X

„Ideologia LGBT” – o nouă formă de comunism. Președintele Poloniei nu este de acord cu adopțiile în cuplurile homosexuale

Cinste lui!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Președintele polonez vrea să schimbe Constituția pentru a împiedica adopțiile în rândul cuplurilor formate din persoane de același sex potrivit.

Candidat la un nou mandate, președintele Poloniei, Andrzej Duda, are o politică din ce în ce mai conservatoare, în special împotriva comunității LGBT.

Astfel că, Andrzej Duda a declarat, sâmbătă,  că dorește să înscrie în Constituție interdicția adopției pentru cuplurile de același sex.

„În Constituția poloneză ar trebui să se precizeze explicit că este interzisă adopție pentru orice persoană care  se află într-o relație homosexuală”, a spus șeful statului, în timpul unui miting electoral la Szczawno-Zdroj, în sudul țării.

„Pentru a asigura siguranța unui copil și o educație adecvată și astfel încât statul polonez să protejeze drepturile copiilor (…), cred că ar trebui să existe o astfel de prevedere”, a adăugat el.

Andrzej Duda, membru al partidului Dreptate și Justiție (PiS, conservator și naționalist), a anunțat că va semna, luni, un proiect prezidențial de modificare a Constituției și că îl va prezenta Parlamentului.

Președintele, care a câștigat primul tur al alegerilor prezidențiale duminica trecută, se va confrunta cu candidatul liberal, primarul Varșoviei, Rafal Trzaskowski, în turul doi, la 12 iulie.

În timpul campaniei electorale, Andrzej Duda a continuat să stârnească controverse susținând atacurile PiS asupra drepturilor homosexualilor și valorilor occidentale.

El a comparat „ideologia LGBT” cu o nouă formă de comunism.

„Timp de 40 de ani, generaţia părinţilor meu s-a luptat să elimine ideologia comunistă din şcoli, pentru a nu le fi impusă copiilor. Pentru ca tineretul, copiii, soldaţii şi organizaţiile de tineri să nu poată fi indoctrinate”, a declarat Duda, luna trecută, în cadrul unui miting electoral în oraşul Brzeg din sud-vestul ţării, scrie Agerpres.

„Ei nu au dus această luptă pentru a apărea o nouă ideologie, şi mai distructivă”, a adăugat el.

Rafal Trzaskowski apără drepturile homosexualilor și a spus că este deschis ideii parteneriatelor civile de același sex, chiar dacă, sâmbătă, le-a spus jurnaliștilor că este și el „împotriva adopțiilor de către cuplurile gay “.

„Cred că aceasta este poziția majorității partidelor politice (…). Cu privire la acest subiect, sunt de acord cu președintele ”, a adăugat el.

Doar 9% dintre polonezi susțin dreptul cuplurilor homosexuale de a putea face adopții, potrivit unui sondaj din 2019 realizat de institutul CBOS.

29% din polonezi sunt în favoarea căsătoriei între persoane de același sex.

NOTĂ OrtodoxINFO

Cinste acestui președinte! Până nu vom avea și noi în fruntea țării astfel de oameni, putem zice că avem doar niște cârpe, care sunt conduse de interese tot mai străine de credința, tradiția și istoria României. Nu-ți poți pune votul pe astfel de oameni, dacă dorești să nu ai aceeași osândă cu ei!

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Am vazut intr-un articol anterior o “cearta”; daca ii pot spune asa, pe tema Pamant rotund/plat.

    Imi poate explica si mie cineva cu ce ne ajuta la MANTUIRE daca pamantul e plat sau nu?

    Nu avem destule probleme? Nu avem destule lucruri la care sa ne gandim, NU AR TREBUI SA NE RUGAM? De ce ispitim pe Dumnezeu cu ce nu ne este dat sa stim?
    Sunt argumente si pt Pamant plat si pt. Pamant rotund. Chiar conteaza cum e, de vreme ce eu NU CRED ca la Judecata ne va intreba Mantuitorul “crezi ca planeta e plata sau rotunda”?!

    Nu ar trebui sa ne certam intre noi, MACAR PE ACEST SITE sa fie liniste…
    Cine ne credem sa JIGNIM? Cine jigneste este DIAVOL, pentru ca Iisus NU a jignit, NU a amarat si NU s-a certat cu nimeni.
    Cu atat mai mult cu cat cel pe care il jignesti e PREOT, deci alesul Domnului, poate mai sunt in Tara asta prapadita 10 ca el, anti-ecumenisti, credinciosi, iar noi in loc sa ne strangem pe langa el si sa ii cerem sfatul pentru MANTUIRE ne certam ?!

    Voi va dati seama?! CHIAR CONTEAZA CA PAMANTUL E PLAT SAU NU?!
    De ce nu discutati despre Biblie, Sfinti, Ingeri, probleme REALE care pun in cumpana pe multi oameni care NU AU CUM sa auda Adevarul! In loc sa ne gandim, SA NE RUGAM pentru ei,
    NE SCOATEM OCHII unii altora sa vedem daca Pamantul e plat sau nu….

    Iertare. ..

    1. IN SFIRSIT , iata
      SI UN OM CITOV printre noi.capabil sa ia atitudine impotriva NEDREPTATII !
      Bravo NAAVIN
      Pur si simplu mi-ai citit gindurile !
      Tara arde si baba se piaptana !Nu ne ajunge cite FALSITATI 100%”STIINTIFICE “ne-a adus STIINTA DRACEASCA de macar doua sute de.ani pe care am ingurgitat-o ca prostii ,continuam sa ne balacim ca prostii tot in ea !
      Acum cind avem un BUN PARINTE printre noi ca SFINTITUL PARINTE GABRIEL sub nikul genial inspirat “DUHUL CAPITANULUI ” cel care a demonstra ca e capabil sa ne spuna o VORBA DE DUH , prin cuvinte putine dar ESENTIALE ,vin SATANISTII cu stiinta lui dracu in NAS ca porcul cu BELCIUGUL , care ne-a distrus vietile la.propriu TUTUROR ,din acest motiv sintem azi cu BOTNITE la.BOT ,sa ne vorbeasca doar DEPRAVARI .
      DOAR CE SPUNE DUHUL SFINT IN BIBLIE este STIINTA STIINTELOR !
      Dar asta doar GENIILE pricep .
      CINE NU, isi vomita doar IMBECILITATILE lui dracu ,ca sa arate cint de SLUGI PERFECTE sint ele prin TRUFIE SI NESIMTIRE ,jignind fara noima .

      P.S.
      SARUT DREAPTA SFINTITE PARINTE GABRIEL !
      Sa va tina DUMNEZEU SANATOS ca sa ne luminati mereu ,DIVINULE DOMN INGINER !
      Ma miram eu de ce va IUBESC ATIT DE MULT !
      SINTETI SI INGINER !!INGINERII sint PROFESIONISTII pe care ii respect.eu FUNDAMENTAL !
      O MESERIE DESTEPTA.SI FOARTE GREA valabila doar pentru OAMENII IUBITI CU ADEVARAT DE DUMNEZEU ,fiind INSTRUMENTELE prin care isi continua CREATIA INFINITA ,cum se vede.in fiecare obiect pe care punem mina sau il privim.,folosindu-l !

      “TATAL MEU LUCREAZA si EU LUCREZ !”

      1. Parintele Gabriel, aka “duhul capitanului”, cu siguranta nu e impins.
        Daca e chemat, sau daca e ales, sau daca amandoua, asta doar Dumnezeu poate s-o spuna, pentru ca doar El stie.

  2. Președintele Poloniei, cinste lui! La “noi” sa nu mai așteptați nici o indreptare:”Soluții omenești nu sunt…”. Gheorghe și Naavin, mantuire!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button