X

Asociația LGBT Pride România contestă amenda primită de la CNCD pentru defăimarea simbolurilor creștine și cheamă în instanță pe cei care au depus plângerea

Taie ceapă pe o icoană cu Hristos”. Scandalul spectacolului de la ...

În urma reclamatiilor (pe cea a Patriarhiei nu am observat-o) depuse la CNCD in care a fost reclamat spectacolul organizat de catre un ONG LGBT la Cluj in Iunie 2019, in care actorii piesei de teatru s-au imbracat in haine monahale si au taiat ceapa pe chipul Mantuitorului, gest ultradefaimator, blasfemiator, lipsit de respect si toleranta, CNCD pe buna dreptate, a dat castig de cauza petitionarilor si a amendat asociatia LGBT organizatoare.

E adevarat, amenda a fost una modica, respectiv 2000 de lei, ținând cont de sumele cu care sunt sponsorizate acest gen de asociații și cam ce s-ar fi putut întâmpla respectivilor în primele 24 de ore, într-o alta țară democrata cum ar fi Germania spre exemplu, daca ar fi taiat ceapa pe Coran sau Tora. Nu mai vorbim daca evenimentul ar fi avut loc in Turcia, Israel, Arabia Saudită, Emirate etc.

Zilele trecute, respectiva organizatie LGBT a citat si chemat la judecata, institutia CNCD recte petitionari, cu intentia de a contesta si anula hotararea CNCD-ului.

E important de stiut ca nu avem voie sa-i lasam sa castige, iar batalia trebuie dusa cu perseverenta.

Ei sunt foarte perseverenti, sunt finantati sa fie asa, iar realitatea dovedeste ca ei nu au alte preocupari decat sa-si duca la bun sfarsit misiunea, si anume aceea de a putea savarsi casatorii intre persoane de acelasi sex si in egala masura de a putea adopta copii.

Si pentru ca lucrurile intotdeauna se leaga, tineti cont de urmatoarele aspecte:

1. Conducerea tradatoare a Romaniei are in grija ca pana la 30 septembrie a.c. sa finalizeze legislatia adoptiilor internationale;

2. Educatia sexuala in scoli a fost promulgata;

3. Nu in ultimul rand, legea de sorginte nazista care e forțată acum legat de „pandemie” sta sa treacă.

Ne vor fi luati copiii, invocându-se fel si fel de aberații, căci despre ei este vorba la nivelul la care discutam.

De asemenea, e bine să stie si ceilalti petitionari implicati in acest dosar, ca lupta se duce in continuare, sa nu renunte, exista avocati credinciosi care sunt dispusi sa ne reprezinte in aceasta cauza pro bono. Daca sunt mai multi avocați implicați, cu atât mai bine.

Prima bătălie din marele razboi, cea mai importanta de altfel, a fost câștigată. Ei nu se lasă și încearcă să profite de situația tensionată din țară din aceste zile și se gândesc ca dacă am castigat, ne culcam pe-o ureche si nu ne mai interesează.

Sa le aratam ca nu dormim, nu suntem prosti si ca veghem.

Distribuiți aceasta informație la cât mai mulți.

Doamne ajută!

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Homosexualitate
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

7 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.