X

Omorârea premeditată a bătrânilor prin pandemie; detalii din 12 state

Grippe espagnole: quand la pandémie était taboue - Le Soir Plus
In imagine, victime ale „gripei” spaniole.

Ca urmare a orgiei negre a pandemiei, bătrânii, bolnavii cronici, debilii de toate soiurile, indivizii asociali sau antisociali, cei fără resurse şi fără adăpost vor putea, fie din propria dorinţă, fie ca urmare a aplicării regulilor de igienizare şi sănătate publică, a celor de protecţie a naturii şi a politicii înţelepte a statului preocupat de protejarea populaţiei, să fie eutanasiaţi. Conform OMS, suntem cam cu 84 % prea mulţi pe Terra. Eutanasia se aplică deja în mai multe state vestice cu o creştere semnificativă de la an la an.

Un alt obiectiv este schimbarea structurii populaţiei prin intermediul unei eugenii de masă în rândul persoanelor în vârstă, care sunt reprezentanţii vechii lumi, ai tradiţiilor, identităţilor, creştinismului, cu noile generaţii fără experienţa unei societăţi totalitare şi formatate după cerinţele noi societăţi, care chiar luptă pentru o astfel de societate manipulaţi fiind să creadă că ea e viitorul luminos al omenirii.

Trupurile eutanasiaţilor  vor fi, după cum permite legislaţia privind noi metode de înhumare, transformate în îngrăşământ pentru agricultură.

John Rappoport îmi sprijină acest comentariu cu prezentarea analizei făcute de John Pospichal, şi publicată sub titlul „Întrebări pentru apologeţii blocării”, postat la Medium.com.

[Este vorba de blocarea oamenilor în casă, spitale, case de sănătate şi oriunde altundeva prin măsuri ale stării de urgenţă. (n. trad.)]

Pospichal a examinat numărul total al mortalității pentru Austria, Belgia, Danemarca, Anglia și țara Galilor, Franța, Italia, Țările de Jos, Portugalia, Spania, Suedia, Elveția, Ecuador şi New York City.

Iată extrase din articolul său, pe care îl găsiţi în întregime lahttps://medium.com/@JohnPospichal/questions-for-lockdown-apologists-32a9bbf2e247 şi în care puteţi găsi diagramele evoluţiei deceselor în toate cazurile studiate.

Acum avem date privind mortalitatea în primele luni ale anului 2020 pentru multe țări și, după cum vă puteți aștepta, au existat creșteri abrupte asociate cu începutul pandemiei COVID-19 în fiecare dintre ele.

În mod surprinzător, aceste creșteri nu au început înainte ca blocările să fie impuse, ci după aceea. Mai mult, în aproape toate cazurile, au început imediat după aceea. De multe ori, mortalitatea a avut o tendință descendentă înainte cu o inversare bruscă a cursului după ce au fost decretate blocările prin stările de urgenţă.
… o constatare uimitoare…

Veți observa că doar numai după ce fiecare țară (sau oraș) a fost blocată, creșterile au început. Mai mult, au început imediat, și în aproape toate cazurile, abrupt.
 

Toate acestea ne conduc la următoarele întrebări, pe care le punem tuturor celor care continuă să apere folosirea blocărilor ca mijloc eficient de a preveni decesele în exces.

De ce nu a existat o creștere semnificativă a mortalității, în orice țară pentru care avem date de încredere, înainte de începerea blocărilor?

De ce există o corelație precisă și exactă între începutul blocărilor și creșterea semnificativă a mortalității totale?

Cum se face că guvernele din fiecare țară au impus blocările exact în același timp în raport cu creșterea următoare abruptă a ratei totale de mortalitate a populației lor?

Cum se face ca acest moment din timp (adică, impunerea blocării) să cadă chiar înainte de această creştere abruptă?

Majoritatea încercărilor de a răspunde la aceste întrebări ar implica probabil afirmația că autoritățile din fiecare țară aveau o anumită notiune a răspândirii reale a virusului la începutul pandemiei. Dar acum știm că nu așa s-a întâmplat. În primele săptămâni și luni ale anului 2020, testarea a fost extrem de limitată. 

Acest lucru s-a bazat, parțial, pe presupunerea că virusul nu a fost încă răspândit. Pe măsură ce testarea a fost extinsă în mod sistematic, numărul rezultatelor pozitive a crescut, iar această creștere a fost considerată, în general, ca fiind corespunzătoare răspândirii efective a virusului.

Acum, testele post-mortem au arătat că virusul circulă — și a omorât — cu câteva săptămâni sau chiar cu câteva luni înainte de a fi fost detectat inițial în multe țări. Alți cercetători ajung la aceeași concluzie: răspândirea virusului a fost subestimată cu mult la începutul pandemiei.

Ceea ce ne conduce la întrebarea noastră finală:

Dacă autoritățile sanitare au subestimat cu mult răspândirea virusului la începutul pandemiei, de ce a așteptat totuși virusul până când au fost impuse blocări pentru a începe brusc uciderea la niveluri care au depășit decesele normale?

La ultima întrebare, vă voi răspunde eu: Nici un virus nu ar fi aşteptat. Nu vorbim despre un virus. Vorbim despre efectele bruște ale blocărilor.

Iar aceste efecte subite au strivit, întâi și imediat, pe cei mai vulnerabili oameni din aceste țări.

Bătrânii, care erau deja bolnavi de mai mulți ani.

BLOCĂRILE AU FORȚAT DECESELE PREMATURE ALE PERSOANELOR ÎN VÂRSTĂ.

OAMENI CARE AU SUFERIT DE ANI DE ZILE DE ZILE DE BOLI MULTIPLE, CARE AU FOST TRATAȚI CU MEDICAMENTE TOXICE, ALE CĂROR SISTEME IMUNITARE AU FOST DEJA GRAV COMPROMISE…

ŞI CARE, DEODATĂ, SUNT INGROZIŢI DE ALŢI DOI FACTORI.. ― POSIBILITATEA UNUI DIAGNOSTIC COVID-19 ȘI IZOLAREA DE PRIETENI ȘI FAMILIE. ACEŞTI DOI FACTORI I-AU ÎMPINS PESTE MARGINEA PUTERILOR LOR ŞI AU MURIT.

În special în cămine de bătrâni, dar și în spitale, şi în casele lor.

Aceasta este adevărata față a „COVID”.

Aşa s-a făcut ca numărul cazurilor şi numărul morţilor sa fie umflate în toată lumea, pentru a da impresia unui virus circulând liber.

Fără aceste cifre uriașe, întreaga şaradă vicioasă a unei pandemii ar fi fost expusă și respinsă imediat.

Blocările sunt o metodă de ucidere.

Guvernatorii, primarii, președinții și premierii care au impus blocările – și în spatele lor, planificatorii „COVID” – au ucis (premeditat) bătrâni.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Reducerea populației
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

24 comentarii

 1. Tineretul este atât de spălat pe creier! Vrea numai sex, sex și iarăși sex! Și bani, evident!
  Au murit în România prin avort (din cauza curviei) ZECI DE MILIOANE DE OAMENI!

  1. Tineretul nu a apărut din senin…ei sunt oglinda bătrânilor care-s omorâți azi, acum….prin toate statele lumii, de ”covid”!
   Bătrâni care, n-au vrut, n-au apucat, n-au știut sau poate nu i-a interesat să-și spele păcatele și să se îndrepte(ze) de ele, nu numai de spate!
   Nu spun că e normal ce se întâmplă…dimpotrivă!
   Dar, cred că Dumnezeu îngăduie crimele astea îndreptate cu atâta cruzime asupra lor taman când sunt singuri, neputincioși, lipsiți de vlagă…TOCMAI pentru că cei care azi îi omoară…sunt născuți și crescuți de societatea în care bătrânii dea zi, erau tinerii de ieri!
   Tinerii de ieri care și-au văzut de ale lor, bazați pe egoism, individualism…care n-au reacționat LA TIMPUL LOR…puternic, față de tăvălugul fărădelegilor ce-și scoteau capul cu ajutorul revistelor, filmelor, documentarelor, mass-mediei…ce au generat nebunia agresivă de azi a LGBT, trans-genul, fertilizării în vitro, conceptului de mamă surogat, denumirii de părinte 1 și părinte 2, avorturile, șamd…

   1. Nu știu ce vârstă ai, dar eu am 71 și SUBSCRIU celor spuse de tine.
    De câte ori am auzit plângeri ale bătrânilor, cu privire la nerecunoștința tinerilor, cam în același mod le-am răspuns și eu.
    Iată la ce duce iresponsabilitatea oamenilor față de propria lor viață, care își osândesc propriii copii la a-i slugări la bătrânețe, pentru când ei și-au programat… neputința:
    https://youtu.be/36Mw76M13HA

   2. N-am inteles problema cu fertilizarea in vitro si mama surogat. Daca tu vrei un copil si n-ai posibilitatea sa-l concepi, de ce sa nu il poata face altcineva pentru tine?

    1. NU!
     Dacă Dumnezeu a hotărât că nu trebuie să ai copii, atunci acceptă!
     Știe El mai bine DE CE….
     E o chestiune și de GENETICĂ, dar și de MORALĂ, mai ales creștină…nu crezi?

     1.Pentru a însămânța femeia ca pe vite odinioară…sămânța aia cum este obținută? Prin păcatul lui Onan, da? Numai că va fi pusă în recipient, nu aruncată pe jos. Iar ca să se excite, vin închipuirile și pofta prin imaginație, da? Atunci avem denumirea de malahie!

     2.Sămânța oricărui bărbat obținută prin procedeul de mai sus…este apoi depozitată în recipiente cu heliu…știind că noaptea duhurile umblă hai-hui, cine garantează că nu se strecoară ACOLO și cel rău?

     3.Femeia surogat – alta decât cea alături de care s-a căsătorit bărbatul ce și-a donat sămânța în recipiente, prin istoricul ei din spate – trupesc, sufletesc și duhovnicesc – va altera noua viață a celui nou-născut, datorită contribuției voite de a se erija în mamă biologică, fără a lua în considerare moștenirea genetică, dar și cea moral-duhovnicească pentru că ea, pentru efortul depus, primește bani….deci, negociază venirea pe lume a unui om, considerându-l marfă de schimb…oare, nu așa fac și cuplurile homo?

     OARE, NU AȘA A FOST CONCEPUT ȘI ANTIHRISTUL?
     Așa se spune!

  2. Și, DA…ai dreptate în privința avorturilor…din 89 până acum, încă o dată populația României a fost avortată…cine știe câți salvatori ai ei au fost omorâți ,câți medici, specialiști, oameni de cultură, preoți, până la oameni simpli, muncitori…

   Se spune de altfel că, sufletele copiilor STRIGĂ din locul întunecos în care se află, la Dumnezeu și CER dreptate: CAPUL PĂRINȚILOR, a celor care au participat la ucidere….deci, și a medicilor!
   Asta nu-i face scăpați de osândă, pe terți: pe eventualii bunici care n-au vrut să audă de venirea pe lume a nepoților lor ”deocamdată”…DAR și pe oamenii politici care nu au făcut planuri, legi sau decrete care să oblige părțile implicate în concepere să nu-și omoare urmașii, ci să-i ajute LEGAL la creșterea și educarea copiilor…acolo unde este cazul!

 2. Avortul,homosexualitatea,identitatea de gen.educatia sexuala in scoli reprezinta lepadare de credinta.
  La referendumul pt familia crestina,normala nu s au dus,dar au mers la chefuri,gratare.Cum spunea un preot toti care nu s au dus la referedum si au boicotat sufletul,ce a urmat un cutremur de 6,2 in Romania si multe altele…..
  Dar sfarsitul nu v a veni fara lepadarea de credinta….

  1. Greșit!
   Referendumul pentru familie NU-și avea sensul și rostul. Punct.
   Ce tot îi dați cu referendumul pentru familie, când în Constituție scrie CLAR despre ce este vorba?
   Iar dacă suntem creștini, CE sens ar mai fi avut un asemenea referendum, când toată lumea este ortodoxă, deci implicit CONTRA unirii (NU căsătoriei, în sensul larg al cuvântului care presupune o unire NUMAI între cei de sex diferit!), știind Cuvintele Scripturii?
   E ca și cum majoritar ar fi fost NUMAI uniri/uniuni între cei de același sex, iar minoritatea – reprezentată de cei de sex diferit care fac copii și reprezintă FAMILIA ar fi fost astfel discriminată…de-aici, rolul/sensul unui atare referendum.

   De ce ne facem că plouă în privința ”recomandărilor” U.E.?
   Fiindcă ne plac ieșirile fără pașaport și banii U.E.nu?!
   Că doar de acolo vin astfel de recomandări (adică OBLIGATIVITĂȚI…), precum ”recomandările” planetare de AZI…cu literă de lege ale OMS-lui în privința Covidului…

   P.S. Dacă voiați libertate de exprimare și de (re)ținere a valorilor autentice, tradiționale, creștine…NU trebuia să intrați/intrăm în U.E…care-i nazistă și satanistă!
   Faptul că NU mai avem voie multe lucruri, ține de Tratatul de la Lisabona în care mai marii U.E. împreună cu toți președinții semnatari ai țărilor aparținătoare U.E. (la noi Băsescu fiind tartorul care a implementat TOT ceea ce au zis ăia…fie NATO, fie U.E…), au semnat un acord cum că ”recomandările” U.E. sunt mai tari ca legile noastre și DEVIN LEGI… iar statul român își pierde suveranitatea în fața U.E…care-i condusă NU de către Parlamentul U.E. (altă formă de mituire grosolană pe banii fraierilor din țara fiecărei sinecuri de parlamentar U.E., un fel de omerta în variantă SOFT …) ci de comisia sa (Comisia Europeană), la cârma căreia, de la ”naștere” până-n prezent, se află cu adevărat urmașii naziștilor și-a mafioților din Italia…mulți dintre ei analfabeți!

   Dar românii ȘTIU asta măcar la nivel superficial, dar toți vor și-n căruță, și în teleguță!
   Ei, pentru curvăsăreala asta spirituală, plătim toți, cu vârf și-ndesat!

   1. consider ca Referendumul pentru Casatorie a fost un mod de marturisire, la care am picat… s-a vazut ca politicul ne poate manipula si pe teme religioase! vai de ortodoxia romaneasca, ca procentul cel mai mare a fost scos in jud. Suceava de protestanti.

    1. Aici, gândim diferit!
     Ce fel de ”mărturisire” era prevăzută în prostia aia trecută aiuristic în buletinele de vot?!?
     Pe mine m-a enervat MAXIM faptul că nu era trecută întrebare CLAR, cu SUBIECT și PREDICAT, d-aia nu m-am dus la așa făcătură!
     Adică întrebat așa: ”Sunteți de acord cu căsătoria între persoane de același sex, femeie cu femeie, bărbat cu bărbat?”

     P.S. Consider că nu m-a manipulat politicul, mai ales la faza asta pur electorală!
     Iar dacă protestanții s-au simțit să ridice procentul, e treaba lor!
     Ce treabă am eu cu ei?
     Fiecare își lucrează mântuirea sau frământă la cărămizile lui Faraon, crezând că slujesc Adevăratului Dumnezeu, că d-aia o să și apară Antihristul, iar cei care se numesc cre(ș)tini, inclusiv dintre ortodocși, se vor înrola în armata maleficului…NU degeaba la întronare, însuși patriarhul ”ortodox” îl va așeza pe urăciunea pustiirii în locul cel sfânt….

     P.P.S. Realizezi că, un astfel de referendum nici NU ar fi trebuit pus în discuție dacă BOR ieșea la rampă și bătea aprig din picior pe podeaua NATO-UE-stă care-i joacă pe sârmă pe ai ”noștri” politicieni, inclusiv cârja patriarhală?!?
     Pentru că așa-zisa ”căsătorie” privea ”uniunea” nu numai dpdv laic, ci mai ales religios…

     1. Intrebarea era cea din lege. Daca o schimbau atunci ar fi atac rezultatul referendumului din acest motiv. Dar nu se astepta nimeni ca boborul sa nu iasa in masa la vot pentru asa pericol. De aceea au si manipulat declarand ca e refrendum pentru a-l scapa pe liderul PSD… si au reusit, noi am vazut crunta realitate, adica cati ortodocsi sunt de fapt in Romania. Stiu doar ca Parintele Justin daca traia ar fi sustinut acest referendum.

    2. De ce te pripești și emiți judecăți greșite, cel puțin în ceea ce mă privește?
     Acuzația de ne-credință mă atinge direct, ceea nu este în acord cu realitatea!
     Cum adică ”noi am vazut crunta realitate, adica cati ortodocsi sunt de fapt in Romania.”
     Asta NU reflectă nici pe departe faptul că cei care au fost la referendum chiar sunt/se comportă cre(ș)tinește…de ce?
     Pentru simplu motiv că:
     1.sunt agățați de cele 2 coarne ale globalismului: ecumenismul și actele cu 666 de care nu vor să se descotorosească, nici măcar în parte;
     2. Se supun BOR în privința restricțiilor prin ștergerea icoanelor, crucifixelor cu spirt ca să nu dea în iei ”boala” sfințeniei taman în Casa Domnului, bașca le e frică că se îmbolnăvesc luăndu-L pe Stăpânul Vieții și al morții doar în condiții sterile, din lingurițe dezinfectate ori de unică folosință, de parcă Covid ar putea supraviețui odată cu Hristos sau ar fi mai ”tare” în putere ca EL și NU înainte de a-și da jos botnița de la gură și a o pune repede la loc…cu sfințenie (sâc!), botnița prin care DRACUL i-a adunat și i-a legat STRAȘNIC în staulul lui, schimonosindu-le chipul lui Dumnezeu din ei…preferând să viețuiască pe Planteta Maimuțelor!

     Iar în privința lui ” Stiu doar ca Parintele Justin daca traia ar fi sustinut acest referendum.”…sincer, NU CRED! Avea și Pr.Iustin CEVA împotriva fariseilor, saducheilor….

     1. De unde stii ca cei care accepta ecumenismul sau botnita au fost la referendum…? Eu tind sa cred invers, caci s-au invatat cu manipularea si au cedat iarasi. Nu era vorba despre persoana ta sau cineva anume. Vorbeam la general.
      Cat despre Parintele Justin, cred ca aici esti pe teritoriul meu. Nu ai idee cu ce forta ar fi sprijinit acest referendum. Stiu de la sfintia sa, ca pentru orice marturisire a noastra primim o picatura de har, care ne va ajuta in vremurile din urma.

 3. VIDEO-ȘOC: CHRISTINA GOMEZ SPUNE DESCHIS ADEVĂRUL LA CONSILIUL LOCAL DIN FLORIDA, SUA: SUNTEȚI NIȘTE NEBUNI, VREȚI COPII SĂ POARTE MĂȘTI ÎN ȘCOALĂ, TREBUIE SĂ FIȚI INTERNAȚI ÎN SPITALUL DE PSIHIATRIE, N-AVEȚI DREPTUL SĂ NE INDICAȚI DACĂ TREBUIE SAU NU SĂ PURTĂM MĂȘTI, DISTANȚA SOCIALĂ ESTE UN PROTOCOL MILITAR, ÎNCERCAȚI SĂ-I ANTRENAȚI PE OAMENI. DUMNEZEU O SĂ VĂ PEDEPSEASCĂ

  https://basarabialiterara.com.md/?p=45496

  1. MARE DUMNEZEU AVEM!
   Nu credeam sa-l vad si pe ereticul asta „disparut”!
   In sfarsit isi mai potoleste dorinta eretica si ecumenista de „unitate”, sau cel putin nu o IMPUNE si altora

 4. O teorie putin fortata dar nu imposibila!
  Ma gandesc la faptul ca, daca mai multe guverne ale lumii ar accepta euthanasia asistata, numarul celor care ar solicita procedura (de bunavoie si in deplinatatea facultatilor mentale) ar fi peste asteptari…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.