X

Donald Trump: ordin prezidențial pentru a împiedica cenzura pe rețelele de socializare

Donald Trump, președintele Statelor Unite ale Americii, a semnat un ordin prezidențial prin care dorește să tragă la răspundere platformele de socializare online pentru cenzurarea conținutului. 

Ordinul prezidențial dorește să înlăture protecțiile legale de care platformele online dispun. Acestea sunt acoperite de Secțiunea 230 a Actului pentru Decență în Comunicare. Acest document datează din 1996, când platformele online au început să ia amploare. Sub acest act, legea SUA protejează companiile de riscul de a fi trase la răspundere pentru conținutul publicat pe platformele lor online de alte persoane decât angajații săi.

Acest lucru permite platformelor de social media să funcționeze și totodată le permite să modereze conținutul. Dacă acest act nu ar fi în vigoare, cetățenii americani ar putea chema în instanță orice platformă pentru conținutul care se găsește pe platformă. În același timp, moderarea conținutului ar putea fi considerată o încălcare al dreptului la liberă exprimare.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Big brother
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

6 comentarii

  1. Nu i asa ? ,, un crestin nu ar trebui sa se implice in politica ” Crestinii trebuie numai sa suporte politica unor psihopati – dupa dumneata . Crestinii au datoria sa se implice in politica – alt fel , vor fi stersi din viata publica . De ce sa avem numai scursuri in politica care sa ne dicteze noua legi satanice ? Ganditi va cum ar fi sa avem la conducere , oameni cu frica de Dumnezeu ? Ar fi raiul pe pamant . Sa nu i mai lasam pe politicieni , sa fie ,, o apa si un pamant ”.

   1. Alege dintre dancila si wuhanis care au frica de Dumnezeu. Parintele Justin spunea ca daca mergem la vot, atunci sa ii votam pe toti de pe lista(lucru evident imposibil), deci atunci sa nu mergem la vot.
    Plus ca votul implica si o anumita legatura cu 666, buletin, cip, etc..
    Dar fiecare face dupa cum il indeamna constiinta, nu impun nimanui nimic, dar pe mine personal, nu m-ar lasa constiinta sa votez, stiind ca am de-a face cu 666.
    Spor in toate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.