X

Ce se ascunde în spatele Black Lives Matter?

The Black Lives Matter protests preview the politics of a ...

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Orice om responsabil este de acord că viețile negrilor contează. Dar care sunt valorile care susțin organizația „Black Lives Matter” (BLM – viețile negrilor contează) sucursala UK? Îngrijorător pentru cei 34.000 de britanici care au depus în ultimele săptămâni peste un milion de lire în conturile organizației, nu este ușor să descoperi acest lucru.

În pofida faptului că este copleșită de bani, BLM UK nu pare să aibă un site propriu site și nu este o fundație legală. Mai mult, organizația refuză să se înregistreze legal. De ce? „O structură caritabilă nu ne-ar oferi libertatea și flexibilitatea de a continua munca noastră politică în felul în care ne-o dorim”, susțin reprezentanții organizației. Care este atunci munca politică? Iată 11 politici pe care BLM UK le susține și care i-ar putea face pe susținătorii organizației să se gândească de două ori înainte să doneze:

1. BLM dorește „distrugerea capitalismului”

Obiectivul acesta s-ar putea să li se pară șocant celor care au dat bani cauzei BLM. S-ar putea să fie extrem de surprinzător pentru fotbaliștii din Premier League, precum jucătorul de la Man City, Kevin De Bruyne, al cărui tricou era la meciul contra lui Burnley inscripționat cu sloganul organizației. De Bruyne are cel mai mare salariu de la Manchester City fiind plătit cu 350.000 de lire săptămânal. Este puțin probabil că s-ar descurca la fel de bine în absența capitalismului.

2. BLM susține că schimbările climatice sunt „rasiste”

Încercarea BLM de a bloca aeroporturile Heathrow și London City în 2016 a fost primită cu o uimire generală. De ce încerca „Black Lives Matter” să-i oprească pe oameni din a merge în vacanță? Răspunsul „criza climatică este o criză rasistă”, a afirmat pe Twitter organizația. „Negrii sunt primii care vor muri, nu primii care vor zbura, în această criză climatică rasistă”, au adăugat ei.

3. BLM dorește abolirea închisorilor

„Închisorile și centrele de detenție ar trebuie desființate” susține organizația. Pare foarte probabil că cei 80.000 de deținuți din Marea Britanie ar fi de acord, dar miile de oameni care au donat bani organizației sunt de aceeași părere? Cum rămâne cu cei care comit crime violente, în absența închisorilor?

4. BLM dorește desființarea granițelor

Granițele din Marea Britanie sunt „apărate printr-o violență extremă”, conform BLM, iar răspunsul la această violență ar fi deschiderea granițelor.

5. BLM susține că șomajul reprezintă „violență”

Să nu ai o slujbă este neplăcut, dar este într-adevăr „violență”? Da, potrivit BLM UK.

6. BLM condamnă perchezițiile

În mod tragic, un sfert dintre cei uciși cu cuțite în Marea Britanie, anul trecut, erau negri. Este cea mai mare proporție de când a început să fie înregistrată această statistică în urmă cu 20 de ani. Perchezițiile sunt departe de a fi strategia perfectă, dar reprezintă o cale importantă prin care poliția îi apără pe adolescenții negri. Cu toate acestea, BLM descrie o creștere a perchezițiilor drept „rasism” și „violență”

7. BLM dorește să scăpăm de poliție

Organizația spune că se află în căutarea unor strategii pentru desființarea poliției.
8. BLM afirmă că numirea unei femei de origine pakistaneză de către guvern în fruntea unei comisii este „rasism”

Munira Mirza reprezintă una dintre poveștile de succes importante din Marea Britanie. Mirza, o fată dintr-o familie de muncitori din nord, de origine pakistaneză, a fost singurul copil din clasa ei care a ajuns la Oxford. Mirza conduce acum o unitate de poliție. Cum a reacționat BLM când Mirza a fost desemnată de primul ministru să conducă o comisie care să studieze inegalitatea rasială? „Este o numire rasistă”, a spus BLM.

9. BLM condamnă sufragetele

Sufragetele sunt cele care au obținut dreptul la vot al femeilor din Marea Britanie. BLM nu pare să fie convinsă de asta: „în pofida a ceea ce ați învățat la școală, multe sufragete lucrau de asemenea pentru a promova puterea Albă”, a scris pe Tweeter organizația.

10.BLM susține că Winston Churchill este un „rasist înveterat”

Fără Churchill pare destul de sigur că Marea Britanie ar fi pierdut războiul împotriva Germaniei. Dar cu toate acestea, deși Churchill nu era vreun înger, este oare just să-l descrii – așa cum face BLM pe pagina sa de Facebook – drept un „rasist înveterat”?

11.BLM descrie marile fundații drept „colonizatori”

„Marile fundații nu sunt altceva decât colonizatori reambalați pentru secolul XXI”, potrivit paginii de Facebook a organizației.

Ca urmare a acestor politici, obiective și propuneri, a început să apară o nemulțumire crescândă în rândul celor care susțin organizația și care au descoperit abia acum care sunt obiectivele ei. BLM UK refuză în continuare să spună cine sunt liderii ei din cauza unor posibile amenințări din partea activiștilor de extremă dreaptă. În loc de asta, BLM UK spune: „vă asigurăm că toți organizatorii din cadrul BLM UK sunt negri (nu politic, ci au origini africane și caraibiene) iar fondurile obținute vor fi folosite cum trebuie pentru a schimba natura vieții negrilor din Marea Britanie.”

Este suficient pentru a-i liniști pe acei oameni care sunt de acord că viețile negrilor contează dar care nu sunt de acord cu proiectul politic al mișcării?

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

 1. ORTODOX INFO!
  Hai c-ați apărut la Știrile ProTV…în care 2 sociologi și Arahat ne-au/v-au făcut analfabeți funcționali!
  Îl decredibilizează și pe Dr.Răzvan C-tinescu de la Sp.Sf.Spiridon că ar bate câmpii și că s-ar trage dintr-un ”neam” de ginecologi….

  Băi GELULE (nume de gitan arogant care s-a cocoțat în vf.de copac) , ar trebui să găvărești doar DUMINICĂ …în restul zilelor bați câmpii cu grație, tu și celălalt care jucați pe bani mulți și frumoși…adică, V-AȚI PROSTITUAT PRO-COVID!

  Ce? Nu-i adevărat că nu știi/știm nici la ora asta CINE se află în spatele GRUPULUI INFRACȚIONAL ”STRATEGIC” CARE A BĂGAT ÎN PUȘCĂRIE ROMÂNIA ȘI DE PE URMA CĂRORA AU MURIT CEL PUȚIN 12.000 DE OAMENI DIN PRICINĂ DE NE-ACORDARE DE AJUTOR/SPRIJIN MEDICAL???

  CE MĂ, GELULE ȘI RESTUL GĂȘTII…N-AU FOST DECLARATE, OARE…CELE DOUĂ STĂRI DE URGENȚĂ, APOI ASTA DE ALERTĂ CARE NICI NU EXISTĂ CA TERMEN…N E C O N S T I T U Ț I O N A L E?!
  Atunci, DE CE vă permiteți să jignți și să vorbiți ÎN PUNGĂ?!?
  Asta ați învățat la școala aia făcută pe genunchi…zisă și de SOCIO-PROSTIE?

  Iar prostul ăla care vorbește afectat dar nu i se vede moaca…cică Dr.C-tinescu Răzvan RECUNOAȘTE că există Covid…păi nici n-a negat vreodată…ci doar a specificat că ACUM are ”valoarea”/ forța unei gripe ordinare!

  RUȘINE DERBEDEILOR RĂU-INTENȚIONAȚI CARE ȚIN/SUSȚIN BOTNIȚA, ”DISTANȚAREA SOCIALĂ” CÂND AR TREBUI SĂ-I SPUNĂ FIZICĂ, NU SOCIALĂ…INCLUSIV CONTINUAREA STĂRII DE GENOCID ADUSĂ PE CAPUL BOLNAVILOR DE ORICE ALTCEVA, NUMAI DE COVID, NU!

 2. Uite ce zice ”sfântu” ARAHAT!

  Cum hotărăște el ca medicii să se substituie lui Dumnezeu…alegând CINE să moară, CINE să trăiască:

  Arafat cauta sa isterizeze cu orice pret populatia
  ayeaye20 Arafat cauta sa isterizeze cu orice pret populatia, Uncategorized June 27, 2020 1 Minute
  Dan MV Chitic

  Gata. E prea mult!!!

  Terorismul medical de stat TREBUIE SĂ ÎNCETEZE!

  Spun asta in condițiile in care Arafat continuă să răspândească informații alarmiste fără niciun suport factual: “La un moment dat, dacă nimeni nu vrea să creadă şi nu vrea să asculte ne rămâne nouă, partea medicală şi partea situaţiilor de urgenţă, o singură soluţie: aşteptăm la spital, ne pregătim, primul venit, primul servit şi să nu uite lumea că vom ajunge la situaţia, nu eu, ci medicii care tratează, cum s-a întâmplat în alte ţări să decidă cine rămâne în viaţă şi cine nu. Sună extrem de cinic, dar este realitatea, asta s-a întâmplat în alte ţări”, a precizat şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

  Și mai spun ca in situația in care Arafat nu încetează să răspândească știri alarmiste fără nicio bază factuală, aruncând populația intr-o stare de panică la limita isteriei, in momentul in care panisteria va lua sfârșit și “prorociile” lui nu se vor fi împlinit, VOI FORMULA PLÂNGERE PENALĂ ÎMPOTRIVA DOCTORULUI ARAFAT!

  Ii aduc aminte doctorului Arafat ca in Codul Penal este pedepsita “Comunicarea de informații false” (art. Art 404: Comunicarea sau răspândirea, prin orice mijloace, de știri, date sau informații false ori de documente falsificate, cunoscând caracterul fals al acestora, dacă prin aceasta se pune în pericol securitatea națională, se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani.”)

  ȘI II CER IMPERIOS SĂ ÎNCETEZE DE ÎNDATĂ SĂ TERORIZEZE CETĂȚENII ROMÂNIEI!

  #StopTerorii!

  Sursa: știripesurse.ro care, alături de alte site-uri NU va mai avea voie să vorbească ALTFEL decât derbedeii ăștia…ARHAT, LUCOVID, WUHANIS, VELA-MANIVELĂ și SINISTRUL SĂNĂTĂȚII.

 3. Blm,mi se pare mie că vor Anarhie!Sînt cumva un nou partid care candidează la președinția mondială?

 4. >1. BLM dorește „distrugerea capitalismului”

  Capitalismul reprezita o erezie protestanta, transpusa in lumea economica. Este nesustenabil ca resurse materiale, si inevitabil degenereaza in imperialism, asuprirea popoarelor, sclavie bancar-economica.
  Personal, nu am regrete pt aceasta oranduire pre-antihrisica. DUREREA MEA VINE DE LA NEOMARXIMUL SATANIST, CARE IL VA INLOCUI SI VA FI MAI TOXIC.

  CINE APARA CAPITALISMUL APARA EREZIA PROTESTANTA, CA DOGMA TRANSPUSA IN VIATA DE ZI CU ZI.

  PS: Este un zapacit de la Cluj, “de dreapta”, profesor la Universitatea Babes, care nu silabiseste dogmele ortodoxiei la nivel elementar, si care considera ca societatea ideala trebuie sa fie orgamizata dupa modelul economic nord-american din anii “50-“70. Il cheama Mihai Neamtu, si este fost sustinator al Monicai Macovei si al lui Traian Basescu.
  SPUNE MULTE LUCRURI DE BUN SIMT, DAR PROPAGA SI MULTE SMINTELI.

  1. Capitalismul, in esenta lui, are mii de ani vechime, de la babilonieni, egipteni si asirieni incoace. Romanii erau capitalisti, adica lucrau cu capitalurile (banii, munca, oamenii) pentru a crea bunuri materiale si spirituale, si faceau aceasta in cadrul unei economii de piata care si ea e veche de cand lumea lume, de la prima scoica schimbata contra primei piei de veverita de facut sandale. Asa ca mai usurel cu teoriile economice prost intelese, prost aplicate si criminal promovate contra intereselor oamenilor. Mai bine ganditi-va la o solutie practica, reala, la o societate valabila economic si in care oamenii sa-si gaseasca fericirea spirituala si materiala.
   P.S. Solutia mea e crestinismul aplicat – daca toti membrii societatii ar fi constienti de ceea ce vor si de ceea ce fac, pe principiul Sf. Ap. Pavel: Cine nu vrea sa lucreze nici sa nu manance!
   P.S.2 – O varianta ar fi transformarea celor 3,5% din impozit care merg unde vrea omul in macar 35% – 50% – si fiecare sa dicteze unde vrea sa-si trimita banii, nu unde vrea guvernul ca sa fure mai mult. Ganditi-va la consecinte: politia, armata, spitalele, scoala, toti vor vrea sa aiba acesti bani si atunci vor munci mai mult pentru ei, nu ca acum, cand cer si cer si rezultatele nu se vad. Abia atunci omul care munceste ar deveni stapan pe soarta lui.

 5. Si chemând la Sine mulţimea, împreună cu ucenicii Săi, le-a zis: Oricine voieşte să vină după Mine să se lepede de sine, să-şi ia crucea şi să-Mi urmeze Mie. Căci cine va voi să-şi scape sufletul îl va pierde, iar cine va pierde sufletul Său pentru Mine şi pentru Evanghelie, acela îl va scăpa. Căci ce-i foloseşte omului să câştige lumea întreagă, dacă-şi pierde sufletul? Sau ce ar putea să dea omul, în schimb, pentru sufletul său? Căci de cel ce se va ruşina de Mine şi de cuvintele Mele, în neamul acesta desfrânat şi păcătos, şi Fiul Omului Se va ruşina de el, când va veni întru slava Tatălui său cu sfinţii îngeri. Marcu 8, 34-38

  “Ce se ascunde în spatele Black Lives Matter?”

  ORICE SUFLET ESTE MAI VALOROS DECAT LUMEA INTREAGA !
  Black Lives Matter ESTE ANTI EVANGHELIC SI RASIST !
  LA FEL DE MULT CONTEAZA SI SUFLETELE ASIATICILOR, SI ALE AMER-INDIENILOR, EUROPENILOR…

  PS: EXITA UN ADEVAR STRIGATOR LA CER: PROSPERITATEA LUMII OCCIDENTALE – CATOLICO-PROTESTANTE, S-A CLADIT PE CRIME IMPOTRIVA UMANITATII, SAVARSITE IMPOTRIVA NEGRILOR, AMER-INDIENILOR, ASIATICILOR, ORTODOCSILOR EST-EUROPENI !

 6. Privitor la starea actuala: Cît priveşte ce este al cezarului, tot Mîntuitorul ne spune ce este al aceluia: dajdia / impozitul şi datoriile civile. Iată ce spune un sfînt părinte, şi el recent canonizat, care a trăit pe pielea sa teroarea comunistă, Sfîntul Iustin Popovici:

  „Stăpânirea este de la Dumnezeu (Romani 13:1-6): şi ierarhia valorilor şi ierarhia ordinii de la Dumnezeu este. De aceea, în principiu, trebuie să ne supunem stăpânirii care pune ordine, normalizează şi care păstrează această ordine divină dată de Dumnezeu în lume. Altminteri survine căderea şi decăderea în anarhie.

  Stăpânirilor trebuie să ne supunem în măsura în care ele menţin ordinea divină în lume, pentru că ele sunt „slugile Domnului” şi – ca unor slugi ale Domnului. Stăpânirilor trebuie să ne supunem, pentru că ele, ca slugi ale Domnului, poartă sabie, cu care pedepsesc răul şi apără binele. Stăpânirilor trebuie să ne supunem, pentru că ele, slugile Domnului, sunt „înfricoşătoare pentru faptele rele”, şi nu pentru cele bune.

  Atunci însă, când stăpânirile devin periculoase pentru faptele bune, când stăpânirile prigonesc binele dumnezeiesc, şi mai mult decât toate, binele şi atotbinele acestei lumi – pe Iisus Hristos, iar prin aceasta Biserica Sa, atunci acestor stăpâniri nu se cuvine să ne supunem, nici să le ascultăm. Creştinul trebuie să se lupte cu ele, şi să se lupte anume prin binecuvântatele mijloace evanghelice. Niciodată creştinul să nu îndrăznească să se supună mai degrabă oamenilor, decât lui Dumnezeu, şi mai cu seamă oamenilor potrivnici Dumnezeului adevărat şi Evangheliei Lui.

  La început stăpânirea fusese dată, în principiu, de la Dumnezeu. Când însă stăpânirea se abate de la Dumnezeu şi se ridică împotriva lui Dumnezeu, în acest caz ea se transformă în silnicie şi prin aceasta încetează de a mai proveni de la Dumnezeu şi este de la diavol.”

 7. Este evident ca in spatele acestor anarhisti BLM(Bulangii, Lesbiene si Marxisti) se ascund Papusarii Ocultei, care vazand ca actiunile lor demonice in vederea creerii Noii Ordini Mondiale nu dau rezultatele scontate(vezi esecurile legate de Rusia, SUA, Marea Britanie) s-au decis sa treaca la planul B, adica crearea de dezordine totala in Lume care sa duca catre cel de-al III-lea razboi mondial, prin care sa se reduca drastic populatia Globului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Pe luna Mai, avem doar 30% din resursele necesare pentru a duce mai departe acest proiect. DONAȚII