X

Israel pregătește o ofensivă militară masivă pentru a anexa Iudeea și Samara!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Vizită crucială efectuată de Mike Pompeo, secretarul de stat al SUA, în Israel.  Mâna dreaptă a lui Donald Trump și cel mai fidel apropiat al președintelui american a mers să discute cu Benjamin Netanyahu fix înainte ca generalul Benny Gantz, noul ministru al Apărării, să ordone anexarea Ierusalimului și a Cisiordaniei! Sunt zile decisive pentru pacea din regiune, cu armata israeliană pregătită de o ofensivă militară nemaiîntâlnită.

Joi, 14 mai, noul guvern israelian a depus jurământul în Knesset. Parlamentul este acum controlat de alianța Netanyahu – Gantz; primul va sta premier pentru 18 ani(?), urmând ca după aceea frâiele puterii să fie trase de Benny Gantz.

Cu o zi înainte, pe 13 mai, la Tel Aviv a sosit Mike Pompeo, cel mai important om în politica externă americană și garantul Washingtonului pentru planurile pe termen scurt ale Israelului.

Statele Unite ale Americii au dat undă verde Guvernului Netanyahu să anexeze legendarele regiuni Samara și Iudeea începând cu data de 1 iulie, însă israelienii se grăbesc și vor ca ofensiva să demareze mult mai devreme. Tocmai de aceea a și sosit Mike Pompeo la Tel Aviv, în vederea găsirii unei soluții optime pentru atacul ce urmează. Trebuie numaidecât făcute progrese în „Planul secolui” pus la cale de  Donald Trump, a dat de înțeles secretarul american.

Acum terenul este pregătit. Secretarul american și primul ministru al Israelului s-au întâlnit la Ierusalim, ambii condamnând public… Iranul. Motivul? Republica islamică promovează terorismul în timpul pandemiei de Covid-19!

Teheranul a folosit „resurse pentru a provoca teroare în întreaga lume, chiar și atunci când oamenii din țară se luptau atât de puternic” cu noul coronavirus, a grăit Pompeo. Tot el: „Toate astea spun multe despre sufletele acelor oameni care conduc Iranul”.

Între timp, în zonă crește violența extremă. Cisiordania este teatrul unor lupte crunte, cu morți și răniți. Recent, trupele israeliene au împușcat un adolescent palestinian în vârstă de 15 într-o tabără de refugiați din apropierea orașului Hebron. Cu o zi înainte, pe 12 mai, un bărbat palestinian a ucis un soldat israelian, în timpul unei operațiuni de arestare lângă Jenin.

Palestinienii, condamnați din pix!

Cum era și firesc, palestinienii au respins propunerile făcute de Donald Trump și au tăiat legăturile cu administrația sa. Poziția pro-Israel a Casei Albe a fost condamnată de negociatorul-șef al Palestinei, Saeb Erekat, care a declarat: „Administrația Trump colaborează cu Israelul în planul său de anexare a Cisiordaniei, în ceea ce este o încercare de îngropare a drepturilor poporului palestinian, dar și un atac flagrant asupra unui sistem internațional bazat pe reguli”.

Israelul controlează militar Cisiordania de când a ocupat-o în urma Războiului de Șase Zile (1967). Totuși, comunitatea internațională nu recunoaște stăpânirea israeliană de acolo și încearcă să găsească o soluție de pace pentru acest conflict. În zonă trăiesc mai bine de trei milioane de palestinieni și în jur de 400.000 de evrei. Ultimii au venit aici mai ales sub „domnia” lui Netanyahu, care a pornit un amplu plan de dezvoltare a infrastructurii în Cisiordania.

Pentru palestinieni, la fel ca pentru o mare parte a comunității internaționale, anexarea Iudeeii și a Samarei ar arunca în aer toate speranțele de soluționare a conflictului dintre cele două state.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

11 comentarii

 1. Cum arată cohortele de postaci idioți utili, progresiști LGBT propagandiști neoliberali marxiști sau securiști.

  https://www.youtube.com/watch?v=JOMYsOGei08 – NPC Journalism

  Termenul de Non Player Characters reprezintă personajele generice din jocurile interactive pe calculator care dau răspunsuri standard, predefinite, clișeice / stereotipe și cu care nu poți întreprinde acțiuni și conversații dinamice, gânditoare pentru că se situează intervalului rigid în care activează gândirea lor preluată, predefinită, impusă, sau limitată de ignoranță, prostie, comoditate / lejeritate, etc.

 2. Descoperire STRANIE – Placa electronica inlocuita din echipamentele unui Turn de Antene 5G are un modul de intrare sau iesire semnal marcat pe carcasa de ecranare cu termenul – “COV19” :

  SHOCKER – Circuit Panel In Brand New 5G Tower Is Labeled
  ‘COV-19’ – What The Hell Is Going On? Will This Frequency
  Trigger A Seeded Virus In Your Body? Or Cause An Outbreak?

  https://rense.com/general96/5G-Covid.php

 3. LEGĂTURA DINTRE 5G, CORONAVIRUS ȘI VACCINURI
  https://www.facebook.com/secretculturetv/videos/298902797769158/?t=18
  Subtitrarea: SECRET CULTURE TV
  CYRUS A. PARSA: este interconexiunea dintre 5G, CORONAVIRUS, VACCINURI și INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ?
  Vă poate ucide sau reduce sistemul imunitar? Să aflăm!
  Acesta este un episod cu totul special.
  ARTIFICIAN INTELLINGENCE
  ROBOTICS
  BIG-TECH CHINA
  CYBERNETICS
  RAPE-MIND
  BIO-DIGITAL
  SOCIAL PROGRAMM
  SMARTH PHONES
  IOT-DRONES-5G
  BIO-METRICS
  BIO-DIGITAL FIELDS
  SUPER INTELLINGENCE
  HUMAN BIO-DIGITAL NETWORK
  FREE MIND-FREE WILL
  THE A.I. ORGANIZATION with CYRUS A. PARSA
  -Suntem The AI Organization.
  Sunt gazda ta, Cyrus Parsa, acesta este un show foarte special despre Covid 19.
  Care este relația dintre acest coronavirus, vaccinuri, inteligența artificială și…5G
  Puteți contacta acest coronavirus doar prin intermediul 5G?
  NU, nu așa stau lucrurile. Dar care este legătura?
  În Wuhan China, acolo este locul în care a fost lansat sistemul 5G.
  A fost epicentrul pentru 5G. În episoadele anterioare arăt că 5G NU este pentru ființele umane. ESTE PENTRU MAȘINI.
  Frecvențele care ies din aceste smarthphone-uri, NU pot fi neutralizate de corpul uman.
  De fapt, aceste smarthphone-uri sunt ARME MILITARE.
  Au fost concepute în trecut, pentru a mobiliza drone și mașini…lucruri de felul acesta.
  Chiar și sistemul 4G are un efect asupra sănătății Dvs., așa cum ați văzut în episoadele anterioare și poate în cartea mea ”INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ – PERICOLE PENTRU UMANITATE”.
  Sau în cea anterioară ”A.I., TRUMP, CHINA – ÎNARMAREA ROBOTICII CU 5G” am explicat acolo conceptul de replicare a software-ului și cum 5G activează lucrurile în corpul uman.
  Ceea ce se întâmplă este de fapt foarte simplu.
  Redau din episodul anterior. Așadar, există senzori de proximitate în aceste smarthpnone-uri.
  Și folosesc TIPARE, interconectează Google, producătorii de smarthphone-uri, celularele, chipuri (cipuri) …tot felul de lucruri…și aceste tipare se conectează la sistemul tău nervos, chiar îți poate schimba gândurile, chimia creierului, te poate face să…te gândești undeva, la ceva sau te poate face să crezi în ceva ce în mod normal nu ai crede, din cauza interconectării din aceste smarthphone-uri.
  Sistemul 5G sau sistemul 4G, rețelele de socializare, Facebook, Twitter, familia ta și întreg ecosistemul care vine din Google și media și aproape toate articolele pe care le citiți, precum și videourile pe care le vedeți, cu sistemul 5G, aceste frecvențe și aceste turnuri care se ridică peste tot, S-AR CONECTA EFECTIV LA SISTEMUL TĂU NERVOS PROVOCÂNDU-I DISTRUGERI.
  Va determina ATROFIA CELULELOR NERVOASE și DISTRUGEREA LOR.
  Prin asta și apoi, prin efectele pe care le are utilizarea telefoanelor inteligente asupra creierului, daunele psihologice și lezarea lor neurologică, SE VA REDUCE AUTOMAT IMUNITATEA (rezistența) LA ORICE FEL DE BOALĂ.
  Asta în primul rând. VI SE VA REDUCE IMUNITATEA LA ORICE BOALĂ.
  Simțiți asta, mai ales dacă ești mai în vârstă.
  În al doilea rând, VACCINURILE, orice vaccin ai făcut în ultimii 30 – 40 de ani, oricare…STĂ LATENT în corpul (sistemul) tău .
  Acel vaccin se poate REPLICA în sistemul tău și te poate răni pentru că FRECVENȚELE care ies din aceste turnuri și aceste smarthpone-uri SE LOVESC de corpul tău, de sistemul tău nervos, de canalelel tale energetice, de rețele neuronale, de celulele tale și chiar de receptorii de pe pielea ta.
  VOR FI PRELUATE PRIN OCHI ȘI PRIN URECHI.
  Îți modifică biochimia, ceea ce numesc eu rețeaua biodigitală a corpului.

 4. Deci, se poate crea UN PROCES DE REPLICARE1
  Adică, vaccinul tău care are deja un anumit virus încorporat, acel virus va începe să se replice.
  Pentru Coronavirus, există oameni – așa cum am spus în articolele mele încă din 7 februarie sau chiar mai devreme și în aceste cărți în care am expus aceste boli, China amenință întreaga lume cu BTECH, ARMĂ BIOLOGICĂ.
  PE TOȚI CETĂȚENII LUMII.
  Pe ecran: ”A.I., TRUMP, CHINA & THE WEAPONIZATION OF ROBOTICS WITH 5G: How China, Western AI and Robotics Corporations Pose the Greatest Threat to People via Bio-Digital Social Programming & Why Support Trump?”
  În plus, față de tot ce-am scris acolo despre Inteligența Artificială, 5G, robotică, drone, furt IP și așa mai departe, recomand tuturor să citească această carte.
  Se poate descărca de pe http://www.theaiorganization.com/artificial-intelligence-dangers-to-humanity-bo – pentru 9 dolari.
  O recomand cu tărie, toată lumea trebuie s-o citească pentru a înțelege amenințările cu care ne confruntăm cu toții, ca rasă umană în următorii 20 de ani.
  Acest mic eveniment legat de Coronavirus, care este de fapt destul de important, NU va reprezenta sfârșitul omenirii.
  Dar poate răni o mulțime de oameni, în special orice sisteme 5G care se află în jurul caselor sau orașelor noastre.
  Iată ce se va întâmpla!
  Acele persoane care au fost expuse la Coronavirus și NU reprezintă niciun simptom sau chiar dacă NU prezintă virusul în corp și au fost testate negativ, deoarece au fost expuse la virus și corpul lor a ”carantinat” virusul, NU i-a permis să pătrundă pentru a schimba modul în care funcționează corpul…Acest SISTEM 5G PERMITE de fapt, VIRUSULUI CONTACTAT la expunere, care este deja în sistem, SĂ SE REPLICE până în punctul în care persoana dezvoltă simptome sau testează pozitiv pentru Coronavirus.
  Au apărut videoclipuri pe Twitter, pe care le-au scos, cu oameni care cad morți pe stradă tușind sânge, păsări care mor peste tot…
  Când au pus la punct sistemul 5G, în Europa și în alte locuri, au făcut teste și oameni, păsări au murit.
  Așa că, militarii noștri și Pentagonul au testat aceste lucruri și se gândeau la o altă variantă care să NU facă rău oamenilor căci acest 5G E FĂCUT PENTRU MAȘINI ȘI DRONE ȘI ROBOTICĂ ȘI ALTE DIVERSE APLICAȚII ÎN CIBERNETICĂ.
  NU este făcut pentru ființe umane.
  Așadar, dacă doriți să fiți în siguranță și Administrația Trump se va confrunta cu reacții uriașe, DACĂ PERMITE SISTEMUL 5G ÎN ACESTE MOMENTE, ANTENELE CARE APAR, DEJA SUNT TELEFOANE CARE AU 5G…și telefonu meu are 5G, dar nu l-am activat…
  Odată ce acest sistem începe să fie implementat, poate provoca daune psihologice, poate provoca tot felul de lucruri…
  În momentul de față, Administrația Trump trebuie să oprească implementarea Sistemului 5G și montarea antenelor în afara punctelor strategice – acțiuni militare sau de apărare, cum ar fi împotriva Chinei sau a tuturor inamicilor externi sau interni…

  (deci, toți președinții de țări care sunt de acord cu implementarea sistemului 5G în imediata noastră apropiere, tăind arborii care ecranează radiația ucigătoare, provocatoare de cancer apoi de deces, aceste radiații, fie că sunt pe gardul sau în copacii (sintetici, mascați prost…) fie că-s pe casele/blocurile/pădurile/câmpiile noastre, datorită faptului că acest 5G este/reprezintă o armă militară redutabilă ce suprimă tot ce mișcă…pornind de la muște, țânțari, fluturi, albine până la păsări, oameni, copaci…exercită UN RĂZBOI DECLARAT ÎMPOTRIVA PROPRIILOR CETĂȚENI, A NATURII LĂSATE DE DUMNEZEU…deci, toți sunt/devin CRMIMINALI și dușmani direcți – declarați!

  DACĂ NU CREZI…Vezi cum confirmă și ”It Will Be Bigger Than Chernobyl Disaster’ _ David Icke on 5G Technology”
  https://www.youtube.com/watch?v=BNa8sCatDFY
  PE SCURT: 5G-ul ăsta, pe lângă faptul că creează dizarmonii celulare favorizând apariția cancerului, dar faptul că-ți modifică percepția asupra realității datorită receptării creierului a informațiilor care dau/vor da năvală din exterior, tu fiind ANTENĂ…e îngrjorător și înfricoșător totodată!
  ESTE ARMĂ DE DISTRUGERE ÎN MASĂ!
  Au recunoscut-o serviciile secrete din Anglia, cobaii au fost cei din Wuhan…d-aia cădeau din picioare și mureau în fața celorlalți…frecvența înaltă a 5G-lui ducând la lipsă de oxigen.
  ACUM ÎNȚELEGEȚI DE CE SE TAIE COPACI ÎNTR-O NEBUNIE?
  Copaci ajunși la maturitate!
  Pentru că ei protejează mediul înconjurător de efectele nefaste ale 5G-lui.
  Ce spunea tipul ăla la început de film?
  Că, la fiecare 3 case din 10, va fi 5G-ul ăsta…s-a plecat de la frecvența de 25 GHZ și s-a ajuns la 90 GHZ.
  Așa modifică ADN-ul, atacă formele de viață din jur: plantele, animalele, insectele…MICROBII, iar în privința corpului uman, nu există dubii că este cauzator de CANCER dar și probleme neuro-psihologice, plus altele…
  Toți cei care acceptă, innovează și OBLIGĂ la montarea acestor antene, ar trebui IMPUȘCAȚI.)

  Dar, în jurul familiei tale…ANTENELE ȘI SEMNALELE 5G provenite chiar de la smarthphone-urile noastre, de la orice firmă de telefonie mobilă ar fi ele…TREBUIE SĂ SE OPREASCĂ!

 5. Să zicem că am 100% dreptate sau 50% dreptate…sau chiar 1%…avem acest COVID 19, acest coronavirus care circulă pretutindeni și nu știm care sunt efectele 5G încă (ei nu?! Au fost filmate țări în care, imediat după montarea 5G, au căzut jos păsări…de ce se contrazice?), dacă am dreptate, îți afectează sistemul nervos, rețelele neuronale, celulele, receptorii pielii, modifică chimia creierului, cauzează probleme psihologice, și POATE provoca replicarea coronavirusului în corp.
  Aceasta poate provoca moartea, alterarea sistemului imunitar…
  Ei bine, așa ceva ar pune capăt președinției Trump și ar ucide o mulțime de oameni, așa că trebuie să se oprească IMEDIAT!
  TREBUIE SĂ OPRIM ASTA!!
  Apoi…recomand tuturor, dacă aveți COVID 19 sau măcar când mergeți la culcare, încercați să vă limitați expunerea la aceste telefoane celulare, la aceste frecvențe care se lovesc de sistemul vostru nervos și de corpul vostru atunci când țineți telefonul aproape de creier…
  NU este bine pentru om și în acest moment trebuie să fim uniți ca rasă umană și să NU ne fie frică.
  NU vreau să bag frica în oameni.
  Încerc doar să avertizez oamenii așa cum am făcut-o în ultimele 7-8 luni.
  De aceea am publicat aceste două cărți.
  De fapt, am cercetat peste 1.000 de companii A.I. legate de robotică, 5G, biometrie…am investigat mult și am adunat mai multe date la un loc decât FBI, CIA, DHS și Departamentrul A.I. al lui Trump la un loc!
  Sunt cu cinci sau zece ani înaintea lor.
  Nu încerc să mă laud, doar vreau să le spun tuturor că ESTE O AMENINȚARE REALĂ!
  Vă rog să mă credeți! Trebuie să punem siguranța pe primul loc, PE PRIMUL LOC!
  NU AVEM NEVOIE DE 5G ACUM!
  Vă rog să mă urmăriți pe Twitter pentru actualizări: https://twitter.com/CyrusAParsa1.
  Vă rog descărcați această carte pentru nouă dolari și citiți-o…citiți de două sau trei ori…
  Condensează în 250 de pagini cu poze un raport de 10.000 de pagini despre pericolul Inteligenței Artificiale (A.I.) pentru umanitate.
  Am scris despre toate aceste lucruri și multe altele…NU e doar acest virus, există mai multe amenințări cu sitemele A.I. care vin.
  Avem toate aceste contracte, ajung la TV, deoarece au conexiune cu media și, sincer, ei NU prea știu despre ce vorbesc.
  NIMENI ÎN LUME, NU A MAI INVESTIGAT 1000 DE COMPANII A.I. cum am făcut-o eu…despre 5G, robotică…
  Nimeni nu a mai făcut asta.
  Și am ajuns la câteva concluzii serioase.
  Așa că, vă rog să mă susțineți pentru că, în ultimele 7 luni mulți mi-au furat conținutul…nu toată lumea, dar unii…fie mi-au furat conținutul, fie m-au plagiat, fie m-au calomniat sau pur și simplu au ignorat mesajul, iar țelul meu, încă de la început, încă din prima zi a fost să încerc să avertizez oamenii și să-i protejez cât pot.
  Eu sunt doar un om cu o rețea mică, dar obiectivul meu, dacă îmi simțiți inima…din prima zi a fost SĂ-I PROTEJEZ pe oameni de SIMULĂRIle are am aflat că SE PREGĂTESC…de introducerea codurilor în mod gradat, în următorii 20 de ani care pun în pericol toți cetățenii lumii.
  Am spus în 25 August 2019 – China și Big Tech amenință viața tuturor oamenilor de pe planetă.
  Și chiar înainte de asta, directorului C.I.A (și cu câteva luni mai devreme…) i-am dat același raport referitor la faptul că într-un an, maxim doi ani, CHINA ȘI BIG TECH SUNT O AMENINȚARE PENTRU TOȚI CETĂȚENII LUMII PRIN INTRODUCEREA 5G ȘI A SISTEMELOR A.I.
  Așa că știu despre ce vorbesc…și am vorbit cu oameni importanți din CIA, FBI și Secret Service…sunt impresionați de volumul de informații pe care am reușit să-l adun.
  Așa că, am renunțat la modestie pentru că am nevoie de sprijinul de care nu am avut parte, în trecut fiind umil.
  Vă rog să mă susțineți, chiar să donați, am făcut toate astea pro bono, cel mai important este să citiți cartea amănunțit, de două – trei ori…
  Susțineți-mă pe Twitter și distribuiți…distribuiți peste tot!
  Abonați-vă la canalul meu:
  https://www.youtube.com/channel/UCK_mvwfaYXafREo1jZwNz0Q
  Voi pune în curând o mulțime de videoclipuri…
  Și am un MESAJ…pentru youTube, Google și toate celelalte companii de social media: ”Aveți dreptul de a accepta CINE poate emite public pe platforma voastră și cine nu. Dar eu aici, încerc să PREVIN un dezastru, UN GENOCID CULTURAL ȘI FIZIC, un dezastru pentru familiile noastre și pentru toată lumea.
  Așadar, dacă cineva ar elimina aceste videoclipuri în care încerc să avertizez oamenii, ÎN VIITOR vor fi RESPONSABILI de CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII.
  NU vreau să se întâmple așa ceva.
  Îi rog pe toți să stea liniștiți.
  Scopul meu este informrea publicului, pentru a rămâne în siguranță, ca toată lumea să se gândească și să evalueze: CE și DE CE se întâmplă în întreaga lume…CE se întâmplă cu rasa umană, CE trebuie să îmbunătățim la noi înșine…DE CE avem toate aceste probleme…?
  Este din cauza lăcomiei prea mari?
  Este din cauza folosirii greșite a A.I. despre care am vorbit și celelalte lucruri?
  ESTE NECESARĂ O RESETARE.
  Așadar, vă mulțumesc că v-ați alăturat acestui episod special.
  Îmi pare rău dacă am ofensat pe cineva, cu mâna pe inimă.
  VREAU SĂ PREVIN PERICOLUL CARE VĂ PÂNDEȘTE FAMILIILE ȘI PE TOȚI CEILALȚI.
  Mă găsiți pe Twitter așa cum am spus…”

 6. După proorocii liderul statului islamic, care chipurile lau ucis americanii(în realitate e în viata) va uni lumea araba și vor distruge Israelul, pe urma Israelul va fi eliberat de rusi, numa ca asta va fi după ce vor elibera Grecia de turci, și acest lider al statului islamic va fi ucis în lupta de viitorul tar ortodox

 7. Doamne ajuta ! Din Skandinavia doua stiri . 1 Dupa ce au lasat populatia fara restrictii ,decat a pastra distanta de 2m si a atentiona totusi ,omul blnav sa stea acasa ,au ajuns sa moara de acest virus peste 47oo de pers. ,o cifra care se vorbeste prin massmedie . / ei nu forteaza pe nimeni ,ci te fac sa accepti singur planul lor / . Astazi , au scris pe prima pagina a unui ziar ,ca omul are posibilitatea de a fi imun prin vaccinare . 2 Au pornit din spate si aceasta tehnologie a diavolului de 5 G ,care sa instalat asupra unor orase si functioneaza . Romanii nu se nelinistesc ,merg inainte cu planurile lor ,fiecare de ceace este atras . La anul viitor vreau sa/mi fac bagajul . Rgati/va si pt. mine si pt. toti romanii crestini/ortodocsi de pretutindeni ,sa ne lumineze mintea Dumnezeu si sa ne de/a putere sa venim cati mai multi ,in tara noastra ,daca va pasa de noi …?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button