X

Sfântul Părinte JUSTIN de la Petru Vodă, la ȘAPTE ANI de la sălășluirea în Împărăția Cerurilor. Sâmbătă – 13 iunie, pomenire la mănăstirea de călugări, marți – 16 iunie, pomenire la mănăstirea de maici

A venit și clipa așteptată de mulți, dar nedorită de o mână de potrivnici, ce nu l-au înghițit pe Părintele Justin nici cât era în viață, și poate mai mult, nici după trecerea la Domnul. Firesc ar fi fost ca la șapte ani, trupul Cuviosului Părinte Justin Pârvu să fie dezgropat, căci așa și-a dorit și sfinția sa și la fel a procedat, în nenumărate rânduri, cu osemintele camarazilor săi aflate în diferite locuri din țară. Astfel găsiți în biserica Mănăstirii Petru Vodă, în două racle aflate la închinare, craniile mai multor mărturisitori din temnițele comuniste, iar trupurile lor aflate în cimitirul mănăstirii. Este o tradiție lăsată cu limbă de moarte de starețul și ctitorul de la Petru Vodă, prea-iubitul nostru Părinte Justin. Doar, că din păcate, această rânduială a fost oprită, și cu durere în suflet vom asista că tocmai Părintelui Justin îi va fi aplicată această interdicție.

Unii zic că ar fi decizia sinodului BOR, alții spun că e datorită conducerii actuale a mănăstirii. Dumnezeu le știe mai bine, iar ceea ce noi știm este că lumina nu poate fi ținută sub obroc și când va rândui Domnul, Părintele Justin fi-va proslăvit ca sfânt, în ciuda tuturor potrivnicilor Învierii.

Facem cunoscut, că sâmbătă, 13 iunie, se va oficia la Mănăstirea Petru Vodă parastasul de pomenire de 7 ani a Părintelui Justin, precedat de slujba de priveghere în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Un alt parastas va avea loc chiar în ziua trecerii la Domnul, pe 16 iunie, la Mănăstirea de maici, Paltin Petru-Vodă.

 În conștiința poporului român, Părintele Justin a rămas ca un sfânt, ce le ascultă durerile de data aceasta din ceruri, ca unul ce a câștigat multă îndrăznire către Domnul și mijlocește pentru poporul, pe care l-a iubit așa de mult, cu prețul vieții sale, până la sfârșit.

Nădăjduim ca prăznuirea de anul acesta să fie prilej de bucurie sufletească celor ce vor participa cu dragoste și inimi smerite la pomenirea de 7 ani a marelui Duhovnic al Neamului românesc, Părintele Arhimandrit Justin Pârvu.

Să avem parte de rugăciunile cuvioșiei sale și să nu pregetăm a-i urma și noi, la rândul nostru, viața, nevoința, dragostea către aproapele, mărturisirea credinței și mai presus de toate, dragostea nemărginită față de Dumnezeu!

site-ul revistei Atitudini

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Părintele Justin Pârvu
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

35 comentarii

 1. Nu mă înjurați dar acordați atenție:

  Cum gandesc cei cu QAnon, reptilieni, destin
  ayeaye20 Uncategorized June 11, 2020 4 Minutes
  QAnon Italia
  Lady Diana o prințesă!
  De când președintele Trump a contactat-o pe regina Elisabeta prin canalele diplomatice, evenimentele sunt o succesiune continuă de știri frumoase, ați observat? Începând de când și-a ridicat fundul de pe scaun permanent.
  Președintele Trump a preluat Imperiul Britanic până când regele Ioan al III-lea intră în Palatul Buckingham, care în prezent este renovat și revigorat în pregătirea sosirii sale.
  Patrioții și pălării albe (pălăriile albe) lucrează împreună pentru a se îndepărta de asociația de la tratatele semnate în 1720, care a subjugat națiunea americană sub monarhie, până în punctul în care toate taxele din America au fost trimise în orașul Londra și deturnat la Vatican.
  Se dezmembrează o întreagă familie de sataniști, care au adus întunericul în toți acești ani, acuzațiile aduse împotriva lor sunt multe și înfiorătoare!
  Acum, dacă ți-aș spune că Lady Diana nu a murit în tot acest timp?
  Tu cum ai reacționa?
  Serios îți spun că… ai rămâne fără cuvinte.
  Este o prințesă frumos bună și un om de spirit nobil, doi tineri care au ales un drum complet diferit, decât să facă parte din cabala de elită întunecată, care se aflau în aceleași cercuri, dar niciodată conforme.
  Acești trei ai luminii (Diana, John, Trump) au co-creat un plan care efectiv a zguduit și ne-a distrus lumea tehnometrică
  Diana a fost forțată să se căsătorească în care nu era decât procreatorul familiei regale (reptilian), care în cuvintele Dianei, la 19 de ani a fost obligată să se căsătorească cu un bărbat care o folosea doar pentru a-și naște ar fi aruncat.
  Descoperise crimele oribile ale Reginei Mamă, precum și ale Reginei Elisabeta și ale familiei regale tuturor.
  El a înțeles că (Regina Elisabeta și Royals) conduceau multe dintre societățile secrete, a violat și hrănindu-se cu copii, practicat traficul enorm de copii și apoi i-a folosit pentru sacri
  Lady Diana i s-a spus că nu este decât o crescătoare (procreator)!
  Relația ei cu Regina Elisabeta a fost oribilă, se urau unul pe
  Deci ce credeți că ar fi trebuit să facă o prințesă frumoasă și cuminte când știa că destinul ei era deja scris, și că va fi moartea ei?
  Cu putere și curajul ei de femeie cu soarta deja marcată, o determină să vrea să dărâme răul, să răzbune ce i s-a făcut ei și copiilor ei!
  În cine ar putea avea încredere Lady Diana?
  Evident, Trump și JFK Jr.
  JFK Jr. și Donald știa că regalii trebuiau distruși, pentru că ei erau capul coroanei, iar coroana deținea Statele Unite.
  Ei știau că NU vor fi eliberați dacă NU vor fi demolate definitiv sistemul coroanei și bancar.
  În vara anului 1995 a fost organizată o întâlnire secretă între Diana și JFK Jr, s-a făcut o înțelegere. Singurul posibil… să-i denatureze “moartea”, iar rolul său a fost instituit în planul de a dărâma totul la nivel de domino ceea ce este satanic.
  În decembrie 1995, șase luni mai târziu exact, Lady Diana și Donald au ajuns împreună la un eveniment caritabil și chiar întâmplător (credeți?) au ajuns la aceeași masă.
  Donald și-a jucat bine rolul, mai întâi măgulitor, apoi a continuat mai puțin măgulitor, dar acest lucru a fost important deoarece ținea toate suspiciunile la distanță.
  După încheierea divorțului Lady Diana, ea a scris o scrisoare în care scria: “Donald da Diana”
  Acesta a fost semnalul de începere a planului!
  În niciun caz Diana și JFK Jr. Ar fi fost capabili să-și execute planul în viață, nu au avut de ales din moment ce viața lor era cu siguranță în pericol din cauza oamenilor a treia și puternici.
  Partea bună a casei lui Saud avea nevoie de cunoașterea conexiunilor reale pe care Diana le avea, pentru a dărâma partea putredă a casei lui Saud, fiind legată de Coroana care finanța regală și corupția!
  Donald și JFK Jr, organizați cu ei prin Dodi, că dacă ei (partea bună a casei lui Saud) ar ține-o pe Diana în siguranță, îi vor elibera de partea infectă și coruptă care s-a ocupat de toată treaba (Al-Waleed).
  Eliminând partea putredă, finanțarea pentru Elitè întunecată, Corona s-ar termina și ar elibera partea bună (Salman) de mafia malefică!
  În schimbul a ce? de libertatea lor!
  Diana este ținută în siguranță ajutând la doborârea regală cu toate informațiile sale din interior.
  Prințesa Diana a fost la JFK Jr. Pentru a cere sfaturi, l-a întâlnit în New York să vorbească cu el.
  JFK Jr. și-a înscenat moartea la vremea lui.
  Aveau două mașini similare, el este Lady Diana, îți amintești?
  Lady Diana nu era în mașina în care credeau că e.
  Mașina aceea a fost sabotată să se prăbușească în tunel și apoi i-a înșelat pe ucigașii.
  Lady Diana este o femeie foarte înțeleaptă, e deșteaptă la fel ca JFK Jr.
  Oamenii cred în principal (întotdeauna) ceea ce spune mass-media.
  Să știți că Prințul Harry și Meghan i s-au alăturat, lăsând familia regală coruptă, acum locuiesc în Los Angeles (Statele Unite).
  Toată lumea va participa la tribunalele militare din Guantanamo pentru a depune mărturie și spune tot adevărul despre familia regală ce era înăuntru și în afară la Palatul Buckingham.
  În toată lumea, în curând, Diana și JFK Jr. Vor ieși la “lumină” să ducă planul la bun sfârșit și să sărbătorească cu toată omenirea când se declară GESARA / NESARA cred că se va întâmpla în această vară a anului 2020 poate pe 4 iulie?
  Să fim surprinși și începe acest spectacol în curând!
  https://ayeaye20.files.wordpress.com/2020/06/103422150_149174443392066_6502942635007002045_n-1865047764.jpg
  https://ayeaye20.files.wordpress.com/2020/06/103570664_149174570058720_3401861766387304198_n-1651677625.jpg

  1. Nu mi-e clar, Cine este regele Ioan al III -le, care urmează să se instaleze la Bukingam? De unde provine el?

   1. NU ȘTIU DACĂ VA FI EL SAU ALTUL…

    https://ayeaye20.wordpress.com/2014/11/01/hronograf-fericitului-agatanghel-anul-1327/

    MĂRTURIA din America a lui GERONTOS Ephraim – 1950
    Primele dovezi valide și de încredere le avem de la Părintele Efrem a Americii, fostul Filoteu din Muntele Athos, care a relatat că informațiile cu privire la acest Ierotheos marele preot ia spus că a văzut cu ochii lui pe regele adormit Ioan!
    Pentru ce a fost relatat în mod special Părintele Efrem a Americii în opoioprotakousame în urmă mut de aproape 14 ani pe Muntele Athos casete cu vocea de aceeași vârstă:
    .Aici doarme REGELE PE NUMELE IOAN pe care apoi Arhanghelul Mihail il va indica la creștini si că el va domni in curand.
    Le va arata cu degetul acel loc și se va fi chemat să conducă și să domnească poporul grec și ortodox . Și așa va fi!

    Cu ani în urmă Sfântul Munte a fost un preot pe nume Ierotheos.
    Care a venit din Asia Mică si Patriarhia Ecumenica la pus pe Muntele Athos sa faca hirotoniri, servicii memoriale, functii, etc A fost un preot sfânt de genul lui Agios Nikolaos.Acest preot sfânt din Asia Mică la sustinut la preotie.

    Omul era binecuvântat de Dumnezeu!
    Cincisprezece ore de veghe, petrecea acest om
    Din scaunul de domnie a coborât să stea din nou în picioare.
    Dupa trei ore care au urmat Utrenia lunga, el era tot în picioare!.
    Sa oferit un scaun să stea jos și nu a vrut.
    Spunând că ” Doamna noastră nu a obosit”, și noi toți să tremuram de oboseala?Acest preot sfânt, ne-a spus.
    EL A VĂZUT DORMIND PE REGELE IOAN, CARE VA ÎNVIA ATUNCI CÂND SE VA TERMINA CEL DE-AL 3-LEA RĂZBOI MONDIAL!
    Pentru ca buzele acestui preot nu puteau sa minta

    Pentru că el a trăit atunci acolo și era binecuvântat și sfânt bătrânii mei (nota celebrul Iosif Isihastul ) și împreună cu escorta, l-am abordat in biserică și am stat cu el acolo rugându-l sa ne raspunda la întrebări.
    Și ne spune urmatoarele am auzit cu urechile noastre.

    El spune că ” este un rege adormit și se va trezi!”
    Intrebam : Cand va fi acesta Marele sfânt al lui Dumnezeu”?
    Spunea că, “atunci când va fi al treilea război mondial”!
    Și, de asemenea, ne-a spus că “mâna dreaptă este pe mânerul sabiei! ». Care sabia este în mijlocul locului unde este asezat “

    Și va mai spun “Când sabia va iesi din teacă, apoi va începe al treilea război mondial.”

    Această revelație a episcopului Ierotheou puțin timp înainte de evenimentele din 1955 a pogromului de la Istanbul și Izmir, trăiesc de Fericitul Gheron Iosif Isihastul de spileotos, care a murit pe 15 august 1959

    ==========

 2. Recunosc, l-am ascultat pe omul ăsta Horia Alexandrescu pe 4 mai a.c. dar n-am crezut o iotă!
  Până n-a venit faza cu Qanonii spusă de Nașul TV, nu m-am prins de unde știam de fapt, ceea ce urmează – MAREA FURTUNĂ – spusă de Trump la Casa Albă care va reseta lumea pe care o știm, obligându-ne la o nouă abordare dpdv economico-social, mai ales din pricina NOILOR TEHNOLOGII.

  Evenimente Biblice Uluitoare * Papa Dispare Si Mecca Se Inchide Pentru Prima Data In Istorie, 4 mai 2020
  https://www.youtube.com/watch?v=BhSgPsaFzBQ

  ”Papa dispare și Mecca se închide pentru prima dată în istorie. Evenimentele care se derulează acum, au depășit cele ca Lebăda Neagră și au devenit biblice în proporțiile lor.
  În lumea islamică, Mecca s-a închis pentru prima dată în istorie.
  Pentru creștini – Papa a fugit iar Regina Elisabeta s-a ascuns.
  Vezi scrisoarea foarte relatată adresată editorului, în urma acestui raport care poate explica adevăratul motiv pentru care se ascunde…
  Între timp, evreii sunt eliberați pentru prima dată în cei 5.780 de ani, când îl elimină pe Beniamin Nethanyahu de la putere!
  Piața San Pietro din Vatican este pustie…Papa pontif a anulat toate întâlnirile și angajamentele din Vatican. (probabil că acum va veni ultimul papă care se spune că va fi slav…)
  LUMEA ESTE TĂIATĂ CU ROMA…
  Regatul Arabiei Saudite a interzis temporar pelerinii umrah din toată lumea.
  Cu o zi mai devreme, regatul i-a restricționat și pe cetățeni și rezidenți să viziteze Makah…deși restricțiile de închidere a Makha sunt temporare de precauție, pentru prima oară în istoria omenirii circulația a fost oprită.
  Și Betleem a fost închis și el.
  Biserica Nașterii Naționale construită pe locul pe care credincioșii cred că a fost locul de naștere al lui Iisus, a fost închisă și joi pentru închinători.
  În istoria modernă, este pentru prima dată când, închinătorilor Lui Dumnezeu, NU li se permite să fie UNDE ar trebui să fie!
  Este Dumnezeu nemulțumit de omenire?
  Conform legendelor și credincioșilor în Dumnezeu….va veni un moment în care rugăciunile, cererile și închinarea de către omenire, vor fi respinse de Dumnezeu și când va veni un astfel de timp.
  Înțelepții cred că Dumnezeu va deveni nefericit atunci când justiția va fi refuzată, când atrocitățile împotriva omenirii va crește, atunci când conducătorii vor uzurpa puterile lor și vor suprima oponenților.
  Aceasta înseamnă că dacă Dumnezeu este nefericit El pedepsește omenirea?
  Sfintele Scripturi din Vechiul Testament, Biblia de către Coran, conțin versete avertisment, despre pedeapsa dată de Dumnezeu. (…)

 3. Dacă Dumnezeu este nefericit, El se va abate de la omenire și dacă EL se va îndepărta de omenire, Satana va prealua…Satana va ajuta pe toți cei care greșesc…și numai Dumnezeu îl poate opri pe Satana!
  DECLANȘATORUL acestor evenimente, a fost refuzul poporului chinez LA 16 FEBRUARIE 2020 de a plăti orice tribut suplimentar familiilor satanice antice.
  Acest lucru s-a întâmplat atunci când lierii chinezi au spus corporației SUA că NU vor mai livra lucruri fizice, decât dacă sunt plătiți cu lucruri fizice care EXISTĂ în lumea reală!
  Cu alte cuvinte, ei au spart vechea iluzie magică a banilor satanici.
  AȘA-NUMITA PANDEMIE CARE A REZULTAT, A FOST O COMBINAȚIE DINTRE UN ATAC DE RĂZBOI BIOLOGIC ȘI ELECTROMAGNETIC ASUPRA CHINEI.
  Deși aparent atacul a provocat victime în masă la Wuhan, NU a reușit să intimideze sau să plece capul poporului chinez.
  Purtătorul de cuvând al Ministerului Chinez JAO LI JIAN, a întrebat public: ”când a început pacientul zero în SUA? Câte persoane sunt infectate? Care sunt numele spitalelor? Ar putea fi armata americană cea care a adus epidemia la Wuan…fiți transparenți! Faceți publice datele Dvs. SUA ne datorează o explicație!”
  Pentru ca un purtător de cuvânt al guvernului să spună astfel de lucruri este echivalent cu o declarație de război.
  A se vedea știrile de mai târziu, răspunsul dat de PĂLĂRIILE ALBE din SUA.
  LA CEEA CE ASISTĂ OAMENII ACUM, ESTE O LUPTĂ DISPERATĂ ALE LINIILOR SANGVINE SATANICE ANTICE CONDUCĂTOARE, PENTRU A SPERIA OAMENII DIN NOU PRIN FRICĂ, CU PANDEMIA!
  Încă de la început am observat că, 35 din 40 de știri ale fluxurilor externe erau despre pandemie.
  O sursă din Pentagon a observat lista extrem de lungă a celebrităților și a primelor doamne: Spania, Canada, care vin să anunțe că sunt suspecte de Covid 19…mulți sunt absolut ridicoli având în vedere că nu frecventează niciodată metroul și nu se amestecă cu ne-spălații și deplorabilii.
  Lista cuprinde 157 de persoane, care nu se calculează cu adevăratele statistici ale non-celebrităților diagnosticate cu acesta. (…)
  Ceea ce se întâmplă cu adevărat este o REVOLTĂ GLOBALĂ a sclavilor împotriva familiilor satanice antice, conducătoare…care sunt acum vânate sistematic de către forțele speciale, potrivit mai multor surse!
  Deja multe dintre cele mai multe familii genealogice încearcă să negocieze TERMENII DE PREDARE…
  VECHILE FAMILII ALE NOBILIMII NEGRE SUNT GATA SĂ SE PREDEA confirmă Vicentio Matzara din P3…Rotschild și alte familii care se ascund în Elveția și Noua Zeelandă negociază și ele predarea…spun sursele BDS.
  Auzim de asemenea, povești ale iluminaților gnostici, a francmasonilor, Lojei P3, despre un război care face furori de mii de ani.
  Ei spun că planeta pământ a fost plasată sub carantină, cu mii de ani în urmă, sub o entitate puternică, care s-a refugiat de la suprafață, și a înrobit un grup de oameni.
  Această entitate este ceea ce se numește în Biblie, ca Satana…potrivit lor!
  Ei spun că oamenii pe care i-au robit sunt evrei.

 4. ”O explicație științifică mai rațională este aceea că, un grup de sclavi umani a derulat o înșelătorie monoteistă pentru a înrobi un procent imens din populația lumii.
  Aceste familii se împart în facțiuni înfiorătoare pe care le cunoaștem drept catolici, protestanți, musulmani și evrei.
  De aceea revolta continuă împotriva guvernărilor colective, poate fi numită biblică.
  Am rămas blocați pe această planetă și tot ceea ce putem face este să repetăm aceleași strategii vechi, de mai multe ori…”recunoaște un senior satanist.
  Acesta este motivul pentru care au încercat gripa aviară, ebola și alte pandemii prin care să sperie oamenii în ultimii ani, pentru a MENȚINE intimidarea populației… recunoaște el.
  Acest lucru se întâmplă cel puțin de la pandemia de gripă spaniolă din 1918 care a ucis DOAR soldați tineri care au fost vaccinați!
  Gripa porcină din SUA a fost menționată doar o dată și NU a mai fost afișată din nou. (…)”min.7,35
  P.S. Urmează numele celor care DEJA au fost arestați…și din SUA, Italia și restul lumii….se pare că s-a făcut GOL pentru a face curățenia generală care a și început.
  P.P.S. Nume celebre, alături de cel puțin 80 de popălăi homosexuali, sataniști și pedofili de la Vatican: Madona, Prințul Andrew, Epstain care s-a ”sinucis” în închisoare în schimul informațiilor date, Regina Elisabeta, Tom Hanks – pedofil reținut într-o cameră de hotel din Australia, Steven Spielberg pentru crimele sale cu copii, Celin Dion…toți vor revela infecții cu virus!
  Au fost forțați să se dea jos din funcții directorii NBY, BILL GATES FUNDATION, INTEL, DISNEY și șeful poliției din Vatican…urmează 700-800 de demisii urmează în următoarele 3 luni.
  ”Noul virus conceput în laborator este povestea de acțiune pentru o agendă de vaccinare obligatorie.
  Acuma a devenit cea mai mare operațiune ascunsă de informații din SUA. ACEASTĂ OPERAȚIUNE MASIVĂ – 158.000 DE ARESTĂRI, VA CAPTURA ȘI ÎNLĂTURA CEI MAI MARI POLITICIENI MALEFICI ȘI CORUPȚI, CELEBRITĂȚI, CEO, ELITE GLOBALE, BANCHERI, OFICIALI AI ONU, FONDATORII GRETA INC.(…)
  Toate arestările majore vor fi PORTRETIZATE de mass-media ca fiind accidentale, sau ca teorii ale conspirației…tuturor indivizilor arestați li se va da de ales între moartea lor înfățișată publicului ca sinucidere, sau moartea accidentală în schimbul asigurărilor că reputația lor va rămâne intactă.
  Alternativ, ei pot alege să se confrunte într-un proces penal, care ar duce la o dizgrație publică.
  Unii lideri religioși de vârf vor fi arestați sau forțați să demisioneze.
  Iar alții, se vor „îmbolnăvi” brusc…
  Vaticanul va fi primul, iar Papa va fi înlăturat în 2020.
  DISTRIBUȚIA ADRENOCHROMULUI UMAN, VA FI DEZVĂLUITĂ, IAR HOLLYWOOD ȘI VATICAN VOR FI EXPUȘI CA FIIND DIRECT RESPONSABILI.

  ATENȚIE AICI:
  Va avea loc o ÎNCHIDERE COMPLETĂ DE 2 LUNI a celor mai comune operațiuni din lume, precum: ȘCOLI, BURSĂ, AEROPORTURI, TRANSPORT MARITIM, CĂLĂTORII, EVENIMENTE, GALE, EXPUNERE, JOCURI SPORTIVE, CAMPIONATE, CEREMONII DE PREMIERĂ MUZICALĂ, JOCURI DE BASSEBALL ȘI CROAZIERE.
  Vor fi lipsuri de produse alimentare și pierderi de energie electrică etapizate….prețurile gazelor vor scădea.
  Costurile alimentelor vor crește, asigurările vor crește, stocurile de aur și argint vor scădea, și multe corporații vor intra în faliment sau vor avea o pierdere financiară semnificativă, cum ar fi cu AIR CANDA, DISNEY și COCA-COLA.”
  Spune apoi că tot ce se va întâmpla va face să scadă Kabalah…petrolul va scădea 5 dolari pe baril, așa că nimeni n-o să-l mai vrea iar NOILE TEHNOLOGII SUNT GATA SĂ FIE LANSATE!

  1. Magda, am citit despre Qanonii astia multe, dar nu am inteles nimic.
   La urma urmei, sunt de-ai Domnului sau de ai antihristului? De s ar intampla ce zic ei, arestari, papa cade, inseamna ca nu mai vine Sfarsitul in veci..

   1. STAI pe pace ,ca SEFUL QANON DIN UMBRA este ANTIHRISTUL ADEVARAT in carne si oase . „SALVATORUL” care se descotoroseste de dracii care il deservesc ca sa-si inceapa lucrarea in forta .
    PLANUL NESARA il astepta si il propaga cu lux de amanunte EXTRATETESTRII DRACI pe canalul lui DRACU” CONDOR C ” de sapte ani .
    UN MAREEE FISSSSS ,un NEOMARXISM BETON ,”TOTI VOM FI EGALI „si un pas in fata in INSTALAREA LUI ANTIHRIST !
    Nam timp acum dar voi pune aici toate linkurile cu pricina .

    1. scuze :N-am …
     PLANUL NESARA SI
     EVENIMENTUL !
     https://youtu.be/2fVOwFqcYhQ

     https://youtu.be/RNoDoKbIvWE
     https://youtu.be/XQ0Ubt7LzfY

     https://youtu.be/TbPM63Xe07M
     https://youtu.be/2o-xLrg3PJQ

     https://youtu.be/WBwjPAqTpk0
     https://youtu.be/JYNPsLzs9VU

     ANUL 1977 cind dracii au intrat in direct din astral intr-o tel de stiri din Londra

     https://youtu.be/t7MSsdrVH80

     Planul OANONILOR de „salvare” a lumii .filmul 11 Vorbeste despre EXTRATERESTRII DRACI care ii ajuta sa deratizeze globul de „satanisti „.

     https://misatv.ro/planul-de-salvare-a-lumii-11-episoade-de-film-documentar/

     1. Eu am auzit pentru prima dată de Qanoni (pălăriile albe din SUA și din lume….) de la Nașul TV!
      Chiar mă gândeam ce-o fi Planul Nesara și celălalte…
      MULȚUMESC GHEORGHE!

   2. Sunt ”buni” pentru că dărâmă șandramaua sataniștilor vechi….sunt RĂI pentru că scopul lor ascuns este de a ne transforma dpdv psiho-biologico-economico-social în arătări ne-umane (transmumanism) prin A.I.(inteligența artificială) ce le va veni ca o MĂNUȘĂ extratereștrilor (draci) ce-i vor mătura calea/covorul roșu tătucului lor suprem – SATANA cuibărit în Antihrist.

    1. Corect,MAGDA !
     CU PLACERE !
     Iata inca doua linkuri in care se detaliaza CINE ESTE SEFUL LOR DIRECT ,numitul COBRA, un drac (extraterestru) din interiorul pamintului care coordoneaza SATANISTII pentru IMPLEMETAREA PLANULUI NESARA SI EVENIMENTUL.!
     https://youtu.be/qYs9zx5JaOE
     https://youtu.be/ZhaP1_G_l2w

     P.S.
     Cei mai cunosciti SI VOCALI satanisti scosi acum de COBRA la inaintarea sint :
     CALIN GEORGESCU
     OVIDIU GROSU.
     GEORGE MOTOI
     LAURENTIU PRIMO
     niste SATANISTI CONVINSI !

     1. scuze :
      GEORGE MOCANU ,

      am scris din graba numele marelui actor mort deja.

      astia sint folositi VIRF DE LANCE pentru schimbarea PARADIGMEI in ROMANIA acum !
      BLEAH !

     2. GEORGE MOCANU?!
      Credeam că-i băiat bun….
      Ce te-a făcut să crezi asta? Poți să-mi dai detalii?

      De CĂLIN GEORGESCU m-am convins….l-am urmărit cu atenție pe youtube și i-am surprins VICLENIA, duplicitatea, amestecul de ”credințe”, redarea și combinarea a ceea ce-au spus titanii gândirii românești ORTODOCȘI (spre ex.Petre Țuțea) trădându-se prin OPUSul lor, prin ceea ce susține printr-o auto-mântuire/îndumnezeire PRIN SINE, așa cum a făcut Satana….
      Tot ceea ce spune, spune BINE, ferm, convins…ca să placă audio-vizual celor care se uită și-l ascultă!
      DAR…dacă ești bine-intenționat, TE PRINZI sesizând FAKE-ul!

      Pe PRIMO l-am surprins de câteva ori vorbind/promovând pe blogul lui filmulețe anti-creștine și m-am prins că nu-i a bună din punctul ăsta de vedere…

      OVIDU GROSU…l-am ascultat și pe el, dar tot așa…consideră că toate religiile sunt bune…ceea ce nu e ok și, mai ales faptul că afirmă prea des că cine nu-i cuminte, va muri…pe bune? De unde-i vine siguranța asta în privința unora, că doar nu e Dumnezeu!

  2. @magda
   Să-ți fie rușine si ție si celorlalti tembeli!!
   Era vorba despre P.justin,un sfânt plăcut lui Dumnezeu care s-a jertfit pt acest popor în cumplitele temnițe comuniste, la mărturisit pe Hristos si a obladuit acest neam greu încercat…
   Iar voi bateti câmpii cu prostii samd
   Asta arată credința voastră

   1. N-are de ce să-mi fie rușine…poate ție, pentru că etichetezi, supralicitând, cre(ș)tine!
    Ceea ce se întâmplă sub nasul nostru, creștinii TREBUIE să afle, ca să știe cum să se apere…Pr.Iustin e SCĂPAT de lumea asta, el e DINCOLO…cu îngerii și cu sfinții…noi, pe lângă pomenirea lui trebuie să urmăm sfaturile lui …unul dintre ele era ca ”românul să fie ca iepurele pe câmp, în două lăbuțe, cu urechile ciulite la dușmanii ortodoxiei….”

    P.S. Dacă ai aparat de măsurat credința, fă-i reclamă, iar dacă te-ai bătut cu cărămida-n piept azi, pe la Biserică, în Fața Lui Dumnezeu că nimeni nu e ca tine….e de ”bine” pentru tine!

 5. Magda ,o sa-ti detaliez dar azi si miine nu am timp .Trebuie sa plec .
  Dar daca te gindesti ,o sa faci singura corelatiile ,pentru ca sint la suprafata faptele .
  MULTUMESC !
  DOAMNE AJUTA !

 6. Pe Antena 1 cineva a afirmat ca parintele ar fi vrut sa fie dezgropat dupa 7 ani.
  Convigerea mea este ca Ellie Wisel este cel care se opune ! Ajung „problemele” generate de Sf Ilie Lacatusu, de Sf Valeriu Gafencu…
  Daca scoti si trupul neputrezit al parintelui Iustin Parvu unde se va ajunge !
  E DE PRESUPUS CA AU EXISTAT MARI PRESIUNI ASUPRA BOR !

 7. De la emisiunea Nașul TV de ieri – Q – ALL LIVES MATTER! – 2Q2Q

  Începând cu min.1:04:26:
  Pr.ELPIDIE VAIANAKIS:
  DE CE DIAVOLUL DUCE MARE RĂZBOI ÎMPOTRIVA SFINTEI ÎMPĂRTĂȘANII.
  -Părinte, în ultime vreme observăm că Satana duce un război aprig împotriva Sfintei Împărtășanii.
  De ce credeți că se întâmplă acest lucru?
  Pr.ELPIDIE VAIANAKIS: Copilul meu, Satana se teme foarte tare de Hristos.
  De aceea vrea să vină într-o zi ca să conducă lumea în locul lui Hristos, ca Antihrist.
  Însă, Sfânta Împărtășanie este Însuși Hristos!
  Atunci când preotul îi împărtășește pe oameni, CE le dăruiește?
  -TRUPUL ȘI SÂNGELE LUI HRISTOS.
  Pr.ELPIDIE VAIANAKIS: Trupul și Sângele lui Hristos sub forma pâinii și a vinului!
  Satana se teme de aceasta, de Trupul și Sângele Lui Hristos, de Însuși Hristos!
  De altfel, ca să vină Antihrist, fiul lui Lucifer, să conducă lumea, va trebui mai întâi să NU mai fie/existe Sfânta Împărtășanie.
  Pentru că, atâta vreme cât se face Liturghie și creștinii se vor împărtăși cu Trupul și Sângele Lui Hristos, Satana NU poate să pună în practică lucrările lui.
  NU poate să predomine, NU poate să conducă.
  De aceea, spunea odată un mare părinte duhovnicesc: ”ATUNCI CÂND VEDEȚI CĂ VOR ÎNCEPE LUPTA ÎMPOTRIVA SFINTEI ÎMPĂRTĂȘANII, SĂ ȘTIȚI CĂ ANTIHRIST SE AFLĂ PE DRUM.”
  Am întrebat însă, DE CE se va lupta așa de mult împotriva Sfintei Împărtășanii.
  PENTRU CĂ SFÂNTA ÎMPĂRTĂȘANIE NU ÎL LASĂ PE SATANA SĂ-ȘI EXERCITE PUTERILE DEMONICE ASUPRA OAMENILOR.
  Mai este vorba încă de un lucru, pe care atunci nu am putut să-l înțeleg. Dar acum pricep!
  VA VENI VREMEA ÎN CARE, ÎN LUPTA ÎMPOTRIVA SFINTEI ÎMPĂRTĂȘANII, SATANA VA GĂSI O MODALITATE PRIN CARE VA ÎNCETA PRODUCȚIE VINULUI.
  Nu știu CE se va întâmpla, și DACĂ se va petrece asta – pot să de o LEGE ca să oprească producția vinului.
  Asta a spus acel părinte: că LA SFÂRȘITUL VEACURILOR, LA VENIREA LUI ANTIHRIST, NU VA MAI EXISTA SFÂNTA ÎMPĂRTĂȘANIE.
  NU VA MAI EXISTA NICI VIN PENTRU SFÂNTA ÎMPĂRTĂȘANIE.
  Pricepeți ce se întâmplă?
  Copilul meu, HRISTOS, Sfânta Împărtășanie, este VIAȚA noastră.
  Însuși Hristos este Împăratul nostru, este Împăratul inimii noastre.
  Însă, inima Bisericii este Sfânta Împărtășanie.
  Însuși Hristos unește pe toți oamenii.
  Dacă NU există Sfânta Împărtășanie, NU există UNIRE.
  De aceea, ESTE UN LUCRU LIPSIT DE MINTE ATUNCI CÂND CONDUCĂTORII BISERICII SPUN CĂ UNITATEA SE FACE DOAR ÎN SFÂNTUL POTIR, ȘI ACUM SĂ SPUNĂ CĂ NU TREBUIE SĂ NE ÎMPĂRTĂȘIM.
  Sau, să se împărtășească DOAR preoții, până va trece ”pandemia”, așa cum s-a spus de unii ”mitropoliți” .
  Care pandemie? Hristos a venit să ne curețe de greșeli, de păcate, de orice rău, de fiecare boală și păcat.
  Iar ACUM, ÎL AU PE HRISTOS CA PRICINĂ DE MOLIPSIRE!!!
  ESTE POSIBIL AȘA CEVA?
  Dar, DACĂ crezi că Hristos te va ”molipsi”, că Hristos NU te va binecuvânta și NU te va mântui, atunci DE CE vii să TE ÎMPĂRTĂȘEȘTI?
  Bine ar fi să NU te ÎMPĂRTĂȘEȘTI!
  Copilul meu, dacă în vremurile vechi, martirii Îl mărturiseau pe Hristos…
  -Și ce le spuneau EPARHII, ÎMPĂRAȚII, toți cei care STĂPÂNEAU?
  ”Jertfiți idolilor, aruncați puțină tămâie, iar apoi vă vom elibera îndată. Nu vă vom omorî!”
  Iar ei, considerând acest lucru ca pe o TRĂDARE SATANICEASCĂ, spuneau: ”Noi în Hristos credem, pe Hristos Îl iubim și NU vom aduce în niciun chip tămâie drept jertfă dumnezeilor mincinoși!”
  Dar astăzi, CE ni se CERE? CEVA cu mult MAI RĂU!
  ÎȚI CER SĂ NU CREZI CĂ HRISTOS ESTE MÂNTUIREA TA ȘI CURĂȚIREA SUFLETULUI TĂU DE ORICE BOALĂ ȘI PĂCAT!
  Și NUMAI acest lucru pe care îl spun, fie mireni, fie preoți, reprezintă o MARE GREȘEALĂ și un MARE PĂCAT!
  -Și toate aceste măsuri pe care le iau în anumite Biserici pentru Împărtășire, nu aduc ofensă Sfintei Împărtășanii?
  Adică, să ne temem, să folosim lingurițe de unică folosință, procovețe de unică folosință, NU CONTESTĂM TAINA ÎN ACEST FEL?
  Pr.ELPIDIE VAIANAKIS: Mai bine să NU se ÎMPĂRTĂȘEASCĂ, căci FAC PĂCAT ÎNDOIT!
  Pe deoparte NU cred, iar pe de altă parte merg cu obrăznicie să se împărtășească cu Acela – despre care spun că este Iubirea lor, credința lor, Împăratul lor- iar Acesta acum, îi va ”molipsi”.
  E posibil așa ceva? NU MERGEM BINE!
  Din păcate ASTĂZI stăpânesc în lume TREI ARME ÎNFRICOȘĂTOARE ALE LUI SATANA (toate încep cu litera ”a”…)
  -Și care sunt acestea, părinte?
  -1. LIPSA DE RESPECT FAȚĂ DE CELE SFINTE, A POLITICIENILOR! Nu începe cu ”a”?
  -2. APATIA CONDUCĂTORILOR BISERICEȘTI.
  Ați văzut luare de poziție a Bisericii oficiale?!
  -Din păcate, NU!
  Pr.ELPIDIE VAIANAKIS: DIN CONTRĂ, ÎI SFĂTUIESC PE OAMENI SĂ ASCULTE DE LEGI ANTICREȘTINE! (OAU! Aici m-a UNS pe suflet pentru că așa e!)
  3.INDIFERENȚA MULTOR CREȘTINI. (majoritatea!)
  LIPSA DE EVLAVIE, APATIA ȘI INDIFERENȚA sunt cele 3 ARME prin care Satana va stăpâni!
  Doresc ca noi să NU le primim pe acestea, să le lepădăm de la noi!
  -Așadar, ESTE O PRIGOANĂ SUB ACOPERIRE?
  Pr.ELPIDIE VAIANAKIS: DA. Copilul meu, ESTE O PRIGOANĂ MUȘAMALIZATĂ.
  Eu doresc să-L iubim pe Hristos din toată inima noastră și să credem că în Sfânta Împărtășanie este Însuși Hristos! Însuși Împăratul inimii noastre!
  HRISTOS ESTE INIMA BISERICII!
  Iar atunci când scoatem inima NU mai există VIAȚĂ, nu-i așa?
  -Da!
  Pr.ELPIDIE VAIANAKIS: UREZ TUTUROR CA IISUS AL NOSTRU, INIMA NOASTRĂ, SĂ FIE PERMANENT CREDINȚA NOASTRĂ, DRAGOSTEA NOASTRĂ, ADORAREA NOASTRĂ!
  Și acest lucru ne va dărui putere și credință să putem răbda TOT ce va veni ACUM.
  V-am mai spus și altă dată că ACUM, ÎNCEPE ULTIMA PRIGOANA A BISERICII.
  VOM REINTRA ÎN CATACOMBE, DAR DE ALTĂ NATURĂ.
  Iubirea noastră pentru Hristos să nu ne părăsească nicicând, iar credința noastră să fie puternică, așa încât Hristos să se bucure și să spună: ”Acești copii ai Mei Mă adoră și Mă iubesc!”
  Amin!
  -Amin!
  Pe ecran: Sfânta Împărtășanie este Însuși Hristos, Cel care NU molipsește pe NIMENI, ci doar MÂNTUIEȘTE.”

  1. [Pr.ELPIDIE VAIANAKIS:] De altfel, ca să vină Antihrist, fiul lui Lucifer, să conducă lumea, va trebui mai întâi să NU mai fie/existe Sfânta Împărtășanie.

   SF. IOAN MAXIMOVICI: PREDICA la Duminica Infricosatoarei Judecati DESPRE ANTIHRIST SI SFARSITUL LUMII: “Oamenii vor căuta cu asiduitate să-și motiveze căderea, iar răul, ca o moleșeală malignă, va susţine această stare generală…”
   https://ortodoxiadreaptacredinta.wordpress.com/2019/03/03/sf-ioan-maximovici-predica-la-duminica-infricosatoarei-judecati-despre-antihrist-si-sfarsitul-lumii-oamenii-vor-cauta-cu-asiduitate-sa-si-motiveze-caderea-iar-raul-ca-o-moleseala-maligna-2/

   Despre aceste vremuri vorbește și Sfântul Apostol Ioan Teologul în lucrarea sa insuflată de Dumnezeu, numită Apocalipsa. El însuși mărturisește că „a fost în Duh“, ceea ce înseamnă că însuși Duhul Sfânt era în el când i s-au descoperit în diferite imagini simbolice destinele Bisericii și ale lumii; de aceea, Apocalipsa este o descoperire a lui Dumnezeu. El prezintă destinul Bisericii în chipul unei femei care se ascunde în acele zile în pustie: ea nu se arată în viaţă, așa cum se întâmplă acum în Rusia.

   În realitate, vor avea importanţă hotărâtoare forţele care pregătesc venirea lui Antihrist. Antihrist va fi un om, iar nu diavolul întrupat. Cuvântul „anti” înseamnă „vechi” sau „în loc de” sau „împotrivă“. Acel om dorește să fie în locul lui Hristos, să ocupe locul Său și să aibă ceea ce ar trebui să aibă Hristos. El dorește să aibă aceeași putere de fascinaţie și aceeași stăpânire asupra întregii lumi. El va primi acea putere înainte de pieirea sa și a întregii lumi. El îl va avea ca ajutor pe un mag care prin puterea falselor minuni îi va împlini voia și-i va ucide pe cei ce nu recunosc stăpânirea lui Antihrist. Înainte de moartea lui Antihrist vor apărea doi drepţi, care îl vor da în vileag. Magul îi va omorî și timp de trei zile trupurile lor vor rămâne neîngropate. Aceasta va fi cea mai mare jubilare a lui Antihrist și a tuturor slujitorilor lui. Dar, deodată, acei drepţi vor învia și toată oștirea lui Antihrist va fi în mare tulburare și se va îngrozi, iar Antihrist va cădea deodată mort, omorât de puterea Duhului.

   Dar ce se știe despre omul-Antihrist? Originea lui exactă nu se cunoaște. Tatăl este cu totul necunoscut, iar mama este o femeie stricată care se dă drept fecioară. El va fi evreu din seminţia lui Dan. Pentru aceasta avem semn că Iacov, murind, a spus că printre urmașii săi “Dan va fi șarpe la drum, viperă la potecă, înveninând piciorul calului, ca să cadă călăreţul” (Facerea 49, 17). Aceasta ne indică metaforic că el va acţiona prin viclenie și răutate. Ioan Teologul vorbește în Apocalipsă despre mântuirea fiilor lui Israel, că înainte de sfârșitul lumii o mulţime de evrei se vor întoarce la Hristos, dar din șirul seminţiilor mântuite lipsește seminţia lui Dan.

   Antihrist va fi foarte inteligent și va ști cum să se poarte cu oamenii. Va fi fermecător și prietenos.Filozoful Vladimir Soloviov[1] a lucrat mult ca să-și închipuie venirea și personalitatea lui Antihrist. El a folosit minuţios toate materialele existente pe această temă, nu numai ale Sfinţilor Părinţi, ci și textele musulmane, și a creionat acest tablou tulburător. Până la venirea lui Antihrist în lume, venirea lui este deja pregătită. „Taina lucrează deja” și forţele care-i pregătesc apariţia se luptă, în primul rând, împotriva împărăţiei legiuite.Sfântul Apostol Pavel spune că Antihrist nu poate apărea până nu va fi îndepărtat „cel care o împiedică” (II Tes. 2, 7). Sfântul Ioan Gură de Aur tâlcuiește că „cea care o împiedică” este stăpânirea legiuită cinstitoare de Dumnezeu.Această stăpânire se luptă cu răul. „Taina” care lucrează în lume nu dorește aceasta, nu dorește lupta cu răul prin mijloacele forţei: dimpotrivă, ea dorește stăpânirea fărădelegii și când o va obţine, nimic nu va mai împiedica venirea lui Antihrist. El nu va fi doar inteligent și fermecător, dar va fi milostiv, va face acte de caritate și fapte bune pentru întărirea stăpânirii sale. Iar când și-o va întări într-atât, încât îl va recunoaște întreaga lume, atunci își va arăta faţa. Capitala pe care o va alege va fi Ierusalimul, pentru că aici Mântuitorul și-a descoperit învăţătura dumnezeiască și Persoana, aici întreaga lume a fost chemată să guste fericirea binelui și a mântuirii. Dar lumea nu L-a primit pe Hristos și L-a răstignit la Ierusalim. În timpul lui Antihrist, Ierusalimul va deveni capitala lumii, care i-a recunoscut stăpânirea.

   Atingând culmile puterii, Antihrist le va cere oamenilor să-l recunoască drept cel ce a obţinut ceea ce nici o altă putere pământeană și nimeni nu a mai obţinut vreodată și va pretinde închinare ca unei fiinţe supreme, ca unui dumnezeu. Vladimir Soloviov descrie foarte bine caracterul activităţii lui Antihrist, ca a unui conducător de rang înalt. El le va face pe plac tuturor, cu condiţia ca aceștia să recunoască supremaţia puterii sale. El va crea condiţii de viaţă Bisericii, îi va îngădui să slujească, va promite că va construi biserici splendide, cu condiţia recunoașterii lui ca „fiinţă supremă” și ca lumea să i se închine. Va avea o ură personală faţă de Hristos. Va trăi din această ură și se va bucura de lepădarea oamenilor de Hristos și de Biserică.

   Va fi o apostazie generală și, pe deasupra, mulţi episcopi vor trăda credinţa, iar ca justificare, vor arăta spre starea strălucită a Bisericii. Căutarea compromisului va fi atitudinea caracteristică a oamenilor. Fermitatea mărturisirii va dispărea.

   1. :)))
    Așa, ȘI?!
    Am văzut că ai băgat comentariul meu și pe saccsiv…CE vrei să demonstrezi cu asta?
    NU mă ascund! Am preluat transcriptul de pe emisiunea Nașul TV, iar când am văzut că a băgat cineva clipul cu Pr.Elpidie ȘI pe saccsiv, am redat transcriptul, pentru că FILMAREA deja o pusese ”acelaș”…așa că, n-avea sens să-l mai amintesc PRECUM AICI, de unde era sursa….

    P.S. Vezi că am mai băgat ACUM pe saccsiv ca și AICI despre botniță, de Dr.Rashid Buttar…

    P.P.S. Am văzut că ai dat niște definiții despre ceea ce ar însemna Qanon-ul, că ar fi milenariști, etc…lasă-mă să mă dumiresc eu însămi despre CE este vorba…asta a făcut-o și GHEORGHE!
    Așa că, RELAX!

   2. Amice!
    Ești tulburat RĂU!
    Te-ai băgat prin comentarii postând și-aici, și pe blogul saccsiv…crezând că m-ai ”prins” cu ocaua mică!
    Nu mă feresc de postările care sunt redate ca transcript de pe Nașul Tv…n-am făcut-o ȘI pe blogul saccsiv, din pricină că filmarea cu Pr.Elpidie era DEJA postată de ”acelaș”… deci, nu mai era nevoie să pun altă trimitere care a dat un film identic…priceput?
    Dovadă că este postat aici, dar și în altă parte!

    Văd că ți-ai făcut blog și arunci flăcări spre mine și din pricina Pr.Arsenie Boca…te întreb, dacă gândești LOGIC: dacă îți rupi cămașa de pe tine Caiafa, crezi că se dărâmă templul din pricina asta, inclusiv și părerea mea despre Pr.Arsenie Boca că este SFÂNT?!
    Nu te mai da cu fundul de pământ!

 8. NU MAI PURTAȚI MASCĂ!!!
  PENTRU DERBEDEUL ĂLA MUSULMAN CE VREA SĂ OMOARE ROMÂNIA…LA PROPRIU, ALĂTURI DE ȘTIREA DE SUS…FAKE-UL CORONAVIRUSULUI, SĂ BAGE LA CAP EL & GAȘCA LOR DE CRIMINALI PENTRU CĂ AU MURIT OAMENI LA UȘILE SPITALELOR ”COVID”:

  Q – ALL LIVES MATTER! – 2Q2Q

  Dr.BUTTAR RASHID: Vreau să mă asigur că lumea înțelege că cea mai mare problemă o reprezintă natura predictivă a faptului că, încă din 2017 s-a afirmat că va fi o pandemie.
  Nimeni nu avea cum să anticipeze așa ceva decât dacă avea informații suplimentare din interior desprep ”eliberarea” unui tip de agent patogen cu potențial contagios-pandemic.
  Altfel, NU se poate prezice așa ceva, așa cum NU se poate prezice evoluția pieței sau numerele la loto.
  Iar cei care fac modelări predictive…crede-mă…dacă ar putea prezice așa ceva, lumea ar fi un loc mult mai bun pentru toți.
  Dar NU se pot face predicții de acest tip.
  ACUM PREZIC UN AL DOILEA VAL DE COVID 19 ȘI VREAU SĂ MĂ ASIGUR CĂ LUMEA ÎNȚELEGE CE SE PREGĂTESTE.
  Pe măsură ce se permite oamenilor revenirea în societate, sistemul imunitar este deja slăbit din cauza purtării măștilor, care poate crește nivelul de cortizol, poate genera stări de hipoxie.
  Creșterea nivelului de cortizol suprimă numărul de limfocite, afectează sistemul imunitar.
  Persoana devine susceptibilă la infecții cu orice tip de patogen…bacterii, virusuri, spirochete, mycoplasme, paraziți…etc.
  Acesta este primul aspect al revenirii în societate.
  Sistemul imunitar va fi mai vulnerabil.
  La asta se adaugă stresul emoțional, financiar, psihologic.
  Schimbarea de la statul în casă comportă mult stres pentru organism care devine sensibil la agenți patogeni.
  Astfel, AGENDA PURTĂRII MĂȘTILOR…DACĂ O PRIVEȘTI DIN PERSPECTIVA ”SIGURANȚEI” PARE A FI…EXTREM DE SUSPECTĂ…
  Din perspectivă științifică, AGENDA E DE-A DREPTUL CRIMINALĂ.
  Masca este purtată de medici și asistente NU pentru protecția lor, ci a pacientului.
  De exemplu, atunci când un chirurg operează, dacă strănută sau tușește sau…etc, să NU contamineze câmpul chirurgical.
  E PENTRU MENȚINEREA CÂMPULUI STERIL.
  Cei din Asia, spre exemplu, poartă mască din respect pentru ceilalți, să NU îmbolnăvească și pe alții când sunt bolnavi.
  De aia poartă lumea mască.
  Dacă ați văzut, în conferința de presă a președintelui, acesta NU purta mască.
  Despre purtatul măștii, rețineți că slăbește sistemul imunitar generând stare de hipoxie.
  Există mai multe studii făcute pe chirurgi urmărindu-se nivelul de oxigenare.
  DR.RUSELL BALYLOCK a rezumat multe dintre aspectele acestor cercetări.
  Știm sigur că are loc slăbirea sistemului imunitar din cauza consecințelor inhalării anevoioase a oxigenului prin mască.
  Mai mult, EXPIRĂM DIOXID DE CARBON….când ai masca pe față îți este afectată respirația pentru că inspiri acel dioxid de carbon.
  Masca, în sine, mai creează și alte probleme: iritații ale feței, transpirație, atingerea constantă a feței.
  Sunt multe aspecte…dar ULTIMUL și CEL MAI IDIOT este că PURTEAREA MĂȘTII (n.t.ca protecție împotriva virusului) e ca și cum ai ridica o plasă de gard ca să te protejezi de muște.
  PARTICULELE VIRALE de care ne păzim SUNT MULT MAI MICI DECÂT POȚII ACESTOR MĂȘTI.
  Mai e o idee referitoare la patologia pusă pe seama Covid 19…se produc niște leziuni hipoxice histotoxice care NU au nicio legătură cu virusul, ci cu inhalarea produșilor rezultați din arderea combustibililor fosili, din arderi din incineratoare, din chemtrails, tot ce afectează calitatea aerului.
  Asta e o problemă în Wuhan, unde calitatea aerului e foarte proastă.
  Încă din 2016, CNN, BBC vorbeau despre problema calității aerului în Wuhan.
  Problema a atras atenția pe plan internațional atunci.
  În plus, Iran,Italia și New-York au exact aceeași problemă.
  Deci, dacă vorbim de leziuni hipoxice histotoxice…purtatul măștii….vreau să explic pentru cei care NU sunt medici…histo = celulă, toxic = toxicitate, toxicitate celulară ce generează leziuni hipoxice…hipoxie = lipsa oxigenului.
  MULȚI DINTRE DOCTORII CARE AU FOST CENZURAȚI AU SPUS CĂ NU ARATĂ CA NIȘTE LEZIUNI VIRALE.
  PACIENȚII PREZINTĂ COLORIT ALBASTRU, ARATĂ CA O HIPOXIE DE MARE ALTITUDINE, EXACT CA LEZIUNILE PROVOCATE DE HISTOTOXICITATE.
  Când porți mască, toate particulele din plastic din ea sunt inspirate și expirate continuu.
  Umiditatea face ca plasticul, ORICE tip de plastic ar fi în compoziția ei, să se descompună și să fie inhalat.
  Multe dintre aceste chimicale din compoziția măștii, nici măcar nu le știu pe toate, odată inhalate, EXACERBEAZĂ leziunile hipoxice histotoxice.
  Așadar, avem o dată aspectul practic al ineficienței: NE PROTEJĂM CU PLASĂ DE GARD ÎMPOTRIVA ȚÂNȚARILOR.
  Apoi, purtarea ei ne creează probleme suplimentare: slăbirea sistemului imunitar.
  Dacă scopul ar fi sănătatea oamenilor în primul rând ar trebui să li se spună să NU poarte mască.
  Masca NU e concepută pentru a proteja doctorul, ci câmpul steril în care acesta operează.
  Există oameni care NU pot accepta adevărul, pentru că asta i-ar forța să-și pună la îndoială toate celelalte convingeri.
  Și NU pot face asta pentru că e prea greu.
  Așa că, le e mai simplu să spună: ”NU, ești nebun!”
  ACEASTA ESTE DISONANȚĂ COGNITIVĂ.
  Din păcate. NU așa evoluează societatea.
  Iar vouă, cei care NU sunteți în categoria asta, NU aveți idee cât de multă recunoștință vă port.
  Nu aveți idee!
  Datorită vouă și tuturor celor ca voi, omenirea va supraviețui.
  De aceea, când mă aplaudă cineva…nu e despre mine, prieteni!
  NU mă interesează laudele, mă interesează copiii mei.
  Și ai tăi, și toți cei care vor urma.
  Vorbim despre viitorul rasei umane.
  SE COMITE ACUM O ATROCITATE IMENSĂ, CEA MAI MARE CRIMĂ ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII DIN TOATE TIMPURILE.
  Și dacă vom permite asta, va fi sfârșitul istoriei așa cum o cunoaștem.
  VORBIM DESPRE UN PROCES DE EXTERMINARE ÎN MASĂ CARE STĂ SĂ SE PRODUCĂ.
  Au fost ere glaciare și alte cataclisme, dar asta se datorează prostiei rasei umane.
  TREBUIE SĂ NE RIDICĂM ACUM!
  NU e vorba de supraviețuirea noastră, a mea sau a ta, NU asta contează.
  Mi-aș da viața dacă asta ar opri ce se întâmplă.
  Mulți ar face același lucru pentru ca viața să poată continua așa cum ar trebui.
  Trebuie să facem această schimbare ACUM!
  Trebuie să ne trezim, să realizăm ce se întâmplă, pentru că e în joc supraviețuirea planetei și a speciei umane.
  Pentru cei care NU știu diferența dintre o intenție și o rugăciune…e un gând pe care-l trimiți, NU are implicații religioase…este ceea ce simți în inima ta…
  IUBIREA ESTE ANTIDOTUL PENTRU FRICĂ.
  IUBIREA ESTE OPUSUL FRICII.
  DAR IUBIREA NU E O EMOȚIE.
  IUBIREA ESTE SURSA CREAȚIEI.
  IUBIREA ESTE ADESEA INTERPRETATĂ GREȘIT CA EMOȚIE.
  E necesar să dăruim iubirea din inimile noastre pentru ceilalți și să sperăm că energia și vibrația lor evoluează pentru a înțelege și ei ceea ce noi înțelegem deja.
  DAVID R. WAHKINS, care a murit, renumit medic și cercetător, avea o hartă a conștiinței.
  Sub 200 e apatia, frica, lăcomia, furia…
  Peste 200 sunt lucrurile bune…acceptarea, recunoștința.
  IUBIREA e la 560.
  Cred în această calibrare pe care au măsurat-o.
  CINEVA CARE REZONEAZĂ PE FRECVENȚA IUBIRII ANULEAZĂ 100.000 DE PERSOANE CARE TRĂIESC ÎN FRICĂ. (poate anulează efectul fricii, NU persoanele…:)
  Să păstrăm iubirea în inimile noastre, recunoștință și compasiune pentru cei ce NU înțeleg.
  Să manifestăm INTENȚIA pentru ca ei să înceapă să înțelegeagă, să primească informația,.
  Să ne ajute Energia Sursă, Creatorul în acest proces de evoluție, să ne permită să trecem rapid prin proces.
  E greu, dar doar așa putem crește, și crescând evoluăm.
  RESPIRAȚI ADÂNC, ȚINEȚI OCHII LARG DESCHIȘI…sau cum vă este mai bine…și veți simți!”

 9. MAGDA, am revenit.
  Scuze pentru intirziere, desi cred ca te-ai lamurit SINGURA intre timp.
  Si acest rahat,GEORGE MOCANU este TOT SECURIST 100%(CONSERVA! ) desi mult mai prost decit ceilalti enumerati (incult si cu un IQ de mediocru evident, cum de altfel isi recunoaste”impotenta ” intelectuala, declarind ca el de fapt este doar un „purtator de cuvint” al atora „mult mai destepti” ca el).
  VRAJEALA 100%! Cind spui SECURIST, spui, fara exceptie, PROSTIE crasa NATIVA, incapabil practic de a se cultiva, cu o LIPSA DE CARACTER DIN TATA in fiu acuta , (mihai razvan ungureanu doar pare CULT, nu si este in mod FUNDAMENTAL. CA ORICARE dintre cei vazuti sau nevazuti….. COLDEA? MAIOR? ETC? …. CUM nici macar liiceanu si & (GDS) nu sint mari SOMITATI INTELECTUALE) ei fiind racolati de Ceausescu doar in functie de dosare „beton” adica musai , cu mari TARE DE CARACTER pe NEAM. , vicii LA GREU dovedite, la activ, NEAMURIPROASTE recunoscute ,ca si acest mocanu , acum si BETIV pe deasupra, ceea ce se vede lamurit pe mimica fetei lui tumefiate/dizgratioase. Ca doar basescu, tatal lor LA VEDERE, ar fi putut fi altfel…
  Este UN SECURIST – PLANTAT in Canada in iulie 1989(evident cu intreaga familie, cum altfel, ca si cum orice nea caisa ar fi putut pleca pina in Toronto, sa cumpere blugi, kent si AMIGO dupa pohta proprie !!)
  Fantastic! Se bazeasa scursurile pe memoria scurta a romanilor!) al regimului trecut, facut dizident de GEALATII lui pacepa-iulian vlad – iliescu care PREGATEAU MAREA LOVITURA DE STAT din dec89. .
  Apoi PROSTU, este si un MARE APOLOGET al MASONULUI – DRAC, (dupa fata 100%asta e sigur din fundul iadului, imbracat in piele de om, reptilian, de aceea e pe la clubul de la roma, BNR, alaturibde alt drac, isarescu, pe care acum nu-! MAI CUNOSTE! Sufera de amnezie! ) CALIN GEORGESCU.
  Deci… EVIDENTA e….. cit Casa poporului… din ce stofa sint facuti toti.
  In esenta, ce vrea el mocanu prin „discursul” lui RASUFLAT si citit dupa monitor (dupa ce face la singe O „ANALIZA” a modului cum SECURISTII lor au jefuit ROMANIA SI POPORUL pina la sapa de lem si genocid programat ) dupa un plan bine gindit de PAPUSARI (ca si georgescu, primo, si radu moraru alt securist scos din joben care aduce numai BARBI… rasuflate in discutie, canditat la presidentie ca si primo la europarlamentare, ca „ENDEPEDENTI ” evident si ma lasi !? ).
  VINE acum ca „SALVATORI „IN FATA POPORULUI ca sa-l faca si vinovat pe popor, impreuna cu MAFIA LUI, de DEZASTRU NATIONAL POSTDECEMBRIST , si-l sfatuieste ” pretineste”sa nu fie MAGAR sau neam de traista, , si sa se UNEASCA frateste intrun singur mare POL AL PUERII CU INTREAGA CLASA POLITICA criminala , postdecembrisa,” MAREA UNIRE” ,ca sa se puna ” PATRIOCAT” impotriva
  TAVALUGULI INTERNATIONAL, sefii lor PAPUSARII , care o sa-i MATURE fara sa clipeasca PINA LA nici unul OBLIGATORIU luindu-le toate AVERILE interne si extrene ca sa recupereze datoria tarii (PROSTII au crezut ca fiind tradatorii, pot fi PRETINI(?) si chiar ca papusarii o sa-i puna la masa cu ei, dupa ce le-a dat ROMANIA DEGEABA pe faras contra niste comisioane infime in comparatie cu CISTIGUL PAPUSARILOR din darimarea ROMANIEI ) , cum a si declarat, el mocanu. . EL EFECTIV A SPUS DE CE SE TEM SECURISTII CU SUBIECT SI PREDICAT DE PAPUSARI. STIU CA II RAD DE PE TERA IMEDIAT, URMEAZA !
  CE S-AU GINDIT fraierii, SA IA poporul roman DISTRUS DE EI , CA ALIT?!
  . S-o creda ei, dar ORTODOCSII AU OMUL DE LA DUMNEZEU pregatit , SI INAINTEVAZATOR CU DUHUL(SIC!!!!) SI CIND TREBUIE O SA IESA DIN ANONIMAT ! DOAMNE, AJUTA-I!
  Adica toti care mai sintem normali LA CAP in tara asta VOR EI, CRIMINALII DE SECURISTI, sa stergem cu buretele TOATE CRIMELE SUPORTATE DE 40 DE ANI PINA AZI DE LA FUGA LUI PACEPA facute de ei de scecuristii ROMANI TRADATORI SI CRIMINALI care DEVALIZEAZA ROMANIA de 30de ani la indicatia papusarilor , (da,sint chiar „generosi ” dupa ce btem palma, adica intru MAREA UNIRE INTRU ROMANISM, o sa ” SACRIFICE ” si ei citiva tapi ispasitori,” vin – ai nostri, pleac- ai nostri, noi raminem tot ca prostii”, bagati la „OCNA” si scosi prin spate ca sa scrie „CARTI” , asa viseaza PROSTII izbinda . ) DESIGUR, a si precizat george mocanu, ca vor FARA BASTOANE SI DISTRUGERI DIN PARTEA POPORULUI , sa stea poporul in banca lui, ADICA fara RAZBOI CIVIL CA IN USA , pentru ca, NU E ASA, toti vrem sa traim BINE SI decent(adica si hotii si VICTIMELE).
  Ca prin FARMEC S-AU TREZIT SECURISTII, cind si-au dat seama ce urmeaza INTERNATIONAL, si ca sa PASTREZE TOT EI PUTEREA cum s-au invatat , sa intoarca TOT POPORUL IMPOTRIVA UE SI NATO, ca si cind tot poporul a furat cu ei(cu venituri alea de 100/300 de euro pentru cinci milioane romani de 30ani! MISTO UNIRE! Cind esti satanist, uiti ca poporul oropsit are de SEF CERUL! Si nu ca ei IADUL, si atunci SOCOTEALA de acasa, nu se potriveste deloc cu cea din tirg )
  ASTA E SCHEMA ACESTOR DERBEDEI, TICALOSI SATANISTI „purtatori de cuvint” ai SISTEMULUI SECURISTO-politic – afaceristi cu STATUL ROMANESC , ajunsi si MARI MASONI, si transformati AD – HOC in mari PATRIOTI, NATIONALISTI SI MERITOCRATI, (scursuri sataniste!) cei care au facut GENOCIDUL IN RO de 30 ani, PRIN care sint scosi la inaintare de sefii securitatii romanesti din UMBRA.
  AU LUAT-O IN BOT CU MASONERIA, FIIND TOTI ACUM SACRIFICATI, in noua paradigma.
  CE E DE HARAM, DE HARAM SE DUCE!
  POPORUL, N-O SA MUSTE MOMEALA, MAI MULT CA SIGUR !
  DOAMNE AI MILA DE NOI SI FACA – SE VOIA TA!
  AMIN!

  1. Totuși….RADU MORARU – NAȘUL TV este singurul care vorbește PE FAȚĂ!
   Până acum a demontat ceea ce voiau să ne facă ăștia și încă NU i-a potolit definitiv demascând intențiile lor….sigur, a recunscut – și el, și Mocanu – că în spatele oricărei construcții STĂ și securiști – unii care au schimbat macazul, alții reformați/reformatați fiind sub stricta supraveghere de o cotesc altfel decât în interesul național și al românilor.

   Iarăși, l-au porcăit mulți că ar fi de nu știu ce confesiune…și-atunci, a afirmat CLAR că este ortodox…a dat/dă filme cu preoți ortodocși, păstrând linia… respectă pe cei de alte confesiuni, ne-asimilându-se cu ei…este împotriva cipării, vaccinării obligatorii….motiv pentru care este amendat într-o veselie, iar dosarul lui pentru înscrierea la președenție i-a fost refuzat!
   Până n-a ajuns în Canada, nici nu puteam să-l accesez pe net….

   Deci, faptele, nu numai zisele sale VORBESC!
   Am toată stima și respectul pentru el, până la proba contrarie!
   Îmi bucură inima când văd cât suflet pune ca să informeze și să fie alături de noi…la fel și Bădițoiu Cătălin & echipa!
   Ca să rezistăm LUMEȘTE cât mai mult posibil, avem nevoie de lideri, de oameni care vorbesc pe față, cât se mai poate….ăștiălalți, care zac în parlament de 30 de ani, i-aș da la export sau i-aș pune la muncă…în minele de sare, uraniu sau aur….

   P.S. Singurul CUI îl reprezintă TRUMP în care are încredere…să vedem când/dacă se prinde ce urmărește să facă cu adevărat Trump și de partea CUI este….

 10. OOOfffffff………( ffff la plus infinit, DOAMNE! )…. nimeni nu-si imagineaza ce le – as face eu tuturor de la central la local din partide si opozitie si din orice functie de conducere la orice nivel de responsabilitate(de la vladica la opinca) . E atit de simplu sa fie PERFECT(ajungindu-se relativ simplu, chiar la mai mult ca perfect in termen scurt, avind azi un mediu extrem de PROPICE INTERN/EXTERN) ) si chiar de azi pina DIMINEATA publicate niste MASURI BETON/INVINCIBILE .
  Sint doar circa patru legi FUNDAMENTALE, maxim , de adoptat PE REPEDE INAINTE care reseteaza ABSOLUT TOTUL . Cu niste ORDONANTE DE URGENTA chiar prin acest sistem aflat in STARE DE ALERTA poti REZOLVA TOTUL.
  DAR, iti trebuie musai treisprezece Barbati de Stat ORTODOCSI, SUPERINTELIGENTI din REZERVA armatei, care sa BATA DIN PICIOR IN FATA GUVERNULUI, SI TRANSMIS IN DIRECT tarii. ATIT.
  UN NAPOLEON in gindire COMPLEXA cu doispreze „genearali” FIDELIN alaturi, NE REZOLVA PROBLEMA NATIONALA INTR-O NOAPTE prin publicarea acestor legi in MONITOR cu aplicare IN 24 ORE !
  ASA MAI POTI TREZII POPORUL. PRIN FAPTE NU PRIN VORBE.
  Daca romanii ar fi NORMALI , dintre cei neinregimentati n-ar putea dormi … sau daca n-ar fi ortodocsi, n-ar suporta atinta CINISM, SADISM, BATAIE DE JOS, BASCALIE, TICALOSIE, IMBECILITATE SI CRIMA pe care o fac cei SASE MILIOANE de romani care SINT sistemul. diabolic instalat de 30 ani LA BUTOANE cein cu care au distrus totul efectiv pentru ca SEFII le SINT SATANISTI, iar, ei subordonatii NECALIFICATI, IMPOSTORI CORUPTI, deci SLUGI PERFECTE, formati din absolut acelas aluat cu sefii , de aceea ii ingaduie si URMEAZA, nu scuza cu copiii care trebuie hraniti….
  La acest moment (postdecembrist) securistii romani(sistemul ceausit transformat in FSN, si apoi divizati in eN partide si FUNCTII) sint impartiti in doua tabere .
  RADU MORARU este in tabara celor care nu a fost nici la putere si in opozitie prea putin (presupun ca face parte din securistii acoperiti ai lui Vadim Tudor, care mereu au fost in pierdere…NICIODATA LA CONDUCERE .)
  Si Ei STIU TOTUL, au acces la informatii. dar au fost aruncati din barca pentru ca sint mai presus de vointa lor si NATIONALISTI,aceasta fiind cauza debarcarii si folosirii lor drept REZERVE la infinit .
  Din pacate TOTI ACESTIA de la primul la utimul care au de la cea mai MARE functie la cea mai mica in RO de 30ani. NU TREBUIE SA MAI acceada la functii NICIODATA. de preferat ar fi din propria vointa , daca nu, IMPUS, si locul lor este sa mearga la tirnacop, ca sa nu mai VORBEASCA decit eventual in situatii de exceptie, STRICT INTREBATI. .
  NU TREBUIE FOLOSITI DELOC , chit ca printre ei pot fi unii(de fapt prea putini) chiar GENII PROFESIONALE,dar evident ca sint FARA CARACTER!

  N-ar fi putut rezista pe linga CRIMINALI nici ca SOFERI”sau menajere , ar fi vomitat la propriu vazindu-le MUTRELE HIDOASE daca n-ar fi din acelas aluat plamadit de cinci sute de ani in ADN-ul arborelui genealogic !
  Il avem exemplu pe CUMPANASU.
  Cind a avut nevoie de SISTEM l-au vomitat in momentul in care a dat din casa .
  Clar, Cumpanasu nu poate fi luat de baza, pentru ca e CONTAMINAT, si ca el, FIECARE.
  SISTEMUL POLITIC DIN ROMANIA E DIABOLIC de CINCI SUTE DE ANI..
  De la instalarea DOMNIEI FANARIOTE in TARILE ROMANE, nu mai poate fi vorba de DREPTATE, SI ADEVAR in ROMANIA.
  Daca RADU MORARU nu ar fi candidat ca PRESEDINTE si ar fi SPUS TOT ADEVARUL pe care deja il SPUNE din unele puncte de vedere , dar INTERESAT, CONTRA FUNCTIE, ar fi putut ajunge de incredere, (impreuna cu colaboratorii si ei toti pui de securisti, FARA EXCEPTIE) ADICA AR FI DEMONSTRAT CA E PE CONT PROPRIU, si ca nu e UN PION al. SCURSURILOR SECURISTE , dar asa s-a autodivulgat. (stii citi securisti de frunte a avut in emisiune? Prea multi ca sa nu fie evident cui SERVESTE.)
  ROMANIA are NEVOIE de o MASA CRITICA de CITIVA BARBATI care sa fi studiat cu lupa ISTORIA celor cinci sute de ani, sa traga CONCLUZII si sa gaseasca SOLUTII EEVIDENTE SI SIMPLE, dar musai BENEFICE pe tremen NELIMITAT pentru renasterea nationala .

  ATUNCI CU CUVINTE PUTINE si AJUTORUL LUI DUMNEZEU DACA SINT DEMNI pot reinvia POPORUL OBIDIT care sa faca SCUT IN JURUL LOR.
  NICIODATA CEI SASE MILIOANE de bipezi INTERLOPI /PITIPONCI/PITIPOANCE cu diplome fara numar la copypast la fel cu FOSTA lor sefa CODOI.
  TREBUIE SCOSI IN AFARA LEGII, „acreditati ” CA PARIA, in CONSTITUTIE fiind TRADATORI NATIONALI, si obligatoriu urmasii lor sa nu aiba drept de scoala PRIMARA pe cinci sute de ani ca sa li se piarda SAMINTA.
  (vorbesc, vorbe, atita vreme cit cea DE-A DOUA VENIRE bate la usi !!).
  Dar e bine de STIUT PRINCIPIUL dupa care ar MAI PUTEA FUNCTIONA ca popor DEMN, MORAL, NATURAL SI NORMAL, POPORUL ROMAN RECRESTINAT.

   1. Si ca tacimul sa fie COMPLET , pentru a avea IMAGINEA calailor ROMANI CRIMINALII SECURISTI ANALFABETI NOTORII SI SCURSURI UMANE 100% RACOLATI si formati MUSAI asa de CEAUSESCU care dupa ce au dat LOVITURA DE STAT –
    (initiata in 1979 o data cu fuga criminalului securist PACEPA prin securistii sefi organizati de PACEPA din fiecare judet care au INFOMETAT /INFRIGURAT/TINUT IN INTUNERIC si TEROARE fiecare CETATEAN ROMAN ,ARTIFICIAL in cea mai BOGATA tara din lume ROMANIA SOCIALISTA ,care producea de la NAP-AC-NAVA.COSMICA , timp de zece ani pe timpul platii datoriei externe de unsprezece miliarde dolari ,pentru a face RAPORTARI FLASE-FICTIVE a intregii PRODUCTII INDUSTRIALE.SI AGRICOLE PENTRU EXPORT LA NEGRU IN INTERS STRICT PERSONAL AL SECURISTILOR care au strins in conturi secrete fara stirea lui CEAUSESCU suma de INCA ZECE.MILIARDE DOLARI furati prin BANCOREX SI BANCA AGRICOLA imediat dupa 1990 ,dupa care au fost lichidate ca sa le piarda urma ,mintindu-l pe CEAUSESCU ,ca n-au din ce PRODUCTIE sa ASIGURE si un trai DECENT pentru populatie, iar pe poporul ,sa fie PROSTIT – inrait ARTIFICIAL ca sa iasa in strada .impotriva lui CEAUSESCU,MUSAI dupa ce a fost platit ultimul cent din datoria externa ,dar ADEVARAT E ca mai urma urma sa intre in tara OFICIAL in BANCA NATIONALA din munca romanilor din exporturi legale si alte ACTIVITATI din extetior inca alte ZECE MILIARDE DE DOLARI !!! si acestia disparuti fara urma dupa 90 , ,care bineinteles ca au INTRAT dupa 1990 tot in conturile SECURITATII pentru care a fost desfintata STRATEGIC CAMERA DE COMERT EXTERIOR IMEDIAT ,ca sa-i poata fura,cum s-a si intimplat si pe acestia SECURITATEA ).

    iata-i cit de BINE S-AU ORGANIZAT :
    DOVEZI MINIME ,dar graitoare !
    https://www.mediafax.ro/social/istoria-fara-perdea-mineriada-o-razbunare-a-securitatii-pe-cei-ce-au-darimat-comunismul-regimul-care-i-nascuse-19283484

    https://adevarul.ro/news/eveniment/fratia-interlopilor-gastile-oamenilor-legii-1_5ee62d775163ec4271da098a/index.html

    DA,totul a fost posibil cu ajutorul SECURISTILOR BURGHEZO -MOSIERI cu regele mihai in frunte ,(cei care au stat in spate PIETII UNIVERSITATII )care aveau PRACTICI VECHI in.ARTA GENOCIDULUI ORGANIZAT asa cum au omorit cei peste 22 de.mii de tarani(morti +raniti /morti dupa ) in 1907 sau MUNCITORII DE LA GRIVITA ROSIE la greva din 1933 ,sau MALNUTRITIA SI ANALFABETISMUL.la care a fost supus poporul pe toata perioada.CONDUCERII LOR de la FANARIOTI pina in 1948 ,si care dupa 1990 VOIAU SA PREIA TARA LA CHEIE si sa faca GENOCID cum au facut cinci sute de ani ,CU N8MIC MAI BUNI ,CA SECURISTO-BOLSEVICII.
    ACESTE.MARI DOUA BLOCURI DE CRIMINALI ROMANI ,CRIMA ORGANIZATA ,TOTI SECURISTI ,(regalistii _burghezo mosieri cu sefii lor in frunte _reg.mihai /coposu/ratiu /cimpeanu )si SECURISTII BLOSEVICI cu ILIESCU /BASESCUsi & in frunte .
    Au cazut la pace CRIMINALII dupa MINETIADE (regalistii cu REGELE ,bolsevicii securisti cu ILIESCU.)au dat LEGEA GENOCIDULUI .JAFULUI NATIONAL „RESTITUTIO IN INTEGRUM „unica in EUROPA de est ,si s-au pus IMPREUNA ORGANIZAT la JEFUIREA ROMANIEI si a POPORULUI abrutizat ,8NCULT ,,INODOR,INCOLOR ,INSIPID .
    Acesta este TABLOUL REAL al.CELOR 40 DE ANI DE CRIME SI DEPRAVARI organizate ale romanilor get-beget (sigur cu ajutorul agenturilor care au avut aici o bomba ATOMICA deninfruntat ,pe ceausescu si ORTODOXIA )de cind m-am NASCUT .
    CINE CITESTE,SA INTELEAGA .
    NIMENI SA NU MAI ABEREZE ,PENTRU CA ADEVARULNESTE PRECUM LUMINA ,nu poate fi tinut sub OBROC .
    VA FI SI DREPTATE,DREAPTA !
    DOAMNE AJUTA !

    1. SINT NERVOSI ,BAIETII CU OCHI ALBASTRII . PREA MULT SE VOCIFEREAZA ,AZI !
     UN bine acoperit din presa cu DUMAN PE UMAR ,GAVARESTE ,asa ,profund :
     adica SECURISTII SEFI isi tin SECURISTII -SLUGI in friu ,ca sa nu se.mai „vaiete” DEGEABA,ca.oricum EI ,SISTEMUL ,adica cel format din cei SASE MILIOANE STAPINI -SLUGOI )o duc oricum destul de „BINISOR ” pornid de jos, la ,EXCEPTIONAL ,sus(judecatori ,politai ,DIRECTORI ,politic !) !
     Si daca mai comenteaza mult.,o sa vada granita.,ca si ceilalti ,”PLECATII” (pot fi rechemati URGENT , si sa se faca ROCADA !)de fapt TRIMISII ,diasporenii cu LOC ASIGURAT ,de CONSERVELE SRCURISTE ale lui CEASCA . ORDINUL SE EXECUTA ,si s-a imputit treba ! se traieste mai rau afara ,de azi !
     Ceilalti ,muritorii de FOAME(intern /extern ) la propriu, NU CONTEAZA (cei din localitatile mici ,spre exemplu sau mahalale !)
     https://www.zf.ro/eveniment/opinie-dragos-dragoteanu-euroest-invest-asa-greu-cum-e-in-zonele-19284314

     P.S.
     POPULATIE la zi,AN CURENT :
     22 milioane bipezi.;
     din care :
     intern :12 milioane ,dintre care,SASE MILIOANE ,”AI NOSTRI”,generali si caprari ,cu nem cu tot ,remuneratie dupa GRAD !
     EXTERN :
     10 MILIOANE dintre care ,cinci mil.”ai nostri” ,se descurca intotdeauna Baietii „buni ” !oriunde i-ai GHIDA !sau PLANTA !(ordinul se execita ,nu se discuta !)
     si cinci miloane BOSCHETARI,baietii „rai” ,vai steaua lor ,sa crape ,cine ii intreaba de sanatate !
     oaia care nu-si porta luna ,o maninca lupii.
     SCAPA CINE POATE !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.