X

MAFIA COVID în Brazilia: Spital gol, primește subvenții pentru bolnavii de coronavirus

5 parlamentari brazilieni, alături de alți cetățeni, au mers din spital în spital, la îndemnul Președintelui Braziliei, Jair Bolsonaro, ca să verifice numărul real de pacienți internați cu COVID-19.

https://twitter.com/NosMienten_/status/1272196036509999105

Spitalul din video este încă în construcție, dar susține că este nevoie de el pentru că au 5000 de infectati în stare gravă și 200 de morți. Cetățenii au intrat pentru a-l verifica și au descoperit că spitalul este o mizerie absolută, nu este terminat și nu tratează niciun fel de pacienți. Guvernatorul fură banii statului și contribuabililor, mințind cu privire la numerele reale ale infectărilor, pentru a putea accesa banii destinați pacienților COVID-19.

Conducerea spitalului, împreună cu guvernatorul, spun că au 5000 de pacienți și, astfel, primesc banii de la stat pentru a ajuta la tratarea celor care s-au îmbolnăvit, deoarece acesta este un spital privat, acest lucru fiind menționat în videoclip. În ciuda faptului că spitalul este neterminat și că nu sunt pacienți, ei încă mai primesc subvenție de la stat.

Schema de delapidare ajută și pentru a ține populația sub control și pentru a împinge vaccinarea obligatorie.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

5 comentarii

 1. Ca la noi în Suceava. Oferă spitalul județean Suceava suma de 2000 lei familiei care le dă victima pe mâna lor. Odată preluată victima, este infectat și ucis la intubare. Trăim într-o lume condusă de sataniști.

  1. PROASTĂ și CORUPTĂ famiglia care-și VINDE pe arginți trupul și sufletul amărâtului din familia lor de cre(ș)tini!!!
   Dar de ce NU-și pune nădejdea FAMILIA în Dumnezeu?
   De ce nu se roagă ÎNAINTE de a ajunge la sataniștii din spital?
   De ce nu se roagă la Sf.Nichifor Leprosul?
   Are și Acatistul, și paraclisul….
   De ce nu întreabă pe ăia din spital, pentru care motiv nu-i dă hidroxiclorochină ca să-l salveze imediat?!?

  2. Datorită unor astfel de ”oameni”…”medici” sau ”familie”…ȚIN/ÎNTREȚIN starea asta CUM s-o numi ea…de urgență, de alertă, etc…de pe urma prostiei lor multiplicate prin copiere…atât nenorociții în halate albe, cât și ăștiălalți CONDAMNĂ țara sub sistemul SECU care și asta VREA = pușcărie la domicil, botnițare, termometrizare, termoscanare, vaccinare, etc…

   Toți, ÎN MĂSĂ…alături de gașca criminalilor – WUHANIS, ARAHAT, NELU TĂTARU, LUCOVID, VELA-MANIVELĂ – se FAC vinovați de sângele vărsat, de moartea atâtor oameni, substituindu-se Lui Dumnezeu!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button