X

[VIDEO] Scurt metraj: Fără atingere. Cum neo-comuniștii și neo-marxiștii s-au transformat în turnători în slujba sistemului

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Abuzurile poliției
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

7 comentarii

 1. Bravo pentru redarea acestui mini-film!
  Redarea în timp real a ”infracțiunii” unei simple strângeri de mâini cu ajutorul smarthphone pentru cei care încalcă firesc OUG militară, este/devine o realitate justificată a turnătorilor ANONIMI sau nu….
  Nu degeaba ”ei” spun că NORMALITATEA nu va mai fi/reveni niciodată….distanțarea socială devine un concept acceptat chiar dacă absurd, fiindcă obișnuiește mentalul colectiv cu însingurarea – fizică apoi emoțională, spirituală – a celui/celei care-și prețuiește mai mult decât orice viața fizică…ce o vrea așa cum e…numai să continue la nesfârșit AICI!

  De-aici și acceptarea vaccinului cipa(n)t care-l va trimite în virtual, trăind digitaliza(n)t, alegând chiar și perioada…așa cum a arătat într-un documentar de pe National Geografic…numai că, nu se știe că în mediul virtual se practică ABUZUL, VIOLUL și CRIMA, așa cum recunoștea non-șalant una de-acolo.

  Deci, pentru prelugirea vieții fizice, dar și pentru cel care îi va băga în Matrix – Antihristul – prin A.I., omenirea va accepta prelungirea vieții prin transumanism…acum se vând pastilele – roșii sau albastre – în funcție de ceea ce vrea sau va fi obligat fiecare să aleagă….cartea mântuirii sufletului ACUM se joacă, prin liberul arbitru de a fi sau a nu fi în Matrix!

 2. DR.JUDY MIKOVITS a fost menționată de Dr.BUTTAR RASHID – este medicul care a făcut închisoare, a fost luată cu forța din casă pentru că s-a luat de bestia de FAUCI și a zis STOP:

  Plandemic movie…
  https://www.bitchute.com/video/mMfLCQS3vghh/

  Traducerea și adaptarea: Șutu 21
  DR.JUDY MIKOVITS a fost numită unul din cei mai desăvârșiți oameni de știință din generația ei.
  Teza ei de doctorat din 1991 a revoluționat tratamentul HIV/SIDA.
  În apogeul carierei sale, DR.MIKOVITS a publicat un articol revoluționar în revista SCIENCE.
  Controversatul articol a zguduit comunitatea științifică când a dezvăluit că folosirea de țesuturi de oameni și animale declanșau epidemii devastatoare de boli cronice.
  Pentru că le-a expus secretele lor morbide, slujitorii Companiei farmaceutice BIG PHARMA, i-au declarat război DR.MIKOVITS distrugându-i reputația, cariera și viața personală.
  Acum, când soarta națiunilor atârnă în balanță, DR.MIKOVITS dezvăluie NUMELE celor din spatele Epidemiei de Corupție care pune în pericol toată viața umană.
  MIKKI WILLIS: Deci, ați făcut o descoperire care a intrat în conflict cu AGREED UPON NARRATIVE.
  DR.JUDY MIKOVITS: Și pentru asta…
  MIKKI WILLIS: Au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a vă distruge viața, v-au arestat…
  DR.JUDY MIKOVITS: Corect.
  MIKKI WILLIS: Și după aceea, vi s-a impus o clauză de confidențialitate…
  DR.JUDY MIKOVITS: Timp de 5 ani dacă intram pe rețelele de socializare, dacă spuneam ORICE ei o să ”găsească” dovezi noi și o să mă bage înapoi în închisoare.
  Și ăsta, a fost unul din puținele momente în care am plâns și asta, pentru că știam că NU au existat dovezi nici prima dată, dar când poți să dezlănțui o asemenea putere, să forțezi pe cineva în faliment cu un cazier impecabil în așa fel încât eu, să NU pot să îmi chem pe cei 97 de martori pe care îi aveam care îi includeau pe CAPII = ANTHONY FAUCI și IAN LIPKIN!
  Capii de Ministerul Sănătății Publie, și – div – HHS (Departamentul de Servicii Umane și de Sănătate) – div care ar fi trebuit să mărturisească că nu am făcut absolut nimic greșit.
  MIKKI WILLIS: Și cu CE v-au acuzat?
  DR.JUDY MIKOVITS: cu nimic.
  MIKKI WILLIS: Dar ați fost în închisoare…
  DR.JUDY MIKOVITS: Am fost reținută în închisoare, fără nicio acuzație, mi s-a spus că fug de justiție…fără mandat, efectiv m-au târât din casă…vecinii noștri se uitau și se întrebau: ”Ce se întâmplă aici?”
  Mi-au scotocit prin casă, fără mandat de percheziție, efectiv mi-au terorizat soțul timp de 5 zile.
  Mi-au zis: ”Dacă nu găsești caietele cu notițe”, ”Dacă nu găsești materialul” care NU erau în posesia mea, au fost PLANTATE în casa mea…
  MIKKI WILLIS: Ca și cum ai fi luat proprietatea intelectuală din laborator, corect?
  DR.JUDY MIKOVITS: Da, a fost planificat să pară, ca și cum aș fi luat date confidențiale, nume și proprietate intelectuală din laborator și puteam să dovedesc fără nicio îndoială că NU am luat nimic.
  Șefii întregi HHS au complotat și mi-au distrus reputația iar Departamentul de Justiție și FBI-ul nu au făcut nimic…au ținut cazul sub sigiliu, ceea ce înseamnă că NU poți să spui că există un proces sau avocații tăi sunt acuzați de sfidare a Curții.
  Deci, nici măcar NU poți să îți chemi un avocat ca să te reprezinte…deci, dreptul la orice procedură legală mi-a fost luat.
  Și până în ziua de azi rămâne la fel, NU am nici libertate, nici drepturi constituționale.
  MIKKI WILLIS: Și totuși aici, cred că foarte mulți oameni, pur și simplu s-ar fi retras mai devreme și ar fi stat ascunși, dar tu te-ai decis să dai un pas în față, când ți-a fost ridicată clauza de confidențialitate, ai scris o carte intitulată ”EPIDEMIA CORUPȚIEI, RESTAURAREA CREDINȚEI ÎN PROMISIUNEA ȘTIINȚEI” și în care dai nume…
  DR.JUDY MIKOVITS: Categoric.
  MIKKI WILLIS: Aparent, încercarea lor de a te reduce la tăcere, a eșuat și trebuie să te întreb…cum stai aici cu încrederea, să pui numele acestor mari puteri și să nu te temi pentru viața ta, din momentul în care părăsești această clădire.
  DR.JUDY MIKOVITS: Pentru că, dacă NU oprim asta ACUM, putem uita NU doar de Republică și de libertatea noastră, dar și de umanitate, PUTEM SĂ FIM UCIȘI DE ACEST ”PLAN”.
  MIKKI WILLIS: Deci, DR.ANTHONY FAUCI – omul care e în fruntea echipei împotriva pandemiei, a fost implicat în mușamalizarea…
  DR.JUDY MIKOVITS: El a regizat mușamalizarea și de fapt, toți ceilalți au fost plătiți, și PLĂTIȚI BINE, cu milioane de dolari din fonduri de către TONY FAUCI: National Institute of Allergy and Infectious Diseases.

 3. Acești investigatori care au comis fraude continuă și în ziua de azi să fie plătiți de către NIAID și toată lumea îi ascultă sfaturile, despre cum să tratăm această pandemie…
  MIKKI WILLIS:Cum știm că ceea ce spune el, este ceea ce ar trebui să învățăm…
  DR.JUDY MIKOVITS: CEEA CE SPUNE EL (DR.FAUCI), ESTE PROPAGANDĂ PURĂ ȘI ACELAȘI TIP DE PROPAGANDĂ CARE A DUS LA UCIDEREA A MILIOANE DE OAMENI ÎN 1984:”După cum reiese din acest studiu, destul de clar că o să fie o întârziere în progresul bolii, semnificativ mai mare decât indivizii care nu iau medicamente.”
  Totul a încept cu adevărat, când aveam 25 de ani…făceam parte din echipa care a izolat HIV, din saliva și din sângele pacienților din Franța, acolo unde LUC MONTAGNIER…inițial, a izolat virusul.
  Acesta a fost un stiudiu de confirmare, dar TONY FAUCI și ROBERT GALLO – munceau de-atunci împreună, ca să întoarcă povestea în altă direcție.
  În acel moment, DR.ROSETTI era plecat și TONY FAUCI spune, ”înțelegem că aveți un articol de presă și am dori o copie”.
  Și eu am spus, ”Da, este un articol de presă și este confidențial. Și NU, NU o să îți dau o copie!”
  A început să strige la mine după care a zis, ”dă-mi articolul acum, sau o să fii concediată pentru nesupunere”.
  Și eu i-am spus: ”sunt sigură că, după ce DR.ROSETII se întoarce, puteți să aveți această conversație.”
  Așa că Frank se întoarce după câteva săptămâni și este presat ca să-i dea articolul lui FAUCI.
  FAUCI reține publicarea articolului timp de câteva luni, în timp ce ROBERT GALLO scrie propriul său articol și își asumă tot creditul.
  Și bineînțeles că sunt incluse și brevete de invenții.
  Iar toată întârzierea confirmării, efectiv a dus la împrăștierea virusului și omorând milioane de oameni.
  Poate nimeni nu a exprimat agonia Sida mai bine decât scriitorul din New York – LARRY KRAMER – dar cel mai furios era pe guvernul federal și pe industria farmaceutică.
  Una dintre persoanele care au simțit furia lui Kramer, a fost Dr.ANTHONY FAUCI de la NIH.
  Încă este dureros pentru mine să mă gândesc că nu mi-am dat seama că munca mea din 1999 o să fie ignorată.
  Din 1983 și 1982 când virusul a fost izolat, virusul nu a trebuit să aștepte până în 1984 ca să fie confirmat.
  Gândiți-vă la câți oameni, întregul continent din Africa care a pierdut o generație pe măsură ce virusul s-a răspândit datorită aroganței unui grup de oameni care-l include și pe DR.ROBERT REDFIELD care este acum Directorul CDC (Centrul de Control și Prevenție a Bolilor) care, împreună cu FAUCI lucrau cot la cot să își asume creditul și să facă bani și aveau brevetele ce le-au adaptat la IL-2 therapy care era cu siguranță, TERAPIA GREȘITĂ.
  Și dacă nu s-ar fi întâmplat asta, milioane de oameni nu ar fi murit de HIV.
  MIKKI WILLIS: Cum e posibil ca un om sau oricare altă persoană care dă sfaturi despre sănătate la nivel global, să dețină un brevet de invenție pe tratament și pe vaccin…nu este un conflict de interese sau nu ar trebui să fie?
  DR.JUDY MIKOVITS: ESTE UN CONFLICT DE INTERESE și de fapt, acesta era unul din lucrurile pe care eu le spuneam și mi-ar plăcea să-i spun Președintelui TRUMP ca LEGEA BYH-DOLE SĂ FIE ABROGATĂ.
  Filmare din Plenul Congresului SUA: Bay-Dole a schimbat modul în care Universitățile abordează transferul tehnologic și asta se vede cel mai bine în statistici.
  Universitățile obțin astăzi, de 60 de ori mai multe brevete de invenție decât în 198; deci, toată lumea obține multe brevete de invenție.
  Dar totuși, procentul brevetelor de invenție ale Universităților din SUA este de cinci ori mai mare față de cum era înainte de Bayh-Dole.
  Situația a ajuns așa de rea, încât un membru oficial al ITI (Informacion Technology Industry) s-a referit la Universități ca, ”drogați”, conduși de ”oameni înguști la minte adică adicți la redevențe de brevete.
  DR.JUDY MIKOVITS: Acea lege le-a dat angajatorilor guvernamentali dreptul să aplice brevet pentru descoperirile lor, deci ca să revendice proprietatea intelectuală pentru descoperiri plătite de contribuabili (plătitori de taxe).
  Din momentul în care s-a întâmplat asta, la începutul anilor 1980, A DISTRUS ȘTIINȚA ȘI ASTA A DUS LA DEZVOLTAREA ACELOR CONFLICTE DE INTERESE și ăsta este delictul, lăsând pe cineva ca BILL GATES cu MILIARDE DE DOLARI.
  Nimeni nu l-a ales, nu are nicio pregătire sau expertiză medicală dar lăsăm oameni ca el, să aibă ceva de spus, ÎN TIMP CE DISTRUGE VIEȚILE A MILIOANE DE OAMENI.
  BILL GATES: ”Normalitatea va reveni, doar după ce vom vaccina întreaga populație globală”

 4. MIKKI WILLIS: dacă activăm vaccinarea globală obligatorie, mă gândesc că acești oameni care dețin vaccinele, o să facă sute de miliarde de dolari…
  DR.JUDY MIKOVITS: ȘI OR SĂ UCIDĂ MILIOANE…CUM AU ȘI FĂCUT-O DEJA CU VACCINURILE LOR…
  MIKKI WILLIS: din moment ce NU există niciun vaccin pentru niciun virus ARN care să FUNCȚIONEZE, deci, trebuie să vă întreb: SUNTEȚI ANTI-VACCIN?
  DR.JUDY MIKOVITS: În niciun caz. De fapt, sunt de părere că vaccinul e imunoterapie la fel cum Interferon-Alpha este imunoterapie.
  Deci, nu sunt anti-vaccin, meseria mea este să dezvolt imunoterapie…asta sunt vaccinurile.
  MIKKI WILLIS: Credeți că acest virus a fost creat în laborator?
  DR.JUDY MIKOVITS:Nu aș folosi cuvântul ”cred”, dar ai putea spune, pe cale naturală.
  DACĂ AR FI FOST VIA-LABORATOR, deci e foarte clar…acest VIRUS a fost MANIPULAT, această familie de viruși a fost manipulată și studiat în laboratorul unde au fost duse și animalele…și ăsta a fost eliberat cu voie sau fără de voie…așa-ceva nu se întâmplă pe cale naturală!
  Cineva, nu s-a dus la piață, a cumpărat un liliac, VIRUSUL NU A SĂRIT DIRECT LA OAMENI…NU AȘA SE ÎNTÂMPLĂ!
  Aceasta este ”evoluție virală accelerată”.
  Dacă ar fi fost pe cale naturală…ar fi nevoie de 800 de ani pentru ca așa-ceva să se întâmple!
  Asta s-a întâmplat începând cu SARS 1, în mai puțin de 10 ani.
  Așa ceva nu se întâmplă pe cale naturală.
  MIKKI WILLIS: Și aveți idee unde s-a întâmplat asta?
  DR.JUDY MIKOVITS: sunt sigură că s-a întâmplat ori în laboratoarele Institutului de Cercetari Boli Infecțioase, ”Fort Derrick US Army” din Carolina de Nord sau Laboratorul din Wuhan!
  5,7 MILIOANE DE DOLARI CURGEAU DE LA NIH (National Institute of Health) DIN SUA (min.11:31 screen cu informația de pe net) CĂTRE LABORATORL DIN WUHAN, CHINA.
  Același laborator despre care multă lume spune că aici a avut loc prima infecție cu Coronavirus.
  De asemenea ȘTIM acum că NIAID, Departamentul asociat cu Institutul Național de Sănătate la conducerea căruia se află ANTHONY FAUCI a mai condus experimente cu laboratorul din Wuhan în trecut cu privire la Coronavirus.
  Dacă Dr.ANTHONY FAUCI nu poate fi sincer cu cetățenii despre legătura sa cu laboratorul din Wuhan, atunci…FAUCI TREBUIE ÎNDEPĂRTAT DIN FUNCȚIE!
  În 1991 munceam în Fort Detrik și munca mea era să ”învăț” Ebola să infecteze celulele umane, fără să le ucidă.
  Ebola nu putea să infecteze celulele umane, până nu l-am dus în laborator și l-am ”învățat”.
  MIKKI WILLIS: Este greu să ignori numerele de decese, oamenii care au murit și încă mor din treaba asta într-un număr alarmant. Cum vă împăcați cu gândul?
  DR.JUDY MIKOVITS: Este destul de ușor pentru mine (?!) când vezi ce-a făcut guvernul….adică, au luat…și o citez pe Dr.BURKE (altă satanistă…), ”am luat o abordare liberală asupra mortalității …”
  Dacă ar fi ca soțul meu să moară pentru că are COPD (boală cronică obstructiv-pulmonară), plămânii lui au fibroză și ar arăta exact ca plămânii unei persoane infectate de Covid 19, dar nu are nicio dovadă de infecție.
  Deci, dacă nu te testează și nu există dovadă de infecție și dacă ai intra acolo azi, ar spune că este infecție cu Covid 19!
  Și auzim asta de la doctorii și asistentele care sunt supărați.
  MIKKI WILLIS: Am văzut așa de mulți doctori on-line, care și-au făcut propriile video-uri, nedumeriți de Protocolul dat de către CDC.
  FILMĂRI:”vinerea trecută am primit un document de 7 pagini care îmi spunea într-un fel că, dacă am un pacient de 86 de ani care avea pneumonie, dar NU a fost testat niciodată pentru Covid 19, dar la scurt timp după ce a făcut pneumonie am aflat că a fost în contact cu fiul său care nu avea simptome dar mai târziu a fost identificat cu Covid 19, ar fi adecvat ca diagnosticul de pe certificatul de deces să fie Covid 19”
  Alt medic: „când completez certificatul meu de deces sunt presat să adaug Covid 19! De ce? De ce sunte presați ca să adăugăm Covid?
  CA SĂ MĂRIM NUMERELE ȘI SĂ FACEM SĂ PARĂ MAI RĂU DECÂT ESTE CU ADEVĂRAT?
  EU CRED CĂ DA…
  Reporter: De ce vor să manipuleze numărul morților de Covid 19?
  Medic: Păi, ÎNCĂ ESTE O MODALITATE BUNĂ DE A CONTROLA POPULAȚIA ȘI UNEORI, CAPACITATEA OAMENILOR DE A GÂNDI PENTRU EI ÎNȘIȘI ESTE PARALIZATĂ DACĂ SUNT SUFICIENT DE ÎNSPĂIMÂNTAȚI!

 5. Și eu nu vreau ca oamenii să fie așa.
  Eu vreau ca oamenii să spună, ”O să depășim acest moment dificil”
  O să-mi folosesc capul, o să ascult diferite surse și o să gândesc pentru mine, pentru că asta este America
  DR.DEBORAH BIRX: Dacă cineva moare ”CU” Covid 19 o să-l putem pune la numărătoare ca o moarte ”CAUZATĂ DE” Covid 19.
  DR.JUDY MIKOVITS: Nu mori „CU” o infecție, mori ”DIN CAUZA” unei infecții.
  MIKKI WILLIS: Am vorbit cu doctori care au recunoscut că li se oferă ”stimulente” ca să înregistreze persoanele care sunt bolnave sau au murit de Covid 19.
  DR.JUDY MIKOVITS: Da, 13.000 de dolari pentru asistență medicală. Dacă îl numești Covid 19, în acest moment, MEDICARE a determinat că, dacă ai o internare în spital pentru Covid 19 primești 13.000 de dolari.
  Iar dacă acel pacient cu Covid 19, e pus pe ventilator, primești 39.000 de dolari…de trei ori mai mult!
  ȘI I-AI UCIS CU VENTILATORUL, PENTRU CĂ LE-AI DAT TRATAMENTUL GREȘIT.
  Medic din New York: Toate lucrurile care nu au niciun sens, pacienții pe care îi văd în față, plămânii pe care încer să îi tratez, m-a făcut să ajung la concluzia că operăm după o paradigmă medicală care este falsă și îmi este teamă că acest tratament greșit o să ducă la o cantitate mai mare de daune la un număr mare de oameni într-un timp foarte scurt
  Următoarea mea întrebare este despre Italia.
  MIKKI WILLIS: De ce Italia a fost lovită așa de tare?
  DR.JUDY MIKOVITS: Italia are populația foarte bătrână, suferă de boli inflamatorii grave iar la începutul anului 2019, au fost vaccinați cu o nouă formă de vaccint antigripal NETESTAT care avea 4 tipuri de tulpini de virus gripal incluzând și puternicul patogen H1-A1.
  Acel vaccin a fost cultivat pe o linie celulară de câine.
  Câinii au foarte multe tulpini de Coronavirus și de aceea NU FAC TESTE ÎN ACESTE DIRECȚIE!
  Ai putea spune, ”Aha, este asta!”
  De pe youTube, medic: Pe măsură ce țara depășește ce a fost mai greu din epidemia de Coronavirus, rămâne o întrebare: ce s-a întâmplat cu toată hidroxiclorochina?
  Știm că hidroxiclorochina și zincul funcționează bine la pacienți. După care, apare FAUCI și spune că nu există niciun studiu!
  Dar apropos, DR .FAUCI…o să se facă vreun studiiu pentru vaccinul Dvs.? O să fie?
  La TV: într-un studiu făcut aproximativ, 23.000 de doctori din 30 de țări, hidroxiclorochina a fost cel mai eficient tratament împotriva virusului.
  DR.JUDY MIKOVITS: AMA avertiza doctorii că o să-și piardă licența dacă o să folosească ca tratament hidroxiclorochina, medicamentul folosit împotriva malariei care a fost pe lista de medicamente esențiale, peste tot în lume, timp de 70 de ani.
  DR.FAUCI numește asta ”date anecdotice”.
  Nu sunt basme dacă avem mii de pagini de date care ne spun că acest medicament este eficient împotriva acestei familii de viruși.
  Aceasta este medicina necesară, și ei o ascund de oameni și nu doar acum, pe când lucram cu autismul am descoperit că era un medicament antiviral.
  Un medicament de 100 de ani care se numea SURAMIN și care era pe lista de medicamente esențiale, a OMS (Organizația Mondială a Sănătății), pur și simplu le-ai dat copiilor autism, o voce, o viață.
  Ce au făcut BAYER și MONSANTO?
  AU LUAT-O DE LA TOATĂ LUMEA!
  Nu ai putea face rost de acest medicament sub nicio formă, și crede-mă că am încercat prin toate mijloacele prin care am putut…
  Deci, când scoți de pe piață un medicament și nu doar OMS, și FDA, CDC și TONY FAUCI au închis tot!
  TREBUIE DOAR SĂ TERMINĂM CU TOȚI ACEȘTIA, ȘI O SĂ DEVENIM DIN NOU, O LUME SĂNĂTOASĂ!
  Și avem și foarte mulți bani, pentru că putem lua toți banii care îi fac pe brevetele de invenție și le putem da victimelor, acestei epidemii de corupție.
  MIKKI WILLIS: Este corect să spunem că, peste tot ceea ce nu se poate pune brevet a fost închis intenționat, pentru că nu se poate scoate profit?
  Toate aceste tratamente naturiste, pe care le avem dintotdeauna…
  DR.JUDY MIKOVITS: Cu siguranță că este corect să spunem așa, și este exact ce se întâmplă acum cu Covid 19.
  SCOPUL ESTE DE A SE ÎMPIEDICA TRATAMENTELE PÂNĂ CÂND TOATĂ LUMEA S-A INFECTAT, ȘI SĂ ACCELEREZE VACCINAREA, ȘTIIND CĂ VACCINUL ANTIGRIPAL CREȘTE RISCUL DE A SE INFECTA CU COVID 19, CU 36%!

 6. MIKKI WILLIS: De unde provinn aceste date?
  DR.JUDY MIKOVITS: Anul trecut, un articol despre soldații care au fost vaccinați anti-gripal erau mai predispuși la viruși de tip Corona…
  VIRUȘII DE TIP CORONA SUNT ÎN ORICE ANIMAL!
  Deci, dacă ați fost vaccinați antigripal, ați fost injectați cu viruși de tip Corona și ca să-ți pui mască, ”nu are niciun sens”.
  Medic: Nu are niciun sens, purtăm măști într-un mediu dăunător ca să ne protejăm…
  Acum nu purtăm măști! De ce oare? Pentru că înțelegem microbiologie, imunologie și vrem UN SISTEM IMUNITAR PUTERNIC!
  Sistemul nostru imunitar este obișnuit să atingă!
  Împărtășim bacterii (stafilocoli și streptococi), viruși…ne dezvoltăm sistemul imunitar ZILNIC!
  Dacă îmi iei asta, sistemul meu imunitar scade!
  Când mă adăpostesc, sistemul imunitar scade!
  Mă ții așa câteva luni și scade tot mai mult…
  Și acum sunt acasă, mă spăl pe mâini, spăl suprafețele din casă, și mă îngrijorez pentru niște lucruri de care cu adevărat am nevoie să supraviețuiesc.
  Alt medic: Dacă nu suferi de imunodeficiență, dacă nu ești foarte înaintat în vârstă, ar trebui să poți ieși fără mănuși și fără mască!
  Și dacă ai fi una din acele persoane, ar trebui, ori să stai la adăpost, ori să porți mască și mănuși.
  NU CRED CĂ TOATĂ LUMEA AR TREBUI SĂ POARTE MASCĂ ȘI MĂNUȘI, PENTRU CĂ ÎȚI REDUCE DIN FLORA BACTERIANĂ, NU-ȚI PERMITE SĂ INTERACȚIONEZI CU SOCIETATEA…ȘI FLORA TA BACTERIANĂ ȘI VIRUȘII CARE SUNT PRIETENII TĂI ȘI CARE TE PROTEJEAZĂ DE ALTE BOLI AJUNG SĂ DISPARĂ ȘI ESTE FOARTE PROBABIL SĂ CONTRACTEZI INFECȚII OPORTUNISTE…INFECȚII CARE SPERĂ SĂ NU AI BACTERIILE BUNE CARE SĂ TE PROTEJEZE.
  Celălalt medic: Și pe măsură ce ieșim din adăpost, cu sistemul imunitor scăzut și începem să schimbăm viruși și bacterii, ce credeți că se va întâmpla?
  Bolile o să ne lovească!
  Foarte multe persoane o să se îmbolnăvească…
  BAZA SISTEMULUI IMUNITAR SUNT VIRUȘII ȘI BACTERIILE, FĂRĂ ÎNDOIALĂ!
  DR.JUDY MIKOVITS: Purtând mască, efectiv îți activezi proprii viruși!
  Te îmbolnăvești de propriul tău tip de virus Corona reactivat și, dacă din întâmplare este SARS-COV2, atunci ai o mare problemă!
  MIKKI WILLIS: Nu sunteți primul virolog care îmi spune că facem exact INVERS de cum ar trebui, ca să oprim acest virus și să ne creem imunitate la el.
  Narator: De ce închizi plajele? Avem bacterii în sol și în nisip, avem microbi vindecători în ocean, în apa sărată.
  DR.JUDY MIKOVITS: Este o nebunie…aceste instituții care ne poluează mediul înconjurător și corpurile noastre…a fost un moment în care trebuia să își ducă ei înșiși propriile bătălii dar au făcut o treabă așa de bună de manipulare a maselor că acum, sunt alte persoane care le închid gura altor cetățeni și mariile platforme tehnologice fac același lucru și închid tot!
  Nu mai este permisă nicio voce contradictorie în această țară ”liberă”…ceea ce nu am crezut că o să mai văd vreodată!
  MIKKI WILLIS: Nici eu, cu excepția a ceea ce am trăit din 2011!
  ÎMI ESTE IMPOSIBIL SĂ ÎNȚELEG CÂT DE UȘOR POATE FI MANIPULATĂ SOCIETATEA pentru că, aceste tipuri de propagandă ne duc în direcția în care ne urâm unii pe ceilalți!
  Vrei să mergi la muncă și să ”infectezi” pe ceilalți?
  Cred că medicii profesioniști ȘTIU despre ce vorbesc…
  S-au înșelat până acum, s-au înșelat!!!
  Să sperăm că acesta este APELUL LA TREZIRE pentru ca toți americanii să realizeze că ceea ce se întâmplă NU are sens și câștigăm, pentru că o să coborâm tot ”Programul” cu acest tip de informații iar pentru mine, vestea cea bună e că doctorii se trezesc și spun: ”Voi, voi doctorii care vă uitați la asta, și văd mulți din voi aici (pe youtube…)…DE CE NU VORBIȚI RĂSPICAT?
  Sunt aici ca să vă apăr pe voi, sunt aici ca să îmi apăr drepturile, drepturile familiei mele, drepturile pacienților mei de a alege CE să facă cu viața lor!
  Sunt de-a dreptul șocat!
  Și sunt șocat DE CE nu sunt mai mulți doctori ca mine care să vorbească despre asta peste tot!
  În acest moment, ar trebui să fim uniți !
  Ar trebui să vă treziți, pentru că vi s-au tăiat toate drepturile…totul din cauza știrilor manipulate!
  Asta este greșit, oamenii ar trebui să facă pușcărie pentru așa ceva!”
  DR.JUDY MIKOVITS: Deci, nu oamenii de știință sunt necinstiți, sub nicio formă…ei ascultă oameni care, de mai bine de 20 de ani, au controlat CINE primește fonduri, CE este publicat, și îmi pare rău să vă spun, dar foarte mulți pur și simplu o să aleagă banii și faima, și o să susțină lucruri care NU sunt adevărate sub nicio formă!
  MIKKI WILLIS: Ce vrei să le spui doctorilor profesioniști care tocmai au început să aibă o mică idee la cât de mult au fost induși în eroare și deviați de la jurământul de a nu face rău?
  DR.JUDY MIKOVITS: Le spun: Iertați-vă! Cel mai greu lucru de realizat pentru noi toți este că, cu toate intențiile bune pe care le avem, am studiat, am învățat ceea ce am crezut că este adevărat!
  NU aveam nicio idee că informațiile care ni s-au prezentat ca fiind adevărate, de fapt NU erau adevărate!
  Am fost învățați în școală…o știință foarte diferită, NU primești fonduri dacă NU vorbești cum scrie în scenariu!
  NU ți se publică articolele! Aceasta a fost probabil, cel mai greu lucru de acceptat pentru mine…greu mi-a fost să înțeleg că revistele de știință în-strâmba descoperirea care ar fi trebuit să vindece tot!
  De la tribună: ARE COMUNITATEA ȘTIINȚIFICĂ CURAJUL CA SĂ RĂSPUNDĂ LA ÎNTREBARE?
  Dacă aceste boli ar putea fii p ropriile creații?
  Deci, cam tot ceea ce am făcut, de când am ieșit din închisoare, am pornit o campanie educațională…trezim doctori, și este foarte dificil…dar, fiecare doctor care a realizat că ar fi fost PARTE din problemă, s-au schimbat!
  Iar acum millitează pentru o societate mai bună și pentru a recăpăta încredere în medicină.
  Asta e tot ceea ce am putut face.
  MIKKI WILLIS: Dr.Mikovits, vă mulțumesc pentru timpul acordat, a fost o adevărată onoare să stau aici, lângă Dvs.!
  Și vreau să vă mulțumesc în special pentru curajul Dvs.
  DR.JUDY MIKOVITS: mulțumesc Mikki, apreciez foarte mult.
  ANTHONY FAUCI:” Iată că acum ne aflăm la câteva zile de o nouă conducere și, după cum ați auzit din introducere că sunt pe aici de ceva timp, și am avut oportunitatea de a servi sub 5 mandate, am vrut să aduc această perspectivă la subiectul de astăzi care este problema pregătirii pandemiei și dacă este un mesaj pe care vreau să vi-l transmit astăzi, este…că nu există nicio îndoială că o să fie o răbufnire surprinzătoare!
  Lucrul de care suntem convinși sută la sută, este că o să vedem această epidemie în următorii ani…
  Mulțumesc.”
  Și PROȘTII aplaudă!!!
  FUCK YOU, FAUCI!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.