X

Un alt mod prin care SISTEMUL a UCIS în perioada PLANDEMIEI: Mai multe sinucideri în această perioadă decât decese cauzate de virusul COVID-19

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Medicii de la John Muir Medical Center din Walnut Creek spun că au văzut mai multe decese de suicid în această perioadă de carantină decât decese cauzate de virusul COVID-19. 

Șeful secției de traumatologie consideră că atunci când sănătatea mintală suferă atât de mult, este timpul să oprim măsurile de restricție și izolare. “Personal cred că este timpul “, a spus dr. Mike deBoisblanc.

„Cred că, inițial, această stare de urgență a fost pusă la punct pentru a aplatiza curba și pentru a ne asigura că spitalele au resursele pentru a avea grijă de pacienții COVID. Avem resursele necesare pentru a face asta, iar sănătatea comunității noastre suferă “.

” Numerele sunt fără precedent, a spus el. „Nu am văzut niciodată numere de genul acesta, într-o perioadă atât de scurtă de timp”, a spus el. „Vreau să spun că am văzut un an de zile de tentative de sinucidere în doar ultimele patru săptămâni”.

Hansen și DeBoisblanc spun că, în mare parte, de suicid mor adulții tineri. Sunt îngrijorați de stresul pe care îl poate aduce izolarea și pierderea locului de muncă pe măsură ce această carantină continuă.

abc7news.com

Noi amintim și problema violenței domestice care a crescut în România din cauza carantinei, dar și numărul uriaș de divorțuri din ultimele două luni.

Un caz absolut înfiorător este cel al unei adolescente de 15 ani, care s-a sinucis în urma abuzurilor fizice domestice din cauza tatălui ei, relatează scriitorul George Alexander pe Facebook:

“Nu am cunoscut-o pe Georgiana Denisa Unchiasu, adolescenta de 15 ani, din Otesani, Valcea, nu am vazut-o niciodata mai inainte in viata mea si nici nu am auzit vreodata de ea! Acest fapt nu imi creeaza insa vreo scuza pentru ceea ce aveam sa aflu… Un copil traumatizat, care a cunoscut Iadul in propria casa, datorita Saraciei, Indiferentei celor din jur, si Barbariei si Primitivismului celor care ar fi trebuit sa-i fie Parinti… a ales sa-si puna capat zilelor, spanzurandu-se!… pentru a scapa de bataile crunte, de umilintele nesfarsite si de tratamentul inuman!” sursa

Un lucru este cert, țările nu prezintă cifrele legate de numărul de sinucideri, sau de cazuri de violență domestică, din perioada declarării pandemiei. Dar, explozia de divorțuri sunt dovada că starea psiho-emoțională a familiilor se deteriorează.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Trebuie amintiți toți cei care au murit cu zile pentru că nu mai erau spitale disponibile decât pentru cei “infectați” cu virusul covid-19. S-a murit de la un banal preinfarct, criză de rinichi, operații amânate etc. Cine răspunde pentru aceștia?

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. Din păcate, lumea SE CERNE…nici nu-și dau seama idoții ăștia de la noi – Wuhanis, Lucovid, Arahat, Vela & gealații plini de zel…câți au băgat în mormânt, dar mai ales în Iad!
    Și la noi s-au sinucis oameni…de rușinea și frica de a fi fost găsiți cu Covid (o femeie în spital) și cel puțin 2 bărbați – din pricina amenizilor IMENSE date de uniformele antihriștilor!

    Acum 1 lună de zile, spunea o știristă pe Antena 1 cu zâmbetul pe buze (cinic!) că, în mai toate țările covidate, copiii și femeile care până mai ieri primiseră protecție legală din partea Statului împotriva abuzatorilor din familiile lor (bărbați, soți, tați…) ce fuseseră condamnați pentru agresiune de orice fel dusă împotriva membrilor familiei, datorită covidului, agresiunile, abuzurile au luat forme și intensități fără precedent, pe motiv că autoritățile NU mai intervin…din ”pricină” de Covid!

  2. GREGOR PETER SCHMITZ: Ați văzut multe crize. Pandemia covid-19 este comparabilă cu vreuna anterioară?

    GEORGE SOROS: Nu. Aceasta este criza vieții mele. Chiar înainte ca pandemia să lovească, mi-am dat seama că ne aflăm într-un moment revoluționar, în care ceea ce ar fi imposibil sau chiar de neconceput în vremurile normale, a devenit nu numai posibil, dar probabil absolut necesar. Și apoi a venit covid-19, care a perturbat total viața oamenilor și a necesitat un comportament foarte diferit. Este un eveniment fără precedent care probabil nu a mai avut loc niciodată în această combinație. Și într-adevăr pune în pericol supraviețuirea civilizației noastre.
    https://www.ecfr.eu/article/commentary_the_crisis_of_a_lifetime

  3. Acum, că au aruncat “covrigul” satanistii și, ne-au prins pe toți în lat, ne țin bine…. Exact cum obosești în lat un animal de prada și, la urma ii înfigi cuțitul în inima. Curve viclene… Solutii omenești nu vor fi, decât lupta până la capăt.. Scapă cine poate!

  4. A mai murit un ieșean de frică, când a văzut izoleta…

    Nu știu, lumea trebuie să se trezească și să nu mai creadă în povești nemuritoare și-n Feți frumoși salvatori!
    Nădejdea numai în Dumnezeu căci altfel, chiar și cei care se dădeau anti-OMS lucrează altfel….

    VREAU SĂ-L VĂD PE TRUMP DACĂ CHIAR ÎI VA ARESTA PE FAUCI ȘI PE BILL GATES după ce a aprobat prin Ministerul Apărării și cel al Sănătății, proiectele ”LANSARE” și ”SUA RAPID”:

    Încărcat de Spiro Skouras, 14 mai 2020:
    https://youtube.com/watch?v=eeLQuwa8ssc

    -Salutare tuturor, sunt SPIRO! Mulțumesc că mă urmăriți.
    Vreau să încep prin a spune că NU am nicio afiliere politică.
    NU susțin nicio ideologie politică.
    NU sunt nici republican, nici democrat.
    Eu susțin regula de bază a legii, reflectată în drepturile omului și constituție.
    Oamenii n-au fost niciodată mai dezbinați decât sunt acum, iar asta ajută la strategia ”dezbină și stăpânește”.
    Dacă ne luptăm unii cu alții, NU putem vedea pericolul adevărat care vine din exterior.
    Aceasta e știre de ultimă oră.
    Președintele TRUMP a anunțat că el crede că un vaccin covid va fi gata până la sfârșitul anului.
    Iar odată vaccinul pregătit, TRUMP are de gând să desfășoare armata pentru a distribui vaccinul în toată țara.
    Nu știu ce părere aveți voi, dar pentru mine asta e alarmant.
    FOX BUSINESS:
    -Deci, dacă ajungem la un nivel unde când mergi la muncă, ți se verifică temperatura, ți se ia un test. Oare, asta e direcția?
    TRUMP: Nu cred că vreți așa ceva. Uite, vrem să ne întoarcem la…să zicem că vrei să urmărești un meci de baseball, basket sau fotbal. Vrei să intri fizic în stadion.
    Am mers anul trecut la un meci unde erau 110.000 de oameni. NU vreau să văd 25.000 de oameni și scaune goale peste tot.
    -Când credeți că ne putem întoarce la asta? Cât ne va lua să ne întoarcem la normalitate?
    TRUMP: Cred că vom avea un vaccin până la sfârșitul anului.
    Dezvoltarea vaccinului merge foarte bine. Îți spun un lucru pe care l-am discutat chiar mai înainte, într-o ședință: mobilizăm armata și alte forțe de ordine, pe baza că avem un vaccin.
    Este foarte grea distribuirea vaccinului. Armata noastră e acum mobilizată. Prin urmare, la sfârșitul anului vom fi capabili să-l distribuim rapid, foarte multor oameni.
    -Tocmami faceți ceva și cu seringile, pentru a avea destule doze.
    TRUMP: Așa este. Vom desfășura forțe colosale. Presupunând că obțimem vaccinul, va trebui să-l distribuim. Dacă nu ești mobilizat și pregătit, va dura mult până începe distribuirea.
    Așa că începem de pe-acum. Pornim de la premiza că avem un vaccin până la sfârșitul anului, și trebuie să-l putem distribui și utiliza pe majoritatea populației.
    Ne vom concentra pe oamenii în vârstă, pe azile și centre de îngrijire. Dacă stai să te gândești, acela e un segment foarte vulnerabil populației. E un lucru groaznic.
    -Se poate să-i diferențiați pe oameni? ”Dacă ești sub 50 de ani, sănătos și puternic, te poți întoarce la muncă.
    Iar cei bătrâni…
    TRUMP: ”Facem asta și acum. Eu chiar spun asta: deschideți școlile!
    Dar dacă profesorul are 65 de ani sau mai mult, și mai ales dacă are diabet sau altă problemă, îi spunem: ”ia o pauză, pentru o perioadă mai mare de timp.”
    Boala a făcut puțin rău în cazul oamenilor sănătoși și tineri și chiar în cazul oamenilor de vârstă medie. ”
    SPIRO: Spre cinstea președintelui, a spus că oamenii tineri și sănătoși NU trebuie să ia vaccinul. Dar, înainte să ne bucurăm, vreau să văd asta într-un document. (n.n.eu zic că nu trebuie să ne bucurăm nici așa…)
    Nu le-aș da voie celor din umbră – celor care trag sforile în această așa-zisă ”criză globală de sănătate” – să facă obligatorie vaccinarea.
    Un alt scenariu (și chiar mai probabil) este că vor folosi vaccinul cu o condiție. De exemplu: să nu te poți întoarce la muncă sau să participi la viața socială până nu ai luat vaccinul; probabil până nu primești și acel certificat digital de care vorbea Bill Gates.
    Credem că e un lucru destul de grav faptul că Statele Federale au scos Garda Națională pentru a ajunt la ”depistarea contacților”.
    Acum, lucrurile au devenit mult mai grave.
    Armata va fi implicată cel puțin în distribuirea vaccinului.
    Dar CINE ÎL VA ADMINISTRA?
    Oare armata va injecta pe oameni cu acest vaccin experimental?
    VĂ REAMINTESC FAPTUL CĂ SUA AU UN ISTORIC FOARTE LUNG ÎN EXPERIMENTE FĂCUTE PE OAMENI; NU NUMAI ASUPRA TRUPELOR, CI ȘI ASUPRA POPULAȚIEI.
    În realitate, asta fac și aici. ACESTA ESTE UN VACCIN EXPERIMENTAL CARE NU A MAI FOST FOLOSIT NICIODATĂ PE OAMENI.
    Într-un interviu precedent, cu RYAN CHRISTIAN și WHITNEY WEBB de la ”Ultimul vagabond american”, am vorbit despre cum Ministerul Apărării și DARPA (Agenția pentru proiecte de cercetare avansată în domeniul apărării), împreună cu BILL GATES, finanțează acest vaccin nou-nouț și experimental având NANO-TEHNOLOGIE, care NU a mai fost niciodată folosită pe oameni.
    Acest vaccin a fost dezvoltat pe repede-nainte, mai mult decât oricare alt vaccin din istorie, cu modificări aduse legislației, justificate de această ”urgență” declarată oficial.
    Într-un interviu recent cu Dr.ANDREW KAUFMANN – interviu pe care youtube l-a șteers chiar ieri, dar se află în continuare pe contul meu bitchute, acesta a spus că NOUL vaccin ARN sau ADN, va modifica genetic pe oricine îl primește.
    VA RESCRIE CODUL GENETIC AL OMULUI.
    Știu că mulți și-au pus speranțe mari în TRUMP când și-a început mandatul, cum că va fi sever împotriva vaccinurilor.
    Sper că acum vedeți poziția lui cu privire la asta.
    În articolul ”Program al Administrației Trump, ochește 14 posibile vaccinuri covid, scrie: ”Operațiunea Președintelui TRUMP și-a propus să fabrice 100 de milioane doze vaccin covid care să fie disponibile în noiembrie, 200 de milioane până în decembrie și 300 de milioane până în ianuarie 2021. Această operațiune a selectat 14 vaccinuri din 93, iar ei estimează că vor reduce la 6 sau 8.”
    Alt articol: ”Un contract guvernamental în valoare de 138 milioane dolari va finanța producția de 500 milioane dispozitive de injectare, umplute dinainte cu vaccin covid”.
    Iată o declarație de presă dată în 12 mai 2020: ”Ministerul Apărării și Ministerul Sănătății anunță că au semnat un contract de 138 de milioane de dolari cu Sistemele Americane Apiject pentru proiectele ”LANSARE” și ”SUA RAPID”, demers care va crește îm mod dramatic capacitatea de producție a SUA în ceea ce privește dispozitivele medicale de injectare fabricate intern cu începere din octombrie 2020 condus de către ”Grupul de lucru privind achizițiile colective” din cadrul Ministerului Apărării, împreună cu ”Biroul pentru pregătire și răspuns”, al Ministerului adjunct de la Ministerul Sănătății, programul va sprijini PROIECTUL ”LANSARE” (Jumpstart) să creeze o linie de aprovizionare de mare viteză, bazată în SUA, pentru a procura SERINGI UMPLUTE DINAINTE începând cu sfârșitul acestui an, folosind binecunoscuta tehnologie de fabricație ce utilizează PLASTIC ASEPTIC.
    Seringile sunt potrivite în combaterea covid, când va fi disponibil un vaccin sigur și cu eficiență dovedită.”
    Așa cum a arătat Michael Snyder, astăzi sunt aproximativ 328 de milioane de oameni care trăiesc în SUA.
    Dar declarația de presă spune că se plănuiește fabricarea a 500 de milioane de seringi pre-umplute, deci ar fi destule dispozitive de injectare pentru a vaccina pe toți bărbații, femeile și copiii din țară, de cel puțin 1,5 ori.
    DEJA NI S-A SPUS CĂ VIRUSUL SUFERĂ MULTE MUTAȚII.
    Oare asta înseamnă că vor fi multe vaccinuri covid?
    Oameni buni, trăim niște vremuri fără precedent!
    În acest moment, Statele Federale pregătesc oficiali guvernamentali și oficiali din sănătate – împreună cu trupele de la Garda Națională – să desfășoare programe pentru ”depistarea contacților”; acest lucru l-am arătat în rapoartele anterioare.
    ACESTE PROGRAME AR PUTEA INCLUDE SCOATEREA DIN CASĂ A VOASTRĂ, SAU A MEMBRILOR FAMILIEI.
    Acest lucru a fost declarat de oficiali din domeniul sănătății.
    Unii au dat înapoi, dar filmările au rămas.
    Vedeți rapoartele mele precedente. Iar acum iată-l pe președintele TRUMP cum spune că-i pregătit să desfășoare armata pentru distribuirea vaccinului, poate chiar pentru administrare.
    Un vaccin nou- nouț, experimental, care conține nano-tehnologie, care NU a mai fost folosit niciodată pe oameni și care vă va modifica genetic pentru TOTDEAUNA.
    Țineți aproape și pentru alte rapoarte.
    Urmăriți-mă pe bitchute și twitter.
    Sunt SPIRO. Mulțumesc că m-ați urmărit.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE