X

Ce au în comun evreii sioniști și iredentiștii maghiari: URĂ pentru Mișcarea Legionară. Un fost redactor al OrtodoxINFO reclamat la poliție pentru propagandă legionară

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Dacă de evreii sioniști de la institutul Elie Wiezure știam că au insomnii de frică că vor fi canonizați Sfinții închisorilor, aflăm că extremiștii maghiari, ce atentează prin revendicările lor la integritatea teritorială a României, suferă de aceeași ură.

Fundatia Szekler Monitor (Observatorul Secuiesc) din Gheorgheni, prin președintele iredentist Árus Zsolt István, a făcut plângere penală împotriva portalului OrtodoxINFO pentru publicarea unui articol ce anunța slujba de pomenire pentru Căpitanul Mișcării Legionare, Corneliu Zelea Codreanu.

Într-un comentariu postat pe 22 noiembrie, am fost amenințați de către sus-numitul Arus Zsolt:

Fundatia Szekler Monitor spune:

Stimati domni!
Probabil cã stiti, cã activitatea dvs. de promovare a cultului legiunii contravine legii. Vã rog deci sã încetati aceastã activitate, respectiv sã stergeti acest articol, altfel fundatia Szekler Monitor se va adresa justitiei.
Sper cã veti da dovadã de înþelepciune si veti da curs acestei solicitãri.

Astfel că un fost redactor al portalului nostru a fost contactat zilele trecute de către poliția din jud. Harghita, ca să-i pună în vedere că are calitatea de suspect într-un dosar penal și trebuie să depună o declarație la poliție în acest sens.

Árus Zsolt este un fost consilier județean din Harghita, membru al Partidului Civic Maghiar, partenerul UDMR, și un susținător înfocat al autonomiei teritoriale pe criterii etnice a așa-zisului ținut secuiesc. Personajul, cetățean român, face jocurile Ungariei, sprijinită de Rusia, care ar dori ca Transilvania să revină Ungariei.

De numele lui Árus Zsolt se leagă o decizie a Agenției Naționale de Integritate care l-a găsit incompatibil în 2012 (detalii aici).

În prezent, Árus Zsolt petrece ore întregi pe internet pentru a urmări activitatea site-urilor naționaliste, postează zeci de comentarii pe rețelele de socializare, reclamă la CNCD și amenință cu închisoarea persoanele ce nu-i sunt pe plac.

Arus Zsolt Istvan, președintele fundației din Gheorgheni și al Consiliului Național Secuiesc zonal, este un adept înfocat al autonomiei teritoriale pe criterii etnice a așa-zisului ținut secuiesc precum și al celor doi condamnați penal pentru acte de terorism, Beke Istvan și Szocs Zoltan, care au vrut să ne arunce în aer la Târgu-Secuiesc de 1 Decembrie 2015, când am avut prima acțiune 1000 de Steaguri Tricolore pentru Inima Țării, la Târgu-Secuiesc fiind dăruite cu acel prilej românilor din oraș și împrejurimi, 500 de drapele naționale. Cei doi teroriști, cetățeni români de etnie maghiară, au vrut să ne omoare atunci. Nu le-a ieșit. Arus Zsolt însă a organizat manifestații pentru eliberarea lor din închisoare, considerând că mai sus numiții nu au nicio vină… cam ăsta e omul care care consideră că activitatea si textele mele sunt periculoase. Să mai punem la socoteală că individul este si susținătorul criminalului de război Albert Wass care a ucis români? Da, punem la socoteală și acest lucru pentru a întregi tabloul celui care dă lecții de corectitudine politică, relatează patriotul Mihai Tîrnoveanu ce a fost la rându-i denunțat de același iredentist pentru niște versuri din Eminescu.

Un astfel de extremist maghiar, ce atentează la integritatea teritorială a statului român ar trebui să fie expulzat din România și declarat persona non-grata.

Vom reveni!

Trăiască Legiunea și Căpitanul!

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

  1. E o manarie sekuristica.

    Nu au reusit cu cenzura, apeleaza la instrumentul cu care au faramitat unitatea romanilor in ultimii 30 de ani.

    Isi dau singuri la joale securistii.

    Domnule Árus Zsolt István si seku din spate: apartenenta la organizatii constituite pe criterii etnice precum si sustinerea lor in orice forme, cultul unor criminali de razboi si alte asemenea, se numeste nazism, care nazism e condamnat penal oriunde in lume, incepand de la procesul Nurenberg, unde Miscarea Legionara a fost exonerata.

    Unde mai punem faptul ca aceste organizatii au membrii inchisi pentru acte de terorism pe teritoriul Romaniei.

  2. “O mana pe alta (se) spala”. Adica ungurii fac planul lui Elie Wiesel, iar acestia ii ajuta pe unguri sa obtina ceea ve vor: Transilvania. Asa nu se va prinde nimeni ca fiecare grupare venetica o sa obtina ceea ce doreste. Dar mai e de curs ceva apa pe Dunare pana or muri toti romanii din Dacia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button