X

Un studiu arată legătura mortală între purtarea măștii, hipoxie și cheagurile de sânge

dissentersandskepticsoforegon.wordpress.com | The lethal link between masks, hypoxia, and blood clots
Sursa foto: forbes.com

Un nivel anormal de scăzut de oxigen în sânge afectează negativ organismul sub formă de hipoxie , o stare care este potențial mortală.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Doar o scădere de 5% a oxigenării sângelui este considerată „anormală”, dar o reducere de 15% va cauza simptome vizibile . Acestea includ durerile de cap , amețelile, greața și deficiențe cognitive . Chiar și chirurgii pot suferi de Oxigen scăzut și simptome asociate doar prin purtarea unei măști chirurgicale. Dar hipoxia poate avea reacții adverse mai grave?

Pasagerii de avion și alpinistii sunt cunoscuți că suferă de o creștere a problemelor de coagulare a sângelui , și anume tromboembolisme venoase (VTE), cum ar fi embolia pulmonară sau tromboza venoasă profundă. Cauza VTE la o altitudine mare este de obicei lipsa nivelului de oxigen inadecvat . De asemenea, cheagurile de sânge nu sunt o afecțiune minoră; VTE ucide 300.000 de oameni pe an.

La nivelul mării aerul pe care îl respirăm conține 21% oxigen. Altitudinea mare în care piloții pot suferi efecte negative începe chiar de la 1500 de metri . Masca N95 este chiar mai rea de atât; provoacă o reducere de 20% a Oxigenului , care simulează 16% Oxigen la 1800 de metri  . Dar este periculos? Acest lucru ar putea crește riscul formării cheagurilor de sânge potențial letale?

În urmă cu doi ani a fost găsită o cauză – legătura biologică dintre hipoxie și coagularea sângelui. Studiul a descoperit ca hipoxia afectează nivelul unui element natural important, anticoagulantul proteic S . S-a constatat că nivelul proteinei S a scăzut cu 50% atunci când nivelurile de Oxigen erau la 15%.

Deoarece N95 simulează o saturație similară scăderii de oxigen, acest lucru indică faptul că purtarea unei măști poate scădea capacitatea naturală de a preveni formarea cheagurilor de sânge cu 50%.

Aceasta poate avea implicații grave. O căutare pe web de „covid de cheag de sânge” returnează multe povești despre coagularea sângelui indusă de virus și mortalitatea acestuia pentru pacienți. La sfârșitul lunii iunie, cercetătorii din Utah au descoperit că hiper-reactivitatea trombocitelor este cauza coagulării COVID-19.

În termini simpli: dacă ești mascat și hipoxic cu o coagulare crescută de sânge, nu este o rețetă perfectă pentru a muri repede?

În felul acesta oameni care de altfel ar supraviețui virusului COVID-19 purtând o mască pentru „a-i proteja pe ceilalți” , în esență, se vor sinucide.

Deja milioane de oameni iau anticoagulante de sânge doar pentru a rămâne în viață, iar masca elimină capacitatea lor naturală de a se apăra.

Și cum rămâne cu persoanele care nu știu că au o tulburare de coagulare existentă și apoi poartă o mască la serviciu ore întregi? Mai ales cei cu cel mai mare risc de VTE, care sunt , de asemenea, cei mai expuși riscului pentru COVID-19?

Aceste informații prezintă întrebări dificile care cer răspunsuri.

De ce acest efect secundar extrem de grav și potențial fatal de a purta o mască, în special N95, nu a fost subiectul alertelor de sănătate pe scară largă?

Cum este posibil ca persoanele oficiale calificate să nu știe deja despre pericolele de cheaguri de sânge bine stabilite de hipoxie obligatorie pentru mase, în special pacienții cu COVID-19? Dacă ar ști, ar face ceva?

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. CONFORM UNOR STUDII DE SPECIALIATE, ROMÂNIA ESTE SINGURA ȚARĂ DIN EUROPA ȘI SE PARE ȘI DIN LUME, CARE DE FOARTE MULȚI ANI, POPULAȚIA ESTE OBLIGATĂ EXACT CA LA AUSCHWITZ, SĂ CONSUME ÎMPOTRIVA VOINȚEI SALE, SARE IODATĂ ȘI CIANURATĂ, ATÂT DIRECT , CÂT ȘI PRIN LANȚUL ÎNTREGII INDUSTRII ALIMENTARE, PRIN OBLIGATVITATEA INTRODUCERII ACESTEI OTRĂVURI ÎN FURAJELE SECTORULUI ZOOTEHNIC, INDUSTTIA LAPTELUI, ETC. FAPT CE A RIDICAT ROMÂNIA PE LOCUL 1 ÎN EUROPA ȘI 2-3 ÎN LUME, ÎN PRIVINȚA NUMĂRULUI URIAȘ DE CAZURI DE CANCER TIROIDIAN, DAR ȘI DECESE PROVOCATE DE ACESTA. CU ALTE CUVINTE, SE POARE SPUNE CĂ FACTORII RESPONSABILI: PARLAMENTARI, GUVERNANȚI, PREȘEDENȚIE, MINISTERUL SĂNĂTĂȚII-INCLUSIV FUNESTUL DSP, POLIȚIA SANITAR-VETERINARĂ, SRI, REPREZENTANȚII ROMÂNIEI LA CRIMINALA OMS SĂ NU FI ȘTIUT???… SĂ COMIȚI CRIMĂ ÎN MASĂ, LA NIVEL NAȚIONAL, ÎN DEPLINĂ CUNOȘTINȚĂ DE CAUZĂ UTILIZÂND CA VECTOR BOMBA CHIMICĂ-DEOARECE ACOLO SE ÎNCADREAZĂ OTRĂVIREA ÎN MASĂ-ȘI TOȚI CRIMINALII-CLONE DR. MENGELE SĂ TACĂ TOTAL, NU CA PEȘTELE, CI CA ÎNTREG SPECTRUL MASS-MEDIA!… CHIAR ATÂT DE NAIVI SĂ FIM CĂ DUPĂ ATÂȚIA ANI DE CRIME ÎN MASĂ PRIN CODEX ALIMENTARIUS, PRIN ALIMENTE CONTAMINATE RADIOACTIV, PRIN SAREA IODATĂ ȘI CIANURATĂ, PRIN STRESUL INDUS DUPĂ CELE MAI IMPORTANTE MANUALE ALE RĂZBOIULUI PSIHOLOGIC DUS PE UN FTONT REAL, DAR ÎMPOTRIVA PROPRIEI POPULAȚII, MAI PUTEM CREDE CĂ ACELEAȘI MEFISTOFELICE PERSONAJE CARE I-AR FI PUS ÎN INFERIORITATE CHIAR PE IROD, CALIGULA, NERO, ORI PAPII INCHIZIȚIEI, AȘADAR MAI PUTEM INVOCA INCONȘTIENȚA, CREDULITATEA, ORI FIE ȘI IMBECILITATEA LOR, ÎNCÂT SĂ NU FI AUZIT CĂ PURTATUL MĂȘTII FIE ȘI DOAR LA NIVEL DE POPULAȚIE CU AFECȚIUNI CARDIO-CEREBRALE DE RESPIRAȚIE, ORI PULMONARE LE REDUCE NU ZILELE, CI ANII??????… ACESTE PERSONAJE – CLONE ALE DR. MENGELE SE ÎNCADREAZĂ PRIN FAPTELE COMISE ÎN ULTIMII 30 DE ANI LA CRIME DE GENOCID, CU ÎNCĂLCAREA DELIBERATĂ A CONVENȚIEI DE LA GENEVA, NÜREMBERG, HELSINKI, OVIDEO… J’ACUSE!!!

    1. Sarea de Himalaya este mai sanatoasa. In comert exista si alternative mai bune la sarea iodata, dar si la alte produse alimentare.

  2. Cred că starea de normalitate a omului o speculează acești mincinoși ca fiind stare de anormalitate, astfel că majoritatea oamenilor ies pozitivi la testele lor create în așa fel încât să arate că omul normal este de fapt bolnav. Orice om are în timpul vieții o anumită predispoziție spre a se îmbolnăvi, asta pentru a se corecta din mers. Iaca au venit la putere sataniștii care nu mai dau voie să fii bolnav, căci devii un pericol pentru ceilalți. De când e lumea și pământul omul s-a îmbolnăvit ca să-și plătească în acest mod(printr-o suferință) greșelile și păcatele, boala fiind îngăduită de Dumnezeu. Satana, prin acești atei de la conducere, încearcă să încurce ordinea lucrurilor, condamnăndu-i pe cei normali la izolare forțată. Sigur se va dovedi în timp că normalitatea a fost transformată în anormalitate, și cred că sunt destui medici care au sesizat acest lucru, iar când va veni acest moment va veni și plata mincinoșilor. A TE ÎMBOLNĂVI DE VREO BOALĂ ESTE CEVA FIRESC, CĂCI TOȚI AM FĂCUT GREȘELI ÎN VIAȚĂ, DECI AVEM DE PLĂTIT CEVA PRINTR-O SUFERINȚĂ. A te îmbolnăvi ține de o NORMALITATE. Acest lucru l-au speculat sataniștii ca să pună mâna pe noi spre a ne omorî. Dar veți vedea că adevărul va ieși din nou la lumină, caci adevărul se comportă ca untdelemnul în apă, va ieși la suprafața cănd se așteaptă cel mai puțin toată această spuză a mincinoșilor. Deci, în concluzie, sataniștii au transformat normalitatea în anormalitate, iar aceasta o fac cu concursul medicilor. Medicilor, dacă veți continua să nu spuneți adevărul, veți fi acuzați de genocid laolaltă cu sataniștii de la care primiți bani. Doamne miluiește-ne!

  3. Asta vreti ticalosilor…sa ne omorati ??? ce nu va mai ajunge ??? Apara ne Doamne…si ne scapa de ticalosi… Doamne ajuta ne ! Amin !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button