X

Merkel a găsit soluția pentru rezolvarea crizei: Mai mult globalism!

Cancelarul Angela Merkel și-a expus joi obiectivele pentru președinția rotativă a Consiliului Uniunii Europene, afirmând că o implicare globală și o guvernare internațională sporită reprezintă calea de urmat pentru rezolvarea problemelor Uniunii Europene.

“Consecințele globale dramatice ale pandemiei (coronavirus) cer ca Europa să-și asume mai multă responsabilitate globală”, a declarat Merkel pentru camera inferioară a parlamentului din Bundestag.

“În acest moment, lumea are nevoie de vocea puternică a Europei pentru protecția demnității umane, a democrației, a statului de drept și a libertății”, a adăugat ea, relatează Reuters.

Nu este pentru prima dată când Merkel a făcut afirmații de acest fel, pretinzând o implicare globală a Uniunii Europene. Soluția ei este simplă: mai multă Uniune Europeană, în mai multe locuri și mai des. În ciuda dovezilor clare, care au arătat cât s-a chinuit Uniunea Europeană, încă din prima zi, pentru a se pune de acord în unanimitate cu privire la ce trebuie să facă și cum să facă pentru a limita impactul pandemiei asupra statelor membre.

Scandalul care ocupă prima pagină a ziarelor din Germania este cel cu privire la plasarea copiilor în grija pedofililor, timp de peste 30 de ani, chiar cu ajutorul autorităților germane.

Mai mult decât atât, Deutsche Bank se află în pragul falimentului.

Stai și te întrebi, dacă ești normal la cap, după modul precar și discriminatoriu în care Uniunea Europeană a gestionat criza sanitară, după scandalurile fără precedent din Germania, oare ar mai trebui să urmăm modelul german?!

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Globalizare
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.