X

UE permite producția de vaccinuri care conțin organisme modificate genetic, în premieră, pentru a lupta împotriva Covid-19

Consiliul UE a adoptat proiectul, iar propunerea a fost făcută de Comisia Europeană pentru a contribui la dezvoltarea de vaccinuri cu ajutorul microorganismelor modificate genetic, în condițiile în care legislația europeană în vigoare prevede mai multe avize ce ar întârzia dezvoltarea unui astfel de vaccin.

Derogarea prevede că majoritatea operațiunilor legate de desfășurarea studiilor clinice nu vor necesita o evaluare sau consimțământ prealabil al riscului pentru mediu. Măsura va expira în momentul în care Organizația Mondială a Sănătății va declara oficial că pandemia de Covid-19 s-a încheiat.

„Este necesar urgent un vaccin împotriva COVID-19. Acest regulament va asigura că studiile clinice în UE pot începe fără întârziere și că nu se pierde un timp prețios. Actul adoptat astăzi arată că UE este pregătită să preia conducerea efortului global de a asigura dezvoltarea unui vaccin sigur și eficient”, a declarat ministrul federal al Sănătății din Germania.

Sursa: Consiliul European

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
plandemia covid-19Vaccin
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.
pixel