X

Ministrul Covid-19 amenință cu o nouă stare de urgență!

Nelu Tataru

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat joi seara, la Antena 3, întrebat dacă România va intra iar în stare de urgență, că „dacă unii vor vrea cu tot dinadinsul” atunci se va întâmpla acest lucru.

„Deocamdata nu cred ca ajungem la stare de urgenta dar daca unii din noi vor vrea cu tot dinadinsul, vom ajunge. Unii trebuie sa tratam, unii tredbuie sa testam, unii trebuie sa carantinam si multi trebuie sa respecte regulile. Nerespectand regulile, asta va face ca tot ce facem noi medical sa fie in zadar, un pacient externat sa fie inlocuit de alti doi pacienti si sa supraaglomereze sistemul medical”, a declarat Nelu Tătaru.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
anti-România
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

18 comentarii

  1. Ei și cu tot neamul lor, în special mă-sa care trebuie să-ți închipui ce fel de om era!
   Numai când te uiți la securistul ăsta și-ți vine să-i iei fălcile în pumni și să-l iei de ciuful ăla sârmos și să-l dai cu capul de pupitru de unde tot amenință!

   Iar când l-auzi pe Wuhanis, cu ”dragi români”, ne face dragii lui de parcă i-am dat noi voie…mă uitam pe filmările vechi când s-a votat Legea asta inchizitorială și nu știu de unde au scos atâta nr.de voturi că sala era aproape goală!
   De unde votau putorile?

 1. Lăsați-ne o Data, sleahta hamesita după tunuri financiare. La pușcărie meritați sa ajungeți, sa nu mai vedeți lumina zilei, asa cum ne-ați băgat pe noi pentru un an sau cine știe pentru cât.
  Doamne, oare cata rabdare mai are poporul roman cu voi?
  Ce părere aveți? Oare facem bine sa nu mergem la vot?

  1. Are, Ines!
   Eu deja mă simt DETAȘATĂ total de majoritatea re-educată!
   NU mă mai simt bine printre români, mi-e rușine de rușinea care ar trebui să le fie!
   Mi-e foarte clar că, dacă NU intervine Dumnezeu cu UN RĂZBOI sau UN CUTREMUR, românii NU se mișcă din loc!

   P.S. Vorbești de vot? Numai retarzii vor mai vota cu ăștia, NU vă e clar?

 2. Numai amenintari. Se adevereste ce mi-a spus o colega, citez:
  ” daca vor fi multi care se opun masurilor de oprimare, se va elibera o noua tulpina de covid cu mortalitate de 30%, ca oamenii sa se sperie si sa accepte ingradirea libertatilor si mai mult sa se intoarca impotriva celor care nu se supun, pe motiv ca din cauza celor care se opun situatia se prelungeste „

   1. Și le REUȘEȘTE !
    Așa se vede CALITATEA românilor, din ce-s făcuți, din ce neam se trag: din neamul lui Cain sau al lui Abel…
    Iar pentru timpurile noastre se vede cât de mult și-au impropriat comunismul înaintașii celor de azi, în momentul în care și-au conceput urmașii, i-au născut, i-au crescut….
    Iar cei 30 de ani de libertate, n-a reușit să decanteze ce-a fost rău de ce e bun în fiecare, dimpotrivă! Așa cum refulează un canal, așa a ieșit/iese mizeria morală din români.
    Românii sunt degenerați! Sunt irecuperabili pentru că NU vor să vadă și nici s-audă sau să înțeleagă, ca să se schimbe….merg pe tipare dinainte știute, în ciuda evidențelor!

 3. https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=OYQUzoxpWyA&feature=emb_logo
  Pr. Tudor Ciocan Despre „religia covid”

  Deci ce spune presedintele Ghanei,despre planul Rockefeller e adevarat,urmeaza faza 2 cu mortalitate crescuta(cresterea mortilor din pix) in august -septembrie,apoi carantinare faza 2 octombrie-noiembrie 6 luni apoi ca sprijin pt cei ce inca nu cred faza 3 cu letalitate peste30% si implemenatrea patentului microsoft WO 2020 060606..

  Poate fi pasaportul pt sanatate,marca?
  Un cod,infinite posibilitati,spune pasaportul pt sanatate din UK : job ID,detalii contacte,identitate nationala,pasaport,tichete pt calatorie ,tichete pt evenimente,,detalii medicale,inregistrari stomatologice,portofel pt criptomonede,detalii pt educatie,,metode de plata,scheme de loialitate.
  Intr un viitor f aproppiat nimeni n va mai putea face nimic fara un pasaport digital medical,o aplicatie pe telefon care se poate scana chair si de la 100 de m…

 4. Haideți să vă spun cum scăpăm de ăștia, până când se sesizează Avocatul Poporului, apoi CCR, efectele mizeriilor de alertă și/sau de urgență făcându-și efectele!
  NU MAI PLĂTIȚI ASIGURĂRI DE SĂNĂTATE SUPORTATE ORICUM DE CĂTRE ANGAJAT, NU DE ANGAJATOR CUM ERA ODATĂ!
  VOI FACE O CERERE CU PROXIMA OCAZIE PENTRU A NU MI SE MAI OPRI DIN SALARIU ASIGURAREA DE SĂNĂTATE PENTRU A MĂ ȚINE CRIMINALII ĂȘTIA FORȚAT ÎN SPITALE-COVID!

  P.S. Ce-au făcut țiganii ăia din nu știu ce comună? Au fost primii eliberați pentru că ei nu-și asigură sănătatea ca românii!
  În felul ăsta, n-o să-și mai permită să te țină cu forța pentru a le intra în buzunare facturi de juma de miliard (cum era Spitalul Câmpina).
  Am nevoie, mă duc la policlinica cu plată.

  1. Ieri am fost la CNAS din zona Pod Baneasa pentru a-mi reinnoi adeverinta de sanate. Se intra acum prin usa din spate, caci se face trierea cu termoscanare si nu da bine ca oamenii ce trec prin fata sediului CNAS sa vada cum ii tine Statul Roman prin Institutia numita CNSAS la coada pe contribuabili, adica cum isi bate joc de romani. Eu mi-am luat temperatura cu termometrul digital pr care l-am cumparat de la Farmacie si le-am aratat celor de la firma de securitate afisajul de pe termometru. Nici n-au vrut sa se uite justificandu-se prin faptul ca dispozitiile directorului general al CNSAS erau ca persoanele ce vor sa intre in sediul CNSAS pentru a-si rezolva problemele trebuie sa se supuna termoscanarii. Cu toate ca peste tot am gasit intelegere, caci le dau temperatura de pe termometrul meu, ieri la sediul CNSAS n-am gasit intelegere, caci, intradevar, pe instructiunile afisate era specificat faptul ca trebuie sa ne supunem termoscanarii. Eu cred ca directorul general a semnat aceste instructiuni in ideea ca se va folosi o tehnica ce nu presupune contactul dintre contribuabil si agentul de la securitate care se ocupa cu luarea temperaurii si nicidecum ca sunt obligat sa ma supun termoscanarii. Am plecat mahnit catre casa cu gandul sa pot face reclamatie pe care sa le-o trimit online, caci nu m-au lasat sa intru sa depun declaratie la Registratura decat daca ma termoscanez. Am trimis reclamatia online si m-am gandit ca daca nu se rezolva nimic sa fac cerere de retragere din circuiutul fondului de asigurari de sanatate asa cum si Magda a mentionat aici. Daca tot nu beneficiez in conditii omenesti de serviciile de asistenta medicala, atunci n-are rost sa le mai platesc. Daca tot isi bat joc de noi si daca avem si exemplul cu tiganii, poate ca nu se mai justifica sa le platim pe degeaba asigurarile de sanatate. Daca avem cumva nevoie de doctori vom merge la clinicile private. Oricum la spitalele de stat nu mai avem încredere.

   1. Este consecința anilor în care am tăcut TOȚI…am mormăit în barbă zicând că trece…iar ACUM, prin legile-astea ne tratează ca pe gândaci…buni de strivit sub talpă!
    Fiecare ieșire afară, la cumpărături, dar mai ales la fascistele-alea de farmaciste te enervează maxim…i-am zis uneia: ”după ce mint ăia cu televizorul, tu de ce minți oamenii? Nu ți-e rușine? Pentru ce ai făcut facultate, să te prostituezi pe bani?
    Câtă cotă parte ai la mizeriile pe care le vinzi și care NU protejează decât de bacterii și de praf în proporție de 95%?!”

    Avea botniță neagră, ca ăia de la Antifa.

    1. Acum facultatea a devenit scoala generala.Stati sa ii vedeti peste cativa ani pe aia care termina medicina la on-line.Vor fugi si virusii cu care ne sperie acum de ei.Cat priveste prostitutia ,sunt pline centurile occidentului de „absolventele noastre”.S-ar putea ca pe unele dintre cele care s-au intors sa le gasim prin reteaua sanitara drept agente covidiste.Ca la romanii cu doi neuroni functioneaza.

 5. Ați observat ceva?
  Toate comentariile online de pe la reviste și ziare, în afară de Cotidianul, ori nu poți comenta, ori NU mai există rubrică de comentarii….”prietenii” SECU, știu de ce!
  Covid de dimineața până seara, amenințării de la demenții nației, apucături apocaliptice…toți Arahații, Lucoviții și Tătarii + Wuhaniștii ca să nu cumva să-și mai cumpere frigidere ce trebuiesc umplute și să realizeze că sunt într-o ciocolată, până peste cap!

 6. @Baltag Lica, și eu am adeverință, dar, nu am mai înnoit-o de nu știu când… Pentru ce sa ma duc la spital?! Ca sa ma omoare ăștia?! Dacă vrei neapărat adeverință, o poți obține și prin fax, fără să te mai duci la ei…

 7. Masca ucide oameni, 6 picioare e protocol militar, Bill Gates acuzat de pedofilie

  -Tu nu poți obliga pe cineva să poarte mască, știind că această mască omoară oameni!
  Este literalmente uciderea oamenilor și a mea, oamenii, noi oamenii ne trezim și știm ce este arestarea cetățenilor pentru că arestarea cetățenilor deja se întâmplă, bine, și fiecare dintre voi CARE SE SUPUNE LEGILOR DIAVOLULUI va fi arestat.
  Și tu, DOCTORE…vei fi arestat PENTRU CRIMIE ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII.
  Fiecare dintre voi are un zâmbet în spatele acestei mici măști, DAR FIECARE DINTRE VOI VA FI PEDEPSIT DE DUMNEZEU.
  NU puteți, NU puteți scăpa de Dumnezeu!
  NU puteți scăpa de Dumnezeu!
  O să vă spun din nou: NU puteți scăpa de Dumnezeu, nici măcar cu mască sau cu distanțarea de 6 picioare (1,8 metri)!
  Bine, ȘASE PICIOARE, cum am spus înainte, ESTE PROTOCOL MILITAR.
  VOI ÎNCERCAȚI SĂ-I FACEȚI PE OAMENI, SĂ-I DISCIPLINAȚI ASTFEL ÎNCÂT ATUNCI CÂND CAMERELE VIDEO CU TRANSMISIE 5G SE ACTIVEAZĂ, ATUNCI CE?
  O să, O SĂ SCANEZE TOATĂ LUMEA, TREBUIE SĂ FACEM SCANĂRI, TREBUIE SĂ NE MĂSOARE TEMPERATURA, TREBUIE SĂ MEARGĂ COPIII LA ȘCOALĂ CU MĂȘTI, SUNTEȚI DUȘI CU CAPUL?
  SUNTEȚI NEBUNI!
  CRED CĂ TOȚI AR TREBUI SĂ FIȚI ÎNTR-UN CABINET DE PSIHIATRIE CHIAR ACUM, LA NAIBA!
  Pentru că niciunul dintre voi, niciunul dintre voi NU știe despre ce naiba vorbiți cu toții!
  Acest lucru este nebunesc și atunci vreți să deschideți această întâlnire, cu o rugăciune către Dumnezeu?
  SĂ VĂ RUGAȚI LA DIAVOL!
  PENTRU CĂ DUMNEZEU NU ASCULTĂ ACEA RUGĂCIUNE, PENTRU CĂ TOȚI DINTRE VOI PRACTICAȚI LEGILE DIAVOLULUI.
  Ce s-a întâmplat cu Bill Gates, DE CE nu este în închisoare?
  DE CE nu este Hillary Clinton în închisoare?
  DE CE TOȚI ACEȘTI PEDOFILI CARE VĂ SOLICITĂ PE VOI TOȚI SĂ LE ASCULTAȚI REGULILE, DE CE NU SUNT ÎN ÎNCHISOARE?
  DA, PENTRU CĂ FACEȚI PARTE ȘI SUNTEȚI O PARTE A STATULUI PROFUND, IAR STATUL PROFUND ESTE ÎN CĂDERE, iar dacă vreunul dintre voi este în Statul Adânc, va pica odată cu el!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.