X

[VIDEO] Bill Gates admite că 700.000 de oameni vor fi răniți sau uciși de vaccinurile sale contra coronavirusului

Natural News ) În graba sa de a dezvolta unul, două sau chiar șapte vaccinuri diferite pentru coronavirusul Wuhan (COVID-19), magnatul miliardar software Bill Gates a recunoscut în mod deschis că peste 700.000 de oameni ar putea fi răniți sau morți din cauza acestora.

Co-fondatorul Microsoft și renumitul eugenist a fost mult mai vocal în ultimele zile decât poate până acum despre dorința sa de a vaccina întreaga lume, în acest caz cât mai curând posibil pentru coronavirusul Wuhan (COVID-19). Realitatea este că mult mai mulți vor muri din cauza vaccinului decât din virusul însuși.

Vorbind în timpul unei intervenții recente pe CNBC , Gates a recunoscut că pentru a face vaccinurile „să funcționeze” pentru cele mai vulnerabile grupuri, ele trebuie să fie supraîncărcate, într-un sens. Iar această supraîncărcare înseamnă că unele persoane vor fi rănite sau ucise ca urmare.

„Avem nevoie în mod clar de un vaccin care funcționează în intervalul de vârstă superioară, unde riscul este cel mai mare”, a declarat Gates despre planurile sale de vaccinare împotriva coronavirusului Wuhan (COVID-19).

„Și făcând asta astfel încât să o îmbunătățiți, astfel încât să funcționeze la persoanele în vârstă, și totuși să nu aveți reacții adverse… dacă avem una din 10.000 de reacții adverse, cu atât mai mult, 700.000 de oameni care vor suferi de asta”.

Bill Gates spune, de asemenea, că vaccinurile împotriva gripei nu funcționează pentru persoanele în vârstă

În cadrul aceluiași interviu, Gates a recunoscut ceva despre care noi, de asemenea , am raportat: că vaccinurile antigripale sunt destul de inutile la persoanele în vârstă.

Cu toate că persoanele în vârstă care presupun un risc ridicat sunt împinse să se vaccineze împotriva gripei anual, Gates a mărturisit că acest ritual anual nu face nimic pentru a-i proteja împotriva gripei.

„Eficacitatea vaccinurilor la persoanele în vârstă este întotdeauna o provocare uriașă”, a declarat Gates. Se pare că vaccinul antigripal nu este atât de eficient la persoanele în vârstă.

„Și acea decizie reală, ok, hai să dăm acest vaccin întregii lumi, guvernele vor trebui implicate pentru că va fi nevoie de un anumit risc și despăgubire.”

În propria sa analiză, Martin Armstrong, de la Armstrong Economics, a șters datele și a constatat că numărul de decese din întreaga lume care sunt atribuite coronavirusului Wuhan (COVID-19) este palid în comparație cu numărul de persoane care vor fi rănite sau ucise de către vaccinurile Wuhan coronavirus (COVID-19), pe baza constatării lui Gates.

În timp ce numărul de decese la nivel mondial asociat cu coronavirusul Wuhan (COVID-19) este în prezent în jur de un sfert de milion, numărul de persoane care ar putea muri din cauza unui vaccin Wuhan coronavirus (COVID-19) finanțat de Gates este aproximativ de trei ori mai mare.

Acest lucru sugerează că societatea este mai bine să-i spună lui Gates să-și vadă de-ale sale și să lase coronavirusul Wuhan (COVID-19) să-și ruleze cursul – cu o nutriție adecvată, desigur.

Experimente cu vaccin, precum cele pe care Gates vrea să le impună pentru coronavirusul Wuhan (COVID-19) au fost încercate până acum. În anii ’70, Statele Unite au lansat un vaccin pentru „gripa porcină” care a fost administrat la aproximativ 45 de milioane de oameni pe parcursul a 10 săptămâni.

Acest efort de vaccinare a fost oprit, însă, după ce s-a descoperit că niciun caz de gripă porcină nu a fost detectat chiar în afara bazei militare de unde s-a spus că ar fi avut originea. Între timp, unul din 100.000 de persoane vaccinate a ajuns să sufere de reacții adverse care includ sindromul Guillain-Barré, în timp ce alte 53 au murit.

Din cauza ororilor cauzate de această campanie de vaccinare, sindromul Guillain-Barré se presupune că a fost monitorizat în fiecare anotimp gripal pentru a se asigura că siguranța vaccinului antigripal îndeplinește anumite praguri de siguranță.

Surse pentru acest articol includ:

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Uncategorized
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

4 comentarii

 1. Off topic
  Ia uitati aici si va facetib cruce:
  *Trecerea de la starea de urgență, la starea de alertă, înseamnă o atenție continuă la comportamentul recomandat de Guvernul României și ministerele de resort, adică:
  1.Distanțarea fizică (socială), absolut obligatorie! Iisus Hristos, după Învierea Sa dintre cei morți, atunci când femeile năvăleau spre El, le-a oprit, spunând: Noli me tangere!, adică, nu mă atingeți. Și pe atunci nu era virusul Covid 19! Acum, cu atât mai mult se impune îmbrățișarea de la distanță, sărutatul și salutul tot de la distanță, vizitele de orice fel, tot de la distanță.
  E tare bună distanța! Câte păcate și câte virusuri și tot felul de microbi sunt evitați prin această comportare igienică. Se spune că un pupat epidermic transmite 220 de microbi! Nu știu cine a numărat! Așa că, adio, pupat! Nu am auzit, până acum să fi murit cineva din lipsă de pupat sau îmbrățișat. Să ne facem obiceiul de a ne saluta ca asiaticii și mai ales asemenea celor din Extremul Orient! Semn de bună vedere, la întâlnire respectând distanța de cel puțin doi metri, cu o plecare a capului și unirea mâinilor, ca în rugăciune!
  Deci, orice întâlnire, să fie ca o rugăciune!
  2.Ca să nu fim virusofori (purtători de virusuri), microbofori, etc. trebuie, în mod alert și în stare permanentă de urgență, să nu uităm să ne spălăm pe mâini cât mai des. Nu știu cine a fost mai infectat până acum, în istoria lumii: femeile sau bărbații!
  Oricum, cred că trebuie să ne spălăm toți, cu grijă și cu râvnă și să nu uităm, cum uităm să ne spălăm pe dinți(unii) din cauza grabei!
  Ce proaspăt și igienic este să te speli peste tot și cât mai des!
  Un umanist occidental a spus: Cogito, ergo sum! (Cuget, deci exist!), dar un argeșean mucalit, nu s-a lăsat mai prejos, când l-am auzit zicând: Put, deci exist! Sfântul Ioan Gură de Aur, în secolul IV, acum 1600 de ani, își făcea baie de trei ori pe zi! Înseamnă că pe mâini se spăla de vreo trei sute de ori!
  3.Să purtăm măști, pentru starea preventivă! Păi, da! Să ne bucurăm că nu suntem siliți să purtăm atâtea măști colorate, câte culori au gândurile noastre păcătoase!
  4.Să ne spălăm hainele des, cele pe dinlăuntru și cele de dinafară, și să nu purtăm hainele nimănui și să le punem în cuiere diferite.
  Patriarhia Română a dat Îndrumări bisericești pentru starea de alertă, din 14 mai 2020, în 28 de puncte, foarte clar și la numitor expuse. Rugămintea noastră expresă este ca să ne ostenim și cu răbdare să îndeplinim toate recomandările, cu notă expresă de hotărâre a Sfântului Sinod, ținând cont de hotărârile Guvernului României și a ministerelor de resort.
  Trecerea de la starea de urgență, la starea de alertă este o relaxare, dar și o atenție mărită de a nu se comite abateri și abuzuri, virusul Covid 19, nefiind anihilat și distrus definitiv cu tratamente intensive. Prudența se impune cu toată atenția și responsabilitatea, înmulțind timpul pentru rugăciune, ca Domnul Dumnezeu să ne apere și să ne vindece de toate bolile și suferințele. Totodată, să ne îndreptăm viața de fiecare zi și să punem început bun comportării noastre, în familie și în societate.
  Și așa, cu grijă mare, putem păși din starea de urgență, spre starea de alertă. Și să nu uităm, dacă, Doamne ferește, se vor constata creșteri virusale, Președintele Klaus Iohannis, a asigurat, că nu va ezita să decreteze din nou, stare de urgență, nu ca amenințare, ci din necesitate medicală, pentru sănătatea românilor! Să nu uităm, că nu glumește!
  Așadar, datoria noastră de bază este să ne găsim menirea pentru a contribui la o operă grandioasă, ,,sănătatea mondială a omenirii secolului XXI, fără nici o discriminare”!
  Calinic Argeșeanul*

 2. @ioana,esti bine!!!???? S-ar putea sa ai un handi’ duhovnicesc g r a v!!! Pocaiestete cit ai vreme! Doamne ajuta!

 3. @dacgetbeget,vezi ca nu sunt cuvintele Ioanei, ci ale unui „arhiepiscop”. Doamne miluiește, Doamne miluiește, Doamne miluiește!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.