nu e poveste.

    Sistemul are nevoie de semnatura ta pusa in registrul sectiei de votare, semnatura fara de care nu ti se inmaneza stampila „votat”.

    Prin acea semnatura tu legitimezi sistemul. Unde pui tu stampila pe urma, nu intereseaza pe nimeni.

    Iti este clar acum ?

    Neprezentarea la vot, este cea mai autentica si crestineasca lupta: fara violenta si fara pericolul de a fi deturnata.

    Incercati sa intelegeti aceste aspecte, oameni buni.

    Manipularea maselor e atat de perfida, incat chiar si pe mine in acele zile de dinaintea scrutinului, fara a ma uita la tv, parca ceva ma impinge sa ma duc acolo la vot, desi sunt total impotriva si duc o lupta inversunata sa ma abtin. Sunt constient de ce se petrece si ma abtin. La mijloc e clar lucrare draceasca.

    diavolul nu iti intra in casa decat daca il inviti. Acum e mai pervers: te determina sa il inviti.

    Toti cei care merg sa voteze si carora li se explica de ce nu e bine, totuti se duc, sunt responsabili si complici la toata drama nationala. In fata Marelui si Dreptului Judecator, vor da socoteala pentru acest lucru.

    1. “Nu mai rețin exact” deja am pun câteva întrebări asupra facultăților dumneavoastră interactive.
     Când scrieți un comentariu trebuie să dați rezultate exacte cu sursa cu pagina cu capitolul cu anul nu așa undeva cândva pentru că asta sună ca și cum cumnatul lu vărul lu fosta gagică a fiului meu a visat că
     De ești așa de breaz măi taică candidează tu pentru binele umanității evident .

     1. Liviu

      Se pare ca mai ai nevoie de inca 30 de ani sa-ti dai seama cum functioneaza lucrurile.

      Du-te si voteaza, dar nu mai comenta la adresa clasei politice. Nu esti in masura. Iubeste-i ca i-ai legitimat, chiar daca ai anulat votul.

     2. Liviu

      Intra pe blogul meu, nuvotati.wordpress.com, cauta articolul si vezi anul ca scrie acolo. Asta bineinteles daca te intereseaza subiectul in mod sincer.

      Nu-s foarte multe articole, e blog manifest.

  2. Nu mergeti la vot, cunosc oameni de 46 de ani, nu au fost la vot NUMAI O DATA, si si-au dat seama de ce se petrece. Si nu s-au mai dus la vot pana in ziua de azi, si nici nu vor merge pana nu vor avea cu cine vota.
   Sa alegi raul cel mai mic e cea mai mare tampenie auzita vreodata: dintre un diavol mare si unul mic, pe care il alegi? Nu e tot diavol?! Deci tot la iad te duce ?!

   1. Se poate întâmpla ca la “Judecata de Apoi” Blîndul Păstor să vă dea un șut în cur să vă trimită la cazane pentru că ați batjocorit creația Sa.

     1. Votul este o îndatorire civică (De Civitate Dei, Augustin de Hipona episcop ortodox de Milano)
      Dacă acum nu votați mâine nu vă lamentați.
      Democrația cu toate minusurile ei este forma de guvernare cea mai puțin primejdioasă.
      Creștinii votează (mărturisesc ) în fiecare zi prin alegere personală: cumpăr deci aleg, angajez adevărați creștini, rămân doar cu persoanele ortodoxe, folosesc un limbaj liturgic și nu jurnalistic, dau pilde di Biblie și nu din “filozofi”, merg în locuri creștine și nu prin insulele fărădelegii sau “cluburile …”, mă îmbrac decent, mă rog și mă închin…
      Toate aceste alegeri sunt voturi

  3. @Dadale

   E periculos sa mergi la vot chiar daca vezi acolo un marturisitor al lui Hristos, dar cu sanse slabe de izbanda… Pentru ca… STS…

 13. Imi cer iertare pentru ipocrizie, eu oricum nu votez. Actele romanesti (buletin, pasaport) mi-au expirat de vreo cativa ani iar ca sa votez trebuie sa ma duc la consulat sa-mi fac pasaport biometric – ma rog la Bunul Dumnezeu sa nu ingaduie sa se-ntample asta niciodata.
  Daca ar fi vreun partid politic sau independent care sa aiba in program interzicerea vaccinarii covid-19 eu as vota cu el. Altminteri nu votati cu anticristii psd-pnl-usr fiindca veti da seama la judecata.

 14. Asa scrie la cartea democratiei!
  Ce este democratia si cine a adus-o pe capul nostru? La definitie zice ca este o forma de organizare si de conducere a poporului de catre popor. Niciodata nu a fost asa si asta se vede cel mai bine acum in zilele noastre. La inceput a promis multe dar acum se vede ca este o forma de conducere a lumii intregi de catre o mana de oameni rau intentionati. La inceput nimeni nu a vazut poleiala stralucitoare cu care era invelita minciuna, dar acum este clar pentru multi. Nu pentru toti pentru ca inca mai sunt mesaje peste tot cerand ca in numele democratiei sa facem nu stiu ce. Democratie cu fata umana, vor zice unii acum, uitand ca forma de conducere a lumii intregi de mii de ani a fost monarhia. Monarhia aprobata si de catre Dumnezeu in VT. Forma de organizare care se reflecta de fapt si in cer.
  Totusi aceasta forma de guvernare a disparut definitiv dupa cele doua razboaie mondiale fiind inlocuita mai peste tot cu forma mincinoasa de conducere a democratiei ceea ce de fapt reprezinta anarhie. Nimeni nu s-a gandit la acest lucru. Dar Sf.Ioan Gura de Aur a zis ca dupa caderea imperiului roman va urma doar anarhie. Regimul monarhic purta numele celui ce il conducea, adica monarhul. Acest regim a fost doborat de catre anarhisti , caci asa se numeau cei ce se opuneau monarhiei. Cand acestia au preluat puterea cu sabia si cu pretul sangelui, cum credeti ca ar fi trebuit sa se numeasca regimul lor de guvernare al lumii? Nu anarhie ? Totusi ei l-au numit democratie incercand sa-si ascunda lucrarea.
  Problema este insa alta, cui i-a stat in gat totusi monarhia? Nu cumva evreilor blestemati celor care nu aveau nici o palma de pamant ca mostenire, nici tara , nici rege, nici absolut nimic in afara de sangele Lui asupra capului lor si al copiilor lor? Ba da, ei au fost singurii beneficiari ai acestei schimbari de regim, al acestei noi ordini mondiale de conducere al lumii. Restul lumii a fost prostita sa creada ca democratia le va fi benefica, si asa democratia a ajuns sa fie de fapt noul rege al lumii si sa fie votat de catre toata lumea in speranta ca urmatorul poate va fi mai bun decat precedesorul. Dar din pacate lucrurile doar se inrautatesc pentru ca oamenii propusi sunt intotdeauna oamenii sistemului fiind propusi chiar de catre sistem si avand obiective clare de indeplinit. Marile sperante se naruiesc intotdeauna dupa viitoarele alegeri, niciodata urmatorul nerezolvand nimic din problemele anterioare ci chiar mai rau, de fapt agravandu-le conform agendei in desfasurare.
  Si asa evreii au ajuns la conducerea lumii dupa ce l-au lepadat pe Dumnezeu in VT, apoi l-au rastignit pe Iisus Hristos, Dumnezeul revelat al NT iar apoi nu le-a mai convenit nici monarhia pe care ei insisi o cerusera . Si asa razvratindu-se tot timpul au refuzat orice conducere a oricui ajungand iar sa isi impuna propria dreptate prost inteleasa, scufundand si toata lumea in anarhie si apostazie!
  Exact cum a spus Sf.Andrei cel Nebun pt Hristos, adica in final de lume evreii vor primi toate cele de inceput, si se pare ca chiar mai mult, dar vor ramane in aceasi lepadare de Dumnezeu. Si fara speranta de mantuire.
  Sfântul Ioan Maximovici
  Până la venirea lui Antihrist în lume, venirea lui este deja pregătită. „Taina lucrează deja” şi forţele care-i pregătesc apariţia se luptă, în primul rând, împotriva împărăţiei legiuite. Sfântul Apostol Pavel spune că Antihrist nu poate apărea până nu va fi îndepărtat „cel care o împiedică” (II Tesaloniceni 2, 7). Sfântul Ioan Gură de Aur tâlcuieşte că „cea care o împiedică” este stăpânirea legiuită cinstitoare de Dumnezeu.
  Această stăpânire (Regalitatea) se luptă cu răul. „Taina” (Lucrarea lui Antihrist) care lucrează în lume nu doreşte aceasta, nu doreşte lupta cu răul prin mijloacele forţei: dimpotrivă, ea doreşte stăpânirea fărădelegii şi când o va obţine, nimic nu va mai împiedica venirea lui Antihrist.În timpul lui Antihrist, Ierusalimul va deveni capitala lumii, care i-a recunoscut stăpânirea.
  Sf.Teofan Zăvorâtul
  Vechii exegeţi ai Sfintei Scripturi socoteau, printre altele, şi Imperiul Roman ca fiind puterea ce îl opreşte pe-Antihrist: întrucât Imperiul Roman încă exista, interpretau astfel pasajul întemeindu-se pe prorocia lui Daniil. În vremea noastră nu putem fi de acord cu o asemenea idee decât în sensul în care Imperiul Roman reprezintă puterea imperială în general. Deţinând puterea de a ţine în frâu mişcările populare, puterea imperială care a adoptat principiile creştine nu va îngădui poporului să se abată de la ele. Iar întrucât lucrarea de căpetenie a lui Antihrist va fi să-i depărteze pe toţi de Hristos, el nu se va arăta cât timp va fi în putere stăpânirea împărătească. Aceasta nu-i lasă spaţiu de acţiune şi îl împiedică să lucreze în duhul care îi este propriu. Tocmai aceasta este puterea care îl opreşte pe Antihrist. Iar când puterea împărătească şi poporul vor introduce peste tot autonomie – republici, democraţie, comunism – Antihristului i se va deschide spaţiu de acţiune.
  „Când va înceta să mai fiinţeze împărăţia romanilor (adică stăpânirea împărătească)”, spune el, „atunci va veni Antihristul – iar până atunci, cât timp el va avea să se teamă de această împărăţie (adică de stăpânirea împărătească), nimeni nu i se va supune cu uşurinţă. Dar după ce stăpânirea aceasta va fi surpată şi se va înstăpâni lipsa de stăpânire (anarhia), Antihristul va tinde să răpească şi stăpânirea dumnezeiască, şi pe cea omenească”.
  Aceasta este parerea unor sfinti si este foarte buna. Ceea ce nu este specificat aici este faptul ca insusi antihrist darama monarhiile asa cum este spus de catre profetul Daniel unde zice ca acel corn mic doboara alte trei monarhii pentru a-si face loc si a se impune. Avem insa o prorocie in care se arata care sunt cele trei cornuri , imparatii ce sunt doborate de catre antihrist.
  Din cartea Sfarsitul omului de Zosima Pascal
  VEDENIA UNUI PUSTNIC GRIGORIE
  român de neam, care vieţuia in pustiile Iordanului,
  şi cărui i s’a descoperit la anul 1868 şi pe care a scris-o către Stareţul schitului Românesc Prodromul din Sf. Munte al Atonului.
  Al 9-lea: Eram privind, şi s’au dat drumul, la toate dobitoacele pământului, mari şi mărunte, curate şi necurate, ca sa pască toate ţarinele. §i priveam şi se îngrăşase foarte.
  Apoi s’au gătit trei scaune adică trei căsăpii. ‘
  întru care se vor aduna toate spre tăere.
  Al 10-lea: Eram privind: S’au sculat un casap dela apus, având în mâna lui cuţit mare şi cu dânsul casapi mulţi şi tari, având toţi cuţite în mâini; şi au venit la întâiul scaun, care este în Viena, şi după cum eram privind cele ce grăiesc, au început să tae şi să înjunghie, şi era ţipăt mare foarte; apoi răsturnară scaunul… Şi ieşea un râu de sânge din căsăpie ca de treizeci de stânjeni de lat şi de trei de adânc, după cum am putut a-l aprecia cu ochii.
  Al 11-lea: Şi au trecut casapii la al doilea scaun, care este al Prusiei. Aşa îmi arăta mie cel ce mi arăta acestea: Era ţipăt mare foarte, dela dobitoacele cele ce se junghiea. Apoi răsturnară scaunul. După ce acum sfârşise tâerea, eşise alt rău de sânge tot aşa de mare, de nu l putea trece voinicul călare. Iar faţa sângelui ce eşea din eretici era urâtă foarte…
  Al 12-lea: Trecură acea căsăpie către al treilea scaun, care este al Rusiei.
  Al 13-lea; Mi s’a zis: priveşte în fata împăratului; şi era până la 60 de ani, în ziua când rugea el la munţi pustii numai cu un soldat, dela fata vrăjmaşilor săi; şi iarăş am văzut pre împăratul şezând pe scaun, tânguindu-se că au pierdut toate moşiele care le-au fost avut… Iar un evreu sta de de-a dreapta lui cu sabia goală foarte semeţ (mândru).
  Io cred ca cel mai bine pt un crestin ortodox este sa nu mearga la vot de loc pt ca asa va sustine amagirea democratico-anarhica siesi si altora iar departarea de catre Dumnezeu se va mari de la o zi la alta cam fara putinta de reintoarcere. Nu am propus niciodata monarhia pt ca radacinile ei au fost taiate de mult dar cred ca nici sistemul actual nu ar mai trebui sustinut de nici o culoare. Schimbarea poate sa vina numai de la Iisus Hristos atunci cand se va intoarce. Pana atunci este scris ca sfintii vor fi biruiti, ceeea ce suna foarte rau si imi pare rau sa o si spun macar. Macar sa ne tinem ortodoxia si cred ca va fi indeajuns. Doamne ajuta.

  1. Cîtă gargară!
   Citește mătăluță în Biblia Ortodoxă “Cartea Judecătorilor capitolul 9 versetele 8-15” (Jud.9,8-15)

   1. Liviu

    Ceea ce se petrece la sufragii nu are nici o legatura cu alegerea.

    Democratia autentica e atunci cand poporul alege si decide prin referendumuri.

    Poporul e suveran si doar poporul trebuie sa decida, nu o mana de smecheri care au deturnat functia statala si care ne aburesc cu aceeasi melodie de 30 de ani: „trebuie sa fie rau, ca sa fie bine”.

    Tu acum „alegi” (intre ghilimele) ceea ce iti vara in bot serviciile: raul cel mai mic.

 15. Când este vorba despre alegeri (vot), nu ne mai este frică de coronavirus!
  Când a fost vremea de referendum, nu ne-a mai fost frică de Dumnezeu!

 16. O clasa politica de covizi . nu exista nici politicieni si nici partide politice pe care sa-i votezi . Niste securisti imputiti care au furat , fura si vor fura tara asta adica ceea ce a mai ramas.Draci de masoni care cu aranjamente satanice si demonice au demonizat toate institutiile statului .Ce sa alegem niste mascati pe care nici nu ai voie sa-i vezi dupa mascariciul de Orban ori ca se duc cu capra ori cu ursul tot ai lor sant . In 30 de ani nu au vrut sa-si puna inteligenta impreuna sa faca ceva pentru poporul roman . Au distrus tot economie agricultura si industrie ce a mai ramas indobitocirea poporului , sclavagismul , infometarea si controlul cu cipul electronic .Sa ne insemnam cu Sfanta Cruce sa cerem ajutorul Maicii Domnului si a sfintilor si sa ne pastram credinta in Dumnezeul cel adevarat Tatal Fiul si Sfantul Duh Amin.

  1. Psd, pnl si usr joaca in aceeasi echipa – echipa antichristului – patronata de insusi diavolul.
   E concurenta pe post, fiecare vrea „titular”, de-aia se si cearta mereu.
   In rest, ori ca te vaccineaza unii sau altii e tot aia, adica iad.

  2. Frînăăă!
   Vezi că sunt 9 cete îngerești dar la început erau 10 pentru că una încă nu și-a terminat căderea.

   1. gresit !
    au fost 9 cete ingerești din care a doua a cazut si au devenit draci !
    ceata cazuta o.implinesc monahii ! vezi la canoane si paraclise ca lipseste cantarea a 2-a !

 17. „poate că ar fi timpul să tăiem răul din rădăcină” , eu sincer ma intreb: care radacina? Daca-mi spuneti si mie un politician necorupt, va jur ca-l votez. Daca stam acasa la alegeri, vor merge politicienii si tot cine vor ei sa iasa va iesi, deci nu stiu daca asta e solutia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button