X

[DOCUMENT] Botniță la tot poporul: Guvernul a emis hotărârea prin care purtarea măștii devine obligatorie în aer liber. Aruncarea vinei pe populație pentru numărul dubios de mare de infectări

Firmele vor fi obligate sa-si restranga drastic activitatea cu publicul, inclusiv magazinele alimentare. Cuvantul de ordine este aruncarea vinei pe populatie pentru numarul dubios de mare de infectari.

România, la 45 de zile de la prima relaxare - Câţi bolnavi erau pe ...

Nebunie maxima la Guvernul Romaniei: purtarea mastii devine obligatorie si in aer liber. Cu alte cuvinte, vom fi obligati sa mergem pe strada cu masca la gura.

Decizia a fost luata marti seara, 28 iulie 2020, prin Hotararea nr. 37 a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta, condus de premierul Ludovic Orban (foto). Aceeasi hotarare prevede intoarcerea in comunism, comercializarea si consumul de alimente si bauturi urmand sa fie interzis intre orele 23.00 si 06.00, iar operatorii de jocuri de noroc nu vor avea voie sa functioneze intre orele 23.00 – 06.00. De noaptea mintii, specialistii au limitat chiar si dansul.

Urmeaza in curand un nou pas: inchiderea marilor orase si a judetelor, ceea ce va arunca in aer economia Romaniei.

Desigur, guvernantii vor da vina pe romani pentru luarea acestor masuri aberante, pe motiv ca, vezi Doamne, acestia nu respecta regulile de distantare sociala, ceea ce a determinat numarul dubios de mare de infectari.

Iata ce contine Hotararea nr. 37 din 28.07.2020 privind stabilirea unor masuri de limitare a raspandirii infectiilor cu SARS-CoV-2 la nivelul spatiilor/activitatilor unde exista un risc crescut de infectare:

„Avand in vedere propunerile formulate prin Hotararea nr. 23 din 24.07.2020, a Grupului de suport tehnico – stiintific privind gestionarea bolilor inalt contagioase pe teritoriul Romaniei,

tinand seama de analiza factorilor de risc privind managementul situatiei de urgenta generata de virusul SARS-CoV-2, pe teritoriul Romaniei la data de 28.07.2020, realizata la nivelul Centrului National de Coordonare si Conducere a Interventiei,

luand in considerare cresterea exponentiala zilnica a numarului de persoane infectate, cu preponderenta in anumite zone sau localitati, care determina o presiune permanenta asupra capacitatii de gestionare a unitatilor administrativ – teritoriale si a sistemului sanitar,

in conformitate cu prevederile art. 4 alin. (1) lit. c) si art. 81 din OUG. nr. 21/2004 privind Sistemul National de Management al Situatiilor de Urgenta, cu modificarile si completarile ulterioare,

in temeiul prevederilor art. 5 alin. (2) lit. (d), alin. (3) lit. (f) si art. 71 din Legea nr. 55/2020 privind unele masuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, ale art. 20 lit. l) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 21/2004 privind Sistemul National de Management al Situatiilor de Urgenta, aprobata cu modificari şi completari prin Legea nr. 15/2005, cu modificarile şi completarile ulterioare, şi ale art. 2 si art. 4 din Hotararea Guvernului nr. 94/2014 privind organizarea, functionarea şi componenta Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta,

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta adopta prezenta

HOTARARE:

Art. 1 (1) Se propune instituirea obligativitatii purtarii mastii de protectie, in anumite intervale orare, pentru toate persoanele prezente in spatiile publice deschise stabilite prin hotarare a comitetului judetean/al Municipiului Bucuresti pentru situatii de urgenta, cu avizul directiei de sanatate publica.

(2) Spatiile si intervalele orare se stabilesc luand in considerare probabilitatea cresterii numarului persoanelor prezente concomitent in spatiile si in intervalele orare respective, ca efect al desfasurarii unor activitati individuale sau de grup.

(3) Se excepteaza de la masura prevazuta la alin. (1) urmatoarele categorii de persoane:

a) persoanele care desfasoara activitati fizice intense si/sau in conditii de munca solicitante, cum sunt temperaturile ridicate sau umiditatea crescuta;

b) copiii cu varsta mai mica de 5 ani.

Art. 2 (1) Se propune interzicerea comercializarii si consumului produselor alimentare si bauturilor alcoolice si nealcoolice in spatiile special destinate, dispuse in exteriorul cladirilor unde se desfasoara activitati de preparare, comercializare si consum al produselor alimentare si/sau bauturilor alcoolice şi nealcoolice, in intervalul orar 23.00 – 0600.

(2) In afara intervalului mentionat la alin. (1), operatorii economici care desfasoara aceste activitati, au obligatia sa ia masuri pentru limitarea numarului de clienti la numarul locurilor pe scaune, precum si a oricaror activitati care presupun interactiunea fizica intre clienti, inclusiv dansul.

Art. 3 Se propune interzicerea desfasurarii activitatii cu publicul pentru operatorii economici din domeniul jocurilor de noroc, in intervalul orar 23.00 – 06.00.

Art. 4 Se propune modificarea exceptiei de la regulile distantare fizica existente la nivelul plajelor neamenajate si a celor amenajate, in sensul in care distanta mai mica de 2 metri intre persoane/sezlonguri este permisa numai pentru soti si copii insotiti de adulti (parinti, bunici).

Art.5 Prezenta hotarare se comunica tuturor componentelor Sistemului National de Management al Situatiilor de Urgenta, pentru punere in aplicare prin ordine si acte administrative ale conducatorilor acestora.

PRESEDINTELE COMITETULUI NATIONAL PENTRU SITUATII DE URGENTA

PRIM-MINISTRU

LUDOVIC ORBAN”

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
plandemia covid-19Uncategorized
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

36 comentarii

 1. Frumos!
  Hai sa mai sesizam Avocatul Poporului!
  Poate ne ajuta cineva cu un text!
  Il alcatuim impreuna, eu nu ma prea pricep si il trimitem TOTI la [email protected] asa nu se mai poate!
  Chiar daca nu rezolvam nimic, macar avem linistea constiintei ca am incercat!

  1. asta cu linistirea constiintei e o capcana, inseamna de fapt adormirea constiintei…
   trebuie actionat doar intr-o directie in care stim ca vom avea un rezultat pozitiv
   altfel, constiinta trebuie sa ne mustre in continuare

  1. @anonim Ce bine ar fi sa ai dreptate. Din păcate, cred ca romanii se vor supune și de data asta și putini vor fi cei care vor riposta.

  2. Din păcate deja sunt mult prea numeroși cei care o poartă pe străzi, în parcuri, pe bicicletă etc – deși nu e obligatorie. Odată ce se va impune oficial această decizie, numărul lor va crește și mai mult. Practic toată lumea va umbla cu botniță permanent.

   Nu știu nici eu ce voi face. Până acum n-am purtat niciodată mască în aer liber și am încercat să evit la maxim magazinele, preferând mereu să cumpăr din locuri unde nu era necesar să intru.

   Dacă botnița va deveni obligatorie pe stradă, nu văd decât două soluții:
   1) Fără compromisuri: să refuz în continuare s-o port și să încasez probabil zilnic amenzi pe care să nu le plătesc (cu riscurile aferente)
   2) Cu compromisuri: să caut cel mai subțire și mai „aerat” material, din care să-mi confecționez o bandană – ca să-mi afecteze cât mai puțin posibil respirația

   Sunt curios dacă aveți și alte sugestii. „Să ieșim toți în stradă” s-a dovedit deja o utopie. Abia dacă s-au strâns câteva sute de oameni în Piața Victoriei la recentele manifestații.

   1. SA DEA DUMNEZEU CA MANIACII ASTIA CARE POARTA BOTNITA PESTE TOT SA -SI PRIMEASCA PLATA PT INCRANCENAREA LOR. PREA FAC RAU ALTORA CU STUPIDITATEA LOR , CU OBSESIA LOR DE A PURTA MASCA. DE ACEEA ISI PERMIT NEBUNII ASTIA (maniVELA, TATARAU BARBARUL, LUCOVID, ARAHAT, KAKANIS SA DEA ASEMENEA DISPOZITII). SI MAI ESTE CEVA; CEI MAI VINOVATI SUNT ASTIA DIN „SRI” SI MASS MEDAI. ASTIA MERITA O PEDEAPSA GROAZNICA DE LA DIVINITATE, FIINDCA AU MANIPULAT MILIOANE DE OAMENI.

   2. IN Ordinul 1731/2020 anexa 2, scrie foarte clar

    masca poate fi medicala/NONMEDICALA, eu port esarfa si nicioada nu am avut probleme,

    dar deh..reclama este la botnita infectata cu microbi…nu altceva

  3. Cine vrei sa nu poarte masca? Nu ii vezi la intrarea in magazin, cum se umfla in pene ca vezi Doamne ei au masca, inca sunt mandri ca o poarta…

  4. Serios ? Eu cand ies afara, vad o multime de oameni cu masca pe fata. Care se uita urat la tine, daca nu porti si mergi ca un om normal si linistit, nu tracasat ca ei. Lumea o sa poarte masca de bunavoie. Deja persoane din familia mea se uita urat la cei care nu respecta, pentru ca daca am respecta cu totii, am scapa mai repede de virusul asta. Asa au fost setati sa gandeasca. Stai sa vezi cand o incepe cu vaccinarea.

 2. Totul se face conform unui principiu Illuminati: Arunca momeala pulimii ! Daca o inghite, arunca-le alta si alta si alta, pana o deposedezi de orice drepturi! Daca n-o inghite si se revolta, atunci te repliezi pe pozitia anterioara si astepti momentul prielnic pt a le arunca-o din nou!
  Cu astfel de restrictii de tip nazist(adica masca obligatorie in aer liber, in plina canicula; ganditi-va doar la bietii batrani ce calvar trebuie sa indure ), mult mai dure decat cele din Situatia de Urgenta, Romaniei i se impune de catre Iudele clasei politico-securiste autohtone(evident, la ordin extern), statutul de Lagar de Concentrare, in care aceste Iude nenorocite vor avea drept de viata si de moarte asupra oricarui roman de rand! Trebuie sa fim constienti ca nu mai merge doar cu vorbe, articole scrise si proteste firave, ci pur si simplu este momentul solidarizarii si al actiunii, astfel incat sa scapam odata de „astia” prin orice mijloace, altfel vom ajunge cu totii, sclavi inchisi in colivie si pusi in lesa, intocmai ca in Imperiul Asirian!

  1. Un alt principiu al lor: mantra ‘e doar’
   ———————————————
   ‘E doar’ o mască de pânză
   — pentru două săptămâni
   — purtată pentru aplatizarea curbei
   — pentru a nu fi copleșite spitalele
   — până când cazurile scad
   — pentru a nu-i speria pe ceilalți
   — încă câteva săptămâni
   — până când vom primi un vaccin, vaccinul ARNm (al lui Bill Gates) care are doar câteva efecte secundare.

   ‘E doar’ o brățară electronică
   — pentru a-i informa pe ceilalți că sunt în siguranță în prezența ta

   ‘E doar’ o aplicație pe telefonul tău mobil
   — pentru a spune altora pe cine ai contactat
   — pentru câteva luni

   ‘E doar’ un mic cip
   — pentru informații medicale
   — pentru unele operații bancare
   — astfel încât să vă puteți părăsi casa și să călătoriți
   — astfel încât să puteți obține un „pașaport de imunitate”
   — astfel încât să puteți obține permisul de conducere
   — pentru câțiva ani ..
   ——————-
   Şi s-ar putea generaliza:
   ‘E doar’ — o statuie, o clădire, un steag, un cântec, un film, o carte, un grup de celule și nu un om nenăscut, un test, o scanare ..

   ‘E doar’ pentru
   — protejarea altora de discursurile de ură
   — pentru indezirabili
   — pentru bărbații heterosexuali albi
   — pentru creștini
   — pentru cei care nu vor sa accepte guvernul mondial ..
   ‘E doar’ …

   Un moment! Nu este doar o mască! Este un mecanism de inginerie socială folosit pentru schimbarea fundamentală a societății prin promovarea fricii. O societate supusă fricii și panicii devine irațională, nerezonabilă și obedientă.

  2. Momentul solidarizării și al acțiunii? Vise. Mergeau românii spălați pe creieri cu masca pe față în aer liber și înainte, cănd nu era obligatoriu. Așa că nu știu ce așteptări mai ai tu … Jocurile sunt făcute. Scapă cine poate. Turma de proști va primi orice i se aruncă, vaccin, buletin biometric, cip, tot. Oamenii nu știu pur și simplu ce-i așteaptă, și nici nu-i interesează, chiar dacă o să le explice cineva ca să-i lămurească. De exemplu biserica ar putea să spună cum stau lucrurile, dar asta nu se va întâmpla.

 3. Dacă ieșeau în stradă nu 200 ci 200.000 înainte ca această infernală lege a carantinei să treacă, astăzi românii ar fi respirat ‘liber’.
  Asta este ‘noua Românie normală’ pe care ne-a promis-o Klaus și la care ne-a (a)dus ‘pas cu pas’ .. de nas. Şi ăsta este doar începutul sfârșitului’ ..

 4. Nu vreau să vă descurajez, dar rămâne tot așa: soluții omenești nu mai sunt. Numai un război sau cataclism mondial ne mai poate scăpa de statul satanic de limbă română. Și numai prin rugăciuni și ajutorul lui
  Dumnezeu.
  Doamne ajută!

  1. ADEVARAT. PAGANII ASTIA DIN ROMANIA, DE ORDINUL MILIOANELOR, BOTNITARII, CUM II DENUMEA CINEVA, AU DISTRUS ROMANIA. CA EI SUNT ACEEA CARE SUSTINUT PARTIDELE TICALOASE (PNL, PSD, UDMR, PMP, USR, PRO ROMANIA, ETC…) DIN 1990 PANA ACUM. IN ROMANIA SUNT ~14 .000.000 DE PAGANI MANICI PERVERSI SI IPOCRITI

  2. Nu este descurajare. Dimpotrivă, mulțumesc Celui de Sus pentru că ni L-a trimis pe Mântuitor. Vă dați seama ce sprijin formidabil avem? Vai de cei care s-au rătăcit.

 5. De ce masca devine obilgatorie in toata tara si in spatiu deschis,am inteles ca in Spania un singur oras a implementat masca pe strada si in Anglia intr un singur oras,de ce la noi trebuie toata tara..Iar trebuie ca Romania sa fie cobai..

  Distantare,oamenii sa nu faca schimb de bacterii si sa se imunizeze,sa poarte masca sa le scada imunitatea,sa stea in carantina si 60-80 de zile sa nu vada lumima soarelui pt scaderea imunitattii,asta se numeste genocid si crima cu premeditare,iar pedeapasa este maxima iar pe lumea cealalata va fi pt vesnicie..

  Ieri am citit ca distantarea va fi obligatorie si pt membrii din aceeasi familie la plaja,terasa nu stiu daca si pe strada..acasa,asa ceva n am auzit in viata mea si nici nu cred ca exista asa ceva in alta tara..
  Incredibil!

  Ieri am trecut de mai multe ori pe langa o statie de metrou,desi la soare erau 40 de grade o politista se invartea pe acolo,inca nu e stare de urgenta,izolare,carantina,daca mai purta si masca la 40 de grade e clar lesina si spuneau ca are virus,zilele astea temperatura la umbra poate depasi 37-38 grade la soare posibil 45.Este incredibil ce se intampla…

  Centrele de paine au inceput sa se inchida deci e clar va veni foametea.
  Au aparut anunturi la mine in cartier cu apartamente de vanzare inchiriere ,puse la balcoane ,deci este clar ce criza este si va veni…

 6. In urmatoarele luni in care ei vor da stare de urgenta,vor pregati termoscanerele (ca toata lumea sa poata cripta monede),bancomatele moderne..probabil si vaccinul plasture,apoi iar 2 luni alerta cu aceste implemntari,alte doua stari de urgenta urmate de alte stari de alerta…..cu alte implementari si tot asa.

  Dumnezeu sa ne ajute sa scapam de tot ceva veni.
  Amin!!!

 7. Drept e Dumnezeu !
  Seriozitatea nu este FACULTATIVA .
  Este un drept ,o necesitate si o OBLIGATIE .
  Cine nu posteste de bunavoie 100%ajunge sa.posteasca de nevoie 100%..Fara exceptie !
  In concluzie ,ursul joaca de NEvoie nu de
  buna voie !

  Pentru seriosi o lucrare bine orinduita nu este niciodata o corvoada.
  Mintuire !

 8. Se scurteaza programul magazinelor alimentare, parca am mai auzit asta si cu malluri le la inceputul stari de urgenta au scurtat programul de la 12_20.00 apoi le au inchis , ce sa intelgem ca magazinele alimentare vor avea programul redus , apoi se vor inchide de tot.
  Am mers pana la chiosc sa iau apa, paine..era inchis nu stiu pt cat timp dar era inchis, veneau si oameni mai in varsta sa ia paine, apa…o sa moara multi de foame multi nu au carduri si nu stiu sa l foloseasca, asta e genocid.
  In alte tari a fost pauza doua trei luni fara cazuri, la noi nici nu s a terminat cica primul val, suntem prea rezistenti pt ei…acum nu vor inchide doar magzinele de haine ci si cele cu hrana zilnica , da n am ce zice chiar le pasa de romani, pt binele nostru inchid tot si pe noi in case…
  Va fi vai si amar pt toti chiar si pt ei

 9. Fratilor, eu nu inteleg de ce va mirati asa si va puneti atatea intrebari. Bineinteles ca romanii vor purta botnita pe figura, poate chiar cu mandrie. De ce? Simplu. Ptr ca de 30 de ani acest popor a fost supus unui proces permanent de indobitocire si spalare pe creier incat a ajuns ca o turma de vite, nicidecum format din oameni care judeca cu propriul creier. Ati observat ca au fost atacate continuu istoria sa, spiritualitatea, cultura, traditiile, obiceiurile, invatamantul si educatia, astfel incat constiinta colectiva civica si morala a intrat aproape in disolutie, fiind inlocuita treptat cu nepasarea, indiferenta, ignoranta, mediocritatea in toate domeniile. La aceasta nu doar clasa politica profund corupta a contribuit ci un rol important l-a avut (si il are si in prezent prin ceea ce face) mass-media obedienta care prin promovarea vulgaritatii, a non-valorilor prezentate asiduu ca modele de succes ce trebuie urmate, a emisiunilor de mahala difuzate in prime-time, a stirilor „toxice”, cu impact negativ, dar repetate obsesiv, zi de zi, i-au facut pe oameni sa nu mai deosebeasca albul de negru, binele de rau. Romanii refuza sa mai gandeasca, s-au invatat sa inghita totul pe nemestecate, sa accepte orice, se comporta ca niste zombi. Si iata unde s-a ajuns in prezent… Romanii lupta cu disperare…ca sa plece in concediu in Grecia, dar de faptul ca le sunt calcate in picioare drepturile si libertatile si lantul li se strange in jurul gatului tot mai mult pe zi ce trece nu-i intereseaza nici cat negru sub unghie…Asta pana intr-o zi cand va fi prea tarziu insa…Urgia care va veni peste acest popor total inert si apatic, format din indivizi care desi se misca pe strada sunt deja morti, va fi teribila.
  Prevazand toate acestea, parintele Iustin Parvu spunea ca solutiile vor fi doar individuale, fiecare va lupta la nivel personal (eventual familial) ptr a se mantui.

 10. Fratilor si surorilor crestini,
  Oare sa fie simpla coincidenta faptul ca luni, cu o zi inainte de votarea acestei hotarari, in Belgia autoritatile au tinut o reuniune de urgenta prin care anuntau o serie de noi masuri destinate sa „previna” al „doilea val” al pandemiei? Fireste ca nu…dar necazurile sunt abia la inceput mai ales ca politicienii nostrii urmeaza docil directivele venite de la Bruxelles. Peste ocean lucrurile merg prost fiindca daca candidatul tehnocrat si democrat Joe Biden va iesi iesi invingator in lupta cu presedintele Trump iata ce doreste sa realizeze asa cum reiese dintr-un discurs rostit de curand in fata generatiilor Millennials si Gen Z’s cu ocazia campaniei pentru alegerile prezidentiale (traduceti cu google)…

  „Amidst a cheering crowd of Millennials and Gen Z’s, Joe Biden was sworn in as America’s president. American voters gave Biden 369 electoral votes to President Trump’s 169. A landslide win for the Democrats.

  The Democrats picked up 5 seats in the US Senate. Former governor of Montana Steve Bullock picked up 53 percent of Montana’s vote to send incumbent Senator Steve Daines packing.

  The Democrats now control the presidency and both houses of Congress so they can pass any laws they want to. They have some surprises for conservative Americans.

  President Biden said he will call upon Congress to replace all cash with the new FedCoin. The FedCoin is the new digital currency that will allow the government to monitor and control the bank accounts and spending of every American.

  President Biden said he will call upon Congress to pass laws to stop the spread of COVID-19. These laws will require all Americans, even school kids who are immune to the virus, to wear masks everywhere they go. It is part of their indoctrination to always obey the government.

  President Biden said these new laws will require all Americans to be vaccinated and microchipped.

  “America will use Bill Gates’ vaccines” Biden said, “because they are designed to work with Microsoft’s new patent – MS WO 2020/06/06/06 A1 – that will let the government monitor, track, and control every microchipped American.”

  „This is good for all Americans,” Biden said. Millennials and Gen Z’s cheered.

  Back in July 2020, Gates announced his plan to microchip everyone in the world. The chip is so small it can be injected with a microneedle. You will never find it to remove it.

  Gates can do this because he does not pay taxes like other people do. American tax rules let rich guys form foundations to avoid taxes so they can keep their money. Your taxes make up the difference.

  President Biden said he will ask Congress to pass laws that forbid Americans to own guns. He said this is necessary to stop people from killing each other.

  There will be a grace period of 30 days to let people voluntarily turn in their guns. Following the grace period, the US military will conduct house-to-house sweeps to check for guns beginning in states that allow open carry. When they find guns, they will immediately vaccinate and chip the owners.

  “This will stop killings in America once and for all,” Biden said.

  Millennials and Gen Z’s cheered.

  President Biden said he will use the FedCoins and microchips to enforce new laws. The government will use FedCoins to control what people buy and where they travel.

  Asked if these laws will apply to non-citizens in America, Biden explained that America has no authority to control non-citizens. He said, „We will tear down Trump’s wall and open our borders. All who want to come to America will be allowed to cross our borders, own guns, and vote in American elections. It would be unfair to do otherwise.”

  Millennials and Gen Z’s cheered.

  President Biden said we now have enough states to have a Constitutional Convention to remove the electoral college and henceforth elect presidents by popular vote.

  Millennials and Gen Z’s cheered.

  President Biden said he will implement his new climate plan immediately. He admitted his climate plan will harm America’s economy and decimate America’s military, but he said, “It is necessary to save the planet.”

  Millennials and Gen Z’s cheered: “Biden, Biden, Biden.”

  President Biden said he will ask Congress to pass laws to require the destruction of all books and websites that object to the government’s position on climate change, COVID-19, and all things the government proclaims.

  “Americans,” he said, “must believe what the government says is true. We must have unity in America. Everyone must think the same. Those who refuse will be brainwashed – by medical injections if necessary – to make them believe everything the government tells them.”

  Like Star Trek’s BORG, you will be assimilated. Resistance is futile.

  Millennials and Gen Z’s cheered.

  President Biden said he will restore America’s economy by cutting America’s military budget by 80 percent. The remaining 20 percent will be used to control Americans.

  Asked about how his program will affect America’s ability to maintain its freedom, President Biden said we no longer need to fight other nations. We will let the United Nations resolve all disputes and let the UN police control America.

  “China is our friend,” Biden said, “and if we need to keep China happy, we will give them California, Oregon, and Washington.”

  Asked about Russia, Biden said, “Maybe they will be happy with Alaska and Florida.”

  Millennials and Gen Z’s cheered. “Biden, Biden, Biden.”

  After, they enslaved all Americans, Republicans were never heard from again.

  Do you want to stop this from happening?
  I mean, do you Republicans REALLY want to stop this from happening?

  If so, then you better get your act together NOW! Because right now, you are getting your asses kicked, and you don’t get it.

  You Republican candidates complain you don’t have enough money to win. You claim your Democrat opponent leads you in the polls.

  You are pathetic. You are looking for an excuse for your coming loss.

  But for a few exceptions, the Republicans running for office are wimps.
  The Democrats are fighters. That is why they are winning the 2020 elections.

  Americans want fighters. Americans want winners. Americans don’t want wimps.

  You Republicans are like sweet, polite football players who talk in high voices and wear pink doilies on their yellow uniforms. You are more concerned about getting your uniforms wet or dirty than you are in winning the war.

  You are like wrestlers who are more concerned with how they look in the mirror than in slamming their opponent on the mat.

  You are as miserable as fighters who quit fighting when they break a fingernail.

  Look, I don’t like acting like a sergeant to a bunch of recruits but somebody has got to do it.

  Republicans have no offense.
  Republicans have only a defense and a miserable one at that. They make only meek counters to the Democrat’s demands. And if the Democrats yell back too loud, well, then the wimpy Republican candidates compromise with the Democrats. How about half climate change or half masks or half vaccinations?

  You would rather compromise than fight. The result of compromise on these matters is whatever Republicans stand for is lost in the wind.

  If you think a good offense is, “We stand for jobs and the economy,” then you are mentally living in another universe.

  You think nice guys will win this election? It won’t happen.

  There has never been an election in America like the 2020 election. Conservatives are already fighting a major civil war against the liberals.

  Meanwhile, we have still fighting little skirmishes that are irrelevant to the war.

  For example, some Montana Republicans are still fighting their battle against the CSKT Indian Water Compact that they lost in April 2015. We have only 3 months to win the presidency and congress or we all die. And they can’t focus on winning the real 2020 war.

  Does Montana Senator Daines realize he must get the Compact approved before the election or Bullock will be our next Senator? Can Senator Daines not count the overwhelming number of Montana voters who want the Compact settled? If he does not settle the Compact before the election, then Montana voters will settle it for him AT the election.

  You want money to support your candidacy? Then first get your ass in the fight to win!
  You are afraid to call the Democrats liars.

  You are afraid to call CIVID-19 a scam.

  You are afraid to call the required COVID masks a political action to control Americans.

  You are afraid to call climate change a fraud.

  You are afraid to acknowledge that the Democrats have used the climate fraud to brainwash the Gen Z voters to vote for Democrats to save the planet. The Democrats made most Gen Z’s walking zombies to vote Democrat.

  Sometimes we must lose a small one to win the big war.
  In 1974, I was in that position in a world championship sailing regatta on Lake Ontario, Canada. Going into the fifth and last race, I was ahead. There were only two boats I needed to beat in the last race to win the regatta.

  In the last race, I rounded the final mark in first place and tacked to starboard because the wind favored the starboard tack. The next two boats followed me, but they were not a threat because they would not win the regatta even if they beat me to the finish line.

  The following two boats, however, would win the regatta if they beat me to the finish line. And they took the port tack. They knew their only chance to win would be a surprising wind shift that would favor the port tack. They took a Hail Mary bet. They were smart sailors. World class sailors. They knew how to win. What did I do?

  I told my crew, my wife Valerie, we are tacking to port. I told her that port tack would let the other two boats win this race. But on port tack we would “cover” the only two boats that would win the regatta if they win this race. By staying ahead of them, whatever wind they get, we get. And in the same wind, we will beat them and win the regatta.

  As I predicted, we took third place in the last race, but we won the regatta. That is how Valerie and I became world champions. That is how Valerie became the first woman crew to win an Olympic caliber, world championship sailboat race.

  The analogy should be clear.
  We did not win because we had the most money. We did not win because we had the most time to practice. We won because we were the toughest, smartest crew in our sailboat class. We sailed our 16-foot, 175-pound, centerboard sailboat in conditions where if you are afraid to pop your spinnaker, you lose. World-class competition is that good.

  I sailed with my feet under the straps that kept me in the boat. Valerie sailed with her feet on the rails as she adjusted her trapeze to hold her just above the water. While on the trapeze, she finetuned our jib and spinnaker to maximize our speed. My job was to finetune our course through changing wind and waves and competing boats while keeping Valerie just above the water.

  When we tacked or jibed, Valerie tacked both spinnaker and jib as she swing across the boat and change to the other trapeze clip, in time to be stretched out on the other trapeze the moment the wind caught our sails from the other direction. That is how we never lost our speed as we tacked or jibed. One misstep on a tack or jibe could be enough to lose the race.

  There is a saying in competitive sailing that the crew that makes the fewest mistakes, wins.

  The same saying applies to politics. The candidate who makes the fewest mistakes while racing at the fastest possible speed, wins.

  Now, I want you Republicans to become national champions.
  It’s time for you to step up to the plate and hit the ball out of the park.

  You are not going to beat the Democrats on money. So, you must beat the Democrats on your message. You have got to be tougher and smarter than they are. You have got to challenge them and what they stand for. You have got to sail on the ragged edge to win.

  America is already in a civil war, thanks to the Democrat commies. The vote in November 2020 will decide who wins this civil war. If we let them win, they will control our lives and the Republican cause will vanish from America maybe forever.

  A lady pepper spayed a couple who were eating a picnic lunch in a park without wearing masks. Passengers on an airline cheered as the airline attendants removed a woman who was not wearing a mask. You can see where this civil war is headed.

  What do Republicans really stand for?
  Do Republicans stand for jobs, guns, and economy? Well, yes, they do. But that message will not win your 2020 election.

  In 2016, I predicted Trump would be our next president in July of 2015. I knew he would win because of the beating of the drums of freedom and the singing of patriots. Today, there are not as many patriots.

  In 2016, Trump expanded the Republican Party to win. But in 2020, conservatives have decreased in number while the number of Democrat-brainwashed Millennials and Gen Z’s has increased by hundreds of thousands.

  Today’s demographics favor the Democrat commies because, in the past 40 years, Republicans slept while the Democrat commies stole America’s youth. Now, Republicans are very close to paying the piper.

  Republicans told me before this election, “Oh, climate is not a big issue in the election.”

  To the contrary, it may be the biggest issue because the Democrats used their climate fraud to brainwash young people to vote Democrat. By scaring America’s youth to death, they assimilated them into the Democrat BORG.

  If you don’t know how to argue against the Democrat’s climate fraud, isn’t it about time you learn? This may be your last chance, ever.

  Your message must be about truth.
  Tell the people the Democrats lied to them about climate, COVID-19, and socialism.

  Tell the people their CO2 does not cause climate change.

  Tell the people that COVID-19 has not even been scientifically described.

  Tell the people that masks do not affect the spread of COVID-19.

  Tell the people that the Dems make school kids wear masks to indoctrinate them.

  I and others are here to back you up on climate. I will debate any climate alarmists anytime, anyplace, and win.

  There are good scientists who will back you up on COVID-19.

  Senator Daines can beat Governor Bullock on climate and COVID-19 alone if he uses these issues forcefully. Money won’t win. Smarts will.

  The phrase, “The Truth will make you free,” has never such an important meaning as it does now.

  You must become the best preachers in history to win this election. You must change minds to change votes.
  The only way to win is to change the brainwashed minds of the voters.

  Scare the shit out of the young voters. That is what the Dems did. That is the only way you will get their attention. They have never heard the truth. Play them the scenario at the beginning of this post.

  The story about the fox and the rabbit.
  As they watched the fox chase the rabbit, the wise man asked his students, “Who will win?” The students said, “Surely, the fox will win because he is faster and has bigger teeth than the rabbit.”

  The wise man said, “No, the rabbit will win because the fox is running for his dinner and the rabbit is running for his life.”

  The Democrat commies are running for their diner. You Republicans are running for your lives. If you make only one mistake, if you waste only one moment fighting each other, and if you don’t run fast enough, the fox will eat you alive in November. „

 11. PENTRU TOTI ! = La Manastirea Petru Voda – Paltin s-a primit un fragment din Sfintele Moaste ale Sfantului Nikifor cel Lepros . ( Manastirea Paltin – Petru Voda – Home l Facebook -25 iul 2020 ).

 12. Acesti „profeti ” mincinosi guvernul cu acolitii lui , parlamentul cu securistii lui , Vela Militeanul si Arafat arabul se inchina ZEULUI COVID (BAAL) iar ca rege si regina au pe Iohanis (Ahab) si pe Carmen(Izabela ).Stiti cum aceeia din V.T si-au primit pedeapsa in timpul Sfantului Ilie pentru ca si-au izolat poporul , l-au supus ,l-au injosit , l-au terorizat , l-au batjocorit si i-a inlocuit credinta din Dumnezeul cel Adevarat cu credinta in diavolul baal . Asa si acestia isi vor primi si ei pedeapsa de la poporul care nu-si pleaca genunchii inaintea acestor inselaciuni .Si acestia proorociti mai sus tot asa au facut, au izolat poporul de la cea mai mare sarbatoare a INVIERII MANTAITORULUI DE PASTI, l-au supus sa nu iasa din casa intre orele 22-6 ,l-au injosit cu masca pe fata sa nu vorbeasca, l-au terorizat departand copii de parinti si cu distanta sociala intre oameni , l-au batjocorit cu amenzile cosmice supradimensionate si cu declaratiile pe propria raspundere, iar rezolvarea pentru ei nu este Dumnezeu Cel ce pe toate le plineste si pe toate le vindeca ci vaccinarea obligatorie avand si cipul in protocol. Popor roman viteaz si credincios e vremea sa te trezesti si sa-ti arati adevarata valoare .

  1. Le urez mai marilor zilei care ne-au pus călușul în gură să aibă soarta prizonierului din romanul lui Alexandru Dumas „Omul cu masca de fier”.

 13. Haideți să terminam cu lamentările, „mirarea” și „speranțele” deșarte! Ceea ce trebuie, repet, trebuie să se împlinească, se va împlini! Grâul este copt pentru seceriș! Când citeam acum câțiva ani aceasta profeție în care spunea”toti vor purta măști de piatra „ma gândeam la câteva zeci de ani. Acum… Sa trecem la o soluție practica și sa ne cumpărăm o casa la tara, mai la o margine, eventual sau mai bine spus, obligatoriu, și lângă o pădure, deoarece, dacă vom fi găsiți vrednici de Dumnezeu, va trebui să fugim și de antihrist!

  1. Exact. Dar tot raul spre bine:
   Se mai reduce destrabalarea in cluburi, betiile, si poate cu mintea limpede se mai trezesc unii si vad pericolul…POATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.