X

Mugur Isărescu, dovedit turnător la Securitate: ‘Individul trebuie să demisioneze de urgență sau să fie demis de Parlament’

DOCUMENT. Mugur Isărescu, turnător la Securitate? Dovada care-l ...

Avocatul Gheorghe Piperea, profesor de Drept comercial la Facultatea de Drept a Universităţii Bucureşti, reacţionează la informaţia că CNSAS a sesizat Curtea de Apel Bucureşti pentru a se constata calitatea de colaborator al Securităţii comuniste a lui Mugur Isărescu. Piperea este de părere că guvernul BNR trebuie să demisioneze sau să fie demis. Avocatul îi critică şi pe cei care l-au susţinut în funcţie timp de 30 de ani pe Isărescu.

„Doamne, Dumnezeul meu! Nu credeam să ajung să trăiesc asta vreodată: Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității l-a declarat pe Mugur Isărescu COLABORATOR AL SECURITĂȚII COMUNISTE!

Conform legii, individul trebuie să demisioneze de urgență sau să fie demis de Parlament! Și să înfunde pușcăria pentru fals în declarații!

Tuturor politicienilor care, timp de 30 de ani, l-au eternizat pe post pe acest securist bătrân le spun : ați fost, sunteți niște cârpe în mâinile acestui faraon fals!

Tuturor banksterilor și influencerilor și simpatizanților de “driapta” care ați făcut sluj și închinare în fața acestui idol fals vă spun : sunteți niște iobagi de mizerie, demni de dispreț!

Tuturor judecătorilor care au luat lumină de la acest falsificator la seminariile de la Sinaia, refuzând dreptatea pentru milioane de debitori faliți și consumatori abuzați, dând câștig de cauză banksterilor, le spun : puneți-vă cenușă în cap! Celor care au scris cărți de înfierare și teze de doctorat de combatere a mea pentru că m-am opus, timp de 10 ani, lui Manole Isărescu, le spun : reluați doctoratul de la zero, reciclați-vă sub formă de maculatură refolosibilă cărțile de propagandă pro-bancară pe care le-ați scris și renunțați la ideologie, devenind adevărate instrumente ale justiției și dreptății!

PS Voi reveni mâine cu detalii”, scrie Gheorghe Piperea pe Facebook.

Colegiul CNSAS a aprobat săptămâna trecută nota în care este constatată calitatea lui Mugur Isărescu de fost colaborator al Securităţii. Informaţia a fost confirmată din surse CNSAS.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

8 comentarii

 1. Nu pică asa ușor jidanul… Sau, dacă va pica, e semn ca epoca lui s-a terminat și, trebuie să-i facă loc lui tac’su…

 2. Avocatul Gheorghe Piperea, care a mai scris despre cazul Isărescu, spune că guvernatorul BNR ar trebui să demisioneze sau să fie demis de Parlament.

  „Doamne, Dumnezeul meu! Nu credeam să ajung să trăiesc asta vreodată: Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității l-a declarat pe Mugur Isărescu COLABORATOR AL SECURITĂȚII COMUNISTE!

  Conform legii, individul trebuie să demisioneze de urgență sau să fie demis de Parlament! Și să înfunde pușcăria pentru fals în declarații!

  Tuturor politicienilor care, timp de 30 de ani, l-au eternizat pe post pe acest securist bătrân le spun : ați fost, sunteți niște cârpe în mâinile acestui faraon fals!”

  https://www.cotidianul.ro/cazul-isarescu-colaborator-al-securitatii-sa-demisioneze-de-urgenta-sau-sa-fie-demis-de-parlament/

  1. Confotidianul, Mugur Isarescu s-ar fi opus unor noi imprumuturi ametitoare la dobanzi foarte mari pe care le doresc Jphanis, Orban si Catu…

   Dupa presa online Romania Oeban-Johanis-Catu au imprumutat deja 80 miliarde – nu se precizeaza daca euro sau lei, dar oricum este imens…

 3. La pag. 36 din documentul de mai jos (vezi linkul), gasim ca Mugur Isarescu este membru in Comitetul Executiv al Comisiei Trilaterale (al treilea organism ca importanta al Grupului Bilderberg, adica cei 300 de oameni superbogati , fara de care nimic nu se misca in lume fara stirea lor. )
  Trageti singuri concluzia….

  https://books.google.ro/books?id=Jvbl5o9_rm8C&pg=PA36&lpg=PA36&dq=council+of+foreign+relations+members+mugur+isarescu&source=bl&ots=dcTrWZVGyx&sig=ACfU3U3pE6hmJrgjxCnV5Ag7KdR1u97VKA&hl=ro&sa=X&ved=2ahUKEwi_-OnOqIjqAhWqtYsKHWkZDhwQ6AEwAnoECAUQAQ#v=onepage&q=council%20of%20foreign%20relations%20members%20mugur%20isarescu&f=false

 4. O explicatie posibila

  Se intampla ca Sistemul il vrea dat jos pentru ca:

  Isarescu si-a asumat in numele BNR obiectivul ca Romania sa adopte moneda euro pana in 2024:

  https://www.bancherul.ro/stire.php?id_stire=18982&titlu=isarescu-si_a-asumat-in-numele-bnr-obiectivul-ca-romania-sa-adopte-moneda-euro-pana-in-2024

  Dar iata ce spunea Comisia Europeana acum 7 zile:

  Romania nu indeplineste in prezent niciunul din cele patru criterii economice necesare pentru adoptarea monedei euro si anume criteriile legate de stabilitatea preturilor, de soliditatea finantelor publice de cursul de schimb si de rata dobanzilor pe termen lung, arata Comisia Europeana.

  https://www.mediafax.ro/economic/comisia-europeana-romania-nu-indeplineste-niciunul-dintre-cele-patru-criterii-economice-pentru-adoptarea-monedei-euro-19271408

  Parerea mea…

 5. Pe șeful mașinilor din Ro vreți voi să îl dați jos hihi. Pe unul din membri grupului de la Roma asi vrea sa o vad și pe asta .

 6. Se știe foarte bine de către mulți că cei ce conduc lumea ,au slugi în toate domeniile ,iar atunci când acestea nu mai sunt de folos ,sunt îndepărtate imediat indiferent de poziția pe care o ocupă aceste slugi . Valabil și pentru Isărescu , Iohannis ,Orba n , Dragnea ,etc. .

  1. SCIRBA VESNICA!
   Doar prostii FUNDAMENTALI ar mai putea fi surprinsi ca BOSCHETARUL ISAREASCU a fost si este pina in pinzele albe SECURIST (cu „grad „de MASON,sic!!!) nu doar de general, deja MIZILIC !
   Ar fi de ris daca n-ar fi de plins…
   Ca si cei ca basescu/iliesscu /constantinescu /iohanis /orban /kevesi /rares bogdan /nastase /dragnea /ciolacu /dancila / GRINDEANU /PONTA /CRIN ANTONESCU /LAZAR /mircea diaconu //GEOANA /ROMAN /vacaroiu /sergiu nicolaescu etc/ETC/ETC pina la ultimul nume la vedere sau ascuns , deci chiar pina la ultima FEMEIE de servici de la orice club sportiv, aceiasi MIZERIE, toti ACEASTA HAITA HAMESITA DE HIENE ANALFABETE de la A la zet, de la GENERAL LA CRAPAR si de la portar la PRESEDINTE, sint TOTI, FARA EXCEPTIE niste SCURSURI UMANE .
   Cind toata clasa politica postdecembrista impreuna cu CLIENTELA ca acel procuror SECURIST INRAIT, (de teapa lui visinescu) cu PENSIA cica DE „DREPT „circa 70 mii lei, vor fi OBLIGATI sa vomite si ULTIMUL CENT cistigat pe nedrept in acesti 30 ani de INCOMPETENTA, NEAMPROSTIE, jaf si genocid programat de agenturi si executat de SECURISTI. contra comisioane GRASE si PUTERE , atunci inseamna ca POPORUL ROMAN a devenit ORTODOX
   AUTENTIC .
   TOTUSI , Sa ne bucuram !
   S-a sesizat DIN OFICIU, (o vaga teama! ca poate se vor trezii in final si turma de RUMEGATOARE , slugile BLEGI) ANUME BOSCHETARII securisti din CCR, ca de fapt n-ar fi corect pusa problema PENSIILOR NESIMTITE, ci drept ar fi sa se puna problema, taman invers, tocmai a PENSIILOR NESIMTIT DE MICI, pentru care pina azi de 30ani , nu e asa, nimeni nu s-a/ se sesizeazt/a, nici macar, cei in cauza!!! .
   Principial, problema, daca ar fi si SINCERA, este absolut cea corecta si REALA .
   Dar tocmai ca aici e vorba STRICT de MITOCANIE, NEAMPROSTIE, TICALOSIE SI CINISM, pentru ca le e putin cam prea teama ca ar putea pierde aceste PENSII nu doar nesimtite ci de-a dreptul. CRIMINALE si chiar NEMERITATE 100%,avind in vedere, INCOMPETENTA sistemului juridic din RO,ca si toate celelate PENSII ale altor confrati boschetari cu peste O SUTA DE MILIOANE LEI VECHI, NET de 30ani de INCOMPETENTA si jaf.
   Pentru care merite or fi crezind aceste BESTII TICALOASE care s-au autococotat in virful piramidei, ca – si POT merita aceste pensii SPECIALE avind in vedere ca sub conducerea lor nemijlocita Romania se scalda intro SITUATIE DRAMATICA din orice punt de vedere (materal, uman) de 30/40ani?
   Nimeni intr-o tara normala n-ar putea contesta niste PESII SPECIALE atita vreme cit pensiile, celor care au muncit chiar mult,mult mai mult decit acesti” SPECIALI „criminali din RO(politai ca cel de la CARACAL cu nevasta, sau GENERALI DE ARMATA SI SECURITATE care si-au tocit in fund de stat pe scaun UNIFORMELE gratis, platite din MUNCA PRODUCTIVILOR , ar fi primit niste PENSII nici macar DECENTE , ci MACAR conform cu CONTRIBUTIVITATEA individului (MULTI CU STUDII SUPERIOARE) care au muncit cite 35de ani IN PRODUCTIE GREA , si BESTIA DE BASESCU, a umblat la formula de calcul, ca aceasta suma CUVENITA(retinuta din salarii pe timpul activitatii in munca, nicidecum O POMANA ) sa fie diminuata, si
   furata de HAITA MAFIOTA de securisto-politici – clientelari INCOMPETENTI. care conduc de 30ani, din rau in mai rau, ajungind ca in ORINDUIREA FEUDALA .
   CIT de ipocriti si de cinici pot fi acesti URANGUTANI boschetari de JURISTI din CCR ?
   BINEINTELES FARA LIMITA, pentru ca nu ARE CINE SA le dea sub centura! POPORUL, E VAI STEAUA LUI!
   INTELECTUALI NU AVEM cum n-am avut NICIODATA, decit cite UNUL DE PRASILA la onsuta de ani, si pe acela l-au casapit. MAI BINE ACUM, CA NU MAI AVEM DELOC. N-ARE CINE SA LE FACA CONTRE, cum ar normal !
   Iar urangutanul – BOSCHETAR – SECURIST, juristul CCR, se spala pe MIINI, spunind ca COPILUL CARE NU PLINGE, NU-I DA MA-SA TITA!
   Iti dai seama la ce nivel de primitivism sint toti acesti COCALARI – BOSCHETARI – SECURISTI cocotati politic /securistic/incompetent, nu MERITOCRAT in orice POZITIE, de la orice nivel, central/local. !
   Fiecare cit apuca ! Nu avind la banza niste principii STIINTIFICE, dar nici macar de bun simt.
   IN COREEA cind au ajuns in faliment, NOBILIMEA si-a donat de dragul poporului si pentru a trece peste CRIZA pina si VERIGHETELE DE AUR !
   Asta inseamna UMANISM SI STIINTA DE CARTE PE BUNE.
   Si ca prin minune, ca sculati de pe buda si ceilalti URANGUTANI – SECURISTI- BOSCHETARI, academicienii romani(asta sint cei mai mari PRETINI ai mei, carora le-as face frizura pina la Teasta!) care calculeaza cosul zilnic necesar individului , adica SALARIU MINIM pe economie cu un cinism specific GENOCIDULUI PROGRAMAT, de URIASA SUMA de 100/300 euro pe tot acest timp de 30 ani
   (probabil tot de frica ca-si vor pierd pensiile speciale, s-au gindit sa tina partea PROSTIMII si sa ceara in sfirsit, IMPOZITAREA MULTINATIONALELOR, dar si NATIONALIZAREA pilonului doi de pesii pentru a fi investit de stat in interesul individului , convingindu-se probabil ca oricit ar fi de MAFIOT un STAT, poate fi MULT mai cinstit decit ORICE PRIVAT SATANIST national /international.
   Dar cind invatamintul romanesc a disparut, ce – or fi facut?
   Dar cind ECONOMIA ROMANESCA (industrie – agricultura) a fost stersa de pe harta patriei, ei ce or fi PAZIT!
   Dar cind au vazut ca milioane si miloane de romani pina la ZECE AZI, depopuleaza teritoriu patriei, nu le-or fi fost frica de SERPI ca ii sugruma in pat pentru ca nu mai are cine sa le coseasca iarba de sub ferestre ?
   JAVRE SECURISTE !
   BLEAH.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button