X

Monument reprezentând Ungaria Mare, dezvelit în Covasna de președintele UDMR al CJ Covasna


Un monument din lemn ce reprezintă harta Ungariei Mari a fost dezvelit pe 4 iunie, în localitatea Zălan din județul Covasna, de președintele Consiliului Județean Covasna, Tamas Sandor, cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la semnarea Tratatului de la Trianon.

Monumentul din lemn, reprezentând Ungaria Mare, am fost amplasat lângă o biserică din localitatea Zălan, județul Covasna. Monumentul a fost sfințit și dezvelit de președintele CJ Covasna, UDMR-istul Tamas Sandor.

Monumentul dezvelit pe 4 iunie, la Zălan, în județul Covasna.

FOTO SUS: Președintele CJ Covasna, Tamas Sandor, alături de monumentul dezvelit ieri în județul Covasna / facebook.com

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Iredentism
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

3 comentarii

  1. Lemnul pare cam uscat, poate ca ar trebui hidratat pentru frumusete cu niscaiva produse petroliere !
    Pacat de noi, viteji in fata monitorului dar poate ca ,candva, vor exagera si mai mult si opinca va flutura iar pe parlamentul hortyst !
    Si ….ah….vise..dar mai bine ma opresc aici totusi inainte de a face si mai multe pacate !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.