X

SUA: Rușii au arme în spațiu pentru distrugerea sateliților

Satellite Database | Union of Concerned Scientists

Statele Unite au acuzat joi Rusia că a testat o armă ce ar putea fi folosită pentru a distruge sateliţi în spaţiu, exprimându-şi îngrijorarea faţă de o ameninţare „reală, serioasă şi în creştere”, transmite AFP.

Comandamentul spaţial american scrie, într-un comunicat, că „are dovezi” că Moscova „a efectuat din spaţiu un test ne-distructiv al unei arme anti-satelit” pe 15 iulie.

„Testul de săptămâna trecută este încă un exemplu potrivit căruia ameninţările împotriva instalaţiilor spaţiale ale SUA şi ale aliaţilor săi sunt reale, serioase şi în creştere”, se arată în comunicatul comandamentului spaţial.

„Acest lucru este inacceptabil”, a scris pe Twitter negociatorul american pentru dezarmare Marshall Billingslea, care a adăugat că este vorba de o „problemă serioasă” care va fi discutată săptămâna viitoare la Viena în timpul negocierilor referitoare la înlocuirea tratatului bilateral New Start privind limitarea numărului de focoase nucleare.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Externe
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

8 comentarii

 1. Rusia ramane o tara depasita economic, militar si cu o strategie de viitor care o indreapta spre negura. Poporul rus este ori dezinteresat ori consolat cu aceasta idee. Oricum, indiferent ce va fi, Romania, Polonia si posibil si alte state din fostul spatiu sovietic nu vor mai repeta trecutul-

   1. Citind acest site, observ o incercare de a asimila ortodoxismul cu Rusia, insa lumea crestin-ortodoxa este compusa din Romania+Moldova, Grecia cu atatea schituri ortodoxe, Serbia, Bulgaria, Ucraina etc. fiecare la fel de importanta. Rusia este doar o alta tara ortodoxa din lista mai sus mentionata, nimic mai mult.

 2. „SUA: Rușii au arme în spațiu pentru distrugerea sateliților”

  Propaganda ieftina. Americanii lucreaza la razboiul stelelor de 40 de ani…
  Imperiul americano-atlantist (FIARA APOCALIPTICA, TAINA FARADELEGII) detine peste 75% din resursele planetei. Inclusiv cele intelectuale.
  Rusii sub 2%.

  Mila lui Dumnezeu mai intarzie deznodamantul final…

  1. off topic: Conflict ruso-turc in Nagorno-Karabah (Armenia) prin intermediari: armeni-azeri. In plus politica externa a lui Erdogan, de la statele ex-sovietice, trecand prin Balcani, Siria, Libia, inclusiv din perspectiva intereselor antagonice ruso-turce.

   Sultanul’ Erdogan. Turcia și implicațiile ei la nivelul NATO. Andrei Vlăsceanu, „Pe Plan Extern”
   https://www.youtube.com/watch?v=v6dt-nEwbsM

   a de vedea min 53.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.