X

Birchall dorește confiscarea de către stat a copiilor și bătrânilor celor „bolnavi” cu covid

Deputatul Ana Birchall, fost ministru al Justiției, dorește confiscarea de catre stat a copiilor si batranilor celor „bolnavi” cu covid si in izolare conform unui amendament depus la proiectul de lege pentru izolare și carantinare.

Astă seară, de la ora 20.00, voi participa online la ședința de plen a Camerei Deputaților, în care se va dezbate Proiectul de Lege privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătăţii publice în situaţii de risc epidemiologic şi biologic (PL-x 418/2020). In comisia juridica au fost admise și amendamente inclusiv un amendament propus de mine care ocroteste minorul sau persoanele aflate in ingrijire, inlaturand astfel si riscul ca si aceasta lege sa fie declarata iar neconstitutionala in baza Deciziei CCR nr. 458/2020A. Sper ca această lege să intre în vigoare cât mai repede pentru ca toți cetățenii să fie cât mai bine protejați de acest virus devastator. Raportul comisiei poate fi gasit aici:
http://www.cdep.ro/comisii/juridica/pdf/2020/rp418.pdf, scrie Birchall pe facebook.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
"Protecția copilului"
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

19 comentarii

 1. Pai barbat-su e pritenul celui mai mare pedofil din istorie, sinucisul Epstein…. Si ea a aparat cu pretul vietii traficantii de carne vie cat a fost ministra, vezi cazul Caracal……..a pus-o barbat-su ca e rost de prospaturi

 2. Daca doar acest text este cuiul lui Pepelea …cred ca-i absolut normal ceea ce solicita madamme Birchal . Spune f. clar ca-i vorba despre ajutorarea alora care au nevoie ce-i atat d e grav ? Macar daca „statul ” , si-ar face datoria fatza de toti cetatenii sai si nu doar fatza de cei bolnavi si-al alora aflati in ingrijirea celor ce s-au imbolnavit !

  1. Frățioare, nu-i deloc grav dacă părinții își vor pierde copiii și bătrânii familiile. Și e foarte normal ca toată țara să se transforme într-o pușcărie, și eventual într-un spital de nebuni dacă populația va mai fi terorizată în continuare cu virusul. Te felicit pentru capacitatea ta uimitoare de a înțelege cum stau lucrurile. Și apropo de virusul corona, dacă există cu adevărat, dă aici niște link-uri cu studii științifice făcute asupra lui, cu izolarea și studierea lui detaliată, ca să ne lămurim.

   1. amendament Daca n-ai trait NICIODATA intr-o tara-puscarie …mai bine taci ca-i mai bine ! Pai bine omule dar , unde ai vazut dumneata ca-i vorba sa le fie preluati cu japca copii alora de-s bolnavi ? Este vorba doar ca , STATUL { statul asta condus de catre niste tembeli nemernici } sa-i ia in ingrijire pe copii alora de stau in spital PE PERIOADA CAT DUREAZA BOALA , EVENTUAL SI-N CONVALESCENTA NIMIC IN PLUS . Toata chestia a pornit de la imbecilul ala de-a trecut in proiectul legii acel punct { si altele dac-ai avut rabdarea de-a citii aceasta lege atat d e stufoasa } unde era vorba despre confiscarea unor bunuri ale bolnavului iar STATUL { cel ce confisca de fapt } , sa le distruga FARA A DA SOCOTEALA CUIVA PENTRU ASTA ! Faptul ca NIMENI dintre cei apropiati dumitale sau dumneata personal n-ai contactat INCA acest nenorocit virus …asta nu inseamna ca nu exista .Iti reamintesc cu respect faptul ca , in urma cu doar vreo treizeci de ani , au existat oameni care spuneau despre Dumnezeu ca , NU EXISTA si…chiar nu este vorba doar despre Nici O Lae Ceausescu . Aveau nume cu sonoritati nordice si titluri academice sa umple lumea cu ele si greutatea lor . Vrei sa fi ironic…fa-o singur sau pe seama altcuiva : pentru mine acest site este foarte important , mult prea important pentru a-mi permite sa-l parasesc doar din pricina parerilor cuiva !

    1. @man, nu înțelegi, dar poate e mai bine pentru tine. Compari un virus cu Dumnezeu? Nu ți-e frică de Dumnezeu? Te-am întrebat cum dovedești că acest virus există din punct de vedere științific, sau există doar pentru că ai aflat de la televizor? Nu e nici o ironie. Pentru că în baza existenței acestui virus se întâmplă tot ceea ce vezi. De aceea dovedirea științifică a existenței virusului e esențială. Rata de mortalitate în urma acestui virus a fost extrem de mică peste tot în lume, cu toate testele PCR făcute și care nu au fost gândite de inventatorul lui dr. Karry Mullis pentru așa ceva. În România nici măcar nu a fost declarată vreo epidemie conform Ministerului Sănătății, și cu toate astea trăim într-o stare de urgență și de alertă continue. Au exista molime groaznice pe pământ, dar nu a intrat niciodată în carantină toată planeta, carantină are a dus la ruinarea economică a țărilor. Câte victime a produs criza economică, te-ai gândit. Sau asta nu contează? Dar atâția bolnavi de multe boli grave, cronice, care au murit în perioada asta pentru că nu au primit îngrijirile necesare din cauza faptului că virusul a fost singura prioritate medicală, și spitalele suport virus erau mai mult goale. Nu toată lumea poate fi de acord cu toată lumea, așa că dacă acest site este într-adevăr important pentru tine îi vei accesa în continuare.

     1. amendament 1] Nu-mi este frica de Dumnezeu , nici n-ar avea pentru ce ! Dumnezeu este IUBIRE , LUMINA , VIATA si chiar nu cred c-ar putea avea ceva cu mine …caci , nici LUMINA nici IUBIREA , n-au omorat pe nimeni vreodata .2] Cred in existenta acestui nenorocit d e virus cum cred si-n ciuma bubonica din secolele trecute desii…n-am trait atunci . 3] Am considerat intotdeauna ca , virusii , in special cei ” creeati ” d e catre oameni nu-s altceva decat ARME FOLOSITE D E CATRE OAMENI IMPOTRIVA ALTOR OAMENI . ARME MURDARE ESTE ADEVARAT DAR TOT ARME . Iti reamintesc cum in evul mediu erau catapultate cadavrele alora ucisi sau infectati cu fel d e fel d e boli asupra inamicilor . Acest Covid 19 ESTE O ARMA BIOLOGICA . Toti oamenii suntem victime ale confruntarii pentru suprematia mondiala in toate domeniile . Stiu ca , urmare a raspandirii aproape fulgeratoare { dar nu inexplicabila } a a cestui virus LUMEA este in criza economica si STIU deoarece , am in familie apropiati si foarte apropiati care sufera d e pe urma distrugerii economiei mondiale sau economiilor nationale .4 ] Din pacate sau din fericire…nu prea stau { banuiesc c-ai mai auzit aceasta…propozitie } la televizor sa ma informez caci , doar un nebun poate sa-si ia plase dintr-astea iar eu…poate ca-s batran dar nebun nu-s si VAD ca ROMANIA , a fost singura tara din lume care-a bagat la un loc simptomaticii cu asimtomaticii si aia cu ocluzie intestinala la un loc cu…astia doi . Chestia asta facandu-s e la sfaturile unor…medici sau dimpotriva in pofida acestor sfaturi .5] ESTE INTRADEVAR IMPORTANT DECI , AL VOI ACCESA IN CONTINUARE , CU CONDITIA DE-A NU MA MAI BANUII CAREVA CA-S …INFILTRAT ! Daca-mi zice careva ca-s doar prost… nu ma supar caci , ” nimeni nu-i perfect ” cum spunea cineva mai nu stiu cand . Oare c e ne-am face dac-am fi nevoiti s a traim intr-o lume perfecta ? Nu cumva am alerga in cautarea unui „sharpe ” care sa ne ” ofere ” un fruct interzis ?

  2. Mai fiul ploii nu ai vrea tu ca sa te infieze tantea asta pe care tu o aperi cu atata aplomb sau poate te ia si pe tine sa fii un bun donator de organe daca le ai sanatoase, ca la minte nu esti . Pentru ce sa iei copiii sau batraniii din casele lor , daca nu exista nici un virus sau doresc sa-i imbolnavesca , unde sa-i duca ca statul nu mai are nici un camin de copii si nici de batrani sa nu se confunde cu caminele pt copii si de batrani ale bisericii .Sau poate aceasta traseista parlamentara si ceilalti din clasa politica vor sa aiba grija de batrani sau copii de care si-au batut joc luindu-le din pensii si ne majorandu-le alocatiile . Sa le fie rusine

   1. INGERUL Tu esti sigur ” inger ” caci , altminteri poate c-ai fi citit mai atent ceea ce-am exprimat eu . De regula ” mesagerii ” nu citesc ei vestile , mesajele pe care trebuie sa le livreze asa incat…da-mi voie sa-ti spun ca esti doar un ucenic sau daca-ti place mai mult : un mesager incepator . Da , sigur ca da , mi-asi dori sa ma ” infieze tantea ” { ai vazut ce bine s e tine la anii ei si mai ales la cat a uzat…” aia ” ? } insa nu-i posibil , din pacate asi adauga eu cu tristete . ” Pentru ce sa iei copiii sau batraniii din casele lor , daca nu exista nici un virus … ” Am zis eu asa ceva sau ai citit asa ceva in acea lege { daca ai citit-o macar } cretinule ? Si cand ma gandesc ca eu eram catalogat drept …infiltrat !

    1. Mai puiule ca man nu esti nici in pantaloni, sa ma ierti ca te-am jignit poate ai vrut sa spui crestinule ortodox pentru ca asta sant , din amendament se intelege ce vor sa faca pentru ca l-am citit , iar referitor la infiltrat poate ca esti nu stiu si nici nu te acuz , ar trebui sa nu mai comentezi ce spun ceilallti, scrieti parerile tale si lasa-i pe ceilalti cu gandurile lor ,cu parerile lor sintem liberi si in gandire si in exprimare si in miscare si nu este necesar ca tu sa incerci sa-mi schimbi parerea mea sau a celorlati simpatici , amabili si respectosi prieteni ai site-ului

     1. INGERUL 1] CRESTIN ORTODOX….DUMNEATA ?!! 2] Pai chiar parerile mele le scriu iar daca cineva isi schimba parerile din pricina comentariilor mele { zic eu ca-s comentarii cel putin d e bun simt }, asta insemneaza din doua una : fie respectivul nu este prea convins d e parerile sale , fie…comentariile mele sant , asa cum am spus deja , de bun simt . Oricum , dintre ceilalti ” simpatici , amabili si respectosi prieteni ai site-ului ” dumneata esti o exceptie si dovedesti ca , nu toti sant la fel de respectosi cel putin . P.S. Ai cumva habar ce-semneaza calitatea de crestin ortodox ? Iti dai seama ca insasi aka folosit este o incumetare in conditiile in care-ti permiti sa mi te adresezi asa cum o faci ?

 3. @man, înșelarea poate veni și din lipsa fricii de Dumnezeu care e din mândrie.

  Frica de Dumnezeu este începutul înţelepciunii; cei fără minte dispreţuiesc înţelepciunea şi stăpânirea de sine. Pildele lui Solomon 1,7

  De mici sa aveti în sufletul vostru teama de Dumnezeu, caci ea le pazeste pe toate mai bine decât un tata. Teama de Dumnezeu este un zid nedarâmat. Când paznicul este înauntru, nu ne mai trebuie nici unul din „artificiile” lumii de afara. Daca nu-l avem în noi, adica, daca nu ne temem de Dumnezeu, toate cele de afara ne duc la pierzare. Acest paznic, frica de Dumnezeu, ne este si bogatie, si slava si lauda. El le face pe toate sa straluceasca pline de lumina si nu numai pe pamânt, ci si în ceruri. Sfântul Ioan Gură de Aur (Omilia a VI-a la Epistola I catre Tesaloniceni)

  1. amendament Aduci bucurie sufletului meu deschizand aceste subiecte { frica de Dumnezeu si mandria } , azi in ZIUA DOMNULUI . 1] Acel proverb pe care-l reproduci are un sens dar nu-i acela de-a inocula frica fatza de CEL PREA INALT . Solomon vrea d e fapt sa le transmita oamenilor parerea ca , INAINTE de-a face un act reprobabil , n-ar fi rau sa s e gandeasca si la posibilele , inerentele urmari . PLATA PACATULUI ESTE MOARTEA iar gandul la aceasta plata ar fi suficient ca cei ce-si planuiesc sa savarseasca incalcari ale legii sa se abtina cel putin , INAINTE de-a ajunge sa plateasca .Asta inseamna INTELEPCIUNE . 2] ” Teama de Dumnezeu este un zid nedarâmat. ” Teama de Dumnezeu ? De ce ? Aia doi , primii oameni – Adam si Eva – le era teama de Dumnezeu cumva sau de…urmarile neascultarii lor ? Daca le-ar fi fost teama de Dumnezeu n-ar fi stat la taclale cu „sharpele ” si nu i-ar fi ascultat indemnurile asa insa , s-a vazut clar ca nu le era teama de Dumnezeu caci daca le-ar fi fost , fugeau mancand Edenul ! Nu teama de Dumnezeu este un zid nedaramat ci CREDINTA IN EL caci : ” ATAT D E MULT A IUBIT DUMNEZEU LUMEA INCAT A DAT PE SINGURUL SAU FIU PENTRU CA ORICINE CREDE IN EL S A NU PIARA CI SA AIVA VIATA VESNICA ” . Nimic dintre cele ” de-afara nu ne pot duce la pierzanie ” caci acestea { diferit d e faptul ca-s ingaduite de catre insusi Dumnezeu } nu-s altceva decat incercari la care santem supusi pentru a ne merita locul alaturi de Domnul . 3] Nu-i rau ca amintesti de Sfantul Ioan Gura de Aur insa , ai mare grije cu citatele caci daca ele aduc intelepciune , in aceeasi masura aduc si cadere in pacat pentru…dumneata , cel care citezi deoarece intelegerea gresita a unui text si transmiterea ca atare a ceea ce-ai inteles catre altii , constituie un pacat { ” oricine va schimba ceea ce trebuie inteles sau o virgula macar din cele scrise , va fi proclet si treclet in veci ” – Scrierile Sfintilor Parinti } si-n plus , iti reamintesc spusele Domnului : ” CITITZI DAR…INTELEGETI CE CITITZI ? ” Respect !

 4. Dragii mei , parerea mea este ca pentru a cunoaste adevarul trebuie sa fim mai bine informati . Daca am citi un pic din ,, zicerile ” Sfintilor parinti despre ,, vremurile din urma ” ne -am da seama ce reprezinta toate aceste scenarii. Virusul este dar nu e ceea ce se doreste de fapt sa fie. Trebuie mai multa informatie din mai multe domenii, de la persoane cu pareri diferite …
  Bunul Dumnezeu sa ne lumineze minntea pentru a putea discerne ce este bine si ce este rau. Numai cu ajutorul Lui Dumnzeu!!!

 5. @man
  Exista o foarte mare distanta intre litera si spiritul legii. Deci nu tu hotarasti ca esti bolnav si trimiti copilul la mama. Vine autoritatea competenta si spune ca mama e batrana, sau nu are o garsoniera suficient de mare, sau e bolnava de diabet si face crize asa ca legea zice ca nu poate avea grija de copil. Asa ca mai bine sta cu un asistent maternal pe care nu il cunoaste sau impreuna cu alti copii care se afla in grija statului ( apropo apar uneori stiri cu copii abuzati de persoanele care ar trebui sa aiba grija de ei sau care fug din centrele de plasament si practica prostitutia codositi de copii mai mari sau de aceeasi ingrijitori, sau despre persoane din camine abuzate de ingrijitori si alte minuni). O vorba desteapta spune fereste-ma Doamne de prieteni ca de dusmani ma pazesc singur. Ar trebui sa ne rugam sa ne apere Dumnezeu de binele pe care conducatorii nostri il vor pentru noi si daca suntem oameni rai sa ne rugam sa il trimita inapoi la ei.

  1. mariminita 1] ” O vorba desteapta spune fereste-ma Doamne de prieteni ca de dusmani ma pazesc singur. ” Daca aceasta „vorba ” era cu adevarat ” desteapta ” ar fi adaugat si : CU CONDITIA SA CUNOSC CINE-MI SANT DUSMANII ! Acesti dusmani nu-s altceva decat…oameni in care avem incredere , oameni pe care-i credem in stare , sa moara daca-i necesar pentru noi si avutul nostru dar suntem mult prea orbiti de increderea in ei { BLESTEMAT S A FIE CEL CE S E INCREDE IN OM- Apostolul Pavel } si-n artificiile verbale pe care le folosesc . 2] ” Ar trebui sa ne rugam sa ne apere Dumnezeu de binele pe care conducatorii nostri il vor pentru noi…” Uiti un lucru : acesti conducatori nu sant ” cei pe care-i meritam ” ci , aceia pe care…I-AM ALES NOI CU MANA SI CONSTIINTELE NOASTRE ! Daca doresti si-ti place mai mult , pot sa spun ca-s slujitorii celui ce conduce azi lumea { nomine odiosa } conform credintei Martorilor lui Yehova . 3] Da , sigur ca da , am auzit si stiu sigur ca-s adevarate stirile despre copii abuzati , EXPLOATATI sexual si fizic si nu doar in acele centre ci si…IN PROPRIILE FAMILII DE CATRE PROPRII ” PARINTI ” . Asta deoarece NIMENI { de multi ani incoace } n-a mai tinut cont de acea ” zicere ” sfanta : PLATA PACATULUI ESTE MOARTEA ! P.S. Interesanta si…pe undeva adevarata spusa lui ” Vero ” .

 6. Eu cred ca printre noi s-au infiltrat si asa zisi „crestini”, care nu sunt practicanti.
  Scopul lor?
  Sa aduca tulburare si pe acest site, ca pe altele. Sa ne faca sa ne dezbinam si sa ne certam intre noi.
  De ce? Pentru ca unde sunt oameni adunati in Numele lui Iisus, acolo e si El, ori unii nu suporta asta.
  @ man, te simti?
  Chiar este necesar ca la fiecare articol postat pe acest site sa fie tot timpul cineva care e mai „destept” si care cauta cearta?
  Intr-un articol anterior va aruncati jigniri unii altora de parca nu erati FRATI de credinta.
  Intr-un alt post va certati unii cu altii de parca doreati sa va si omorati.
  Nu are lumea asta destule griji?
  Voi nu va ganditi ca siteul asta are si cititori care cauta aici ajutor, credeti ca unora le e atat de bine ca voua, incat nu mai stiu ce sa faca de atata bine de se cearta cu toata lumea?
  De parca nu ar fi de ajuns cele ce se intampla in lume, mai TREBUIE SA CREATI SI VOI TULBURARE, pe unde nu ar trebui sa fie.
  In loc sa va „mancati in gura”(vorba ardeleneasca), mai bine v-ati ruga unii pentru altii!!!
  Parerea mea…, scuzati-ma ca am intervenit, dar ce nu e bine, NU E BINE!

  1. Naavin Da rogu-te o fuga pana la postarea intitulata ” Johannis apara agenda … ” si citeste raspunsul NESOLICITAT dat catre Magda . Nu ma cert cu nimeni , nu ma iau de nimeni si nici macar n-am spus vreodata ca , nefiind de acord cu…parerile lor , pentru asta-i iau cu bolovani . Pai n-oi fi eu ” crestin practicant ” insa , macar atata lucru am invatat in viata mea de…crestin nepracticant : acela de-a raspunde cu aceeasi unitate de masura celor ca ma ataca , si-n special a alora ce fac asta absolut pe nedrept . ”
   Intr-un alt post va certati unii cu altii de parca doreati sa va si omorati.” Fi amabil si reciteste nu raspunsul meu cat…ceea ce-au spus aia la adresa mea .” Bucurati-va atunci cand OAMENII vor spune lucruri rele si neadevarate despre voi ” . Eu inteleg asta atunci cand aceste lucruri rele si neadevarate sant spuse despre credinta mea in Iisus si-n promisiunile Lui iar parerile mele nu conteaza in alte cazuri dar , asta nu inseamna ca pot intoarce in permanenta obrazul…mai ales ca n-am decat doi .Chiar ma bucur c-ai intervenit si , chiar mi-asi dorii s a intervii mai des…nu neaaparat in favoarea mea . P.S. Daca vei avea curiozitatea sa citesti postarile din articolul indicat d e mine precum si raspunsurile , pe care le-am da celor ce m-au luat la flegmat vei vedea cam cu ce fel de ” frati ” am placerea sa ma confrunt . Taman invers fatza de ceea ce ma asteptam sa gasesc pe acest site iar cel putin cativa dintre ei…degeaba s e revendica drept…CRESTINI .

   1. man, nu esti din staulul acesta. Nu faci altceva decat sa te agati de cei care isi spun parerile, toti care-ti raspund neintelegand ce hram porti. Te rugam nu semana vant. Ai un alt duh decat cel al pacii si al omeniei. Fiecare se ataseaza acolo unde corespunde duhului acelui grup, iar tu esti impotriva. Nu ca ar fi rau sa fii contra, dar sa fii in adevar si in buna cuviinta, in scop bun. Buna cuviinta te-a scos cel mai vizibil din duhul acestui site.

    1. Toti gresesc, doar el are dreptate, parca zici @man ca raspunzi cu aceeasi unitate de masura, si atunci unde mai e intoarcerea celuilalt obraz?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.