X

Merkel a găsit soluția pentru rezolvarea crizei: Mai mult globalism!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cancelarul Angela Merkel și-a expus joi obiectivele pentru președinția rotativă a Consiliului Uniunii Europene, afirmând că o implicare globală și o guvernare internațională sporită reprezintă calea de urmat pentru rezolvarea problemelor Uniunii Europene. 

“Consecințele globale dramatice ale pandemiei (coronavirus) cer ca Europa să-și asume mai multă responsabilitate globală”, a declarat Merkel pentru camera inferioară a parlamentului din Bundestag.

“În acest moment, lumea are nevoie de vocea puternică a Europei pentru protecția demnității umane, a democrației, a statului de drept și a libertății”, a adăugat ea, relatează Reuters.

Nu este pentru prima dată când Merkel a făcut afirmații de acest fel, pretinzând o implicare globală a Uniunii Europene. Soluția ei este simplă: mai multă Uniune Europeană, în mai multe locuri și mai des. În ciuda dovezilor clare, care au arătat cât s-a chinuit Uniunea Europeană, încă din prima zi, pentru a se pune de acord în unanimitate cu privire la ce trebuie să facă și cum să facă pentru a limita impactul pandemiei asupra statelor membre.

Scandalul care ocupă prima pagină a ziarelor din Germania este cel cu privire la plasarea copiilor în grija pedofililor, timp de peste 30 de ani, chiar cu ajutorul autorităților germane.

Mai mult decât atât, Deutsche Bank se află în pragul falimentului.

Stai și te întrebi, dacă ești normal la cap, după modul precar și discriminatoriu în care Uniunea Europeană a gestionat criza sanitară, după scandalurile fără precedent din Germania, oare ar mai trebui să urmăm modelul german?!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button