X

[VIDEO] Trump: Armata va fi mobilizată pentru a distribui vaccinul împotriva coronavirus

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Vedeți și [VIDEO] Atenție la Trump: “este un actor, cu aparențe de opozant, rolul este să rămână recesiv, neputincios, să facă un fel de semi-opoziție față de mascarada coronavirus, încât opozanții să aibă senzația că au pe cineva acolo sus” Nu Trump îi poate aresta pe Gates, Soros sau Faucci, ci aceștia fac parte dintr-o cabală, care-l poate controla pe Trump oricând”

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

 1. Se vede că este la ordinele altora. În 13 mai ” virusul va disparea și fără vaccin” iar în 15 mai ”armata va distribui vaccinul” ce spuneți?

  1. In aceste zile de adevarat razboi psihologic , vor fi nenumarate postari care vor incerca sa va zadarniceasca credinta de patrioti si in patrioti ! Nu va mai lasati MANIPULATI , nu va mai lasati INFLUENTATI !! Credeti in voi ! Vor urma luni grele , daca nu o sa intelegem ca rostul este sa ne adunam , fie si macar o mana de oameni , dar PATRIOTI ADEVARATI ! daca nu vom intelege ca menirea patriotilor nu este sa sustina pe X sau Y , ci sa submineze in orice mod posibil , dar…retineti ! inteligent , pe toti acesti tradatori de tara si neam , lupta poate fi pierduta . Nu va mai aruncati cu supozitii , cu neincredere , cercetati , aflati , poate vom reusi sa si devenim omogeni , sa ne intelegem rostul , sa actionam…da in subteran , ca altfel nu este posibil acum, dar TREBUIE SA CAPATAM INCREDERE !!! In noi , sa ne deschidem ochii si mintea ca nu exista bine venit din partea celor ce sunt C.A.B.A.L.A. ca nu ne vor vrea niciodata binele , noua , poporului ! FITI INTELIGENTI !!! si deschideti ochii !!

 2. https://youtu.be/Zv0gkpGppik
  Încărcat de Spiro Skouras, 14 mai 2020:
  https://youtube.com/watch?v=eeLQuwa8ssc

  Informații de ultimă oră: Președintele Trump zice că va folosi armata pentru a distribui vaccinul covid-19

  (transcriere)
  Salutare tuturor. Sunt Spiro. Mulțumesc că mă urmăriți.
  Vreau să încep prin a spune că nu am nici o afiliere politică. Nu susțin nici o ideologie politică. Nu sunt nici republican, nici democrat. Eu susțin regula de bază a legii, reflectată în drepturile omului și constituție.
  Oamenii nu au fost niciodată mai dezbinați decât sunt acum. Iar asta ajută la strategia ”dezbină și stăpânește”. Dacă ne luptăm unii cu alții, nu putem vedea pericolul adevărat care vine din exterior.
  Aceasta e știre de ultimă oră. Președintele Trump tocmai a anunțat că el crede că un vaccin covid va fi gata până la sfârșitul anului. Iar odată vaccinul pregătit, Trump are de gând să desfășoare armata pentru a distribui vaccinul în toată țara. Nu știu ce părere aveți voi, dar pentru mine asta e alarmant.

  ”- Deci ajungem la un nivel unde când mergi la muncă ți se verifică temperatura, ți se ia un test. Oare asta e direcția ?
  – Nu cred că vreți așa ceva. Uite, vrem să ne întoarcem la … să zicem că vrei să urmărești un meci de baseball, basket, sau fotbal. Vrei să intri fizic în stadion. Am mers anul trecut la un meci unde erau 110.000 oameni. Nu vreau să văd 25.000 de oameni și scaune goale peste tot.
  – Când credeți că ne putem întoarce la asta ? Cât ne va lua să ne întoarcem la normalitate ?
  – Cred că vom avea un vaccin până la sfârșitul anului. Dezvoltarea vaccinului merge foarte bine. Îți spun un lucru pe care l-am discutat chiar mai înainte, într-o sedință: mobilizăm armata și alte forțe de ordine, pe baza că avem un vaccin. Este foarte grea distribuirea vaccinului. Armata noastră e acum mobilizată. Prin urmare, la sfârșitul anului vom fi capabili să-l distribuim rapid foarte multor oameni.
  – Tocmai faceți ceva și cu seringile, pentru a avea destule doze.
  – Așa este. Vom desfășura forțe colosale. Presupunând că obținem vaccinul, va trebui să-l distribuim. Dacă nu ești mobilizat și pregătit, va dura mult până începe distribuirea. Așa că începem de pe-acum. Pornim de la premiza că avem un vaccin până la sfârșitul anului, și trebuie să-l putem distribui și utiliza pe majoritatea populației. Ne vom concentra pe oamenii în vârstă, pe azile și centrele de îngrijire. Dacă stai să te gândești, acela e un segment foarte vulnerabil al populației. E un lucru groaznic.
  – Se poate să-i diferențiați pe oameni ? ”Dacă ești sub 50 de ani, sănătos și puternic, te poți întoarce la muncă”. Iar cei bătrâni …
  – Facem asta și acum. Eu chiar spun asta. Deschideți școlile. Dar dacă profesorul are 65 de ani sau mai mult, și mai ales dacă are diabet sau altă problemă, îi spunem: ia o pauză, pentru o perioadă mai mare de timp. Boala a făcut puțin rău în cazul oamenilor sănătoși și tineri, și chiar în cazul oamenilor de vârstă medie.”

  Spre cinstea președintelui, a spus că oamenii tineri și sănătoși nu trebuie să ia vaccinul. Dar, înainte să ne bucurăm, vreau să văd asta într-un document. (n.n eu zic că nu trebuie să ne bucurăm nici așa). Nu le-aș da voie celor din umbră – celor care trag sforile în această așa-zisă ”criză globală de sănătate” – să facă obligatorie vaccinarea. Un alt scenariu (și chiar mai probabil) este că vor folosi vaccinul ca o condiție. De exemplu: să nu te poți întoarce la muncă sau să participi la viața socială până nu ai luat vaccinul; probabil până nu primești și acel certificat digital de care vorbea Bill Gates.
  Credeam că e un lucru destul de grav faptul că Statele Federale au scos Garda Națională pentru a ajuta la ”depistarea contacților”. Acum lucrurile au devenit mult mai grave. Armata va fi implicată cel puțin în distribuirea vaccinului. Dar cine îl va administra ? Oare armata va injecta pe oameni cu acest vaccin experimental ?
  Vă reamintesc faptul că Statele Unite au un istoric foarte lung în experimente făcute pe oameni; nu numai asupra trupelor, ci și asupra populației. În realitate, asta fac și aici. Acesta e un vaccin experimental care nu a mai fost niciodată folosit pe oameni.
  Într-un interviu precedent, cu Ryan Christian și Whitney Webb de la ”Ultimul vagabond american”, am vorbit despre cum Ministerul Apărării și DARPA (Agenția pentru proiecte de cercetare avansată în domeniul apărării), împreună cu Bill Gates, finanțează acest vaccin nou-nouț și experimental, având nano-tehnologie, care nu a mai fost niciodată folosită pe oameni. Acest vaccin a fost dezvoltat pe repede-înainte, mai mult decât oricare alt vaccin din istorie; cu modificări aduse legislației, justificate de această ”urgență” declarată oficial.
  Într-un interviu recent cu dr. Andrew Kaufmann – interviu pe care youtube l-a șters chiar ieri, dar se află în continuare pe contul meu bitchute – acesta a spus că noul vaccin ARN sau ADN va modifica genetic pe oricine îl primește. Va rescrie codul genetic al omului.
  Știu că mulți și-au pus speranțe mari în Trump când și-a început mandatul, cum că va fi sever împotriva vaccinurilor. Sper că acum vedeți poziția lui cu privire la asta.
  În articolul ”Program al Administrației Trump ochește 14 posibile vaccinuri covid” scrie: ”Operațiunea Președintelui Trump și-a propus să fabrice 100 milioane doze vaccin covid care să fie disponibile în noiembrie, 200 milioane până în decembrie și 300 milioane până în ianuarie 2021. Această operațiune a selectat 14 vaccinuri din 93, iar ei estimează că vor reduce la 6 sau 8.”
  Alt articol: ”Un contract guvernamental în valoare de 138 milioane dolari va finanța producția de 500 milioane dispozitive de injectare umplute dinainte cu vaccin covid”. Iată o delarație de presă dată în 12 mai 2020. ”Ministerul Apărării și Ministerul Sănătății anunță că au semnat un contract de 138 milioane dolari cu Sistemele Americane Apiject pentru proiectele ”Lansare” și ”SUA Rapid”, demers care va crește în mod dramatic capacitatea de producție a Statelor Unite în ce privește dispozitivele medicale de injectare fabricate intern, cu începere din octombrie 2020.” ”Condus de către ”Grupul de lucru privind achizițiile colective” din cadrul Ministerului Apărării, împreună cu ”Biroul pentru pregătire și răspuns” al Ministrului adjunct de la Ministerul Sănătății, programul va sprijini proiectul ”Lansare” (Jumpstart) să creeze o linie de aprovizionare de mare viteză, bazată în SUA, pentru a procura seringi umplute dinainte, începând cu sfârșitul acestui an, folosind binecunoscuta tehnologie de fabricație ce utilizează plastic aseptic. Seringile sunt potrivite în combaterea covid, când va fi disponibil un vaccin sigur și cu eficiență dovedită. ”
  Așa cum a arătat Michael Snyder, astăzi sunt aproximativ 328 milioane oameni care trăiesc în SUA. Dar declarația de presă spune că se plănuiește fabricarea a 500 milioane seringi pre-umplute, deci ar fi destule dispozitive de injectare pentru a vaccina pe toți bărbații, femeile, și copii din țară de cel puțin 1,5 ori.
  Deja ni s-a spus că virusul suferă multe mutații. Oare asta înseamnă că vor fi multe vaccinuri covid ?
  Oameni buni, trăim niște vremuri fără precedent. În acest moment, Statele Federale pregătesc oficiali guvernamentali și oficiali de sănătate – împreună cu trupele de la Garda Națională – să desfășoare programe pentru ”depistarea contacților”; acest lucru l-am arătat în rapoartele anterioare.
  Aceste programe ar putea include scoaterea din casă a voastră sau a membrilor familiei. Acest lucru a fost declarat de oficiali din domeniul sănătății. Unii au dat înapoi, dar filmările au rămas. Vedeți rapoaretele mele precedente. Iar acum iată-l pe președintele Trump cum spune că-i pregătit să desfășoare armata pentru distribuirea vaccinului, poate chiar pentru administrare. Un vaccin nou-nouț, experimental, care conține nanotehnologie, care nu a mai fost niciodată folosit pe oameni, și care vă va modifica genetic pentru totdeauna.
  Țineți aproape și pentru alte rapoarte. Urmăriți-mă pe bitchute și twitter.
  Sunt Spiro. Mulțumesc că m-ați urmărit.

  1. unde gasim ? “Într-un interviu recent cu dr. Andrew Kaufmann – interviu pe care youtube l-a șters chiar ieri, dar se află în continuare pe contul meu bitchute – acesta a spus că noul vaccin ARN sau ADN va modifica genetic pe oricine îl primește. Va rescrie codul genetic al omului.”
   multumesc

   1. Youtube deja l-au șters, dar mai este pe bitchute. Spiro zice că simte despre canalul lui youtube că nu mai rămâne mult. Așa i-au făcut și lui David Icke (mult mai cunoscut decât Spiro): mai întâi îi ștergeau anumite clipuri. Apoi i-au șters contul cu totul (900.000 abonați).

    https://bitchute.com/video/r9MG7YY5CrpL/

 3. 1) filmul a fost inlaturat de pe youtbe la vreo 10 min dupa ce incepusem sa-l ascul.
  2) posibil ca au trimis si in virus, pt ca niste la programe desktop windows, interfata grafica a luat-o razna. a trebuit sa restartez calculatoru.
  3) MESAJUIL MAJOR: BORIS JHONSON A STIUT CA SE COMBATE PRIN IMUNIZARE IN MASA, A LUAT MASURA CORECTA, DAR CINEVA TIN CTY-UL LONDONEZ L-A SUNAT LA TELEFON SI I-A ORDONAT SA REVINA “IN FRONT”.
  CAND DEVENIST INTERESANT, “A CRAPAT” WINDOESUL – 10.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button