X

ANCOM face pauză de CENZURĂ: site-urile ce demascau MASCARADA coronavirus au fost deblocate. OrtodoxINFO poate fi accesat din nou pe vechea adresa: ortodoxinfo.ro

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

 1. Scrie ortodoxinfo.info.ro în loc de ortodox.info.ro!
  Pe ce adresă se va stabili în cele din urmă portalul?

 2. Au incercat demolarea redutelor pe care scrie ORTODOXINFO si JUSTITIARUL dar intocmai ca pe linia de aparare Marasti-Marasesti -Oituz au gasit scris:
  PE AICI NU SE TRECE!
  Lupta trebuie sa continue in etapa noua de marturisire in Hristos.
  Hristos a Inviat!

  1. i-auzi briul ,trece riul si mindruta potecuta !
   BAI baieti iubareti ,boi burei si la git cu clopotei !!!!!! DA,DA,astia care ati facut dintr-un FUS de moara “ditamai”coada de tesla ! SIMPLU ,erau dibaci baietii ,aveau experienta vasta in domeniu prin ICE DUNAREA ! dupa ce au tinut INFOMETATI ROMANII ZECE ANI LA MISTO 100% dupa fuga tradatorului securist pacepa care si-a instruiti gealatii sa tina romanii nemincati in frig si pe intunetic ARTIFICIAL , ca sa POATA da lovitura de stat ,IN CEA MAI MARE TARA PRODUCATOARE DIN LUME de alimente BIO SI ECO in anii 80 ,ROMANIA IMPUSCATULUI care PRODUCEA marfa ncesara incit sa poata sa asigure GRATIS ALIMENTE IN CANTITATI DECENTE FIECARUI ROMANzi de zi ,pe care baietii “dAstepti ” cei care si-au tras si niste pensii speciale AZI, le exportau LA NEGRU si VALUTA O PALMAU IN CONTURI SPECIALE ale SECU pe care au furat-O dupa 1990 prin Bancorex .
   DAR NIMENI NU SUFLA O VORBA nici acum dupa 30 ani . .
   ROMANIA NASTE SI BARBATI SAU DOAR SECURISTI ?!
   CICA ERA “FALIMENTARA” CEA MAI PERFORMANTA ECONOMIE DIN LUME ,ECONOMIA ROMANIEI SOCIALISTE SI trebuia data musai la fier vechi si PROSTII cita frunza si iarba chiar cred MINCIUNA CRIMINALA .
   NOI VREM PROFESIONALISM ,DREPTATE,INVATAMINT,MORALITATE SI ORTODOXIE in RO?
   https://www.stiripesurse.ro/istoricul-marius-oprea-scoate-la-lumina-sistemul-de-acaparare-a-romaniei-de-catre-securisti-firmele-acoperite-dupa-modelul-ice-dunarea_1465246.html

   MAI BAIETI ,astia toti care v-ati inghitit limba de 30 ani , nu BESTIILE CU PENSII SPECIALE ,astia sint VIERMI din nascare ,n-au limba, si prin definitie ,nu stiu sa vorbeasca ,dar va GARANTEZ EU ,ca MINTUIREA ESTE O BOALA atit de RARA PENTRU VOI ,
   SI NICI MACAR CONTAGIOSA ,incit vi se va parea IADUL VESNIC ,mult mai ” dulce” decit “RAIUL” ROMANILOR carora v-ati permis sa ii priviti in ochi si sa le mai.papati si banii de pensii ,tot pentru MATELE VOSTRE GROASE SI PLINE DE RAHAT ,NU DOAR VIATA INSASI .
   Dar ,daca BARBATII ROMANI N-AU FACUT ARMATA…e de inteles TACEREA mieilor .
   SAU POATE ar trebui sa zicem merci ,ca nu ne-ati impuscat si. pe NOI toti CU FAMILIA la fel ca pe CISMAR si consoarta codoi ,pentru ca oricum mai multa minte nu aveti ……ma intreb fratilor ,cum dormiti ,daca totusi va dati seama ce v-au facut ROMANII ? ma consolezi,spunind ca nu va dati seama…iarta-i DOAMNE cu nu stiu ce fac!
   AGENTURILE ,chiar nu conteaza DELOC .

 3. Fratilor, doar ce am intentionat sa intru intr-un lidl sa cumpar cate ceva de ale gurii si cateva chestii de igiena. Ajung in fata magazinului,pun masca pe fata ca deh..Chiar nu aveam o stare tocmai buna sa intru in discutii contradictorii cu personalul sau cu vreo babuta aflata in incinta.Dau sa intru si ce sa vad, 3 persoane stateau deja la coada, iar in fata lor un paznic amarat, tinea in mana dreapta mandru asa de el, un dispozitiv pt masurarea temperaturii, iar la fiecare om ce dorea sa intre il scana in dreptul fruntii. Am ramas uimit cateva secunde in timp ce priveam cum erau scanati la fel ca niste vite de buna voie, iar cat am gandit eu treburile acestea venise randul meu.I-am recomandat respectuos domnului de la paza sa isi bage dispozitivul in fund, m-am intors si am iesit. Mergand pe strada cu traista goala, ma gandeam de ce este necesara legea aceasta in perioada relaxarii, si timp de 2 luni de zile cand a existat o intreaga teroare a populatiei, era de ajuns doar o masca pt a avea acces in supermarketuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button